Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΘΑΛΛΑΣΑ ΗΛΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


na-agapas-ti-zoi-sou-ki-ekinous-pou-stin-kanoun-kalyteri
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλες οι αισθήσεις βρίσκονται στο απόγειο τους! Λίγο ο καυτός ήλιος, λίγο τα μικροσκοπικά ρούχα που καλύπτουν ελάχιστα το σώμα, λίγο το παιχνίδισμα με το δροσερό νερό της θάλασσας, οδηγούν σε αύξηση της ερωτικής διάθεσης.

Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, να νιώθεις εντονότερα την ανάγκη να φλερτάρεις, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο, δίχως να σκέφτεσαι τα “πρέπει” και τα “μη” του χειμώνα. Και να που εκείνος ανταποκρίνεται στο ερωτικό σου κάλεσμα και ένα ειδύλλιο ξεκινά… Έχει, όμως, άραγε μικρή ημερομηνία λήξης;

Οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως είναι σύντομοι, αλλά θυελλώδεις και αυτό γιατί ξεκινούν δίχως προσδοκίες. Εκείνο που σκέφτεσαι είναι να περάσεις ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, οι οποίες έστω και για λίγο θα σε κρατήσουν μακριά από την ρουτίνα και την ανία της καθημερινότητας. Είναι σαν να υπάρχει ένας άγραφος νόμος κατά τον οποίο δεν υπάρχουν υποχρεώσεις μεταξύ των συντρόφων, ούτε η απαίτηση η νέα αυτή γνωριμία να καταλήξει σε μία σταθερή και σοβαρή σχέση ζωής. Σίγουρα, κάθε στιγμή και σε κάθε εποχή είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση η οποία δεν θα κρατήσει στο χρόνο. Ωστόσο το καλοκαίρι θα μπορούσαμε να πούμε ότι πληροί τις περισσότερες προδιαγραφές για κάτι τέτοιο, καθώς ταυτίζεται με την ελευθερία, την ανεμελιά και τη διασκέδαση!


Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά. Όσο πιο χαλαρά και με χαμηλές προσδοκίες μπαίνεις σε μία σχέση, τόσο πιο πιθανό είναι να δώσεις χρόνο στον άλλο για να τον γνωρίσεις, δείχνοντάς του ταυτόχρονα τον πραγματικό σου εαυτό και όχι προσπαθώντας να παρουσιάσεις κάτι που πιθανώς θα ανταποκρινόταν στο πως πιστεύεις ότι εκείνος θα ήθελε να είσαι. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ σας μοιάζει πιο ισχυρός και αληθινός από ότι θα περίμενες αρχικά, τότε και ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει να διατηρήσει την επαφή μαζί σου και μετά το πέρας του καλοκαιριού.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα