Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ?

telika-ola-ta-gourounia-exoun--tin-idia-mouri-1-315x236


Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τελικά είναι όλοι οι άντρες ίδιοι;
Έχουν όλα τα γουρούνια την ίδια φάτσα;
Ο κόσμος έχει φτιαχτεί με δυο φύλα Τους άντρες και τις γυναίκες. Οι μεν πρώτοι δεν θα καταλάβουμε ποτέ τις δε δεύτερες. Αφού όμως δεν θα γίνει ποτέ η επιφοίτηση τότε γιατί «σκοτωνόμαστε»; Και πάνω από όλα γυναίκες, γιατί νομίζετε πως είμαστε όλοι οι άντρες ίδιοι;
Αυτό μου ήρθε στο μυαλό χθες τη νύχτα όταν είχα μια κουβέντα με μια κοπέλα. «Όλοι ίδιοι είστε μωρέ. Μόλις σας κουνηθεί κάποια φεύγετε. Μόνο το sex έχετε στο μυαλό σας». Ειλικρινά όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν και εγώ μόνο το sex. Ευτυχώς για την τότε κοπέλα μου όταν μου κουνιόταν καμία δεν πήγαινα. Δυστυχώς μόλις της κουνήθηκε εκείνης κάποιος πήγε. Τι σημαίνει αυτό; Πως είστε όλες ίδιες; Προφανώς και όχι!
Κάθισα και σκέφτηκα (που έλεγε και η Παπαρίζου) αν όντως τελικά είμαστε όλοι οι άντρες ίδιοι και αν όλα τα γουρούνια έχουν ίδια φάτσα. Όχι, τα γουρούνια λοιπόν δεν έχουν ίδια φάτσα. Το πρώτο πρόβλημα το έλυσα…
Πάμε στο δεύτερο.
Όλοι (μα όλοι) οι άντρες είμαστε πολυγαμικοί. Προφανώς και ψάχνουμε όσο περισσότερες σχέσεις γίνεται. Όταν είμαστε ελεύθεροι δεν υπάρχει γάτα θηλυκού γένους που να ξεφεύγει. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν έχετε δίκιο γυναίκες. Είμαστε όλοι ίδιοι. Οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας και τα σκυλιά μας αρσενικού γένους.
Όταν έχουμε κοπέλα; Όχι, δεν εννοώ κοπέλα τύπου «γνωριστήκαμε, τα φτιάξαμε». Εννοώ να είμαστε ερωτευμένοι. Ο καθένας λοιπόν από εμάς δείχνει τότε τον πραγματικό του εαυτό. Τα κομμάτια του εαυτού του που φοβάται. Αυτά που ονειρεύεται και το πόσο ευάλωτος είναι. Θα αναρωτηθείτε (δικαιολογημένα) «Τότε γιατί δεν λέτε όσα νιώθετε». Γιατί προφανώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μερικοί από εμάς (βάζω και εμένα σε αυτούς) λέμε όσα νιώθουμε. Αναρωτηθήκατε ποτέ εσείς πως αντιδράτε; Οι μισές (συν) τρομάζετε, φρικάρετε και υστεριάζετε. Λάθος; Όχι όλες όμως. Οπότε δεν είστε ίδιες, όπως και εμείς σε αυτό.
Σκεφτόμαστε μόνο πως θα πάρουμε sex και θα εξαφανιστούμε; Όχι. Γιατί να κάνουμε sex μόνο μια φορά και να μην θέλουμε μόνιμο και σίγουρο sex; Γιατί είναι προκατάληψη πως εμείς θέλουμε μόνο αυτό. Όχι, θέλουμε πολλά άλλα ωστόσο ποια μπορεί να τα δώσει; Αλλά και ποιος άντρας μπορεί να προσφέρει όσα θέλει μια γυναίκα συγκεκριμένα; Όχι γυναίκες. Δεν σκεφτόμαστε μόνο πως θα μας «κάτσετε», ούτε υπάρχει κανένα συμπαντικό σχέδιο να πάρουμε αυτό και να φύγουμε. Αν φύγουμε μετά από αυτό θα έχει γίνει επειδή κάτι μας ξενέρωσε. Όπως κάνετε και εσείς άλλωστε.
Γιατί όμως λέμε και εμείς την ίδια (χαζή) ατάκα για εσάς; Γιατί το λέμε να ξέρετε. Πολύ απλά γιατί πίσω από αυτές τις προκατειλημμένες ατάκες προσπαθούμε να καλύψουμε όλοι, άντρες και γυναίκες, τα δικά μας λάθη, τις δικές μας αποτυχίες και τις δικές μας ανασφάλειες.
Κανείς δεν είναι ίδιος με κανέναν. Το να «σακουλιάζουμε» αλλήλους είναι μια ασφάλεια μας για να μην πληγωθούμε. Ποιος μωρέ έχει ζητήσει από κοπέλα μόνο sex; Ποια απάτησε κάποιον μέσα σε 3 μέρες; Αυτά μόνο στο σινεμά γίνονται.
Επειδή εγώ έπεσα σε μια «κακή» (που δεν ήταν η κοπέλα, άλλα πράγματα ήθελε) δεν είναι όλες. Επειδή μια κοπέλα έπεσε σε έναν «κακό» δεν είμαστε όλοι. Οπότε; Τι θέλω να πω με αυτά;
Πως όσο δύσκολο είναι να εμπιστευτείτε εσείς εμάς, άλλο τόσο και εμείς. Αν όμως ένας άντρας λέει πως είναι ερωτευμένος είναι. Δεν είναι ίδιος με κάποιον πρώην σας. Όπως και εσείς δεν είστε σαν κάποια πρώην του.
Τα υπόλοιπα είναι αστικοί μύθοι που περνάνε από γενιές σε γενιές. Ούτε όλοι οι άντρες είμαστε ίδιοι, ούτε όλες οι γυναίκες, ούτε τα φουκαριάρικα τα γουρούνια!
ΥΓ: Ποτέ δεν ξέρουμε ποιον ερωτευόμαστε. Απλά έρχεται. Γιατί προφανώς δεν είναι ίδιος με άλλον!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα