Το feng sui (αέρας – νερό) είναι μια κινέζικη φιλοσοφία που θεωρεί πως η καλή τύχη και η θετική ενέργεια ρέουν όταν υπάρχει αρμονία στο χώρο που μας περιβάλλει. Το feng sui βασίζεται σε διάφορα στοιχεία και τα λουλούδια είναι ένα από αυτά γιατί φέρουν σημαντικό φορτίο ενέργειας που είναι φρέσκια και χαρούμενη για το χώρο.
Έτσι, εκτός από το βασικό κανόνα του να μην υπάρχουν αποξηραμένα άνθη στο χώρο γιατί φέρνουν μαζί τους «πεθαμένη» ενέργεια, τα χρώματα των φρέσκων λουλουδιών συμβολίζουν διαφορετικές έννοιες κι ενισχύουν τη θετική ενέργεια και την αρμονία.
Ο ακόλουθος οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα άνθη και τις αποχρώσεις που είναι κατάλληλα για να ενισχύσετε τα chi σας και να πετύχετε το στόχο σας:

Πεόνιες

Οι ροζ και οι κίτρινες έλκουν την αγάπη. Οι βαθυκόκκινες συμβολίζουν την αποκατάσταση τη σχέση κι ανανεώνουν τη σεξουαλική ζωή.

feng sui λουλούδια

Ορχιδέες

Οι λευκές συμβολίζουν την πνευματική εξέλιξη και την αγνότητα ενώ οι κόκκινες, οι ροζ και η μπλε αντιπροσωπεύουν τη γονιμότητα. Οι μοβ εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη καριέρα και ευκαιρίες για επιτυχία.
feng sui λουλούδια

Νάρκισσοι

Οι μοβ και οι πορτοκαλί ενισχύουν το ταλέντο και τις ικανότητες και το chi του πλούτου. Οι κίτρινοι νάρκισσοι είναι ιδανικοί όταν υπάρχει μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, όταν υπάρχει ανάληψη ενός νέου έργου ή όταν ξεκινά η χρονιά, γιατί συμβολίζουν τα νέα ξεκινήματα.
feng sui λουλούδια

Λωτοί

Οι λευκοί λωτοί ενισχύουν τη θεραπευτική ικανότητα και τη σοφία.
feng sui λουλούδια

Τριαντάφυλλα

Τα κόκκινα συμβολίζουν τον έρωτα, τα κίτρινα τη φιλία, τα λευκά την αγνότητα και τα ροζ την επούλωση των πληγών και το νέο έρωτα.
feng sui λουλούδια

Μανόλιες και Κρίνοι

Οι λευκές μανόλιες και οι κρίνοι είναι καλό να προσφέρονται σε συγγενή ή φίλο που περνά κάποια ασθένεια.
feng sui λουλούδια
Κρίνος

Χρυσάνθεμα

Τα κατακίτρινα χρυσάνθεμα ενισχύουν το chi του πλούτου.
feng sui λουλούδια

Κλαδί λουλουδιών

To κλαδί με τα άνθη κορομηλιάς, κερασιάς, ροδάκινου ή βαμβακιού συμβολίζουν την υπερνίκηση των εμποδίων και τη μακροζωία.
feng sui λουλούδια
Κλαδί κερασιάς
Επομένως, αν αναζητάτε ένα νέο έρωτα, γεμίστε με ροζ τριαντάφυλλα το χώρο σας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ