Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πλάτων -καταγωγή των Ελλήνων - Ατλαντίδα και μυστικός Κώδικας Ιχώρ

Πλάτων -καταγωγή των Ελλήνων - Ατλαντίδα και μυστικός Κώδικας Ιχώρ

Ο Αιγύπτιος ιερέας αποκαλύπτει στον Σόλων ....

Ζείτε λοιπόν έχοντες τέτοιους νόμους και διοικούμενοι ακόμα καλύτερα και ξεπερνώντας όλους τους ανρθώπους στην αρετή , αφου είναι επόμενο σαν γέννημα και θρέμμα των θεών (Λ17) που είστε.

Πολλά πράγματα και μεγάλα, είναι τα κατορθώματα της πόλης σας εδώ καταγεραμμένα, που θαυμάζονται, ένα όμως ξεπερνά όλα τ'άλλα ως μέγεθος και την αρετή, γιατί τα γραπτά μας αφηγούνται πώς η πόλη σας κάποτε, κατέστρεψε μια δύναμη (Λ18), που πορευόταν με θράσος εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης και της Ασίας (Λ19), ξεκινώντας απ' έξω με ορμή, απο κάποιο σημείο του Ατλαντικού ωκεανού.

Διότι ήταν πλεύσιμη τότε εκείνη η ανοιχτή θάλασσα, υπήρχε δε κάποιο νησί (Λ29), μπροστά στο στόμιό της που εσείς αποκαλείτε όπως λέτε, Ηράκλειες στήλες και που ήταν μεγαλύτερο απ' τη Λιβύη και την Ασία μαζί. (Λ21)
Απ' το νησί αυτό οι τότε ταξιδιώτες μπορούσαν να πλεύσουν στ΄άλλα νησιά δε αυτά σε όλη την απέναντι ήπειρο (Λ22), που βρισκόταν γύρω απο την πραγματική εκείνη θάλασσα.

Διότι τα μέρη αυτά μέσα απο το στόμιο, για το οποίο μιλάμε φαίνεται σα να είναι λιμάνι, με κάποια στενή είδοδο, ενώ η ανοιχτή θάλασσα εκείνη είναι πραγματικό πέλαγος και η ξηρά που το περικλείει θα μπορούσε πολύ σωστά να ονομάζεται ήπειρος.

Στο νησί λοιπόν αυτό, την Ατλαντίδα, συνεστήθη μεγάλο και αξιόλογο κράτος απο βασιλιάδες, που εξουσίαζαν όλο το νησί, αλλά και πολλά άλλα νησιά και μέρη της ηπείρου(Λ23). Επι πλέον (οι βασιλιάδες) εξουσίαζαν απ' αυτά εδώ τα μέρη, μέσα απ΄το στόμιο, απ΄τη Λιβύη μέχρι την Αίγυπτο, και απ' την Ευρώπη μέχρι την Τυρρηνία.

Λ17.... Εδώ βέβαια έχουμε μια κορυφαία αποκάλυψη, εφόσον βέβαια τη δεχθούμε. Οι Έλληνες απ΄ευθείας απογονοι των Έλ. Γέννημα δηλαδή, προερχόμαστε απ' την ένωση των Ελ με τους ανθρώπους. Γιαυτό η μυθιστορία μιλά για θεούς, που έδωσαν ημίθεους, που έδωσαν νύμφες, που έδωσαν ήρωες, κλπ. Υπάρχει δηλαδή μια εκφυλιστική τάση των ιδιοτήτων των Έλ, λόγω των διαρκών επιμιξιών με τους ανθρώπους, αλλα το αρχικό πρότυπο πάντα υπάρχει κάπου μέσα στο DNA.

Όχι μόνο γέννημα, αλλά και θρέμμα. Οι Ελ εκπαίδευσαν τους απογόνους τους Έλληνες, το μεγαλύτερο όμως προσόν που τους έδωσαν είναι η Απολλώνιος αισθητική σε συνδυασμό με την αυθόρμητη τάση για μοίρασμα , και συμπόνια, αυτό που σήμερα ονομάζουμε <<ελληνικό φιλότιμο>>

Να θυμίσουμε ότι

α). η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο κανενός λαού. 
β). το DNA των Ελλήνων έχει διαφορές απ' αυτό των υπόλοιπων λαών παρά τα χιλιάδες χρόνια επιμιξιών που πέρασαν, αφήνοντας τα ίχνη των Έλ με τη μορφή ενός κρυμμένου γεννετικού κώδικα.
Στην εποχή μας πλέον κανείς δεν μπορεί, - θα' ταν παράλογο άλλωστε- να μιλήσει όπως το απώτατο παρελθόν, για υπεροχή της Ελληνικής φυλής. 
Η μόνη κληρονομιά που έχουμε απο τους προπάτορές μας έρχεται μέσα απο τη γνώση της ιστορίας και ενεργοποιεί αυτόν τον κρυμένο κώδικα μέσα στο DNA, δίνοντας στους εκάστοτε <<ραγιάδες>>, τη δυνατότητα να κάνουν <<έτσι για την Ελλάδα>>, έργα μεγάλα, αδιανόητα πολλές φορές για εμάς τους λιγοστούς και ταπεινούς Έλληνες.
Πολλοί πιστεύουν, ότι μέσω αυτού του κρυμένου γεννετικού κώδικα μπορεί να επέλθει μέσα απο την κατάλληλη ενεργοποίηση ο ξεσηκωμός όλων των Ελλήνων που αριθμούν , όπως αποδεικνύεται πάνω απο 120 εκατομμύρια σε όλη τη Γη.
Οι περισσότεροι απο αυτούς δεν γνωρίζουν κάν την Ελληνική καταγωγή τους.
Πώς λοιπόν, μπορεί να δράσει αυτός ο κρυμμένος γεννετικός κώδικας και ποιά τα αποτελέσματα; Είδομεν! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Λ18... Κατέστρεψαν οι απόγονοι των Ελ <<δύναμιν ύβρει πορευομένην>>. Δηλαδή τη δύναμη των Ατλάντων που με σκοτεινό τρόπο ήθελε να επιβάλλει την παγκόσμια κυριαρχία της, κάτι σαν αυτό που ονομάζουμε σήμερα <<Νέα Τάξη Πραγμάτων>>.
Λ19... Στο σημείο αυτό τονίζεται ότι και η Ασία δέχθηκε επιθεση των Ατλάντων και αποτελεί ένδειξη ότι η Ελλάς διαφέντευε Ευρώπη, Ασία, και τμήματα της Αμερικής.
Λ20... Σαφής τοποθέτηση της Ατλαντίδας στο μέσον του Ατλαντικού. Οι ερμηνείες για την τοποθέτηση της Ατλαντίδας στη Μεσόγειο ή στο Αιγαίο δεν έχουν νόημα, αφου ο Πλάτων είναι σαφέστατος. Πέρα απο το Γιβραλτάρ (Ηράκλειες στήλες), την τοποθετεί.
Λ21.. Όταν λέμε θεά ή θεός στην Αρχαία Ελλάδα, φθάσαμε στο σημείο να αποδεχόμαστε ότι δεν αποτελούσαν θεούς, με την ένοια του δημιουργού του σύμπαντος του κόσμου, αλλα υπερόντα, η προέλευση και η αποστολή των οποίων χρήζει μελέτης.
Λ22...Σαφής τοποθέτηση της Αμερικανικής ηπείρου πέραν του Ατλαντικού ωκεανού.
Λ23...Τμήματα της Αμερικανικής ηπείρου.
ΤΟΜΟΣ 1ος ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , ΕΛΟΧΙΜ (σελ. 121)
Despw
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα