Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;

thumbnail1 (10)
Έρευνα αποκαλύπτει πως η θέα μιας γυναίκας με σώμα «κλεψύδρα» τονώνει τους άνδρες όσο το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με την έρευνα, όταν οι άνδρες κοιτάζουν ένα σώμα με καμπύλες, ενεργοποιούν το μέρος του εγκεφάλου που συνδέεται με αισθήματα επιβράβευσης.

Οι επιστήμονες λένε πως τα ευρήματα τους εξηγούν γιατί είναι ελκυστικές γυναίκες με καμπύλες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μπιγιονσέ Νόουλς. Οι ερευνητές πήραν ένα δείγμα 14 ανδρών με μέσο όρο ηλικίας τα 25 και τους έδειξαν φωτογραφίες του πίσω μέρους επτά γυναικών.

Στη συνέχεια έκαναν πλαστικές επεμβάσεις στις γυναίκες αναδιανέμοντας λίπος από τη μέση τους στα οπίσθια τους χωρίς να αλλάζει το συνολικό τους βάρος.

Εγκεφαλογραφήματα στους άνδρες έδειξαν πως κοιτάζοντας τις γυναίκες μετά την επέμβαση ενεργοποιούνταν μέρη του εγκεφάλου που συνδέονται με την επιβράβευση, συμπεριλαμβανομένων περιοχών που συνδέονται με την αντίδραση στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο ερευνητής Στίβεν Πλάτεκ, εξελικτικός γνωστικός νευρολόγος είπε: «Είναι κάτι παραπάνω από την αγορά περιοδικών».


«Τα ευρήματα αυτά μπορεί να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα των εθισμό στην πορνογραφία και συνδεδεμένες διαταραχές, όπως η στυτική δυσλειτουργία με την έλλειψη πορνογραφικού υλικού”.

Οι επιστήμονες επίσης βρήκαν πως αλλαγές στο δείκτη σωματικού βάρους των γυναικών επηρέασαν περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με την οπτική εκτίμηση μεγέθους και σχήματος. Ο κος Πλάτεκ είπε πως αυτό μπορεί να είναι ένδειξη πως το σωματικό λίπος επηρεάζει την κρίση της γυναικείας ομορφιάς περισσότερο σύμφωνα με τις κοινωνικές επιταγές και λιγότερο με τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα