Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Σπερματοζωάρια καμικάζι !


http://www.sciencealert.com
Φίλες και φίλοι μου
Το σεξ (όταν γίνεται εκούσια) είναι μία από τις απολαύσεις της ζωής, χωρίς καμία αμφιβολία, που βοηθάει πολύ την υγεία. Η στενή αυτή επαφή δύο σωμάτων και το συναίσθημα ευχαρίστησης που προκαλείται, καταργεί την αντίδραση του στρες του οργανισμού και βοηθάει την έκκριση ορμονών χαλάρωσης και ευεξίας.

Τα ανδρικά σπερματοζωάρια, ξέρουν τον δρόμο προς την γυναικεία μήτρα (έχουν
ενσωματωμένο GPS!) και κατευθύνονται προς τα εκεί  χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια. Έχουν επίσης στη διάθεσή τους μία ουσία που διασπάει το περίβλημα του ωαρίου για να μπορέσουν να εισδύσουν μέσα του και να το γονιμοποιήσουν.

Αυτές τις ικανότητές τους, επιστήμονες προσπαθούν, τώρα, να τις χρησιμοποιήσουν για την μεταφορά με σπερματοζωάρια αντικαρκινικών φαρμάκων σε στοχευμένες περιοχές του γεννητικού συστήματος της γυναίκας.

Έχουν εμποτίσει σπερματοζωάρια ταύρου (προς το παρόν…) με ένα αντικαρκινικό φάρμακο, έχουν φτιάξει ένα πρόσθετο GPS τυλίγοντας τα σπερματοζωάρια με ένα συρμάτινο δίχτυ το οποίο μπορούν να επηρεάζουν με μαγνητικά πεδία εξωτερικά και έχουν καταφέρει να τα κατευθύνουν σε καρκινικά κύτταρα που έχουν μεγαλώσει μέσα σε δοκιμαστικά δοχεία και να αφήσουν εκεί το φάρμακο που μετέφεραν.

Έφτιαξαν, δηλαδή, σπερματοζωάρια καμικάζι! 

Θυμίζει λίγο ταινία επιστημονικής φαντασίας το θέμα, ωστόσο είναι αληθινό και οι ερευνητές ελπίζουν να τα καταφέρουν με την υπομονή και την επιμονή τους…

Μακάρι!



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα