Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

‘Ερευνα: Πότε οι άνδρες κάνουν… επικίνδυνο σεξ;



Σε επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές οδηγούνται πολλοί άνδρες.

Νέα βρετανική έρευνα, έδειξε ότι οι άνδρες  «χάνουν τα μυαλά» τους και κάνουν επικίνδυνο σεξ με τις όμορφες γυναίκες. Πράγμα που σημαίνει ότι  εκτείθενται και όχι μόνο αυτοί να κολλήσουν κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα.
Αναλυτικότερα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal Open» έδειξε ότι όσο πιο ψηλά βαθμολογούν οι άνδρες την ελκυστικότητα μιας γυναίκας (σε μια κλίμακα 0-100), τόσο πιο πρόθυμοι ήταν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά και τόσο απρόθυμοι να κάνουν χρήση προφυλακτικού. Και αυτό μάλιστα, άσχετα με το πόσο μεγάλο θεωρούσαν τον κίνδυνο να κολλήσουν κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή παλαιότερη έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες κάνουν επικίνδυνο σεξ όταν είναι της μιας βραδιάς. Και αυτό γιατί σε αυτή την περίπτωση ο αδρικός εγκέφαλος πλάθει φαντασιωσικά σενάρια και ανυπομονεί να βιώσει αυτές τις στιγμές ηδονής που φαντασιώνεται.
Επίσης οι άνδρες οι οποίοι παρουσιάζουν έλλειψη αυτοσυγκράτησης φαίνεται ότι επιδίδονται με μεγαλύτερη συχνότητα σε επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές. Την ίδια τακτική φαίνεται ότι ακολουθούν και όσοι άνδρες νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δική τους ομορφιά.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα