Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Επιθέσεις στο Μάντσεστερ: Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι αρχές γνώριζαν εβδομάδες πριν για την επίθεση και προετοιμάζονταν με ασκήσεις ετοιμότητας!

αρχές γνώριζαν ήδη για τα σχέδια για την τρομοκρατική επίθεση στο χώρο του Μάντσεστερ

Οι αρχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γνώριζαν εδώ και καιρό τα σχέδια για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 59. 

Γνώριζαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τα σχέδια για τη δολοφονία όσο το δυνατόν περισσότερων θυμάτων στο Manchester Men Arena, και τι έκαναν για να την αποτρέψουν ; 

Και γιατί αντί να προβούν στη σύλληψη του τρομοκράτη, απλά του έδωσαν το πράσινο φως να πραγματοποιήσει την επίθεση;


london parliament is now on lockdown following the stabbing of a police officer and dozen people being mowed down

Ο έντονος διάλογος για το άνοιγμα των συνόρων της Βρετανίας αποτελεί το κύριο θέμα, από τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στην γέφυρα Westminster κατά την οποία πεζοί παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο και ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από τον Khalid Masood.

Το ερώτημα είναι, αυτές οι επιθέσεις έχουν «επιτραπεί να συμβούν», προκειμένου να δικαιολογήσουν την επιβολή όλο και περισσότερο περιοριστικών δρακόντειων νόμων; 

Κάθε επίθεση, που στην πραγματικότητα είναι μία False Flag, φαίνεται να είναι μια δικαιολογία για να αποσπάσει η ελίτ όλο και περισσότερες πολιτικές ελευθερίες ή ακόμη και να εισβάλει σε περισσότερες χώρες.

 Η επίθεση στο Μάντσεστερ αρένα μοιάζει ανατριχιαστικά με τις επιθέσεις του Παρισιού το 2015  , όταν ένοπλοι έσφαξαν αθώους θεατές της συναυλίας των Eagles of Death Metal στο Bataclan. 

Δείτε αυτό...γνώριζαν ήδη...δεν έκαναν τίποτα!



Twitter needs to be working with police to identify this ISIS goat fucker - who reportedly was tweeting about the attack hours before.



Η Αστυνομία του Μάντσεστερ, στο λογαριασμό της στο Τουίτερ ανέφερε τις πρωινές ώρες της Τρίτης ότι θα υπάρξει ελεγχόμενη έκρηξη στους κήπους του Καθεδρικού Ναού..... 


There will be a controlled explosion in Cathedral gardens shortly if you hearing anything don't be concerned.
η επίθεση αρένα Μάντσεστερ αντικατοπτρίζει spookily τις επιθέσεις του Παρισιού το 2015, όταν ένοπλοι που σφάζονται αθώα θεατές συναυλία

Η λατρεία του θανάτου του  ISIS  φέρεται να  χρηματοδοτείται και να υποστηρίζεται  από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, το οποίο δεν είναι μια τρελή αναφορά, όπως εσείς νομίζετε, καθώς μέλη  του Κογκρέσου, τόσο από τους Δημοκρατικούς όσο και από τους Ρεπουμπλικάνους, το έχουν παραδεχθεί .

Αυτό που είναι ακόμα πιο παράξενο είναι ότι  το RT δημοσίευσε πλάνα της προετοιμασίας νέων ηθοποιών για μια τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.






Οι τρομοκράτες αφαίρεσαν τη ζωή αθώων, και σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως φαίνεται, η υπηρεσία πληροφοριών και οι  υπηρεσίες επιβολής βοηθούν τους τρομοκράτες.

Διαβάστε τώρα, στα Αγγλικά για την Άγνωστη Ιστορία πίσω από αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάντσεστερ, την Αριθμολογία και τους Συμβολισμούς που ακολουθούν οι Επικυρίαρχοι για να δημιουργήσουν Ψεύτικη Πραγματικότητα και να οδηγήσουν την φοβισμένη ανθρωπότητα εκεί που θέλουν.

44 57 62 142 223 | From the March 22, 2017 UK false flag to the May 22, 2017 UK false flag, 62-days, right for "terror" +Ariana Grande's Dangerous Woman

Read the initial decode of the May 22, UK false flag:

Reportedly, Ariana Grande was performing the song 'Dangerous Woman' just before the attack...





It is 62-days from the March 22 UK false flag, to the May 22 UK false flag.  Don't forget '22' is the master builder number.  Master Builder = 147; Freemason = 147; Conspiracy = 147

Here we are under the May Sun.  G = 42; May = 42; Freemason = 42

3/22/17 = 3+22+17 = 42
3/22/2017 = 3+22+20+17 = 62







Notice even the gematria of 'terrorize', 62.



Earlier today I taught about the 9/11 tour of Donald Trump and 'Tish B'Av'.







Ninth of Av was the 9th day of the 11th month.  Think about September 11.



It's all Scottish Rite.

Don't forget this shot from March 22, or 22/3.  Today, May 22, leaves 223-days left in the year.












Don't forget about the '57' 'Helicopter' tribute of March 22, or 22/3.  May 22 is the date that leaves 223-days left in the year:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2017/03/47-57-132-london-air-amublance.html

5/22/17 = 5+22+17 = 44 (Kill) (Military) (Officer) (Israel) (Zion)









neonnettle


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα