Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

«Πώς Μπορώ να Διακοσμήσω τον Χώρο Πάνω από τον Νεροχύτη της Κουζίνας που δεν Έχει Παράθυρο;»

«Πώς Μπορώ να Διακοσμήσω τον Χώρο Πάνω από τον Νεροχύτη της Κουζίνας που δεν Έχει Παράθυρο;»

Η φίλη μας Αλίκη Χατζή από τα Χανιά ρωτάει πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον χώρο πάνω από τον νεροχύτη της που δεν έχει παράθυρο: «Θα ήθελα την συμβουλή σας για την κουζίνα μου. Πάνω απ τον νεροχύτη δεν έχω το κλασσικό παράθυρο και έτσι έχω σκοπό να βάλω πλακάκι για 60 πόντους. Από εκεί και πάνω τι θα μπορούσα να κάνω; Δεν θα έχει ντουλάπι και ο χώρος είναι ενιαίος με το σαλόνι».

Ο χώρος πάνω από τον νεροχύτη είναι αυτό που αντικρίζετε όταν πλένετε τα πιάτα σας – γι αυτό και πρέπει να είναι όμορφα διακοσμημένος. Η απουσία παραθύρου δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν λύσεις που αφενός θα διακοσμήσουν τον τοίχο και αφετέρου θα λειτουργήσουν πρακτικά. Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε.

Ανοιχτά ράφια 
Μια από τις πιο πρακτικές λύσεις για το σημείο πάνω από τον νεροχύτη είναι η λύση των ανοιχτών ραφιών. Εκεί μπορείτε να βάλετε πιάτα, ποτήρια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Έτσι θα κερδίσετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο και ταυτόχρονα θα έχετε μια όμορφη διακόσμηση.
παράθυρο
Τα ανοιχτά ράφια είναι πολύ πρακτικά και όμορφα.
Ράγες 
Μια άλλη πολύ πρακτική ιδέα είναι βάλετε ράγες με γάντζους. Εκεί μπορείτε να κρεμάσετε πολλά πράγματα: κουζινικά σκεύη όπως τηγάνια, κρεμαστές θήκες όπως αυτές της φωτογραφίες για να έχετε μέσα το λάδι, το ξύδι ή τις κουτάλες σας ή ακόμα και μικρά γλαστράκια που θα δώσουν μια φωτεινή νότα στην κουζίνα σας. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε όλες σας τις κούπες.
παράθυρο
Μπορείτε να βάλετε ράγες με γάντζους.
Έργα τέχνης 
Τα έργα τέχνης είναι πολύ όμορφα στους τοίχους της κουζίνας. Επιλέξτε μερικούς πίνακες και κρεμάστε τους εκεί. Από τη στιγμή που έχετε 60 πόντους πλακάκι θα είναι και ασφαλείς από τα νερά, αφού θα απέχουν αρκετά από τον χώρο που θα πλένετε τα πιάτα σας. Μάλιστα, αφού το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος, τα έργα τέχνης αυτά θα αποτελέσουν και διακοσμητικό στοιχείο του καθιστικού σας.
παράθυρο
Μην φοβηθείτε τα έργα τέχνης.
Μαυροπίνακας 
Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν πίνακα κιμωλίας μέσα σε πλαίσιο για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας. Είναι όμορφος και επίσης θα σας εξυπηρετήσει ώστε να σημειώνετε τα ψώνια σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να γράψετε ως υπενθύμιση. Μπορείτε ακόμα να γράψετε πάνω το δικό σας προσωπικό μήνυμα που θα το βλέπετε κάθε φορά που θα βρίσκεστε στην κουζίνα σας και θα σας φτιάχνει τη διάθεση.
παράθυρο
Τοποθετήστε έναν όμορφα πίνακα κιμωλίας.
Πλαίσιο 
Τέλος, ένας σιδερένιο πλαίσιο σας αυτό της φωτογραφίας με γάντζους είναι ένα πολύ όμορφο βιομηχανικό διακοσμητικό στοιχείο που ταυτόχρονα θα λειτουργήσει πρακτικά για να κρεμάσετε κουτάλες, μπαχαρικά, σκεύη ή ότι άλλο σκεφτείτε και σας αρέσει!
παράθυρο
Ένα όμορφο σιδερένιο πλαίσιο έιναι πολύ πρακτικό.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα