Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Πονοκέφαλος οργασμού: Πως επηρεάζει τη στύση;



Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά ο πονοκέφαλος οργασμού είναι υπαρκτός και μάλιστα χτυπάει περισσότερο τους άνδρες από ότι τις γυναίκες.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLOS ONE απέδειξε ότι πονοκέφαλος οργασμού εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του ή αμέσως μετά τη σεξουαλική κορύφωση. Η ίδια έρευνα απέδειξε ότι το είδος αυτού του πονοκεφάλου προτιμά τους άνδρες  σε αναλογία τρεις προς μια.
Σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Munster ο πονοκέφαλος οργασμού εκδηλώνεται στο ισχυρό φύλο στην ηλικία 20 και 24 ετών ή μεταξύ 35 και 44 ετών.
Ο πονοκέφαλος αυτός αρχίζει αργά και σταδιακά αυξάνεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Τις περισσότερες φορές αναφέρουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο μπορεί να είναι διάχυτος ή να εντοπίζεται στο πίσω μέρος της κεφαλής (76%).
Το χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορεί να παραμείνει ακόμα και για μέρες χωρίς έντονες ενοχλήσεις.
Πάντως φαίνεται ότι έχει σοβαρό αντίκτυπο στη στύση των ανδρών αφού μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο είναι δύσκολο να αποδώσουν ερωτικά.
Οι ειδικοί συστήνουν αποχή από οποιαδήποτε νέα σεξουαλική δράση μέχρι να υποχωρήσει εντελώς ο πονοκέφαλος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να εμφανιστεί ξανά.
Διεθνή αναγνώριση
Ο Διεθνής Οργανισμός για τον Πονοκέφαλο αναγνωρίζει τον πονοκέφαλο που συνδέεται με τη σεξουαλική δραστηριότητα (headaches associated with sexual activity – HAS) ως ξεχωριστό τύπο πονοκεφάλου.
Η γυμναστική, η μειωμένη πρόσληψη αλκοόλ και ο φυσιολογικός Δείκτης Μάζας Σώματος είναι μερικοί από τους παράγοντες που βοηθούν στην πρόληψη αυτού του είδους πονοκεφάλου.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα