Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Είναι επίσημο: Αποφάσισαν να ψεκάσουν τον πλανήτη για την Κλιματική Αλλαγή

Αποτέλεσμα εικόνας για Είναι επίσημο: Αποφάσισαν να ψεκάσουν τον πλανήτη για την Κλιματική Αλλαγή
Εδώ πάνω από μισή ντουζίνα χρόνια γράφουμε για τους χημικούς αεροψεκασμούς που είναι μέρος στρατιωτικών προγραμμάτων για να λειτουργούν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις τύπου HAARP για τον έλεγχο της ιονόσφαιρας, κατά συνέπεια του καιρού, αλλά και της ανθρωπότητας. Και όλα αυτά τα χρόνια, προειδοποιούμε ότι οι ψεκασμοί κάποια στιγμή θα επισημοποιηθούν με την δικαιολογία της Κλιματικής Αλλαγής, στα δήθεν πλαίσια της Γεωμηχανικής, για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας. Η ιδέα της Γεωμηχανικής είναι ένα απλό σκάρφισμα για στάχτη στα μάτια. Ή να το θέσουμε πιο σωστά, για το αλουμίνιο στους ουρανούς…
Και η στιγμή αυτή φαίνεται πως ήρθε. Πώς όμως ήρθε τώρα και ποιο το timing με τον Ντόναλντ Τραμπ που υποτίθεται “ξήλωσε” όλη την μέχρι τώρα δουλειά των Δημοκρατικών σε σχέση με την Κλιματική Αλλαγή; Οι απαντήσεις που θα πάρετε θα σας αφήσουν άφωνους για το πόσο καλά δουλεύουν τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων, ή καλύτερα… μας δουλεύουν!
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της GuardianΑμερικανοί επιστήμονες ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη μελέτη Γεωμηχανικής του ήλιου στον κόσμο. 
Has the time come to seriously consider geoengineering as a future climate fix ? Photograph: Alamy
Οι Αμερικανοί επιστήμονες θα κάνουν ενέσεις αεροζόλ 20 χιλιόμετρα ψηλά στην στρατόσφαιρα της Γης, για να μελετήσουν το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τεχνολογίας-διόρθωσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Το έργο των 20 εκατ. του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες και έχει ως στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον η τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει με ασφάλεια τις ατμοσφαιρικές επιδράσεις ψύξης μιας ηφαιστειακής έκρηξης, για την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, αν μία ημέρα αυτό χρειαστεί.
Οι επιστήμονες ελπίζουν να ολοκληρώσουν δύο μικρής κλίμακας διασκορπισμούς πρώτα με νερό και στη συνέχεια με σωματίδια ανθρακικού ασβεστίου από το 2022. Μελλοντικές δοκιμές θα μπορούσε να περιλαμβάνει την σπορά του ουρανού με οξείδιο του αργιλίου (αλουμίνιο) – ή… ακόμα και με διαμάντια!

Ο Janos Pásztor, βοηθός επικεφαλής του κλίματος του Μπαν Κι-μουν στον ΟΗΕ ο οποίος ηγείται σήμερα μιας πρωτοβουλίας για τη διακυβέρνηση της γεωμηχανικής, είπε ότι οι επιστήμονες του Χάρβαρντ θα διαλύσουν μόνο ελάχιστες ποσότητες ενώσεων στις εξετάσεις τους, κάτω από αυστηρούς ελέγχους του πανεπιστημίου.
Υποστηρικτές της Γεωμηχανικής τονίζουν ότι οποιαδήποτε απόπειρα λύσης ηλιακής τεχνολογίας είναι χρόνια μακριά και θα πρέπει να θεωρηθεί ως συμπλήρωμα – όχι υποκατάστατο – στη δράση μείωσης των εκπομπών.
Αλλά η ομάδα του Χάρβαρντ, σε ένα διαφημιστικό βίντεο για το έργο, προτείνουν έναν μετριασμό της κλιματικής αλλαγής για την γεωμηχανική έρευνα και υποστηρίζουν ότι ο πλανήτης θα μπορούσε να καλυφθεί με μια ηλιακή ασπίδα με “ελάχιστα” χρήματα, όπως $ 10 δις το χρόνο.
Ωστόσο ορισμένοι ανώτεροι επιστήμονες του κλίματος των Ηνωμένων Εθνών βλέπουν αυτές τις εξελίξεις με ανησυχία, φοβούμενοι ότι μια τέτοια λύση θα πάει πίσω τις αποδεδειγμένες (κατ’ αυτούς) τεχνολογίες μετριασμού, όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια, με το ενδεχόμενο ακούσιας καταστροφής.
Ο Kevin Trenberth, επικεφαλής συγγραφέας για την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε ότι η απελπισία στην υποτονική δράση για το κλίμα και η άνοδος του Donald Trump είναι αυτή που τροφοδοτεί την τρέχουσα τάση τεχνολογίας
Ο Kevin Trenberth, επικεφαλής συγγραφέας για την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε ότι η απελπισία στην υποτονική δράση για το κλίμα και η άνοδος του Donald Trump είναι αυτή που τροφοδοτεί την τρέχουσα τάση τεχνολογίας. Αλλά πρόσθεσε:
«Αλλά η ηλιακή γεωμηχανική δεν είναι η απάντηση. Το κόψιμο της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας επηρεάζει τον καιρό και το υδρολογικό κύκλο. Προωθεί την ξηρασία. Αυτό αποσταθεροποιεί τα πράγματα και θα μπορούσε να προκαλέσει πολέμους. Οι παρενέργειες είναι πολλές και τα μοντέλα μας δεν είναι απλά αρκετά καλά για να προβλέψουν τα αποτελέσματα»
Και το άρθρο αναφέρει αυτό που τονίζουμε ξανά και ξανά, ότι η παρατεταμένη ξηρασία σε κάποιες χώρες της Αφρικής που τώρα ο ΟΗΕ ζητάει χρήματα για την ανθρωπιστική τους κρίση είναι αποτέλεσμα της χειραγώγησης του καιρού:
Μια μελέτη Met Office το 2013, δήλωσε ότι η σπορά λεπτών σωματιδίων στη στρατόσφαιρα θα μπορούσε να καθιζάνει μια καταστροφική ξηρασία σε όλη τη Βόρεια Αφρική.

Ποιος ο ρόλος του Τραμπ

Εκ πρώτης όψεως, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορούσε να είναι κατά της Γεωμηχανικής αφού από τις πρώτες κιόλας ώρες της διακυβέρνησης του ξήλωσε την σχετική κυβερνητική ιστοσελίδα του Ομπάμα, ενώ έχει δηλώσει δημόσια ότι η θεωρία της είναι κατασκεύασμα των Κινέζων. Όμως οι Κινέζοι μπορεί να παράγουν φωτοβολταϊκά, αλλά πάνω απ’ όλα, θεωρούνται από τους πλέον κύριους επιβαρυντές της ατμόσφαιρας λόγω της βιομηχανικής ανάπτυξης, αυτήν ακριβώς που θέλει να επαναφέρει ο Τραμπ.
Οπότε; Τι παίζει εδώ; Παίζει ακριβώς αυτό που αναφέρει το άρθρο της Guardian: “Λόγω” της εκλογής Τραμπ και των κλιματικών του τοποθετήσεων γίνεται τώρα αναγκαίο περισσότερο να προχωρήσουν τα πειράματα της Γεωμηχανικής. Να λοιπόν γιατί η Χίλαρι έχασε τις εκλογές, που περιμέναμε να κερδίσει ώστε να συνεχιστούν οι κλιματικές πολιτικές. Αυτές τώρα ΚΑΙ συνεχίζονται μέσω ΟΗΕ, ενώ ο “κακός” της παρέας, ο Τραμπ, δίνει μια λαμπρή δικαιολογία παράλληλα να τρέξει και η Γεωμηχανική.

Ποια άλλη σχέση έχει ο Τραμπ με τη Γεωμηχανική; Κι εδώ καθίστε καλά στην καρέκλα σας, μην πέσετε…

Σύμφωνα με το βιβλίο του συγγραφέα, ερευνητή και ακτιβιστή Peter A. Kirby, “Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project”, στην πιο πρόσφατη ιστορία της χειραγώγησης του καιρού, ένα όνομα έπαιξε, εκτός των άλλων, σημαίνοντα ρόλο. Του John G. Trump (1907-1985). Το όνομα σας θυμίζει τον σημερινό πρόεδρο; Καλά κάνει γιατί ο John G. Trump ήταν ο θείος του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Donald J. Trump. Στην πραγματικότητα, το μεσαίο όνομα του Donald το «John», του δόθηκε προς τιμήν του θείου του!
Ο Νikola Tesla (1856-1943) ίσως ο πρώτος που έκανε σχέδια για να χειραγωγήσει τον καιρό με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια πέθανε το 1943 και στη συνέχεια, μόλις τρία χρόνια αργότερα, ο Bernard Vonnegut και δύο άλλοι επιστήμονες της General Electric (GE) ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα ελέγχου του καιρού και το Πρόγραμμα Νέο Μανχάταν, όπως το ονομάζει ο συγγραφέας.
Ωστόσο, ο επιστημονικός εμπειρογνωμόνων, ο επιφορτισμένος με την εξέταση των κατασχεθέντων μελετών μετά θάνατον του Νikola Tesla, ήταν το μέλος του Radiation Lab Steering Committee και Βοηθός Διευθυντή, ονόματι John G. Trump. Ο John G. Trump “μετέφρασε” τα έγγραφα του Τέσλα από την επιστημονική γλώσσα σε απλά αγγλικά για τους στρατιωτικούς, που με τη σειρά τους, αποφάσισαν ποια από τις ιδέες του Τέσλα ήταν στρατιωτικής αξίας και ως εκ τούτου αξίζει περαιτέρω διερεύνησης.
John G. Trump

Το Εργαστήριο Ακτινοβολίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης

Το Rad Lab του MIT λειτούργησε μεταξύ 1940 και 1945. Πριν από το τέλος του πολέμου, το Rad Lab απασχολούσε περίπου 4.000 άτομα και είχε λάβει επιδότηση πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από τον John D. Rockefeller Jr!
Μια τυπική μέρα στο εργαστήριο…
Το τελευταίο έτος, το Rad Lab είχε φτάσει σε ένα προϋπολογισμό περίπου $ 125.000 ανά ημέρα, ή κοντά στα 4 εκατομμύρια $ το μήνα. Το 1945 το Rad Lab του MIT είχε εξήντα εννέα διαφορετικά ακαδημαϊκά ιδρύματα να εκπροσωπούνται στο προσωπικό του. Παρήγαγε 150 συστήματα ραντάρ. Μέχρι το τέλος του πολέμου, το Rad Lab είχε παραδώσει στις ένοπλες υπηρεσίες εξοπλισμό με ραντάρ αξίας 3 δισ. δολαρίων σε σημερινά χρήματα περίπου $ 40 δισ.
Συγκεκριμένα, το Rad Lab έκανε σημαντικές προόδους στους τομείς της θέρμανσης της ιονόσφαιρας και ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας. Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν τη δημιουργική χρήση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Τη συνέχεια την γνωρίζετε, φτάνουμε στο HAARP και σε όλο τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό, καθώς και στις ασύρματες τεχνολογίες που έχουν κατακυριεύσει τη ζωή μας.
Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις που διαβάσατε σήμερα και πολλές ακόμα που θα γίνουν αναλύοντας το βιβλίο του Kirby, η οποιαδήποτε πεποίθηση ή ελπίδα ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ θα βάλει τέλος στους χημικούς αεροψεκασμούς και στη χειραγώγηση του καιρού ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η παγκόσμια ελίτ, για μια ακόμα φορά, έπαιξε τα χαρτιά της σωστά και πέταξε πρώτη το μπαλάκι. Έβγαλε πρόεδρο κάποιον “που θα λερώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα” προς όφελος των συναδέλφων του επιχειρηματιών, έχοντας έτοιμη την “θεραπεία” του, που είναι οι ψεκασμοί της ατμόσφαιρας με αλουμίνιο.
Κι αν προσέξατε καλά, πουθενά στους υπέρ, ημιυπέρ ή κατά της Γεωμηχανικής δεν γίνεται λόγος για την υγεία των πολιτών. Πως θα ζήσουν οι άνθρωποι και τα υπόλοιπα έμβια όντα χωρίς τον πολύτιμο ήλιο. Τους ήμαστε παντελώς αδιάφοροι, ή μάλλον το ενδιαφέρον τους είναι να μην ζήσουμε. Όσο εκείνοι θα έχουν όλη την επιστήμη στη διάθεση τους να τους προσφέρει αντίμετρα και θεραπείες, η ζωή θα πεθαίνει σ’έναν πλανήτη που δηλώνουν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν μόλις εξασφαλίσουν τη φυγή τους σε έναν άλλον.
Την κατάντια αυτής της θλιβερής εξέλιξης, που πιστεύουμε ότι ακόμα είναι αναστρέψιμη, χρεώνουμε:
  1. Στους αδιάφορους που το παίζουν σκεπτικιστές
  2. Στους δήθεν απομυθοποιητές των χημικών αεροψεκασμών
  3. Στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ
  4. Στους καιρολόγους που έχουν πιει το αμίλητο νερό
  5. Στους πολιτικούς και αξιωματούχους των χωρών μας που επιτρέπουν χωρίς καμία αντίσταση τους χημικούς αεροψεκασμούς
  6. Στο ελεγχόμενο ακτιβιστικό κίνημα που για πολλά χρόνια προέβαλλε τη Γεωμηχανική ως “κρυφή ατζέντα” των αεροψεκασμών, αποδεχόμενοι ταυτόχρονα ότι υπάρχει θέμα με το κλίμα. Στην πραγματικότητα, της έκανε και διαφήμιση.
© nea.allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα