Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κατά γερουσιαστών σε γήπεδο μπέιζμπολ στη Βιρτζίνια


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:







Για πυροβολισμούς κατά γερουσιαστών, που βρίσκονταν σε γήπεδο μπέιζμπολ 
στη Βιρτζίνια, κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ.
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί εναντίον μελών του Κογκρέσου – Τραυματίας ο Πρόεδρος (βίντεο)

Ο δράστης φέρεται να έχει συλληφθεί.




Τουλάχιστoν δυο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε γήπεδο μπέιζμπολ στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.


Το Fox news μεταδίδει πως από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο ισχίο ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Steve Scalise καθώς και ο βοηθός του ο οποίος φέρει τραύμα στήθος.



Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε πριν από την έναρξη ενός φιλανθρωπικού αγώνα, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά μελών του Κογκρέσου.
Συγκεχυμένες πληροφορίες από τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Λευκός Οίκος ο οποίος μέσω του γραμματέα Τύπου, Sean Spicer εκφράζει την αλληλεγγύη του στα θύματα. «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι κοντά σε όσους τραυματίστηκαν»

Ένας αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, ο Benjamin Childers, έγραψε στο Twitter ότι κάποιος άνοιξε πυρ σε ένα γήπεδο του μπέιζμπολ όπου Ρεπουμπλικανοί βουλευτές κάνουν εξάσκηση, επισημαίνοντας ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Μο Μπρους, ο οποίος ήταν παρών στην επίθεση, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο αστυνομικοί οι οποίοι παρευρίσκονταν στην προπόνηση για λόγους ασφαλείας.


«Υπήρχαν αρκετοί βουλευτές πεσμένοι στο έδαφος και μέλη του προσωπικού τους, μετά την επίθεση. Τουλάχιστον ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί και χρησιμοποίησα τη ζώνη μου για να σταματήσω την αιμορραγία» είπε στο CNN o Ρεπουμπλικανός βουλευτής από την Αλαμπάμα.
Με βάση τη μαρτυρία του, ο δράστης ήταν λευκός άνδρας, ωστόσο δεν πρόλαβε να προσέξει περισσότερες λεπτομέρειες αφού τον είδε φευγαλέα μόνο για λίγες στιγμές. «Είχε ημιαυαυτόματο και πυροβολούσε αδιάκοπα προς κάθε κατεύθυνση. Φαντάζεστε τον πανικό, κόσμος έτρεχε προς κάθε πλευρά».
Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ένας από τους δράστες είναι νεκρός.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα