Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Πόσες ομάδες Ελλήνων )|( υπάρχουν τελικά που θα μας σώσουν;




Και από ποιον; θα έπρεπε να συνεχίζει ο τίτλος…

Τα τελευταία χρόνια το σύμβολο )|( παρουσιάζεται σε πολλές ομάδες με αρχαιοελληνικές ιδέες και λατρείες, τόσες πολλές που τελικά όταν το βλέπεις δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος.
Πρόσφατα δημιουργήθηκε μια κίνηση πολιτών, που πήρε την “πρωτοβουλία” να καταθέσει ψήφισμα στη Βουλή των Ελλήνων με το ακόλουθο κείμενο:
Διαβάστε εδώ το κείμενο
Εμείς οι Έλληνες αποφασίσαμε να αντιδράσουμε.
Όχι μόνο όσοι ζούμε στην Ελλάδα, αλλά όλοι οι Έλληνες από όλο τον κόσμο. 
Το σύνταγμα μας λέει ότι είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά έχουμε και το δικαίωμα, να αντισταθούμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, όταν πάει να καταλυθεί η εθνική μας κυριαρχία.
Ομόφωνα λοιπόν καταθέσαμε στην βουλή των Ελλήνων στις 28 Μαΐου του 2017 ένα ψήφισμα, και ζητάμε από τούς κυβερνήτες μας να κάνουν ότι εμείς νομίζουμε ότι θα είναι καλύτερο για την πατρίδα μας και το έθνος μας.
Σύμφωνα με τον νόμο στην Ελλάδα πρέπει οι πολιτικοί μας, να μας απαντήσουν μέσα σε 60 μέρες, δηλαδή μέχρι το τέλος του Ιουλίου του 2017.
• Τούς είπαμε και είναι υποχρέωση τους να το κάνουν, να καταργήσουν τούς νόμους που στηρίζουν τα μνημόνια, αλλά και τα μνημόνια.
• Να κάνουν μια παγκόσμια συμφωνία για την ανάπτυξη της χώρας μας όπως έγινε στη σύνοδο του Λονδίνου το 1953 για την Γερμανία.
• Να φτιάξουν Ελληνική τράπεζα που να είναι και να ανήκει στην Ελλάδα και όχι σε ιδιώτες. 
• Και το τελευταίο είναι να βάλουν στον επόμενο προϋπολογισμό του κράτους το ποσό που πήρε η Γερμανία δάνειο από την Ελλάδα κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.
Δεν θέλουμε το κακό κανενός.
Την πατρίδα και το έθνος μας θέλουμε να σώσουμε.
Θέλουμε την συμπαράσταση όλων των ανθρώπων από όλη τη γη που αισθάνονται ελεύθεροι.
Η χώρα μας έγινε το πειραματόζωο, των τοκογλύφων.
Εάν καταφέρουν να υποτάξουν εμάς θα καταφέρουν να υποτάξουν όλους τους λαούς.
Οι Έλληνες πάντα είμασταν ελεύθεροι και θέλουμε να παραμείνουμε .
Δεν έχουμε αρχηγό, ούτε θέλουμε, γιατί στο τέλος όλοι τους γίνονται ελεγχόμενοι.
Δεν υπάρχει κόμμα ή κάτι παρόμοιο πίσω από την κίνηση μας.
Δημοκρατία θέλουμε
Με πάρα πολύ αγάπη ζητάμε από όλους εσάς να αναμεταδώσετε το μήνυμα μας.
Όλα καλά θα πάνε.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Φτιάχτηκε και ανάλογο βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους και ομάδα στο facebook. Εντάξει, λες, κάθε πρωτοβουλία πολιτών είναι καλή, ειδικά όταν δηλώνουν ακομμάτιστοι και απλοί πολίτες που, όπως δηλώνουν στο βίντεο, δεν ανήκουν πουθενά.
Ωστόσο στο βίντεο περνάει φευγαλέα το σύμβολο του διπλού Ε, το )|(, που το βλέπουμε σε πολλές ομάδες, ακόμα και στο Ε.ΣΥ. του Σώρρα. Το ίδιο σύμβολο έχει και η ομάδα Έψιλον -και η μια και η άλλη, δεν ξέρω αν υπάρχει και τρίτη- η Ομάδα Ελλήνων Όλυμπος και ίσως πολλές ακόμα.
Και τελικά αναρωτιέται κανείς, το συγκεκριμένο του βίντεο, της “ανένταχτης” πρωτοβουλίας σε ποια απ’ όλες αναφέρεται και γιατί δεν αναφέρεται ξεκάθαρα;
Για την περιβόητη Ομάδα Έψιλον ο Χαρδαβέλας είχε αφιερώσει παλιά ουκ ολίγες εκπομπές στις «Οι Πύλες του Ανεξήγητου». Η συγκεκριμένη Ομάδα Ε. που υποτίθεται έχει αρχαιοελληνικές ρίζες και καταγωγή, έχει ως σκοπό να μας σώσει από τους Σιωνιστές, σύμφωνα με τις διάφορες πληροφορίες της περιόδου που προβαλλόταν συνέχεια από την εκπομπή. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η ομάδα ιδρύθηκε το 1970, με ιδρυτικά μέλη Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι στους θεούς του Δωδεκάθεου. Οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξένα κέντρα διαστημικών ερευνών και σε κέντρα κατασκευής διαστημικών όπλων και στόχος τους είναι να ανακαλύπτουν και να γνωστοποιούν κάθε σιωνιστικό σχέδιο που στρέφεται εναντίον του ελληνισμού, να εισχωρούν σε διάφορες σιωνιστικές ομάδες και να αποσπούν πληροφορίες. Γενικά να προστατεύουν κάθε τι ελληνικό από τις ξένες επιβουλές. Μάλιστα, αυτή η Ομάδα «Έψιλον», έχει στην κατοχή της ένα «υπερόπλο» το οποίο θα το χρησιμοποιήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και μπορεί να καταστρέψει με μία βολή όλους τους δορυφόρους των ΗΠΑ.
Ε, φαίνεται ότι με τόση χειραγώγηση καιρού που γίνεται στην Ελλάδα, η ομάδα Ε δεν θεωρεί ακόμα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή…
Αλλά υπάρχει και μια άλλη ομάδα Ε, που ισχυρίζεται ότι αυτοί είναι οι σωστοί, οι άλλοι είναι τσαρλατάνοι. Την ίδια περίοδο σε επιστολή που έστειλαν στο Lifo ανέφεραν συγκεκριμένα:
Η Ομάδα «Ε» είναι μία και μόνο. Ιδρύθηκε το 1962 στο εξωτερικό και το 1999 μετέφερε την έδρα της στην Θεσσαλονίκη αφού ζήτησε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αναγνώρισή της, βάσει του ήδη υφισταμένου καταστατικού της από το 1962. […]  Όλοι αυτοί που αναφέρονται σε αυτήν, εκμεταλλεύονται την αίγλη που απέκτησε μέσω των έργων που εμείς πραγματοποιήσαμε. Το «Ε» κακοποιήθηκε από όλους όσους αναφέρονται σε αυτό. Ο Κεραμυδάς ήταν απλός ένας έμπορας και έγραφε όλες αυτές τις φαντασιώσεις για να κερδίσει χρήματα, παρασύροντας το κοινό με όλα τα μυθεύματα που μπορούσαν να ανήκουν μόνο σε κακοπροαίρετους ή σε ψυχασθενείς. Το ίδιο και ο Φουράκης και ο Γιαλουράκης και ο νυν Πάλμος που τολμάει ακόμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο, παρότι τους έχουμε κάνει πολλές συστάσεις όπως και στην Ελεύθερη ώρα. Ο Χαρδαβέλας αρκετά χρόνια δούλευε τον κόσμο και τον παραπλανούσε με όλους εκείνους που μάζευε κάθε βράδυ ενώ ήξερε ότι η Ομάδα «Ε» Έψιλον υπάρχει επίσημα και όλοι εκείνοι που μάζευε ήταν παρατρεχάμενοι και φευγάτοι. […]
Στο επίσημο ιστολόγιο τους μας λένε ότι, Η Ομάδα  Eψιλον επιδιώκει να απελευθερώσει τον άνθρωπο από τον φόβο των  μυθευμάτων όπως της δευτέρας  Παρουσίας, της επιστροφής του  Ιησού  στη Γη, της επιστροφής κάποιων διαστημικών έψιλον, το τέλος του κόσμου, την μεγάλη αιματοχυσία του Αρμαγεδώνος κατά τον οποίον θα καταδικασθούν όλοι οι άνθρωποι με τον αιώνιο βασανιστήριο της  πυράς  στην κόλαση.
Μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες Ε μας έσωσαν από τους δορυφόρους των ΗΠΑ και τους Σιωνιστές, αλλά και από το βραχνά της Δευτέρας Παρουσίας, αυτό το τελευταίο που το βάζετε;
Μετά είχαμε και τον Σώρρα με το σύμβολο )|( που θα μας έσωζε από το χρέος. και φτάσαμε στο τελικό σώσιμο, το ψήφισμα στη Βουλή.
Πρωταγωνιστής της “αυθόρμητης” πρωτοβουλίας πολιτών ο Κώστας Σαρμάς ο οποίος, εκτός από το περαστικό σύμβολο )|( στο βίντεο φοράει και ανάλογο μενταγιόν, ωστόσο δεν ξέρουμε σε ποια απ’ όλες τις ομάδες Ε ανήκει και ποια η σχέση του με τους άλλους )|( της ομάδας Όλυμπος όπου έδωσε και συνέντευξη.
Το πλέον ανησυχητικό, ωστόσο, δεν είναι μόνο ότι κάποιος φοράει ένα χιλιοφορεμένο σύμβολο που δεν καταλαβαίνεις σε τι ακριβώς αναφέρεται εκτός από την πίστη του στα αρχαιοελληνικά ιδεώδη, αλλά το ότι ο κος Σαρμάς υπερασπίζεται την άποψη της Ψηφιακής Άμεσης Δημοκρατίας. 

Έχει και μια πεντάλφα για σύμβολο που υποτίθεται δανείζεται από την Πυρηνική Φυσική
Πως τώρα ξαφνικά από την Αρχαία Ελλάδα κάνει κανείς γκελ στο εφιαλτικό μέλλον της Ψηφιακής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που μας ετοιμάζουν τα ξένα κέντρα, αυτό είναι ένα άλλο “επιστημονικό” θαύμα: Το πολίτευμα που διασφαλίζει την ύπαρξη κρίσιμης ισχύος  είναι αυτό του άρχοντος και αρχόμενου πολίτη· είναι αυτό της Δημοκρατίας του αρχαιοελληνικού πνεύματος, της οποίας οι θεσμοί και οι πρακτικές θα προσαρμοσθούν στα δεδομένα  του 21ου αιώνα, ιδίως σ’ αυτά της ψηφιακής τεχνολογίας.
Καταργούμε το κοινοβούλιο, αντί να συμμαζέψουμε το χάλι του, στο οποίο γίνονται -ή πρέπει να γίνονται- πολιτικές συζητήσεις και ζυμώσεις, και πάμε κατευθείαν στην Ψηφιακή Δημοκρατία της απρόσωπης Τεχνητής Νοημοσύνης, με τη γιαγιά στο χωριό να τρέχει να βρει κομπιούτερ να ψηφίσει και τον παππού να παρατάει τον καφενέ και να ανοίγει προφίλ στο facebook, όπου όλα ελέγχονται κι όλα παρακολουθούνται. Έχοντας πάρει την ελεγμένη και προπαγανδιστική ενημέρωση από τα ΜΜΕ, θα πηγαίνει ο πολίτης και θα πατάει ένα κουμπί στο διαδίκτυο, ενώ μετά θα κάνει και τον αρχαιοελληνικό σταυρό του ώστε κανείς να μην του έχει αλλοιώσει το ψηφιακό αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο τρόπος συμμετοχής στα κοινά που προβλέπει το μέλλον της ψηφιακής Νέας Παγκόσμιας Τάξης!
Εν ολίγοις, κάποιοι δεν χάνουν χρόνο να εκμεταλλευτούν τον πόνο των Ελλήνων. Και ο πόνος δεν είναι τα μνημόνια, αλλά η έλλειψη πολιτικής του παιδείας και κουλτούρας, που τον θέλει να περιμένει σωτήρες που θα τους αναδείξει με μια μόνο ψήφο ή απλή υπογραφή, αντί να συμμετέχει ο ίδιος ενεργά στα κοινά. Έτσι, θα του μένει χρόνος να βλέπει Survivor, μετά να μπαίνει στο facebook και να φωνάζει – ξυπνάτε ρεεε!!!
Έχω μια “καινοτόμα” ιδέα: Ένα ψηφιακό ξυπνητήρι που αντί να χτυπά σε ήχους ηλεκτρικούς να φωνάζει – ξυπνά ρεεε!!! Πάνω θα έχει και το σύμβολο )|( . Μην μου την κλέψετε, μιλάμε και για πολύ χρήμα!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα