Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

O ERDOĞAN ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

Source Reliability
Με αφορμή την ματαίωση όλων των προγραμματισμένων συναντήσεων του Τούρκου προέδρου Erdoğan, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), παραθέτοντας απλώς τις πηγές και χωρίς να αναφερθούμε σε κάτι νέο, θα επιτρέψουμε στον αναγνώστη να επιβεβαιώσει την αλήθεια του τίτλου και να προβληματιστεί παραγωγικά.
Η επιβαρυμένη υγεία του προέδρου, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο πρόβλημα υγείας που έχει διαγνωσθεί από το 2012 και στο υπερβολικά βεβαρημένο πρόγραμμα του. Εξάλλου σ’ έναν άνθρωπο με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Erdoğan, στον οποίο έχει προγνωσθεί το προσδόκιμο ζωής φαντάζει περισσότερη από αναμενόμενη η στοχευμένη δράση του, την οποία θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε με απόλυτη ακρίβεια με δυο αγαπητές στους πολιτικούς λέξεις. Υστεροφημία και πλούτος.
Όλη η δράση του από το 2012 και μετά εστιάζεται στη μεθοδευμένη πλήρη αποκαθήλωση του «εθνάρχη» Mustafa Kemal και στις χρυσές επιχειρήσεις της οικογένειας του με δομή ιταλικής «οικογένειας» της Μαφίας. Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα και στα δύο τόσο με την ισλαμοποίηση που οργανωμένα επιχειρεί σε κάθε κρατική δομή με διώξεις – φυλακίσεις, πλήρη κατοχή της εξουσίας, όπως και για το «βρώμικο» χρήμα που φρόντισε να αποκτήσει.
Ας παραθέσουμε όμως τα στοιχεία και μόνο, τα οποία αφορούν την υγεία του προέδρου της Τουρκίας.
Στις 6 Μαρ 2012, ο Χάρης Καρανίκας σε άρθρο του για την εφημερίδα τα «ΝΕΑ»αναφέρεται αποκλειστικά στην διαρροή του Wikileaks με θέμα την υγεία του Erdogan.

Σύμφωνα με το άρθρο ο «Επικεφαλής χειρουργός στην πρόσφατη εγχείρηση του Erdoğan ήταν ένας παλαιός συμμαθητής του συνεταίρου τού TR325 (πηγή). Είπε ότι ο Erdoğan έχει καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά δεν έχουν δει τα αποτελέσματα της δεύτερης βιοψίας προς το παρόν για να καταλάβουν αν έχουν υπάρξει μεταστάσεις. Στην τελευταία χειρουργική επέμβαση αφαίρεσαν από τον Erdoğan 20 εκατοστά παχέος εντέρου – έψαξα και βρήκα ότι το μέσο μήκος του ανέρχεται σε 1,5 μέτρο. Αυτή ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Ο Erdoğan δεν θα μπορεί να ταξιδέψει για κάποιο καιρό και θα πρέπει να κουβαλάει μαζί του σάκο κολοστομίας για 2-3 μήνες τουλάχιστον. Ωστόσο, η πρόγνωση δεν δείχνει καλή.
Αν ανατρέξετε στα link που επικαλείται το άρθρο δεν θα μπορέσετε να βρείτε την αλληλογραφία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο, αφού ανακαλύψαμε την αλληλογραφία στο παρακάτω σύνδεσμο και τη παραθέτουμε:
Φυσικά πρόκειται για τη δημοσίευση Αρχείων Πληροφοριών, με πάνω από πέντε εκατομμύρια ηλεκτρονικά μηνύματα από την εταιρία Stratfor, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Wikileaks. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρονολογούνται από τον Ιούλιο του 2004 μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2011 και αποκαλύπτουν τις εσωτερικές λειτουργίες μιας εταιρείας που παρέχει εμπιστευτικές υπηρεσίες πληροφοριών σε μεγάλες εταιρείες, όπως η Bhopal’s Dow Chemical Co., Lockheed Martin, Northrop Grumman, Raytheon και κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανικού Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (US Department of Homeland Security), των US Marines και της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ (US Defence Intelligence Agency).
Ας ερμηνεύσουμε όμως μόνο τι σημαίνει SOURCE RELIABILITYB, σύμφωνα με τον αμερικανικό εγχειρίδιο FM 2-22.3 (FM 34-52) HUMAN INTELLIGENCE COLLECTOR OPERATIONS
Η αξιοπιστία της πηγής, εν προκειμένω του TR325, ορίζεται ως «Συνήθως αξιόπιστη», από έναν τόσο μεγάλου «βεληνεκούς» σύμβουλο, όπως προαναφέραμε. Με μικρή αμφιβολία σχετικά με την αυθεντικότητα, την αξιοπιστία ή την ικανότητα, διότι έχει ιστορικό έγκυρων πληροφοριών.
Φυσικά όπως γίνεται αντιληπτό, η πληροφορία για να θεωρείται απόλυτα αξιόπιστη θα έπρεπε να έχει ως πηγή τον ίδιο τον πρόεδρο Erdoğan, πράγμα σχεδόν αδύνατο, εκτός αν η φυσική του εμφάνιση φτάσει στο σημείο που να μην μπορεί πλέον να καλύψει την ασθένεια.
ITEM CREDIBILITY: B
Στο σημείο αυτό υπάρχει μια διαφοροποίηση από τον συντάκτη του μηνύματος, καθόσον σύμφωνα με τα εγχειρίδια πληροφοριών αξιολογείται το περιεχόμενο της πληροφορίας και όχι η σκοπιμότητά της. Στην περίπτωση αυτή κάνοντας μια παραδοχή θα μπορούσαμε εσφαλμένα ίσως να την χαρακτηρίσουμε «Πιθανώς αληθινή» – 2 , χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, αλλά να θεωρείται λογική και συνεπής με άλλες σχετικές με το θέμα πληροφορίες. Μια «Συνήθως αξιόπιστη» πηγή δεν θα είχε ιδιαίτερη σκοπιμότητα να εκτεθεί στον Διαχειριστή της και να θέσει σε κίνδυνο την συνεργασία τους, ιδιαίτερα σε κάτι που ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει αργά ή γρήγορα!
Συμπερασματικά μια πληροφορία Β-2 , δηλαδή από «Συνήθως αξιόπιστη» πηγή και «Πιθανώς αληθινή» αποτελεί για το δίκτυο ανοικτών πηγών ίσως την υψηλότερη βαθμίδα που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε αφού το Α-1, Α-2 «Αξιόπιστη» (πηγή) και «επιβεβαιωμένη» πληροφορία, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε αποτελεί άθλο.
Yani ayni
Ο πρόεδρος Erdoğan έχει καρκίνο.
Το ερώτημα όμως δεν είναι εάν έχει καρκίνο, αλλά ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση και κατά πόσο είμαστε έτοιμη να την αντιμετωπίσουμε.
Είναι περισσότερο από ανησυχητικό το μέλλον πάρα αυτή κάθε αυτή η είδηση της ασθενείας του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα