Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Πανσέληνος 9.6.2017...Περίεργη Πανσέληνος με πολλά δυναμικά στοιχεία και ελπιδοφόρα μηνύματα

Πανσέληνος 9.6.2017
Η Πανσέληνος γίνεται στις 9 Ιουνίου 2017 στις 16.09΄ ώρα Ελλάδος , στην 18.53΄μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με την Σελήνη στις 18.53′ του Τοξότη, ωροσκόπο στις 23.41′ του Ζυγού και μεσουράνημα στις 27.08′ του Καρκίνου.
Η Πανσέληνος είναι πάντα μια χρονική στιγμή όπου μας δίδεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους και τα σχέδια μας, σε σχέση με ότι ξεκινήσαμε με την προηγηθείσα Νέα Σελήνη και μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη που αυτό τον μήνα θα γίνει στις 24.6.2017 στο ζώδιο του Καρκίνου.
Στον συγκεκριμένο χάρτη έχουμε την Πανσέληνο να σχηματίζεται στον άξονα του 2/8ου οίκου, δηλαδή οίκου των οικονομικών του κράτουςπου μέσα από επικοινωνιακό τρόπο ψάχνει να βρει λύσεις, αλλά δεν καταφέρνει κάτι το συγκεκριμένο.
Ο ωροσκόπος του χάρτη στην 23.41′ του Ζυγού επάνω στον ευμενή απλανή Spica υπόσχεται επιτυχία, που ενισχύεται από το εξάγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος αν και ανάδρομος βοηθάει μέσω της εμπειρίας του, στον χειρισμό των καταστάσεων που είναι σε εξέλιξη.
Δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα ο Κρόνος, είναι σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και εξάγωνο με τον Νότιο, ενώ συγχρόνως συμμετέχει και σε ένα μεγάλο τρίγωνο του αέρα μεταξύ Ουρανού-Β.Δεσμού-Κρόνου, υπόσχεται υποστήριξη μέσα από απρόσμενες νέες συμμαχίες, ίσως και μέσω κοινής ιδεολογικής στάσης, λόγω του ότι ο Κρόνος στον Τοξότη έχει πάντα την δική του θεωρεία και φιλοσοφία.

Ο Ουρανός που είναι χορηγός του Νότιου Δεσμού, βρίσκεται στον έβδομο οίκο, οίκο των συμμάχων συνεργατών συνεταίρων αλλά και φανερών εχθρών (εχθρών λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων)και ο Ήλιος χορηγός του Β. Δεσμού στον όγδοο οίκο των οικονομικών υποχρεώσεων.
Διακρίνουμε μια ανάγκη συνεργασίας για την λύση των οικονομικών υποχρεώσεων μέσω ομάδων που θα επιβάλλουν νέες μακροχρόνιες δεσμεύσεις και πολύ πιθανό να συγκρουστούν με την υπάρχουσα κυβέρνηση, αφού ο Ουρανός μέσω του τετραγώνου ακριβείας με το μεσουράνημα του χάρτη έχει την δυνατότητα ανατροπών των στόχων και σχεδίων των κυβερνώντων.
Πολύ πιθανό να δούμε να επανέρχονται γνωστά πρόσωπα της αντιπολίτευσης σε σχηματισμούς μιας νέας υποψήφιας κυβέρνησης, με συμμαχίες περίεργες βασισμένες σε παλιά έμπειρα πρόσωπα. (Ο Ν. Δεσμός στον εμπεριεχόμενο Υδροχόο μέσα στον 4ο οίκο)
Ο Δίας στον 12ο οίκο ετοιμάζει την ορθοδρόμηση του, αλλά αργεί ακόμα να βοηθήσει. Προς το παρόν στην 13.12′ μοίρα του Ζυγού επάνω στον απλανή Algorab όπου τερμάτισε την αναδρομή του μας προϊδεάζει για αργοπορίες, παρασκηνιακά ψέμματα και απώλειες διαφόρων ειδών λόγω προηγούμενων άστοχων χειρισμών.
Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του 2ου οίκου των οικονομικών, από τον τρίτο οίκο με χιαστί όψη επάνω στον Ήλιο συγκυβερνήτη του 10ου οίκου, δουλεύει αφανώς και επηρεάζει τις καταστάσεις μέσα από εκβιαστικά διλήμματα προς την κυβέρνηση.
Ο Ερμής στον 8ο οίκο των οικονομικών υποχρεώσεων, σε κρίσιμη μοίρα, παντοδύναμος όμως, αγωνίζεται για τα ζητήματά του, που είναι ίσως νομοθετικά θέματα που πρέπει να περάσουν μέσα από το κοινοβούλιο.
Άφησα για το τέλος την παντοδύναμη Αφροδίτη κυβερνήτη του ωροσκόπου που κάθεται στην πολύ δυνατή και ελπιδοφόρα 3η μοίρα του Ταύρου, επάνω στην έξαρση της Σελήνης και πύλη της οικονομικής επιτυχίαςΩστόσο έχει και ένα ωραίο εξάγωνο με τον εκτός ορίων Αρη του Καρκίνου στον ένατο οίκο, που προασπίζει στον οίκο των εξωτερικών υποθέσεων, με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αλλά με αδύναμο και σπασμωδικό τρόπο, τα νομικά και ηθικά συμφέροντα του λαού, δηλαδή της Σελήνης, που μέσα από την πανσέληνο αποζητά απελευθέρωση σε οικονομικά θέματα λόγω της θέσης της στον 2ο οίκο των οικονομικών και στο ζώδιο του Τοξότη.
Περίεργη Πανσέληνος με πολλά δυναμικά στοιχεία και ελπιδοφόρα μηνύματα.
Αν οι ανατροπές του Ουρανού που θα προέρχονται από τους ίδιους τους συμμάχους-συνεταίρους μας προς την κυβέρνηση αμβλυνθούν, ίσως οδηγηθούμε σε νέες κατευθύνσεις με μακροπρόθεσμα ευνοϊκά αποτελέσματα.
Ας χαρούμε την καλοκαιρινή Πανσέληνο με αισιοδοξία και στοχασμό!
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα