Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

5 επιστημονικά αποδεδειγμένα βήματα μάς κάνουν ερωτεύσιμους

Ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας, M. Gary Neuman, παρουσίασε πρόσφατα πέντε απλά και επιστημονικά επιβεβαιωμένα βήματα, που θα οδηγήσουν κάποιον να μας ερωτευτεί. Βήματα που θα μας κάνουν να κερδίσουμε πιο εύκολα το ενδιαφέρον του προσώπου που μας έχει κερδίσει πρώτο.
Η οπτική επαφή θεωρείται ο πρώτος εγγυημένος τρόπος που οδηγεί τον άλλον κοντά μας, δεδομένου ότι οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι κοιτάζουν κατά 75% περισσότερο, το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, στα μάτια. Το κλίμα οικειότητας αυξάνεται με αυτόν τον τρόπο.
2
Το άγγιγμα προκαλεί οικειότητα
Δεύτερο μέλημα, να είμαστε καλοί συνομιλητές και κυρίως να ακούμε προσεκτικά όσα έχουν να μας πουν οι άλλοι. Δεν πρέπει να μιλάμε συνέχεια για τον εαυτό μας, περιγράφοντας αποκλειστικά τις δικές μας εμπειρίες.

Επόμενο βήμα για μια επιτυχημένη συνταγή είναι η επιβεβαίωση. Πρέπει να φροντίζουμε πάντοτε να κάνουμε τον απέναντί μας να νιώθει επιθυμητός, ικανός και με λίγα λόγια, “νικητής”.
Το χαμόγελο είναι το τέταρτο και ίσως το πιο βασικό κλειδί που μας κάνει ερωτεύσιμους και πιο ελκυστικούς. Τελευταίο βήμα, το άγγιγμα καθώς θεωρείται ότι αυξάνει την οικειότητα, εκφράζοντας  την ικανοποίηση από τη σχέση μας με τον άλλον.
Σύμφωνα λοιπόν με τον M. Gary Neuman, αυτές είναι οι επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές του φλερτ που θα μεταφέρουν στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει όσα έχουμε πρώτα, νιώσει εμείς για εκείνο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα