Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ρετάλια ...


- religion as social control -

Τα ρετάλια της εποχής των Ιχθύων που σύντομα θα βουλιάξει στη λήθη, κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για ν`αφυπνίσουν τους κοιμώμενους καθώς επιτίθενται για μια ακόμη φορά με τον σκοταδισμό, την υποκρισία και τον φασισμό, όπλα που πάντοτε χρησιμοποιούσαν εναντίον των ανθρώπων σε κάθε ευκαιρία. Χωρίς καν να το γνωρίζουν, προσφέρουν μια υπηρεσία, έστω και λίγο πριν το τέλος τους. Όσο περισσότερο εκτραχύνονται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες κάποιοι ν`ανοίξουν τα μάτια και τ`αυτιά τους, να δούν, ν`ακούσουν και να αντιληφθούν από ποιές αλυσίδες πρέπει τώρα ν`απαλλαγούν, μια για πάντα. Ο συνεχής εκφασισμός του παλιού κόσμου και ο εκμαυλισμός των αξιών, για κάποιους θ`αποτελέσει ευκαιρία αναγέννησης και ζωής, ενώ για κάποιους άλλους θα είναι ο τάφος της συνείδησης.

 - see evil, hear evil, speak evil -

Η διαφθορά των αξιών που υποτίθεται πως πρεσβεύουν, μπορεί κάλλιστα να γίνει αντιληπτή μέσα από τα δεκάδες σκάνδαλα που έχουν εμπλακεί, είτε αυτά αφορούν σε δημόσια περιουσία είτε σε σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών και βιασμούς που αποκρύπτονται συστηματικά.

Η "κοσμική εκκλησία του χριστού", όπως επιμένουν ν`αποκαλούν εαυτούς, έδειξε δεκάδες φορές το πραγματικό της πρόσωπο στην ιστορία όταν συνεργάστηκαν με κάθε κατακτητή και ποτέ δεν έχασαν τα προνόμιά τους, ενώ την ίδια στιγμή κήρυτταν με θράσος ότι τα δεινά που οι άνθρωποι υπέφεραν ήταν "θέληση του θεού και δοκιμασία πίστης".

 - the problem -

"Από τα έργα τους θα τους γνωρίσετε".

Κρύβουν το Φως, στέκονται εμπόδιο, αποτελούν τους μεσάζοντες και τους νταβατζήδες της πίστης και της υπαρξιακής αγωνίας των ανθρώπων, δηλητηριάζοντας τις καρδιές τους με ενοχικά συμπλέγματα, με νοσηρές αντιλήψεις για το Σχέδιο του Θεού, διαιρούν τους πάντες μεταξύ πιστών και απίστων εκφοβίζοντας με την απειλή της κόλασης και τοποθετώντας εαυτούς στον θρόνο του "εκλεκτού" που κοιτάζει αφ`υψηλού τους κοινούς θνητούς. 

Το δόγμα τους είναι ένα σκλαβοπάζαρο που απαιτεί μόνιμη υποταγή, απαξιώνοντας την φύση του ανθρώπου, παρερμηνεύοντας κατά το δοκούν και αλλοιώνοντας πρόστυχα κάθε διδασκαλία που υποτίθεται πως υπηρετούν. Το μίσος απέναντι σε κάθε διαφορετικότητα, οι επιθέσεις και η λασπολογία ενάντια σε κάθε αμφισβήτηση, οι απειλές και οι αφορισμοί, ο ρατσισμός, ο μισογυνισμός, η πατριδοκαπηλεία και ο εθνικισμός, αυτές είναι οι "αρετές" τους, όλες στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας, στην υπηρεσία του εαυτού και στην λατρεία της χωριστικότητας.

Τι σχέση έχει το επίσημο δόγμα με τον Διδάσκαλο που περπάτησε στη γη "μην έχοντας πού την κεφαλή κλίναι" και που τα μόνα του υπάρχοντα ήταν τα ρούχα που φορούσε;

Πού εφαρμόζουν το "αγαπάτε αλλήλους";

Το "ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν";

"Από τα έργα τους θα τους γνωρίσετε".

 
- breaking free of the herd mentality -

Οι πραγματικοί ιερείς, που αγαπούν αληθινά τον άνθρωπο, τον βοηθούν με κάθε τρόπο, τον αποδέχονται όπως είναι χωρίς να τον κατακρίνουν και να τον καταδικάζουν, ήταν και εξακολουθούν να είναι σπάνιο είδος, ελάχιστοι ανάμεσα στους πολλούς που κατά κανόνα δέχονται τα πυρά για το έργο τους, αφού αρνούνται ν`ακολουθήσουν το επίσημο δόγμα και τις γραμμές του. Αυτοί είναι οι εξαιρέσεις που κρατούν το Φως αναμμένο, μέσα στο βαθύ σκοτάδι της μισαλλοδοξίας, της υπεροψίας και του φανατισμού της πατριαρχίας που ο επιθανάτιος ρόγχος της δυναμώνει ολοένα. Αυτοί είναι οι ταπεινοί και σεμνοί που δεν κυκλοφορούν με θωρακισμένα οχήματα, δεν ντύνονται με χρυσοποίκιλτα ενδύματα, δεν κρατούν σκήπτρα ούτε φορούν κορώνες με πολύτιμα πετράδια. Αυτοί συναντούν τον Θεό μέσα σε κάθε πλάσμα και δεν χρειάζονται γοτθικούς ναούς ούτε κούφιες, θεατρικές τελετουργίες για να υπηρετήσουν. Αυτοί, οι ελάχιστοι, είναι ο ορισμός της Χριστικής Συνείδησης και δεν ανήκουν σε κανένα δόγμα και σε καμία εκκλησία. Αυτοί στέκονται ενώπιον του Πνεύματος και κοιτάζονται στα μάτια.

 - procession -

Ας γίνει κατανοητό ότι ο πραγματικός "αντίχριστος" δεν είναι παρά οποιοσδήποτε που αντιτίθεται και που αντιπάλλεται την "Χριστική Συνείδηση", την οποία ο Χριστός ως ιστορικό πρόσωπο ενσάρκωσε ώστε να γίνει στη συνείδηση της Ανθρωπότητας η σπορά των ιδεών που τώρα πλησιάζει ο καιρός τους να καρποφορήσουν. Ο "αντίχριστος" μπορεί να είναι ένα έθνος, ένας οργανισμός, μια ομάδα ατόμων όπως και ένα οποιοδήποτε μεμονωμένο άτομο και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κέρατα, ουρά, φωτιές και εφέ για να αποδείξει το αρχέτυπο. Τα έργα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν τις πραγματικές προθέσεις, σε όσους έχουν μάτια και αυτιά για να βλέπουν και ν`ακούν. 

 - prophetic action -

[ Ο Σταυρός δεν είναι, όπως καλά γνωρίζετε, απλώς ένα χριστιανικό σύμβολο. Είναι το μεγάλο σύμβολο του Φωτός και της Συνειδήσεως και σημαίνει το κάθετο και το οριζόντιο Φως, την δύναμη της έλξεως και την δύναμη της ακτινοβολίας, της ψυχικής ζωής και της υπηρεσίας.
Το σημείο του σταυρού, όπως γίνεται τώρα στις εκκλησίες, είναι το σύμβολο της ύλης. Η ομοιότητά του με την σβάστικα είναι φανερή και αυτός θα είναι ένας από τους λόγους για την εξαφάνισή του.
Θ`αντικατασταθεί από το σημείο του σταυρού του Αναστάντος Χριστού και της Χριστικής Συνείδησης και θα γίνεται αγγίζοντας το κέντρο του μετώπου, το κέντρο του στήθους και καθένα από τα δύο μάτια. Αυτό είναι το σύμβολο της Θείας Ανθρωπότητας ]
Djwal Khul

- soul take flight -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


[ artist: Kimded 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα