Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Υπάρχει κάποια δύναμη που να μπορεί να φανερώσει κρυμμένες φλέβες χρυσού και να αποκαλύψει θησαυρούς που δεν ονειρευτήκαμε ποτέ? Υπάρχει κάποια ισχύς, την οποία να μπορούμε να επικαλεσθούμε για να μας δώσει υγεία, ευτυχία και πνευματική φώτιση? Οι άγιοι και οι σοφοί της Ινδίας διδάσκουν ότι υπάρχει τέτοια δύναμη. Έχουν αποδείξει τη δραστικότητα των αρχών της αλήθειας που θα λειτουργήσουν και για σας, αν τους δώσετε την ευκαιρία.
Η επιτυχία σας στη ζωή δεν εξαρτάται ολοκληρωτικά από την ικανότητα και την εκπαίδευση. Εξαρτάται και από την αποφασιστικότητά σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Οι ευκαιρίες στη ζωή έρχονται με τη δημιουργία τους, όχι από τύχη. Εσείς οι ίδιοι, είτε τώρα, είτε στο παρελθόν (συμπεριλαμβανομένου και του παρελθόντος των προηγούμενων ζωών), έχετε δημιουργήσει όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας. Αφού τις κερδίσατε, χρησιμοποιήστε τις προς το καλύτερο συμφέρον σας.

Αν χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα εξωτερικά μέσα, καθώς και τις φυσικές σας ικανότητες, για να υπερβείτε κάθε εμπόδιο στον δρόμο σας, θα αναπτύξετε, με τον τρόπο αυτό, τις δυνάμεις που σας έδωσε ο Θεός – απεριόριστες δυνάμεις, που πηγάζουν από τα μύχια του σθένους που υπάρχει μέσα στην ίδια την ύπαρξή σας. Διαθέτετε τη δύναμη της σκέψης και τη δύναμη της θέλησης. Χρησιμοποιήστε αυτά τα θεϊκά δώρα στο έπακρο! 
– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα