Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κι αν η σχέση σου ρουτίνιασε, ξεβολέψου από τον καναπέ




Βολεμένες σχέσεις και ανούσια ζευγαράκια μόνιμα υποταγμένα μόνιμα στα πρέπει τους. Σχέσεις ανιαρές, βαρετές, επαναλαμβανόμενες που βαλτώνουν στην καθημερινότητά τους, χάνοντας κάθε ίχνος σεβασμού οι υποτιθέμενοι πρωταγωνιστές τους. Πρωταγωνιστές σε ένα έργο χιλιοπαιγμένο με το ίδιο προβλέψιμο τέλος.

Φαντασία μηδέν. Αυθορμητισμός χαμένος στην μετάφραση. Αισθήματα βουλιαγμένα στα πρέπει. Βαρετά όσο η καθημερινότητά τους. Σχέσεις ρουτίνας ξαπλωμένες στην γωνία ενός καναπέ. Χιλιοπαιγμένα ξεχαρβαλωμένα συναισθήματα γιατί σας τέλειωσαν αλλά ποιος έχει την μαγκιά να το ξεστομίσει. Κανείς.

Έμενα αυτό το παιχνίδι σχέσεων δε μου ταιριάζει. Έμενα δώσε μου ξεβόλεμα. Ένταση και δυνατά συναισθήματα. Δώσε μου θέλω και θα σου δώσω την ψυχή μου.
Θέλω αληθινά συναισθήματα, αγάπη μικρού παιδιού και έρωτα που ν' αγγίζει τα όρια της τρέλας. Δε μου αρέσει το άραγμα του καναπέ. Προτιμώ την ένταση και την τρικυμία. Προτιμώ καθημερινότητα γεμάτη περιπέτεια χωρίς ίχνος ρουτίνας. Την βαριέμαι μάτια μου.
Με ξενερώνει η ρουτίνα των σχέσεων. Έμενα ότι μου τελειώνει το τελειώνω, δε χάνω χρόνο άδικα. Η ζωή είναι μια κι αν την ζήσω βολεμένα για ποια επανάσταση και ποιον μεγάλο έρωτα θα μιλώ στα εγγόνια μου;

Αξίζει να τα τινάξεις όλα στον αέρα για τον μεγάλο σου έρωτα. Αλλά μη γκρινιάζεις ότι κάποτε ήρθε μπροστά σου κι εσύ τον έδιωξες. Τότε θα είσαι άξιος της τύχης σου.
Καληνύχτα βολεμένοι.
Καλημέρα τολμηροί.


enfo

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα