Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Tα συμβολα...

Φωτογραφία του χρήστη How to Control Your Nerves Energy. 

 Ο Γεστάς και ο Δυσμάς, οι δύο ληστές δίπλα στον Ιησού. Ο Δυσμάς μετανόησε, ο Γεστάς όχι. Πέρα από την πιθανή πραγματική τους ύπαρξη, μπορούμε να δούμε άμεσα την συμβολική καθότι στην ζωή όλα ειναι μαθηματικά και αρχιτεκτονικά σχεδιασμένα. Ο χριστός είναι στο κέντρο του εγκεφάλου στον αδένα της υπόφυσης, που ειναι μια από τις κεντρικές έδρες της ψυχής. Ο Δυσμάς είναι το δεξί ημισφαίριο και ο Γεστάς το αριστερό. Ο Δυσμάς βρίσκεται πιο κοντά στην Χριστική Συνείδηση από τον Γεστάς. 

Ο Γεστάς μιλάει ψυχρά λογικά και του λέει γιατί δεν μας σώζεις όλους αφού εισαι αυτό που λες.


Ο Δυσμάς που λέγεται πως τον ειχε συναντήσει και βρέφος προσπαθώντας να τους ληστέψει καθώς ο Ιησούς πήγαινε προς τον Αίγυπτο και έμεινε έκθαμβος απο την θεική ομορφιά του βρέφους δεν τους λήστεψε τελικά, συμβολίζει το δεξί ημισφαίριο, το διαισθητικό, αφηρημένο που πάντα ειναι πιο κοντά στο ενοποιημένο πεδίο συνειδητότητας που βρίσκεται ο Χριστός.



Έτσι οι μύστες των γραφών εάν δεν ειναι πραγματικά γεγονότα μετέφεραν ότι ακόμα και εάν η χριστική συνείδηση ειναι βρέφος μέσα στον άνθρωπο το δεξί μας ημισφαίριο την αναγνωρίζει και δεν την παραβιάζει, όταν η χριστική συνείδηση φτάσει στην ηλικία των 33 ετών, τότε ο δυσμάς και αυτός καρφωμένος στον σταυρό της ύλης παίρνει χάρη λόγω της πίστης του και του λέει ο Χριστός : αμήν λέγω σοι, σήμερον μετ’ εμού έση εν τω παραδείσω (Λουκ. 23. 43)

Το δεξί ημισφαίριο ελέγχει την αριστερή μας πλευρά
Το Αριστερό την δεξιά μας πλευρά

για να το κατανοήσετε καλύτερα μπορείτε να δείτε το βίντεο της δρ.Τζιλ εδώ: 



 How to Control Your Nerves Energy

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα