Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

«Η περίεργη ιστορία της Βασίλισσας και τα παιδιά που εξαφανίστηκαν από ιδρυματικά σχολεία ιθαγενών»

Canada,Canadian,Native American,Squamish,Squamish indians,indians,basket,archaeology,artiface,Squamish artifact



Υπογεγραμμένη κατάθεση επιζώντα και αντίγραφο επιστολής η οποία επιδόθηκε στην Βασίλισσα τον Ιανουάριο του 2008 από επιζώντες του εν λόγω σχολείου στον Καναδά. (William Arnold Combes).

Υπογεγραμμένη κατάθεση επιζώντα

Είμαι πνευματικός χορευτής των Σάλις, είμαι 58 χρονών και ζω στον Καναδά. Είμαι επιζώντας από τα σχολεία Kamloops και Mission λειτουργούσαν υπό την σκέπη της Καθολικής Εκκλησίας. Έχω υποστεί τρομερά βασανιστήρια, κυρίως από τα χέρια του ιερέα Murphy, ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον δύο παιδιά. Τον έχω δει με τα  μάτια μου να πετάει ένα παιδί από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο, το οποί9ο και πέθανε. Ο ίδιος, με πήρε σε υπόγειο χώρο του σχολείου Kamloop και μου έσπασε μέσω βασανιστηρίων μερικά κόκαλα επειδή προσπάθησα να δραπετεύσω. Έχω δει επίσης αυτόν και έναν άλλον ιερέα μαζί, να καίνε βράδυ ένα παιδί στον σχολικό κήπο.

Τον Σεπτέμβρη του 1964, ήμουν 12 ετών και τρόφιμος στο σχολείο Kamloops, μας επισκέφτηκε η Βασίλισσα της Αγγλίας και ο Πρίγκηπας Φίλιππος. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ήρθαν μόνο οι δυο τους, χωρίς καμία ιδιαίτερη εκδήλωση ή εορτασμό. Παρ’ όλα αυτά τους αναγνώρισα και μάλιστα ο διευθυντής του σχολείου μας πληροφόρησε ότι ήταν αυτοί.

Μία ημέρα πριν φτάσουν, έδωσαν σε όλους μας καθαρά ρούχα και καλό φαγητό να φάμε, μετά από πολλούς μήνες. Την ημέρα που έφτασαν στο σχολείο, ήμουν ένα από τα παιδιά που είχαμε επιλεγεί για το γκρουπ με το οποίο η Βασίλισσα και ο Πρίγκηπας θα πήγαιναν για πικ-νικ. Πήγαμε λοιπόν για πικ-νικ, με την Βασίλισσα και τον άντρα της καθώς και κάποιους από τους υπεύθυνους του σχολείου, σε ένα λιβάδι κοντά στον χείμαρρο του νεκρού άντρα (Dead man’s creek). 

Ύστερα από λίγη ώρα, είδα την Βασίλισσα να φεύγει από το πικ-νικ παίρνοντας μαζί της 10 παιδιά από το σχολείο τα οποία δεν επέστρεψαν ποτέ! Δεν ακούσαμε πότε ξανά κάτι για αυτά τα παιδιά και δεν τα ξαναείδαμε.

Τα 10 αυτά παιδιά που εξαφανίστηκαν ήταν 7 αγόρια και 3 κορίτσια από 6 έως 14 ετών. Δεν θυμάμαι τα ονόματά τους, μόνο κάποια από τα μικρά τους ονόματα. Σε όλα αυτά τα γεγονότα υπήρξε μάρτυρας και ο φίλος μου George Adolphο οποίος τότε ήταν 11 χρονών και τρόφιμος στο ίδιο σχολείο. 


William Arnold Combes  3 Φεβρουαρίου 2010
Υπογράφων και μάρτυρας.

Δελτίο Τύπου, 24 Ιανουαρίου 2008

Επιστολή προς την Βασίλισσα της Αγγλίας και πιθανότητα μήνυσης από επιζώντες των ιδρυματικών σχολείων ιθαγενών.

Επιδόθηκε χθες στην Ελισσάβετ του Γουίνσορ, Βασίλισσα της Αγγλίας, επιστολή με την οποία καλείται να αναγνωρίσει την τύχη καθώς και το σημείο ταφής όλων των παιδιών που πέθαναν στα Ινδιάνικα ιδρυματικά σχολεία, τα οποία λειτουργούσαν υπό την επίβλεψη της Καθολικής Εκκλησίας και του Βρετανικού Στέμματος.

Το γράμμα παραδόθηκε αυτοπροσώπως στον Κυβερνήτη Michaelle Jean από τον Πρεσβύτερο των Ιθαγενών στο Κέντρο Γυναικών του Βανκούβερ (Downtown Eastside Womens’ Centre) το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου 2008 και του ζητήθηκε να παραδώσει την εν λόγω επιστολή στην Βασίλισσα εκ μέρους των επιζώντων. 

Ο Κυβερνήτης αποδέχτηκε την επιστολή και διαβεβαίωσε ότι θα την παραδώσει.

Με την ειδοποίηση αυτή, η Βασίλισσα υποχρεούται από το κοινό δίκαιο να συμμορφωθεί με το εν λόγω αίτημα και να αναγνωρίσει το σημείο ταφής και τα αίτια θανάτου των παιδιών μέσα σε 30 μέρες, αλλιώς υπάρχει δυνατότητα για παραπέρα νόμιμες ενέργειες από την πλευρά των αιτούντων.

«Η ευθύνη για το θέμα σταματά στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ», σχολίασε πρεσβύτερος των Ιθαγενών. « Η Βασίλισσα και ο Πάπας είναι υπεύθυνοι για τη γενοκτονία που έκαναν οι κυβερνήσεις τους και οι εκκλησίες τους στον λαό μας. Η Βασίλισσα πρέπει να λογοδοτήσει. Έχει την δύναμη να βοηθήσει να επιστρέψουν τα παιδιά μες επιτέλους σπίτι τους.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, παρόμοιες επιστολές επιδόθηκαν στην Καναδική κυβέρνηση καθώς και στην Καθολική και την Αγγλικανική Εκκλησία και την Εκκλησία του Καναδά από τους επιζώντες. Παρόμοια επιστολή θα λάβει και Ο KarlRatzinger, Ποντίφικας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Μια εθνική συνέντευξη τύπου ώστε να ανακοινωθούν οι επόμενες φάσης αυτής της καμπάνιας για την αλήθεια, έλαβε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου του 2008 έξω από Το γραφείου του Πρωθυπουργού στην Οτάβα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει εδώ:

The Friends and Relatives of the Disappeared
(Chief Louis Daniels, Anishinabe Nation, Patron)
c/o 1-888-265-1007 (pager) or:
hiddenfromhistory@ yahoo.ca

Δημόσια ειδοποίηση

Επιστολή των Πρεσβύτερων καθώς και των μελών των φίλων και συγγενών των αγνοούμενων.

23 Ιανουαρίου 2008

ΠΡΟΣ:Elizabeth Windsor, « Βασίλισσα της Αγγλίας»
           
(Μεταφέρθηκε μέσω του Κυβερνήτη του Καναδά Michaelle Jean)

Αγαπητή κυρία Windsor,
Η εν λόγο επιστολή επιδίδεται σε εσάς, καθότι φέρετε τον Τίτλο και την ευθύνη της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας και Κοινοπολιτείας και είστε η κεφαλή της Εκκλησίας της Αγγλίας στον Καναδά (Αγγλικανική Εκκλησία).

Εμείς, ως φίλοι και συγγενείς χιλιάδων παιδιών που πέθαναν στα ινδιάνικα ιδρυματικά σχολεία στον Καναδά, τα οποία ιδρύθηκαν και λειτούργησαν υπό την σκέπη της Εκκλησίας της Αγγλίας και του Βρετανικού Στέμματος από το 1867 μέχρι το 1996, απαιτούμε να αποκαλύψετε δημόσια την αιτία θανάτων καθώς και το σημείο ταφής των σορών, όλων των παιδιών που πέθαναν στα εν λόγο ιδρύματα.

Αυτή η ειδοποίηση κοινού δικαίου απαιτεί να κανονίσετε τον άμεσο και άνευ όρων επαναπατρισμό των σορών ώστε να έχουν μια καθώς πρέπει ταφή.

Επίσης απαιτείται να κατονομάσετε δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτά τα εγκλήματα καθώς και κάθε έγγραφο και αποδεικτικό στοιχείο. Θα πρέπει ακόμα να παρακινήσετε τον Καναδά μέσω του Κυβερνήτη του να συμμορφωθεί με το Φυσικό Δίκαιο και τη Διεθνή Νομοθεσία.

Αν αποτύχετε να συμμορφωθείτε με αυτές τις απαιτήσεις, εντός 30 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παρούσα επιστολή, νομικά θα υποθέσουμε ότι διαφωνείτε με τα όσα γράφονται στην επιστολή και επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας εναντίον σας.

Με εκτίμηση
Jeremiah Jourdain
Εκ μέρους των φίλων και συγγενών των αγνοούμενων
on behalf of the Friends and Relatives of the Disappeared

Εκδόθηκε υπό την Φυλετική Νομοθεσία του Κράτους του Σκουάμις.

Τα όσα διαβάσατε είναι αληθινά και επίσημα και κάθε ομοιότητα με άτομα και γεγονότα δυστυχώς ΔΕΝ είναι συμπωματική. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά links στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες και ιστορικά στοιχεία.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα