Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Αντίστροφα μετρώντας ...



Ξημερώνει η 14η Ιουνίου και η αντίστροφη μέτρηση για το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21, ξεκινάει.

Ο συντονισμός μας με τους Κοσμικούς Ρυθμούς και τα φαινόμενα που προκαλούν, είναι μέγιστης σημασίας καθώς εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας ν`αντιλαμβάνεται την πανταχού παρούσα Ενέργεια και να ρέει αρμονικά μαζί της, ανακτώντας έτσι την σύνδεσή μας με τα Μυστήρια και την Γνώση που αυτά εμπεριέχουν και προσφέρουν.

Οι ετήσιοι ρυθμοί των 2 Ηλιοστασίων και των 2 Ισημεριών, διαιρούν τους 12 μήνες σε 4 τμήματα, σκιαγραφώντας το σύμβολο του Σταυρού, όπου ο χώρος και ο χρόνος τέμνονται και στο κέντρο τους ανοίγει μια Πύλη την οποία η Ανθρωπότητα καλείται να διασχίσει για να απελευθερωθεί από τα δεσμά του υλικού πεδίου. Κάθε εποχή που τα 4 τμήματα αναγγέλλουν, προσφέρει πάντα ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις, κάθε εποχή υποδηλώνει και μια Πύλη που εν δυνάμει οδηγεί σε μια άλλη κατάσταση συνείδησης και αυτεπίγνωσης ενεργοποιώντας διαφορετικές ποιότητες και ιδιότητες στις οποίες καλούμαστε να συμμετέχουμε, να τις οικειοποιηθούμε και να τις χρησιμοποιήσουμε για να προωθήσουμε την ατομική και την συλλογική μας εξέλιξη. Τα 4 στοιχεία που δεσπόζουν στον απατηλό κόσμο των μορφών, "σταυρώνονται" συμβολικά και μέσα από το κέντρο του συμβόλου ξεπροβάλλει το 5ο στοιχείο, ο Αιθέρας, που υποδηλώνει την Υπέρβαση της σωματικής Συνείδησης και την "επιστροφή του Ασώτου" στο πραγματικό του σπίτι, απ`όπου και προήλθε.


Η διαδοχή των εποχών μας φέρνει αντιμέτωπους με μια διαφορετική μας όψη κάθε φορά που συμβαίνει, μας στρέφει εντός και μας ζητάει να συγχρονιστούμε για να λάβουμε το μήνυμα που κάθε φορά έχει να μας δώσει. Η σειρά των "μαθημάτων" μας εξασφαλίζει μια συνεχόμενη ροή με απώτερο σκοπό την εντατική προετοιμασία μας για την αφύπνιση και την μεγάλη ανατροπή που έρχεται να μας συναντήσει και που κάθε μέρα μας πλησιάζει όλο και περισσότερο.
Η χρονιά που διανύουμε είναι πολύ σημαντική καθώς σηματοδοτεί την Αρχή του Τέλους του παλιού κόσμου, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί σε 9 χρόνια, από φέτος μέχρι το 2026. Έχουμε ήδη μπεί στην τελική ευθεία και προχωράμε ολοταχώς για να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας, κάτι που απαιτεί Εγρήγορση, Ενδυνάμωση και Διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας για ν`ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που αυτή η διαδρομή εμφανίζει.

Αυτό, μπορούμε να το επιτύχουμε μόνο με τον Συντονισμό, την Αποδοχή και την Εμπιστοσύνη στο Κοσμικό Σχέδιο, του οποίου είμαστε αναπόσπαστα και πολύ σημαντικά τμήματα. Χωρίς εμάς, χωρίς την συνειδητή Χρήση της Δύναμης/Θέλησης και την εφαρμογή της Ελεύθερης Βούλησής μας, κανένα σχέδιο δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί καθώς η Ανιδιοτελής και Άνευ Όρων Αγάπη της Πηγής δεν επιβάλλεται ποτέ, πουθενά και σε κανέναν.


Όπως έχει ειπωθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ξεκινά σιγά σιγά να οργανώνεται το Ομαδικό Έργο (περισσότερα γι`αυτό στο άμεσο μέλλον). Όλα τα Κοσμικά Γεγονότα/Φαινόμενα είναι πολύ σημαντικά καθώς μας οδηγούν στο σημείο που πρέπει να βρεθούμε και που έχουμε υποσχεθεί πριν ενσαρκωθούμε. Το ερχόμενο Ηλιοστάσιο θα μας προετοιμάσει για την Ηλιακή Έκλειψη του Αγούστου που με τη σειρά της θα μας προετοιμάσει για την Φθινοπωρινή Ισημερία και όλα αυτά μαζί μας οδηγούν στον Δεκέμβρη που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μας μείνει αξέχαστος. Η ιδιαιτερότητα αυτής της χρονιάς, η ασφυκτική της πίεση για πολλαπλές υπερβάσεις που ήδη βιώνουμε, θα γίνει καλύτερα κατανοητή κατά το 2018 όπου ο πλανήτης Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, κάτι που σημαίνει ότι η πραγματική επανάσταση στην σχέση μας με την ύλη / ιδιοκτησία / χρήμα / αγαθά κ.λπ., έρχεται να μας συναντήσει και να φέρει τα πάνω-κάτω σε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ή νομίζαμε πως γνωρίζαμε. Μας περιμένουν ανατροπές που ούτε να διανοηθούμε δεν μπορούμε.

Έτσι, και κάτω από μια εντατική προετοιμασία, το ερχόμενο Ηλιοστάσιο θα μας φέρει αντιμέτωπους με το τεστ της "συμβατότητας" σε όλων των ειδών τις σχέσεις μας, τα αποτελέσματα του οποίου θα έρθουν στην επιφάνεια μετά το κύμα και θα γίνουν αναμφισβήτητα ορατά και κατανοητά μέχρι το τέλος του μήνα και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Η ποιότητα του Φωτός που θα δεχθούμε (ακτίνες Γάμμα) θα επιδράσει σε κυτταρικό επίπεδο και το αποτέλεσμα θα είναι ότι κανένας πλέον δεν θα μπορεί να κρύψει τις αληθινές του προθέσεις σε οποιαδήποτε σχέση κι αν εμπλέκεται. Όλα τα κρυφά κίνητρα θα φανερωθούν, οι μάσκες θα πέσουν, οι δήθεν ευγένειες θα κοπούν και ο καθένας θ`αντιμετωπίσει αυτό ή αυτά που επιμελώς κρύβει, τόσο από τον εαυτό του όσο κι από τους άλλους. Στην ουσία, η αποκάλυψη αυτή έχει να κάνει με την ώθηση στο Φως κάθε συγκαλυμμένης συνήθειας του παλιού κόσμου που ακόμη δεν έχει εξαγνιστεί από την συνείδηση και τα αιθερικά σώματα. Για να φτάσουμε επιτυχώς στο Ομαδικό Έργο, οφείλουμε να έχουμε απορρίψει κάθε παράδειγμα, κάθε απομεινάρι, κάθε σκιά του παλιού κόσμου, αλλιώς, δεν θα γίνουν αποδεκτές οι αιτήσεις μας για συμμετοχή σε αυτό. Ας δούμε λοιπόν πού υπάρχουν ακόμα ανταγωνισμοί, αντιπαλότητες, ύπουλα κίνητρα, κρυφά σχέδια, παιχνίδια δύναμης και φιλοδοξίες εξουσίας, υποκρισίες και νοσηρές αντιλήψεις, ας κοιτάξουμε κατάματα τον εαυτό μας και όλους γύρω μας έτσι ώστε να γνωρίζουμε συνειδητά πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε. 

Η "συμβατότητα" που απαιτείται πλέον απ`όλους μας, ξεκινάει να γίνεται κατανοητή από το επίπεδο αυτεπίγνωσης που έχουμε φτάσει. Αν δεν αναγνωρίσεις τον εαυτό σου και δεν τον αποδεχθείς έτσι όπως ακριβώς είναι, πώς είναι δυνατόν να γνωρίζεις με ποιούς υπάρχει συμβατότητα και με ποιούς όχι; Όλα ξεκινούν από εμάς και μετά προβάλλονται και καταλήγουν στο περιβάλλον μας. "Το όμοιο έλκει το όμοιο", αυτός είναι ο καλύτερος κώδικας αν θέλεις να ερμηνεύσεις ορθά τις επιλογές σου και έτσι ν`ανακαλύψεις σημεία/όψεις του εαυτού σου που ίσως αγνοούσες.

Η αλήθεια απελευθερώνει, είναι γεγονός,
αν και μερικές φορές είναι πολύ πικρή.
Όμως, πολύ σύντομα αντιλαμβάνεσαι
πως έχεις την Δύναμη
την Θέληση
και την Πίστη
για να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις
και να επανασυντονιστείς 
με το Ψυχικό σου Πρόγραμμα.
Όλα τα γεγονότα της περιόδου αυτής
έρχονται για να σε βοηθήσουν.
Εσύ αποφασίζεις
αν θα τους το επιτρέψεις ή όχι.  


- artist: Novans V Adikresna -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα