Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Αλήθειες και ψέματα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας


Κάντε την επιδερμίδα σας λαμπερή και πάλι αποφεύγοντας τα παρακάτω λάθη!

Οι παχύρρευστες κρέμες ενυδατώνουν περισσότερο

Η αλήθεια είναι ότι οι πάρα πολύ πλούσιες κρέμες μπορεί να παγιδεύσουν τα νεκρά κύτταρα και να οδηγήσουν σε θαμπό δέρμα. Άρα, οι παχύρρευστες κρέμες δεν ενυδατώνουν περισσότερο.

Όταν έχει συννεφιά δεν φοράμε αντηλιακό
Τα σύννεφα φιλτράρουν ελάχιστα τις βλαβερές ακτίνες UVA. Ακόμη και αν δεν νιώθετε τον ήλιο, αυτός λειτουργεί καταστροφικά και το δέρμα γερνάει πιο γρήγορα. Δεν ξεχνάμε λοιπόν ποτέ το αντηλιακό, είτε έχει ήλιο, είτε έχει συννεφιά.

Θρεπτική και ενυδατική είναι το ίδιο πράγμα
Μια θρεπτική κρέμα ενυδατώνει, αλλά δεν ισχύει και το αντίστροφο, δηλαδή μια ενυδατική δεν θρέφει πάντα την επιδερμίδα. Οι θρεπτικές συνθέσεις δεν είναι κατάλληλες για το λιπαρό δέρμα, αφού δεν μπορεί να τις απορροφήσει. Ενδείκνυνται όμως για τα πολύ ξηρά δέρματα, που αναζητούν ανακούφιση από τα «τραβήγματα» και την ξηρότητα. Αυτές οι συνθέσεις έχουν πλούσια υφή και μεγάλες ποσότητες λιπαρών οξέων, όπως τα ω-3, αλλά και βιταμινών και αντιοξειδωτικών.


Ο κανονικός και ο μεικτός τύπος επιδερμίδας πρέπει να ενυδατώνονται όποτε είναι απαραίτητο
Κάθε δέρμα χρειάζεται βοήθεια για να κρατάει εσωτερικά την υγρασία του και επιπλέον να αμύνεται απέναντι σε όλα αυτά που το φθείρουν και καταστρέφουν την επιδερμίδα του, όπως η ρύπανση και τα στοιχεία της ατμόσφαιρας. Η σωστή ενυδατική κρέμα, λοιπόν, είναι η ασπίδα του δέρματος. Αν έχετε κανονικό τύπο, επιλέξτε μια λεπτόρρευστη σύνθεση, που χαρίζει λάμψη χωρίς ίχνος γυαλάδας ή λιπαρότητας. Αν έχετε μεικτό, προτιμήστε κάποια που ενυδατώνει τις περιοχές που χρειάζεται και εξισορροπεί τη ζώνη Τ.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα