Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (!) ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΟ



Το σεξ δεν είναι μόνον η.... πράξη. Εκείνες οι στιγμές, όσο διαρκούν, πέντε λεπτά, μισή ώρα, που το σεξουαλικό ζευγάρι βρεθεί μόνο του και στον κατάλληλο χώρο αρχίσει το ξεβράκωμα και το πήδημα. Το γαμήσι, και να μη ντρεπόμαστε αυτήν την αθώα λέξη, που προέρχεται από την επίσης ευλογημένη λέξη «γάμος», από τη θρησκευτική ιερότητα της λέξεως «γαμάω-γαμώ», λέω, λοιπόν, ότι ο γαμήσι δεν είναι μόνον τα προκαταρκτικά και τα κυρίως συνουσιαστικά.
Σεξ είναι και το «πριν» συναντηθούν οι δύο εραστές, άνδρας και γυναίκα, δύο άνδρες, δύο γυναίκες, για να ξεσκιστούν. «Πριν» είναι η σκέψη της προσμονής, είναι ακόμα η όποια φαντασίωση για το σε περιμένει, το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι με τον άλλον, με την άλλην. Είναι όλο αυτό το μυστήριο που λειτουργεί εμπρηστικά, που ''φτιάχνει'' τον καθένα, τον προετοιμάζει εν όψει της βέβαιης επαφής.
Γαμήσι, λοιπόν, είναι και το «πριν», αυτή η αναμονή που γεμίζει τον άλλον και από μία ώρα πριν, και από μία ημέρα πριν. Όπως είναι και το «μετά». Άλλο κεφάλαιο το ''μετά'' στο πακέτο γαμήσι. Οι μνήμες που αφήνουν στον καθένα σ' ό,τι προηγήθηκε στο κρεβάτι. Οι θύμησες που κρατάνε δύο ώρες, ίσως και δύο μήνες. Κάποιες ερωτικές στιγμές σεξουαλικού τύπου μένουν αιώνιες σε ορισμένα άτομα.

Συμπέρασμα. Αυτό που λέμε από την αρχή. Το γαμήσι δεν είναι μόνον πράξη. Το γαμήσι δεν το ψάχνεις μόνον στο κάτω κεφάλι, αλλά κυκλοφορεί μέσα στο μεγάλο, στο επάνω κεφάλι. Άρα; Υπάρχει σεξ και στο μυαλό! Στο πως το σκέπτεσαι. Στο πως το συναισθάνεσαι. Στο πως το εισπράττεις, στο πως βιώνεις το «πριν» και το «μετά».
Έγινε έρευνα κι αυτό που κατέληξαν είναι πως το γαμήσι το εξωσυζυγικό είναι πιο καυτό. Το «πριν» πηδήξεις την δικιά σου, την σύζυγό σου, την γκόμενά σου, δεν συγκρίνεται με το «πριν» στην απιστία σου μ' άλλην, μ' άλλον. Το σεξ, δηλαδή, στο σπίτι σου δεν είναι το ίδιο, μειονεκτεί με το ''παράνομο'' γαμήσι π.χ. σε ξενοδοχείο, σ' ένα... εκτός έδρας σπίτι.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα