Κυριακή 16 Απριλίου 2017

«Οι κυβερνήσεις μάς προετοιμάζουν για την αποκάλυψη ότι έφτασαν οι εξωγήινοι»

«Οι κυβερνήσεις μάς προετοιμάζουν για την αποκάλυψη ότι έφτασαν οι εξωγήινοι»

Οι κυβερνήσεις του πλανήτη προετοιμάζουν το παγκόσμιο κοινό για την επικείμενη ανακοίνωση ότι υπάρχουν νοήμονες εξωγήινοι που βρίσκονται ήδη εδώ στη Γη, ισχυρίζεται η ομάδα ουφολόγων The Disclosure Activists.
Οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται εδώ και χρόνια ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εις γνώση των κυβερνήσεων και ότι οι επαφές αυτές κρατήθηκαν μυστικές από το κοινό εξαιτίας του φόβου ότι μια τέτοια αποκάλυψη θα είχε αντίκτυπο στις θρησκείες και στην έννομη τάξη.
Η ομάδα The Disclosure Activists ισχυρίζονται ότι τα κρατικά έγγραφα που αποχαρακτηρίζονται από απόρρητα και βγαίνουν στο φως το τελευταίο διάστημα, εξυπηρετούν ένα σκοπό, την προετοιμασία της κοινής γνώμης για τους εξωγήινους.
Ο Ράσελ Κάλκα (Russell Calka), συνιδρυτής της ομάδας, δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια μέσα από την αμερικανική και άλλες κυβερνήσεις να βγουν αυτές οι πληροφορίες στο κοινό».
Ο Βίκτορ Βιτζάνι (Victor Viggiani), ανώτερος στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας, ισχυρίζεται ότι όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από ερευνητές, μαρτυρίες στρατιωτικών αυτοπτών μαρτύρων και από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα τα τελευταία 70 χρόνια, οδηγούν σε τρία συμπεράσματα:

α) Ο πλανήτης Γη είχε και έχει επισκέψεις από εξωγήινους πολιτισμούς, β) όλη αυτή η πληροφορία δεν διέρρευσε στο κοινό από μια καλά οργανωμένη συστηματική απόκρυψη της αλήθειας και γ) οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι αυτά τα συμπεράσματα είναι αληθινά, οι ερευνητές του θέματος γνωρίζουν ότι τα συμπεράσματά τους είναι αληθινά και τώρα είναι η ώρα για την ανθρωπότητα να μάθει την αλήθεια.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι The Disclosure Activists αναφέρουν ότι νωρίτερα αυτό τον μήνα το ισπανικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα UFO, παρόμοια με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η CIA τον Ιανουάριο του 2017, επίσης παρόμοια με άλλα έγγραφα που αποχαρακτήρισαν οι κυβερνήσεις της Βρετανίας, της Χιλής και του Μεξικό.
Η NASA, συνεχίζουν οι The Disclosure Activists, ανακοίνωσε την ανακάλυψη νέων κατοικήσιμων εξωπλανητών, ανεβάζοντας των αριθμό τους σχεδόν στους 3.000 και μόλις αυτόν τον μήνα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους (ο μικρός) υπαινίχθηκε ότι γνωρίζει σχετικά με το φαινόμενο των UFO σε μια βραδινή του τηλεοπτική συνέντευξη με τον Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel).
Για τους ουφολόγους ακτιβιστές αθροίζονται επίσης στα «σημάδια» ότι κάποια αποκάλυψη πλησιάζει και τα email που διέρρευσαν μέσω WikiLeaks, με τις συνομιλίες του Τζον Ποντέστα σχετικά με τους εξωγήινους.
Η συνιδρύτρια της ομάδας, ανθρωπολόγος Λίζα Γκαλάρνοου (Lisa Galarneau), είναι βέβαιη ότι όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο κυβερνήσεις προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για αποκαλύψεις.
«Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για ανοιχτή επαφή με μια εξωγήινη νοημοσύνη που δεν έχει δείξει εχθρικές διαθέσεις και θα μπορούσε να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε κάποια από τα σημαντικά προβλήματά της, όπως την ενέργεια, την κλιματική αλλαγή, τη μόλυνση και την έλλειψη πόρων».
Βεβαίως υπάρχουν και πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας σε όλο τον πλανήτη που θεωρούν την ουφολογία «παραμύθια» και υποστηρίζουν, ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει ή όχι εξωγήινη ζωή, ότι τον πλανήτη μας δεν τον επισκέφτηκαν ποτέ εξωγήινοι.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε τα αρχεία που έδωσε η CIA στη δημοσιότητα: Take a Peek Into Our “X-Files”



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα