Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Διεκδίκησε τα "θέλω" σου



Άρχισε λοιπόν ο απολογισμός της ζωής. Σκληρό πράγμα να αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι μέχρι τώρα δεν έκανες τα πράγματα που ήθελες.
Κατάλαβες λοιπόν, ότι σπατάλησες πολλά χρόνια από την ζωή σου και τον πολύτιμο δυσαναπλήρωτο χρόνο σου για να κάνεις πράγματα που ήθελες και νόμιζες ότι σε γέμιζαν. Και τελικά ρίχνοντας μια ματιά πίσω σου αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αλλαγών και ανατροπών. Ήρθε η ώρα να ζήσεις όλα όσα επιθυμείς ακόμα και αν φοβάσαι να προχωρήσεις.

Ξέρω ότι νιώθεις εντελώς έξω από τα νερά σου, αλλά η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Μη προχωρήσεις μονομιάς σε αλλαγές αν αυτό νομίζεις ότι θα σου φανείς δύσκολο και τρομακτικό. Ξεκίνα με μικρά και αποφασιστικά βήματα.

Καταρχήν καθάρισε την ζωή σου από την ακαταστασία. Ξεκίνα με τους ανθρώπους και συνέχισε με ότι σου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα ακόμα και αν αυτό δεν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό.



Ότι σου κλείνει τον δρόμο και σου μπλοκάρει το πνεύμα απόβαλε το. Άρχισε να σκέφτεσαι και να βλέπεις τι σε κάνει χαρούμενο άνθρωπο και ξεκίνα να το κάνεις καθημερινά. Εμπλούτισε την καθημερινότητά σου με ότι μπορεί να σου δώσει ευχαρίστηση. Ακόμα και αν αυτό είναι να κοιτάς με τις ώρες το ταβάνι.


Κάνε το μετέωρο δύσκολο βήμα και πήγαινε να συναντήσεις τον μελλοντικό σου εαυτό. Οραματίσου ότι πραγματοποιούνται όλα τα όνειρά σου και ότι κινείσαι στον αστερισμό των δικών σου «θέλω»  απαλλαγμένος από τους καθωσπρεπισμούς του προηγούμενου κόσμου που ζούσες.

Βρες ανθρώπους που σέβεσαι και θαυμάζεις. Οντότητες χαρούμενες, ευτυχισμένες και αυτοδημιούργητες και δες που έχετε κοινά σημεία σύγκλισης.
Να έχεις πάντα σαν πρότυπό σου ανθρώπους ευτυχισμένους και καλοπροαίρετους, για να σου δείξουν τον δρόμο που οδηγεί στην γαλήνη και την ευτυχία.


enfo

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα