Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΑΛΟΜΑ, Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ


BBjZt0M
Για 45 χρόνια η Αλόμα, που καταγόταν από το Κιλκίς, μεσουρανούσε στις πιάτσες των τραβεστί, είχε γίνει γνωστή γιατί μιλούσε ανοιχτά για το σεξουαλικό της προσανατολισμό και τα δικαιώματα των τραβεστί, αλλά και για τις ερωτικές της επιλογές. Ήδη από τη δεκαετία του 1980 έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις και  συνεντεύξεις.

Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η Αλόμα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, τα οποία προκλήθηκαν όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέσπασε φωτιά στο σπίτι όπου διέμενε και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

Είχε αναπτύξει συνδικαλιστική δράση για τα δικαιώματα των τραβεστί και των εκδιδόμενων γυναικών στη Συγγρού και είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις, ενώ πάντα έβγαινε μπροστά χωρίς να διστάσει να μιλήσει για τη σκληρή πραγματικότητα που βίωναν, παρά το «κράξιμο» που δεχόταν. 


Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις της σε τηλεοπτική εκπομπή τον  Νοέμβριο 2014 αποκάλυψε ότι έγινε τραβεστί για λόγους επιβίωσης, δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ γυναίκα και τάχθηκε κατά της αλλαγής φύλου με χειρουργική επέμβαση. 

Τα τελευταία χρόνια η Αλόμα κυκλοφορούσε ως Μπάμπης Ταμουτζίδης με το πραγματικό της όνομα δηλαδή και δεν απαντούσε στο όνομα Αλόμα. Σε μια από τις τελευταίες της δηλώσεις είπε ότι δεν ένιωσε ποτέ γυναίκα και ότι ήταν κατά της αλλαγής φύλου. Ζούσε φτωχικά και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις. Έφυγε απο τη ζωή σα σήμερα 19 του Μάη του 2015.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα