Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

4 Σημεία Εστίασης ...



Πλησιάζοντας στο Θερινό Ηλιοστάσιο και την στιγμή όπου το Ουράνιο Φως θα φτάσει στο επίπεδο της μέγιστης ισχύος του και θα αγκαλιάσει τη Γαία με όλα της τα βασίλεια, μια πολύ δυναμική ευκαιρία αναδύεται για όλους/ες.

Η εισροή του Φωτός, κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, καθιστά το πέπλο της ψευδαίσθησης που στέκεται ανάμεσα στη Γαία και την Αληθινή Ζωή ιδιαίτερα ευάλωτο και λεπτοφυές. Το πέπλο αυτό είναι αποτέλεσμα εφαρμογής ανώτερων τεχνολογιών που έχουν στην διάθεσή τους τα μοχθηρά όντα που έχουν καταλάβει τον πλανήτη και έχουν υποδουλώσει την Ανθρωπότητα για περισσότερα από 13.000 χρόνια ενώ διοικούν από τα παρασκήνια μέσω των μαριονετών τους (πολιτικοί, στρατιωτικοί, θρησκευτικοί και λοιποί "ηγέτες"). Καθώς ο Γαλαξίας που κατοικούμε εισέρχεται σε μια ζώνη υψηλά φορτισμένων σωματιδίων (φωτόνια), το Φως πολλαπλασιάζει την Ισχύ του και σε συνδυασμό με τις Συμπαντικές Δυνάμεις του Φωτός που δίνουν στις ανώτερες διαστάσεις αποφασιστικές μάχες για την εξάρθρωση της συμμορίας αυτής και την απελευθέρωση του πλανήτη, η δυνατότητα που μας προσφέρεται αποκτά πολύ μεγάλη σημασία για την έκβαση της τελικής μάχης και την ταχύτητα που όλα τα σχετικά γεγονότα θα προκύψουν και θα γίνουν παγκοσμίως γνωστά.
(περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες θα βρεθούν σε προηγούμενες αναρτήσεις).


Η συνειδητή συμμετοχή στο έργο της απελευθέρωσης, συνιστά στον καθένα μας να σταθεί στο Φως της Ψυχής του, ν`αδράξει τα όπλα του και να πάρει την θέση του ανάμεσα στις γραμμές αυτών που Υπηρετούν την Ανθρωπότητα και προωθούν την Εκπλήρωση του Σχεδίου του Θεού πάνω στη Γη.

Αυτό, ακούγεται πολύ όμορφο, ηρωικό και μεγαλεπήβολο, αλλά έχει ελάχιστη σημασία όταν δεν είναι κατανοητός ο τρόπος που μπορεί να επιτευχθεί. Είναι πολύ εύκολο να βαυκαλιζόμαστε με τις έννοιες που χωρίς την εφαρμογή τους στην πράξη τελικά τρέφουν έναν τεράστιο πνευματικό εγωισμό και μας καθιστούν μέρος του προβλήματος που υποτίθεται πως προσπαθούμε να λύσουμε. Χωρίς την εστίαση της ενέργειάς μας, χωρίς το όραμα, καμία ιδέα, όσο "ανώτερη" ιδεαλιστικά κι αν ακούγεται, δεν θα επιφέρει θετικό αποτέλεσμα.

Η Πνευματική Ωρίμαση της Ανθρωπότητας δεν θα έρθει μέσα από λυσσαλέες αντιπαλότητες για να καμφθούν και να ηττηθούν οι "εχθροί" μας, δεν θα έρθει μέσα από την βία οποιασδήποτε μορφής, δεν θα έρθει αντικαθιστώντας έναν φανατισμό με κάποιον άλλο, μια απολυτότητα με μιαν άλλη, ένα παλιό δόγμα με ένα καινούριο. Αυτό που λείπει, η βασική αιτία για όλα μας τα δεινά είναι η Αγάπη που δεν γνωρίσαμε, δεν κατανοήσαμε και δεν εφαρμόσαμε. Αυτό είναι το αντίδοτο που χρειαζόμαστε και έχει την Δύναμη να θεραπεύσει κάθε απληστία, κάθε μισαλλοδοξία, κάθε φανατισμό, κάθε υπεροψία, κάθε έπαρση, κάθε ανταγωνισμό, κάθε πλάνη και κάθε χωριστικότητα. Η μετάβασή μας στη Νέα Γη (Gaia Nova) υποκινείται ήδη από τους ανθρώπους της Καλής Θέλησης σε όλο τον κόσμο που σπέρνουν στις συνειδήσεις σπόρους Αδελφοσύνης, Αλληλοσεβασμού και Αλληλοκατανόησης. Η βία, οι ταξικοί, εθνικοί, φυλετικοί και παντός τύπου διαχωρισμοί, είναι τα παραδείγματα του παλιού κόσμου που τώρα εξασθενεί και αργοπεθαίνει. Αυτό, είναι η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να γίνει βαθιά αντιληπτό απ`όλους και καθώς η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει, αποκτάει επείγουσα σημασία. Η βία είναι όρος του παλιού κόσμου που μας έχει επιβληθεί και μας κρατάει αιώνια αιχμάλωτους στα ζωώδη, χαμηλά ένστικτά μας, συντηρώντας το δίπολο θύτη-θύματος, ενώ μας φράζει τον δρόμο της ανύψωσης προς το Φως της Ψυχής μας που με οποιονδήποτε τρόπο επιχειρούμε. Θυμήσου αυτό που ειπώθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια: "οι πράοι θα κληρονομήσουν τη Γη", θυμήσου το και στοχάσου πάνω σ`αυτό για να κατανοήσεις την αληθινή του συμβολική σημασία, κρατώντας το νου σου μακριά από οποιαδήποτε θρησκευτική / δογματική διαστροφή της ερμηνείας του.


[ Στις 6 Ιανουαρίου 1941, εν μέσω του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και της προέλασης των ναζιστών, ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, παρουσίασε στο κοινοβούλιο της χώρας του τις "4 ελευθερίες".

 Το κείμενό του ήταν το εξής:

Στις μελλοντικές μέρες που ζητάμε να τις κάνουμε ασφαλείς, κοιτάμε προς τα εμπρός σε έναν κόσμο θεμελιωμένο πάνω σε τέσσερις ουσιαστικές ανθρώπινες ελευθερίες:

1. Η πρώτη είναι η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης - οπουδήποτε στον κόσμο.

2. Η δεύτερη είναι η ελευθερία κάθε ατόμου να λατρεύει το Θεό με τον δικό του τρόπο - οπουδήποτε στον κόσμο.

3. Η τρίτη είναι η ελευθερία από την στέρηση, η οποία, μεταφρασμένη με παγκόσμιους όρους, σημαίνει οικονομική κατανόηση που θα εξασφαλίσει σε κάθε έθνος μια υγιή και ειρηνική ζωή για τους κατοίκους του - οπουδήποτε στον κόσμο.

4. Η τέταρτη είναι η ελευθερία από το φόβο, η οποία, μεταφρασμένη με παγκόσμιους όρους, σημαίνει μια παγκόσμια μείωση των εξοπλισμών σε ένα τέτοιο σημείο και μέσα από μια τέτοια διαδικασία, που κανένα έθνος δεν θα είναι σε θέση να διαπράξει μια φυσική επίθεση σε βάρος οποιουδήποτε γείτονα - οπουδήποτε στον κόσμο. ]

Αυτά είναι τα 4 σημεία εστίασης, αποτελούν τους θεμελιώδεις λίθους επάνω στους οποίους θα χτιστεί η Νέα Γη που τώρα αναδύεται στις συνειδήσεις των ανθρώπων καλής θέλησης σαν το ιδεατό, το όραμα και η μελλοντική βιωματική μας εμπειρία. Είναι ανώφελο να ξεστομίζουμε και να μυρηκάζουμε φράσεις όπως "θετική ενέργεια", "να σκέφτεσαι θετικά" και άλλες τέτοιες κρύες και άνοστες σούπες της λεγόμενης "νέας εποχής" χωρίς να γνωρίζουμε για ποιο πράγμα μιλάμε, πώς αυτό λειτουργεί και τι ζητάει από εμάς, ειδικά όταν δεν εφαρμόζουμε τίποτα στην πράξη καθημερινά και παραμένουμε σε μια θεωρητική προσέγγιση του γνωστού "καφενείου".

Όσοι/ες έχουν κατανοήσει ουσιαστικά μέσα τους την αναγκαιότητα που προβάλλει αυτή την χρονική περίοδο και μαζί την σπουδαία ευκαιρία για πρόοδο σε Ψυχικό επίπεδο, ωθούν τον εαυτό τους σε δράση, καθημερινά, αναλαμβάνοντας την προσωπική τους ευθύνη, κάνοντας βαθιές τομές στη ζωή τους και ξεκάθαρες επιλογές που τους απομακρύνουν ολοένα από κάθε επιρροή του παλιού κόσμου και τα παραδείγματά του. Εργάζονται καθημερινά για να διευρύνουν τις προσλαμβάνουσές τους, να συντονιστούν με το ανώτερο επίπεδο της αντίληψής τους που κάθε φορά μπορούν να προσεγγίσουν, να αγγίξουν τους Υψηλούς Τόπους και να λάβουν από εκεί την καθοδήγηση, την δύναμη και την κατανόηση που χρειάζονται για να υπηρετήσουν με σκοπό, με στόχο και με όραμα.


Το κλειδί που με την καθημερινή του χρήση αποκαλύπτεται φτιαγμένο από καθαρό χρυσάφι, είναι ο διαλογισμός. Αυτός είναι ο Δρόμος που οδηγεί εντός και χαρτογραφεί στη συνείδηση του ασκόμενου το μονοπάτι της επιστροφής στο σπίτι του, εκεί που συναντάει τον Αυθεντικό Εαυτό του. "Η βασιλεία των Ουρανών βρίσκεται μέσα σας" ειπώθηκε επίσης πριν από χιλιάδες χρόνια και υποδηλώνει την πρόκληση, την δοκιμασία αλλά και την τελική απολύτρωση του αναζητητή.

Τα 4 σημεία εστίασης που δόθηκαν, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και να στοχαστείς σε αυτά, να τα διερευνήσεις μέσα σου και τέλος να διαλογιστείς με αυτά, εφαρμόζοντας την δική σου κατανόηση, τοποθετώντας τον εαυτό σου στο όραμα του Νέου Κόσμου, με σκοπό να βιώσεις τα αποτελέσματά του βαθιά μέσα στην Καρδιά σου. 

Πώς θα είναι ένας τέτοιος κόσμος που θα έχει θεμελιωθεί επάνω σε αυτές τις ελευθερίες; 

Πώς θα νιώθεις εσύ ως πολίτης του;

Θέσε τα δικά σου ερωτήματα, ώστε να λάβεις και τις απαντήσεις σου. Αν παρατηρήσεις προσεκτικά, θα διαπιστώσεις πως αυτά τα 4 σημεία αποτελούν τις αντίστοιχες 4 εξουσίες ή κέντρα αποφάσεων και διαχείρισης που με την εγωιστική και νοσηρή κατάχρηση της δύναμής τους έφεραν την Ανθρωπότητα κατ`επανάληψη στο χείλος της αυτοκαταστροφής και τον πλανήτη στα όριά του. 

Η αντιστροφή στη Χρήση της Δύναμης είναι το ζητούμενο και η στάση που ο καθένας μας θα κρατήσει απέναντι σε αυτά, οι αποφάσεις που θα πάρει και θα εφαρμόσει στην καθημερινότητά του, ανεξαρτήτως συνθηκών, θα αποδείξουν την οριστική του επιλογή που θα σκιαγραφήσει το μέλλον του σε Ψυχικό επίπεδο. 

Όσοι/ες αποφασίσουν να επαναλάβουν τα παραδείγματα του παλιού κόσμου με την "υπηρεσία προς τον εαυτό" και την "εξουσία πάνω στους άλλους", σε λίγο δεν θα μπορούν να σταθούν επάνω στο έδαφος της Γαίας και θα αναχωρούν μαζικά προς έναν αντίστοιχο προορισμό κάπου στο Σύμπαν που θα τους παρέχει τα μαθήματα που χρειάζονται για να εξελιχθούν, αν και έχει δοθεί στις Εσωτερικές Διδασκαλίες ότι σύστημα ανάλογο του καπιταλισμού δεν θα επιτραπεί ποτέ και πουθενά πλέον. Όσοι/ες αποφασίσουν και αποδείξουν έμπρακτα την ετοιμότητά τους για το μεγάλο άλμα της Συνείδησης προς την 5η διάσταση, απαλλάσσοντας τον εαυτό τους από κάθε στίγμα, κάθε σκιά και κάθε ίχνος του παλιού κόσμου και των παραδειγμάτων του, θα είναι αυτοί/ές που θα κληρονομήσουν και θα δούν με τα μάτια τους "Νέα Γη και Νέους Ουρανούς".


Ας γνωρίζουν όλοι/ες που ασκούνται στον διαλογισμό ότι οι τελευταίες πληροφορίες από τα εσωτερικά επίπεδα μας ενημερώνουν πως όλες οι Ανώτερες Συμπαντικές Δυνάμεις του Φωτός είναι πλέον παρούσες και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν όντα που η ύπαρξή τους είχε έναν "μυθικό" χαρακτήρα, καθώς ελάχιστες αναφορές υπάρχουν γι`αυτά και ακόμα λιγότερες γνώσεις για τις ιδιότητες, τις ποιότητες και τον σκοπό της "φυλής" τους στο Κοσμικό Σχέδιο.

Η Γαία και ολόκληρο το Ηλιακό μας σύστημα είναι στην κυριολεξία γεμάτο από οντότητες όλων των διαστάσεων, των μορφών και των πολιτισμών που υπάρχουν. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα εδώ και κάθε βοήθεια που ζητηθεί, μπορεί τώρα να προσφερθεί στους αναζητητές, κάτι που καθιστά την τεχνική του διαλογισμού πολυτιμότερη από ποτέ. 

Η περίοδος του Θερινού Ηλιοστασίου είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες που είχαμε ως τώρα για ν`ανοίξουμε τα κανάλια μας και να διευρύνουμε τη Συνείδησή μας. Όπως ειπώθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση, όλα τα Ουράνια Φαινόμενα και οι Κοσμικοί Ρυθμοί τους αποτελούν την προετοιμασία μας για τα γεγονότα που έρχονται να μας συναντήσουν. Η υπόσχεση που μας δόθηκε πρόσφατα, αφορά σε ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας που θα προκύψει μέχρι το τέλος του έτους και που θα πυροδοτήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων, δίνοντας μια ισχυρή ώθηση για την αφύπνιση, κάτι που θα ενεργοποιήσει τα Ψυχικά Προγράμματα όλων, ώστε να πάρουν και τις οριστικές τους αποφάσεις.

Ο παλιός κόσμος ψυχορραγεί,
οι μέρες του είναι μετρημένες.
Εστιάζουμε την Θέλησή μας
αποφασίζουμε
και επιταχύνουμε
τον θάνατό του.
Καθημερινά,
με κάθε σκέψη,
με κάθε λόγο
και με κάθε μας πράξη,
αποδεσμεύουμε την ενέργειά μας
την εξαγνίζουμε
και την στρέφουμε
στην Υπηρεσία της Ανθρωπότητας.

Έτσι,
προσκαλούμε το Φως
στεκόμαστε στο Φως
μεταμορφωνόμασε σε Φως
και
καθώς συναντάμε το πεπρωμένο μας,
το Κοσμικό Σχέδιο
εκπληρώνεται.

 
 - artist: Noah Bradley -
anoptron

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα