Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Forbes: Αυτοί είναι οι δύο πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές

χρυσός


Τη λίστα με τους υψηλότερα αμειβόμενους αθλητές τo 2017 συνέταξε και παρουσιάζει το περιοδικό Forbes.
Στην κορυφή του καταλόγου υπάρχουν δύο  – αναμενόμενα εν μέρει – ονόματα αθλητών: Ο LeBron James και ο Cristiano Ronaldo.
O James έχει ανακηρυχτεί τέσσερις φορές MVP. Την περίοδο 2016-2017 για να γίνει ο James ο παίκτης του ΝΒΑ με τον υψηλότερο μισθό.    Τον Ιούλιο υπέγραψε μια τριετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Cleveland Cavaliers, έναντι 100.000.000 δολαρίων. Όσον αφορά στη αμοιβή του ανέρχεται στο «ιλιγγιώδες» ποσόν των 31.000.000 δολαρίων. Τα συνολικά του κέρδη από μπόνους, χορηγίες κ.ά. εκτοξεύτηκαν στα 86,2 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ετήσιες αποδοχές του Cristiano Ronaldo ήταν 58 εκατομμύρια δολάρια από τη Ρεάλ και άλλα 35 εκατ. δολάρια από τους χορηγούς του. Ο Ronaldo ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ για άλλα τέσσερα χρόνια με ετήσιες αποδοχές 50.000.000 δολάρια.
Έχει υπογράψει με την Nike δια βίου συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές για τον ίδιο ύψους 1 δισ. δολάρια. Ο Πορτογάλος άσος έχει υπογράψει επίσης συμβόλαια και με άλλες εταιρείες όπως Tag Heuer, Herbalife, Abbott Labs.
Το τοπ 5 των υψηλότερα αμειβομένων αθλητών συμπληρώνεται με τους Lionel Messi (80 εκατ. δολάρια), Roger Federer (64 εκατ. δολάρια) και Kevin Durant (60,6 εκατ. δολάρια). Η πεντάδα είναι η ίδια με την περσινή, με μόνη διαφορά ότι ο James ξεπέρασε τον Messi.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα