Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..., ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


Επί κυβερνήσεως Σύριζα συμβαίνει. Όχι με κυβέρνηση Χρυσής Αυγής. Το κατέγραψε ήδη η Ιστορία, ότι έπρεπε να έρθει η πρώτη φορά αριστερά για να καταργηθεί από τη σχολική ύλη του λυκείου το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Συννεφούλα». Επειδή θεωρήθηκε ακατάληλον για τους μαθητές. Και να προστεθεί στο μάθημα το τραγούδι «Η ζωή μου όλη» του βαρύμαγκα ρεμπέτη Άκη Πάνου.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Ποιά πρώτη φορά αριστερά; Έχεις να κάνεις με πρώτη φορά τόσο σκοτάδι. Διότι τις αποφάσεις Βάλτε αυτό, Βγάλτε εκείνο τις παίρνουν οι ιμάμηδες της Εκκλησίας της Ελλάδος, όχι πολιτικοί, ούτε επιστήμονες. Το παπαδαριό της χώρας, που στο φινάλε στερείται της παιδείας των Εβραίων ραβίνων, έχει λόγο στο τι θα διδάσκεται και όχι.

Θεωρήθηκε αντιθρησκευτική, από τους υβριστές, λέω εγω, της θρησκείας, με την ανοχή της πρώτης φοράς αριστεράς, η γνωστή γελοιογραφία του Economist, όπου κάποιος μετά από πολύνεκρο «ιερατικό» πόλεμο αναρωτιέται: Ποιός Θεός, των μεν ή των δε, είναι ο πιό ειρηνηκός, ο πιό καλός, ο πιο λιγότερο εκδικητικός.


Αντίθετα, κρίθηκε ως... θρησκευτική η φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τζιοβάνι επειδή ο Βραζιλιάνος μετά από γκολ σήκωσε υψηλά τα χέρια. Άρα, με τα χέρια δείχνει τον Θεό, την αγάπη του Θεού. Δείχνει, όμως, για να κάνουμε ταμείο, και την... αντιπαλότητα του Θεού ενάντια στην ομάδα που δέχεται το γκολ του Τζοβάνι.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα