Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο έρωτας και η αγάπη, δεν είναι γρίπη για να περάσει.



Ο έρωτας και η αγάπη, δεν είναι γρίπη για να περάσει. Αλλά είναι πηγή ζωής. Ο έρωτας και η αγάπη υπήρχαν πριν να έρθουμε εμείς στη ζωή. Συνεργάστηκαν για να έρθουμε στην ζωή και το ζητούμενο είναι να είναι μαζί μας σε όλη μας τη ζωή.
Μαγικό δεν είναι ? Το δεδομένο να έχει γίνει ζητούμενο ?


Να είναι όλα δεδομένα πριν να έρθουμε εμείς. Να είναι ο έρωτας και η αγάπη δεδομένα καθώς χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε ζωή και εμείς να τα έχουμε μετατρέψει σε ζητούμενα ?
Δύο δεδομένα που είναι ενωμένα. Καθώς μόνο ενωμένα μπορούν να μας δώσουν το απόλυτο. Εμείς όμως δεν τα έχουμε ενωμένα και έτσι δεν ζούμε το απόλυτο, αλλά το άλυτο. Καθώς όλα μας τα προβλήματα καταλήγουν να μοιάζουν άλυτα.
Ο έρωτας και η αγάπη είναι δύο ισχυρές ενέργειες οι οποίες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να υπάρχουν όλα γύρω μας. Δεν έχουν ημερομηνία λήξης, ούτε είναι σαν ασθένεια που θα περάσει. Γιατί όταν αυτά περνούν τότε ενεργοποιείται η ασθένεια μέσα μας. Νοσώ γιατί μία από αυτές τις ισχυρές ενέργειες δεν είναι ενωμένες μέσα μου.
Ο έρωτας και η αγάπη ενωμένα κάνουν το αδύνατο να γίνει δυνατό. Όταν υπάρχουν ενωμένα, ακόμη και να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις, η ένωσή τους δίνει την πρόσβαση για να υπάρξουν οι προϋποθέσεις.
Ο έρωτας και η αγάπη όχι όμως οδηγός εκμετάλλευσης ή σκληρότητας ή εξουσίας, αλλά η μεγαλύτερη πηγή ελευθερίας. Ο έρωτας και η αγάπη είναι Πηγή αστέρευτη, είναι Πηγή Αιώνια, είναι Πηγή Αναγέννησης. Ο έρωτας και η αγάπη, δεν είναι φόβος, δεν είναι φθόνος, δεν είναι ζήλια, δεν είναι θυμός. Γιατί τότε θα είναι εξουσία. Και κάθε τι που το εξουσιάζει ο  άνθρωπος, δεν το αγαπά. Γιατί όταν εξουσιάζω θέλω να φυλακίσω, να εγκλωβίσω και τότε αυτό που αγαπώ πεθαίνει.
Το πώς η αγάπη και ο έρωτας είναι Πηγή Αιώνια μας το δείχνει η ανάσα μας. Όταν η ανάσα μας φυλακίζεται μέσα σε φόβο, σε φθόνο, σε ζήλια και σε θυμό, τότε εμείς είμαστε φυλακισμένοι και σκλαβωμένοι. Γιατί δεν έχουμε γνωρίσει αυτή την Πηγή Αιώνιας ελευθερίας.
Αγάπη + Έρωτας = ευαισθησία, χαρά, αισιοδοξία, εσωτερική δημιουργία, εσωτερική γαλήνη.
Αγάπη + έρωτας όχι δεν είναι μέσα στα ζευγάρια, δεν αφορά τις συντροφικές μας σχέσεις. Αλλά αφορά την πιο σημαντική σχέση με τον εαυτό μας. Και γίνονται αυτά τα δύο, μόνιμη αίσθηση δημιουργικής προσφοράς για όλους.
Με έρωτα + αγάπη όταν περιβάλλω τα πάντα το κακό δεν υπάρχει πια. Δεν υπάρχει ανάγκη για εξουσία, δεν υπάρχει ανάγκη για δέσμευση.

Η αγάπη + ο έρωτας ενώνονται και θα ενώνονται για να μας οδηγήσουν να συναντήσουμε την ψυχή μας. Και όταν κάθε τι το κάνω με αυτούς τους εσωτερικούς οδηγούς, όλα θα μυρίζουν άνοιξη.

Δωροθέα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα