Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τί δεν έχουν καταλάβει ακόμη οι παντρεμένοι άνδρες για το σεξ;


Για τους άνδρες τα πράγματα είναι απλά στο σεξ. Για τις γυναίκες από την άλλη η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη. Σημασία δεν έχει πόσο καιρό ένα ζευγάρι είναι παντρεμένο ή πόσο καλά επικοινωνούν στα υπόλοιπα θέματα της ζωής τους αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που οι άνδρες δυσκολεύονται να καταλάβουν για τη σεξουαλική τους ζωή, ακόμη και όταν είναι παντρεμένοι.
Οι γυναίκες δεν θέλουν να αλλάζουν συνεχώς τεχνικές στο σεξ. Όταν η γυναίκα πει ότι αυτό το κάνετε καλά, το εννοεί. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο και μην πειραματίζεστε συνεχώς με νέες τεχνικές. Καλοί οι πειραματισμοί αλλά ο στόχος είναι η ευχαρίστηση, και ας είναι με τον ίδιο τρόπο πάντα.
Το μπάνιο για τις γυναίκες πριν το σεξ είναι απαραίτητο. Κυρίως μετά από μια ημέρα που τρέχανε συνεχώς, έχουν ανάγκη από ένα ντους. Δώστε της χρόνο να ετοιμαστεί για να απολαύσει καλύτερα τις ερωτικές στιγμές σας. Το ίδιο ισχύει και μετά το σεξ. Σχεδόν όλες οι γυναίκες μετά τη σεξουαλική επαφή τρέχουν στο μπάνιο να κατουρήσουν. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μπορεί να μειώσει σε μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες για ουρολοίμωξη ή άλλες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Προσοχή με το στήθος! Κάθε γυναίκα νιώθει χαρούμενη όταν ο άντρας απολαμβάνει το στήθος της αλλά χρειάζεται προσοχή. Ακόμη και οι γυναίκες που τους αρέσει να τις πιέζετε με δύναμη στο στήθος πονάνε όταν ξεπερνάτε το όριο. Όσο πιο απλά και ήρεμα του συμπεριφέρεστε, τόσο περισσότερο η γυναίκα το απολαμβάνει.

Επειδή παντρευτήκατε δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε το λιπαντικό από τις σεξουαλικές επαφές σας. Υπάρχουν φορές που είναι πραγματικά απαραίτητο και δεν χρειάζεται να το παίρνετε προσωπικά. Υπάρχουν μερικές μέρες κατά τη διάρκεια του μήνα που η γυναίκα χρειάζεται περισσότερη χαλάρωση για να ανταπεξέλθει και η χρήση του λιπαντικού είναι μια καλή λύση.
Μια γυναίκα μπορεί να ξοδέψει πραγματικά πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα για να επιλέξει τα εσώρουχά της. Εκτιμήστε το! Μπορεί οι άνδρες να ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό που θα ακολουθήσει, μόλις τα εσώρουχα βγουν δηλαδή, αλλά αξίζει να τους δώσετε λίγη περισσότερη σημασία. Μην τα βγάζετε αμέσως και κυρίως μην τα σκίζετε. Τουλάχιστον όλα!
Το γυναικείο σώμα λειτουργεί πολύ διαφορετικά από το ανδρικό σώμα. Πολλές γυναίκες μόλις κάνουν σεξ θέλουν να ξανακάνουν. Κυρίως όταν οργασμός τους είναι πολύ έντονος. Οι άντρες έχουν την συνήθεια να κοιμούνται κατευθείαν. Αν θέλει να συνεχίσει μόνη της αφήστε την και βοηθήστε την όσο και όπως μπορείτε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα