Σάββατο 15 Απριλίου 2017

WikiLeaks: Εκείνες οι Αφγανικές σήραγγες που χτύπησαν οι ΗΠΑ; Φτιάχτηκαν από τη CIA!

Αποτέλεσμα εικόνας για WikiLeaks: Εκείνες οι Αφγανικές σήραγγες που χτύπησαν οι ΗΠΑ; Φτιάχτηκαν από τη CIA!
Το Wikileaks  τόνισε  την Πέμπτη το βράδυ ότι το δίκτυο σηράγγων στο Αφγανιστάν, εκεί ακριβώς όπου οι ΗΠΑ Αμερική έριξαν την «μητέρα όλων των βομβών», φτιάχτηκαν από τη CIA.

Όπως ανέφεραν το 2005 οι New York Times:
Την πρώτη φορά που είδε ο Μπιν Λάντεν τις σπηλιές Tora Bora, ήταν ο ίδιος ένας νεαρός μουτζαχεντίν και πρόσφατα απόφοιτος πανεπιστημίου με πτυχίο πολιτικού μηχανικού. Ήταν περίπου 20 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια του πρώτου πολέμου του Αφγανιστάν-Ουάσιγκτον, μια δεκαετία πίσω, που η CIA  χρηματοδοτότησε τους τζιχάντ στη δεκαετία του 1980 εναντίον της σοβιετικής κατοχής. Σε μέγεθος πάνω από 13.000 πόδια, 35 χλμ νοτιοδυτικά της επαρχιακής πρωτεύουσας του Τζαλαλαμπάντ, το Tora Bora ήταν ένα φρούριο στις χιονισμένες κορυφές, τις απότομες κοιλάδες και τις εμπλουτισμένες σπηλιές. Για τα χιλιόμετρα του τούνελ, τις αποθήκες και τα στρατόπεδα βάσης, σκαμμένα βαθιά μέσα στον απόκρημνο βράχο, ήταν μέρος ενός συγκροτήματος που χρηματοδοτείται από τη CIA για τους μουτζαχεντίν. 
 Ο Μπιν Λάντεν είχε ρίξει εκεί δεκάδες μπουλντόζες κι άλλα κομμάτια βαρέος εξοπλισμού από την κατασκευαστική αυτοκρατορία του πατέρα του, την Saudi Binladin Group, μία από τις πιο πλούσιες κατασκευαστικές εταιρείες στην Σαουδική Αραβία και σε όλη την περιοχή του Περσικού Κόλπου. Σύμφωνα με μια συχνά ειπωμένη ιστορία, ο Μπιν Λάντεν οδηγούσε ο ίδιος μια από τις μπουλντόζες του σε όλες τις απόκρημνες βουνοκορφές, κατασκευάζοντας αμυντικές σήραγγες και αποθήκες.
Πράγματι, από το Δεκέμβριο του 2001, όταν έγινε η τελική μάχη των Tora Bora, το συγκρότημα στο σπήλαιο ήταν τόσο εκλεπτυσμένο που λέγεται ότι έχει το δικό του σύστημα εξαερισμού και ενέργειας από μια σειρά υδροηλεκτρικών γεννητριών. Πιστεύεται ότι το έχει σχεδιάσει ο Μπιν Λάντεν. Οι τοίχοι του Tora Bora και τα ραφιναρισμένα δάπεδα των εκατοντάδων δωματίων του επεκτείνονται περίπου 350 χιλιόμετρα μέσα στο βουνό τυλιγμένα με γρανίτη.
Τα χρήματα της CIA κυριολεκτικά πήγαν στην κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειας Μπιν Λάντεν!
Η κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειας Μπιν Λάντεν
Το CNN φαίνεται να επιβεβαιώνει την Πέμπτη ότι η ΜΟΑΒ χτύπησε μέρος αυτού του δικτύου σηράγγων
Το CNN φαίνεται να επιβεβαιώνει την Πέμπτη ότι η ΜΟΑΒ χτύπησε μέρος αυτού του δικτύου σηράγγων, αν και δεν αναφέρει το διασκεδαστικό γεγονός του ποιος πλήρωσε για αυτό:

Πίσω, στα τέλη του 2001, όταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ο εχθρός Νο 1 των ΗΠΑ, πέρασα ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στα αφγανικά βουνά όχι μακριά από εκεί που έπεσε η ΜΟΑΒ.
Το κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν ήταν στο Tora Bora, στην ίδια κορυφογραμμή στην περιοχή της Νανγκαρχάρ. Παρακολουθούσαμε τα αμερικάνικα βομβαρδιστικά καθώς πετούσαν τεμπέλικα σχηματίζοντας οκτάρια στον ουρανό περιμένοντας να ρίξουν τις βόμβες τους.
Αυτό που με εξέπληξε τότε ήταν η περιορισμένη ζημία που οι βόμβες προκάλεσαν.
… Τα βουνά που το ISIS έκανε βάση του, είναι τα ίδια που χρησιμοποιούσε ο Μπιν Λάντεν ως κρησφύγετο και τα ίδιο που χρησιμοποιούσαν οι μουτζαχεντίν που υποστήριζε η CIA όταν πολεμούσαν τους Σοβιετικούς στη δεκαετία του 1980.

πηγή: ANTIMEDIA

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα