Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.






Τι σημασία έχει ο χώρος όπου ζεις, όταν ακόμη και το αισθητό σώμα σου είναι ανύπαρκτο και το μυαλό σου επίσης, όταν δεν κατανοείς ότι ζεις μέσα στην εικόνα του matrix




YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ  


Τι σημασία έχει ο χώρος όπου ζεις, όταν ακόμη και το αισθητό σώμα σου είναι ανύπαρκτο και το μυαλό σου επίσης, όταν δεν κατανοείς ότι ζεις μέσα στην εικόνα του matrix
YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ  ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ  

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ  ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Υπάρχουν δύο δημιουργοί, ο Αληθινός Νους δημιουργός της Ζωής του Αρχέτυπου κόσμου, και ο δεύτερος Νους δημιουργός που τον δημιούργησε για να επιφέρει ένα άλλο είδος ζωής με τις δικές του ψυχές πάνω στην Ύλη (γη, νερό, αέρας, φωτιά).

Ο Άνθρωπος του Αρχέτυπου κόσμου Ζωή και Φως θέλησε να ζήσει και κατανοήσει αυτόν τον κόσμο της Ύλης, και έγινε Νους και ψυχή για να ενσαρκωθεί τα αισθητά σώματα της Ύλης. 

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που ο δεύτερος Νους δημιουργός εξέπεσε διότι θέλησε να εγκλωβίσει τον Άνθρωπο μέσα στα σώματα για να τον εξουσιάζει την νοητή ψυχή του, η οποία είναι ο φορέας της νοητής ζωής και δίνει νοητή ζωή στην Ύλη. δηλαδή την εικόνα της ζωής.

Διέσπασε τα αρσενικοθήλυκα όντα της ύλης σε αρσενικά και θηλυκά και εγκλώβισε τις ψυχές στην σάρκα πέφτοντας σε Λήθη, αφού έχασαν την επαφή με το Νου της ψυχής και έτσι έγιναν άλογα ζώα, που πλέον πολύ εύκολα μπορεί να τα διαχειριστεί ο δεύτερος Νους δημιουργός.

morfeas sky


Γνωρίζεις με ποιον τρόπο δόθηκε η μαγεία στους ανθρώπους και τη σχέση έχει όλο αυτό με τους Νεφελίμ..

Καταρχήν δεν υπάρχει μαγεία. Ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε διότι μας λείπει η γνώση της αλήθειας το ονομάζουμε θαύμα ή μαγεία κτλ.
Όταν δεν γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και από που προερχόμαστε, είναι πολύ εύκολο να μας διαχειριστούν κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν την αλήθεια, ώστε να μας κρατήσουν για πάντα δούλους εδώ στην Γη.

Ούτε Νεφελίμ υπάρχουν. Αυτά είναι πλήρης διαστρέβλωση των κειμένων του Ερμή Τρισμέγιστου από τον Λιακόπουλο.

Απλά κάποιοι σκοτεινοί άνθρωποι εδώ στην Γη επικαλλούνται τις ενέργειες των οντοτήτων που εμείς ονομάζουμε πνεύματα και δέχονται αυτές τις ενέργειες-μαγεία για να τις διαχειριστούν όπως θέλουν. (Δούνε και λαβήν). Παίρνουν δυνάμεις από το matrix γίνονται ένα με αυτό, και αρνούνται την θεϊκότητα της ψυχής τους. Κοινώς ξεπουλούν την ψυχή τους στο matrix που εμείς ονομάζουμε διάβολο.

παρασύρεται από το Λιακόπουλο.....εγώ τώρα που έχω έντονη τη διαισθητική ικανότητα... αυτό πάλι είναι από το αγαθό ή από το matrix?

Ο Λιακόπουλος πήρε τον δεύτερο Νου δημιουργό τον έκανε πρώτο Ελοχίμ, και τον άνθρωπο ενώ είναι ο αδερφός του δεν αναφέρει ότι προέρχεται από τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.
Είμαι πρώην αναγνώστης του Λιακό και απλά κατάλαβα ότι διαστρεβλώνει τα πάντα.

Και από τα δύο προέρχεται η διαισθηση.. Αρκεί να κατανοήσεις το Αγαθό και να το διαφοροποιήσεις από την Αρμονία που ελέγχει άλλος το αποτέλεσμα, και όχι εσύ.

Το Αγαθό απλά σε οδηγεί, και δεν τιμωρεί κανέναν.

morfeas sky
....

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ 
Έβαλαν λοιπόν έναν ποντικό και μια ποντικούλα σε ένα ευρύχωρο και όμορφο μέρος με εκλεκτή και άφθονη τροφή. Περνούσαν ονειρεμένα και παραδείσια. Μούρη με μούρη, χείλη με χείλη, αγκαλιές, φιλιά. Πέρασε καιρός. Κανένα εξάμηνο. Ο ποντικούλης άρχισε να γίνεται βαρύθυμος, απόμακρος. Δεν την πολυπλησίαζε. Η ποντικίνα λυπήθηκε πολύ, ένιωσε πως δεν είναι επιθυμητή πια και έπεσε σε καταθλιψούλα.

Και βασικά τώρα αρχίζει το πείραμα.

Βάζουν τον ποντικούλη μας σε ένα εξ ίσου ωραίο μέρος με άλλη ποντικίνα.
Και την ποντικούλα μας επίσης σε μέρος θαυμάσιο με άλλον ποντικό.
Και τότε;
Και τότε ο ποντικούλης μας ζωντάνεψε, βρήκε ξανά την όρεξη του και την χαρά της ζωής. Ένας μήνας του μέλιτος, που πιο γλυκός δεν γίνεται.
Και η ποντικούλα μας; Μμμ η ποντικούλα μας ήταν τόσο επιθυμητή από τον καινούργιο ποντικό!! Δεν ξεκολλούσε από δίπλα της. Πάει και η καταθλιψούλα, άνθισε και ομόρφυνε, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Δεν υπάρχει ηθικό δίδαγμα. Γιατί η καθαρή επιστήμη σταματάει εδώ. Είναι παρατήρηση και πείραμα. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά των ανθρώπων...

Μόνο ίσως κάποιος πει: και τι σχέση έχουμε εμείς οι νοήμονες άνθρωποι με ποντικούς και ποντικούλες.Όχι μεγάλη. Όχι ιδιαίτερη. Εμείς κρατούμε με γάμο, με ζήλειες, μουρμούρα και κτητικότητα τον αγαπημένο μας ποντικούλη κι ας είναι και λίγο ψυχρός και απόμακρος. Δεν τον αλλάζουμε με τίποτε. Αυτόν θέλουμε, αυτόν αυτόν αυτόν :-))

Μιλάς για άλογα ποντίκια τώρα που φέρουν τον άλογο έρωτα, ή για ψυχές που φέρουν το Νου;
Αν μιλάς για άλογες ψυχές που φέρουν το ποντίκι πάλι το ίδιο είναι..τρωκτικό που ανήκει αποκλειστικά στην πλάνη της Γης.

Μιλώ για αληθινό πείραμα με ποντίκια. 


Αληθινό πείραμα με άλογα όντα που θέλουν να ονομάζονται επιστήμονες και μάλιστα νοήμονες εννοείς;
Τι σχέση έχει ο άνθρωπος με τα τρωκτικά;

Ναι. Κάθε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο είναι δική μας επιλογή.
Καμία σχέση. 


Ποια είναι η έννοια της λέξεως επιστήμονας,

Είναι αυτός που επιβεβαιώνει την γνώση με την παρατήρηση και το πείραμα. 


Δηλαδή είναι αυτός που ελέγχει την σκέψη των ανθρώπων διότι θέλει να πιστέψουμε τυφλά ότι όντως έτσι είναι όπως μας τα λέει!

Επιστήμη το νέο όπιο των ανθρώπων που πήραν την σκυτάλη αμέσως μετά την κατάρρευση όλων των δογμάτων των θρησκειών...ή και σε συνδιασμό πάνε πακέτο για τον έλεγχο της μάζας των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη.

Ή γινόμαστε εμείς ερευνητές και κάνουμε τις δικές μας παρατηρήσεις και πειράματα.
Συνήθως επειδή αυτά κοστίζουν όπως και ο χρόνος του ερευνητή, χρηματοδοτούνται από διάφορα κέντρα έρευνας τα οποία πολλές φορές είναι κατευθυνόμενα. 

Ωστόσο όχι πάντα και όχι όλα. Οι υπολογιστές που χρησιμοποιούμε αυτήν την στιγμή, τα κινητά μας κλπ είναι αποτέλεσμα της έρευνας και των πειραμάτων χρηματοδοτούμενων κέντρων. Εκτός εάν, και πάντα σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο, είναι δοτή από κάπου τεχνολογία. 

Βέβαια τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται είναι αυτά που προσδοκάται να αποφέρουν κέρδη στην αγορά. Αλλιώς γιατί να τα χρηματοδοτήσουν κάποιοι; Την δωρεάν ενέργεια που ανακάλυψε ο Τέσλα, ποιος θα την χρηματοδοτούσε και γιατί; Αφού δεν θα είχε κέρδος. Έτσι θάφτηκε μαζί με τον Τέσλα. 


Με συγχωρείς αλλά αν στηρίζεσαι στην "αλήθεια" της επιστήμης, τότε σου προκαταλαμβάνω και την έκβαση της ανθρωπότητας. 
Θα υποβιβαστεί σε άλογα υπάκουα ελεγχόμενα τρωκτικά της Γης..

Με χαλάει η έπαρση τους, Μορφέα. Ενώ οι θεωρίες τους παρά την δυσκαμψία τους ανατρέπονται κάθε τόσο, η αλαζονεία τους όταν μιλούν είναι απαράδεκτη και δείχνει έλλειψη αρχών και ήθους. 
Λες και κάναν κάτι σπουδαίο που τελείωσαν την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ενώ κάποιοι άλλοι δούλευαν για να τους σπουδάσουν.

Η επιστήμη μέχρι σήμερα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μας λέει συνεχώς ψέματα, δημιουργώντας μία ανεγκέφαλη μάζα που πιστεύει τυφλά σε παραισθήσεις του μυαλού τους.
Κάθε πέντε χρόνια αλλάζουν όλες τις "εγκεκριμένες" θεωρίες τους. Κοινώς λένε σαχλαμάρες.

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε! χα χα αυτά μου είχε πει κάποτε ένας πόντικας του συστήματος που διατέλεσε Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μου ..που βγήκε στην σύνταξη 

Αν όμως δεν υπήρχε η επιστήμη να ερμηνεύσει τα φυσικά φαινόμενα, ακόμη σήμερα θα πιστεύαμε οτι τους κεραυνούς τους ρίχνει ο Δίας. 

Αν δεν υπήρχε η επιστήμη και οι θρησκείες σήμερα θα είμασταν παγκόσμιος πολιτισμός με οδηγό το Ελλάνιον πνεύμα.

Επίσταμαι σημαίνει γνωρίζω καλώς. Χωρίς επιστήμη δεν θα υπήρχε Ελλάνιο πνεύμα. Μαθηματικά, γεωμετρία, αστρονομία, Ιατρική, Φιλοσοφία, αυτά είναι το ελληνικό πνεύμα. Βάλε και την αρχιτεκτονική και την γλυπτική που έδωσαν παρθενώνες και καρυάτιδες.

Με την διαφορά ότι η επιστήμη ακολουθούσε πιστά την ελεύθερη σκέψη του πνεύματος..κοινώς του λόγου της ψυχής...κάτι που η σημερινή επιστήμη απορρίπτει. Και οδηγηθήκαμε στο άκρως αντίθετο και γίναμε άγρια άλογα θηρία χωρίς Νου.

Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα. Η επιστήμη σήμερα υπηρετεί την αγορά. Όχι όμως οτι είναι ανύπαρκτη. Μόνο τα αντιβιοτικά να σκεφτούμε που έσωσαν την ανθρωπότητα από τα μικρόβια. Πεθαίναμε σαν τις μύγες. Όπως και τα αντιυπερτασικά. 

Αν γνώριζες πόσες θεραπείες ανακαλύφθηκαν πόσες αρρώστιες δημιούργησαν ηθελημένα, και πόσο ελέγχουν το μυαλό της ανθρωπότητας μέσω της τεχνολογίας θα άλλαζαν τα πιστεύω σου.

Ήδη από την ύστερη αρχαιότητα τα Ιερατεία είχαν ήδη διαβρωθεί, ρωμαϊκή κατοχή, Τουρκοκρατία, οι Βαλκανικοί πόλεμοι, οι δύο Παγκόσμιοι, ο εμφύλιος, ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα από τώρα παρά την θεσμική και οικονομική κρίση, παρά το mind control, παρά όλα τα προβλήματα. 

Η Ιατρική αν εξαιρέσουμε το θέμα με τα φακελάκια που υπάρχει σε όλον τον δημόσιο τομέα, θεραπεύει όλες τις ασθένειες εκτός από τον καρκίνο. 
Κι αν κάποιοι πιστεύουν οτι με κουκούτσια από βερύκοκα ή αλκαλική διατροφή, ή φύλλα ελιάς ή διάφορα άλλα μπορούν να τον θεραπεύσουν, ας προσπαθήσουν και έτσι. Ποιος τους εμποδίζει; Όμως πιστεύω μετά από μελέτη και έρευνα ετών οτι όλοι οι εκπρόσωποι της εναλλακτικής θεραπείας, γιατροί και όχι, είναι αυτοεξαπατώμενοι απατεώνες που πλουτίζουν κι αυτοί παρασιτικά από τους ασθενείς χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό παρά φρούδες ελπίδες. Και είμαι σκληρή γιατί ξέρω την απάτη.

Για ποια ιατρική επιστήμη μιλάμε; για αυτή που βλέπει το σώμα ως ένα ζωντανό οργανισμό, και όχι ως μία ενεργειακή νοητή οντότητα η οποία συμπεριφέρεται ανάλογα με την πληροφορία που υπάρχει στο ενεργειακό πλέγμα της Γης που εμείς ονομάζουμε ατμόσφαιρα του πλανήτη;

Η υγεία των ανθρώπων σε γενικές γραμμές εξαρτάται από την πληροφορία που θα δεχτεί ως δέκτης ο άνθρωπος, η οποία θα ενεργοποιηθεί από το σώμα ως συναίσθημα αισθήσεις τα οποία θα ενεργοποιήσουν την κάθε αρρώστια και οποιαδήποτε άμυνα στον ζωντανό οργανισμό της σάρκας.

..........

Άσχετο: ..πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε ως έννοια με την λέξη έρωτας.
Άλλο ο έρωτας, άλλο η αγάπη, και άλλο η Αρμονία της ψυχής.
Ο μεν έρωτας και η αγάπη έχει να κάνει με τα αισθητά σώματα της σάρκας.
Η δε Αρμονία έχει να κάνει με την αρσενικοθήλυκη δίχως φύλο ανθρώπινη θεϊκή ψυχή.
..........

Κι εγώ έτσι πίστευα και ήθελα και θέλω να πιστεύω. Αλλά δυστυχώς στην πράξη οι ενεργειακοί θεραπευτές δεν έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Το μόνο που γίνεται είναι να απομυζούν τις οικονομίες των ασθενών γιατί οι επισκέψεις δεν έχουν τέλος. Ίσως φταίνε οι θεραπευτές, αλλά όλοι; Και τότε ποιος θα ασκήσει την ενεργειακή ολιστική ιατρική; 

Πίστευες έ; Αν πίστευες θα γνώριζες πρώτα, οπότε δεν θα άλλαζες και γνώμη τόσο εύκολα, και αυτό σημαίνει ότι είσαι ελεγχόμενη από την όποια πληροφορία περνά στον δέκτη σου ως "εγκεκριμένη" πληροφορία.

Δεν το διάβασες όλο. Έγραψα οτι πίστευα και ήθελα και θέλω να πιστεύω.
Παρατήρηση και πείραμα. Ζω χρόνια σε περιβάλλον κλασικής και εναλλακτικής ιατρικής. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των μεν και των δε. Έχω μελετήσει σε βάθος κάθε κλάδο της εναλλακτικής ιατρικής για πολλά χρόνια. Και σου ανέφερα τα αποτελέσματα της παρατήρησης μου. 


Άρα μου μιλάς για την ελπίδα, και η ελπίδα στον άνθρωπο δεν είναι ούτε γνώση ούτε αληθινή πίστη.
Και η μεν γνώση σήμερα στηρίζεται σε εντελώς λάθος βάση, η δε ελπίδα το ίδιο, οπότε όλα μας οδηγούν στο ψέμα της ανθρώπινης σάρκας, και όχι στο ενεργειακό σώμα της ψυχής και την νοητή ουσία που δίνει την νοερή ζωή στην σάρκα.

Να σου πω τώρα πόσοι σκοτώθηκαν η πήγαν στη φυλακή ως τσαρλατάνοι της εναλλακτικής ενεργειακής θεραπείας των ανθρώπων; οι οποίοι μέσα σε διάστημα ωρών και ημερών βρήκαν την θεραπεία για ανίατες ασθένειες;
Απλά αποφορτίζουν τα φορτισμένα ενεργειακά σημεία του σώματος με την αντίστοιχη ενέργεια.

Σπάνια ο άνθρωπος μπορεί να ανατρέψει τον τρόπο σκέψης και ζωής που τον αρρώστησε. Έχουμε ελάχιστα περιστατικά τέτοιων δυνατών και αποφασιστικών ανθρώπων. 

Προσωπικά πιστεύω οτι οι εμπειρίες και οι σκέψεις μας μπορεί να οδηγήσουν στην ανάπτυξη νέων συνάψεων και να αλλάξουν ακόμη και τα γονίδιά μας, αλλάζοντας την ίδια τη δομή του σώματος και του εγκεφάλου. 

Όμως δεν είναι καθόλου εύκολο. Παρατηρώ οτι όλοι επιστρέφουν πολύ γρήγορα στον γνωστό και οικείο λόγω συνήθειας τρόπο σκέψης, με αποτέλεσμα να μένουν οι ίδιοι, απλώς φτωχότεροι αφού έχουν ξοδέψει την μικρή τους περιουσία στην εναλλακτική τους αναζήτηση. 


Σκοπός είναι να μην αρρωστήσει ένας άνθρωπος, διότι από την στιγμή που αρρωσταίνει κάτι δεν πάει καλά με την Αρμονία της ενεργειακής δομής της σάρκας.

Τα συναισθήματα, Μορφέα! Μας συνταράσσουν. Μας δηλητηριάζουν. Μας εξουθενώνουν. Μας καταστρέφουν. 

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο..ειδικά τώρα που μάθαμε ότι μπορούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ηχογραφούν ηχητικά μηνύματα και μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων να τα στέλνουν στο ενεργειακό πλέγμα της ατμόσφαιρας, και αυτές οι ηχογραφημένες πληροφορίες πλέον ως υποσυνείδητα μηνύματα, να μεταβιβάζονται στους ανθρώπινους εγκεφάλους, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να επηρεάζονται στην ψυχοσύνθεση τους,και την σωματική τους κατάσταση, και μετά να αναρωτιούνται γιατί η σωματική τους κατάσταση είναι πεσμένη, γιατί είναι αδρανείς, γιατί αισθάνονται χάλια, γιατί..γιατί..κτλ.

Δες ένα ωραίο που ανάρτησε μόλις ένας φίλος. Δεν είναι επί του θέματος βέβαια, αλλά γενικώς. 



χα χα ..αυτά που συζητούσαμε τις προάλλες και εσύ πίστευες ότι μαζί τα φάγαμε. Φυσικά και οι μαϊμούδες θα πρέπει να φάνε πρώτα για να καταντήσουν μετά τρωκτικά.

Ήταν καταλυτική εκείνη η συζήτηση. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πώς με μία φράση, την σωστή φράση, μπορεί ο άλλος να σε κάνει να δεις την ρίζα ενός προβλήματος. 

Τι θα κάνουμε με τα συναισθήματα, morfeas sky? 
Είναι ορμητικά και ανεξέλεγκτα. Εισβάλουν εκεί που δεν τα περιμένεις, εκεί που νομίζεις οτι είσαι ένας αγαθός άνθρωπος. 
Σαν ξένες παρεμβολές. Κι όμως είναι το πνεύμα, ε; 
Η κακία μας βομβαρδίζει από μέσα. Ποια είναι η διαφυγή; 

Να γνωρίσεις τον εαυτό σου! εσύ μου μιλάς για σώμα της σάρκας την στιγμή που οι δικοί σου επιστήμονες απέδειξαν ότι δεν υπάρχει σώμα, ούτε σάρκα ούτε ύλη, αλλά όλα είναι ενέργεια..δηλαδή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που δέχεται ως δέκτης ο εγκέφαλος μας και εκτελεί αυτές τις πληροφορίες ως συναισθήματα και αισθήσεις που επηρεάζουν το σώμα και την υγεία του.

Η νοητή ουσία της ψυχής δεν συμμετέχει ενεργά στο αισθητό σώμα, αλλά πρέπει εμείς μόνοι μας να την αναζητήσουμε ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί της για να μας γίνει οδηγός στην ζωή μας, και να μας επιφέρει την γνώση και την Αρμονία.

Με ποιον τρόπο την δέχομαι αυτήν την πληροφορία; 
Από πού έρχεται; Ποιος με υλοποιεί με πύκνωση σε συμπαγές φαινομενικά σώμα; Ποιος επηρεάζει το ενεργειακό μου σώμα με τέτοιες άθλιες συναισθηματικές συχνότητες και δονήσεις; 

Είσαι πομπός και δέκτης, άρα δέχεσαι τα πάντα ως πληροφορία που ενυπάρχει παντού γύρω μας μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, Αυτή η ατμόσφαιρα ονομάζεται πνεύμα της φύσης, και πρέπει να μάθουμε όλοι να φιλτράρουμε την αρνητική πληροφορία..

Τι θα πει πύκνωση ενέργειας; πυκνώνει η πληροφορία; ή απλά σου λέει τι να είσαι τι να πιστεύεις πως να λειτουργείς στην ζωή σου;

Αν σε βάλω μέσα σε ένα εικονικό ολόγραμμα και σε υπνωτίσω θα βλέπεις στην οθόνη όπως στο σπήλαιο του Πλάτωνα ότι γουστάρει ο δεσμοφύλακας σου! που σε έχει συνδεδεμένο με την εικόνα του matrix, ανάλογα με το πόσο σχιζοφρενής θα είναι.

Η πληροφορία δίνει ένα ολόγραμμα που μπορώ να περάσω από μέσα. Ενεργειακό σώμα. Το δικό μου είναι συμπαγές. Η ενέργεια έγινε πυκνή ύλη. Αυτό εννοώ μιλώντας για πύκνωση ενέργειας. 


Η ψυχή όπως σου είπα δεν συμμετέχει σ'αυτήν εδώ την ζωή, αλλά εμείς από αυτήν εδώ την ζωή θα πρέπει να ξυπνήσουμε από την νάρκωση που μας έβαλε ο δεσμοφύλακας μας, αλλά ο φόβος βλέπεις,για την ζωή μας εδώ, κάνει θαύματα..μας κάνει δούλους!

Αν η κεντρική πληροφορία λέει ότι είσαι ένα συμπαγές σώμα τι θα είσαι μετά; πυκνή ενέργεια; ή απλά μια βασική πληροφορία του matrix που αποδέχεσαι ως την μόνη αλήθεια;

Τι είναι ένα byte? Από τι αποτελείται; Από τι αποτελείται η πληροφορία; Πώς μεταφέρεται; 

Είσαι Φως που έγινες Νους και ενδύθηκες τον δεύτερο Νου δημιουργό και έγινες πνεύμα και το πνεύμα σε έκανε άνθρωπο της Γης.

Και το Φως τι είναι..η Αλήθεια..Μόνο την Αλήθεια μπορώ να σου προσφέρω.




Είμαι ένας Άνθρωπος θεός, που μπήκε σε έναν ψηφιακό κόσμο, σε έναν τέλειο ηλεκτρονικό κόσμο και έγινα αριθμοί, έγινα εικόνα, απέκτησα εικόνα. Ο χειριστής του ηλεκτρονικού αυτού κόσμου, ο Δημιουργός Νους μπορεί να παρεμβαίνει όπως θέλει στην εικόνα μου αλλά όχι στον θεϊκό Νου μου, αυτόν που μου δίνει την νόηση να μιλώ μαζί σου και που δίχως αυτόν θα ήμουν μόνο άλογη εικόνα. Δίνω ζωή και σκοπό και νόημα στον ψηφιακό αυτό κόσμο και ο Δημιουργός του με θέλει. 

Γιαυτό δεν με αφήνει να φύγω δημιουργώντας μου την πεποίθηση οτι η εικόνα μου, το σώμα, είναι αδιαπέραστο. Κάτι τέτοιο; 

Τώρα όμως μου έκανε "κλικ" η φράση: "ή είσαι απλά μια βασική πληροφορία του matrix που αποδέχεσαι ως την μόνη αλήθεια;" Χρειάζομαι επεξήγηση για να μην λάβω λάθος το μήνυμα...παρακαλώ. :)

Από την στιγμή που διασπάστηκαν τα σώματα σε αρσενικό και θηλυκό  ο άνθρωπος έχασε αμέσως την επαφή με την νοητή ουσία της ψυχή του, και έγινε μία άλογη οντότητα της ύλης,όπου τον οδηγούν όλες οι ανόμοιες μορφές των αισθήσεων και συναισθημάτων μέσα από την λογική αυτή.


Πριν να συμβεί η διάσπαση των σωμάτων στον άνθρωπο, όπως και σε όλα τα άλλα, τον οδηγούσεη Αρμονία της ψυχής του, τον οδηγούσε η νοητή ουσία του κρατήρα, που είναι Ουσιωδώς όμοια με το Φως.

Πριν διασπαστούν τα σώματα όλα ήταν αρσενικοθήλυκα και συμβατά με την ανθρώπινη ψυχή, οπότε όλοι οι άνθρωποι είχαν επίγνωση της αλήθειας, ότι ζουν δηλαδή  μέσα σε ένα matrix.

Είσαι αυτό που δεν μπορείς να διανοηθείς, διότι εδώ δεν είσαι Φως, αλλά ενώθηκες για να συμμετάσχεις σε ένα παιχνίδι που ονομάζουμε εικόνα της ζωής με έναν εικονικό κόσμο ενός Νου,
ο οποίος δημιουργεί εικονικά πλάσματα χωρίς να φέρουν την ελεύθερη επιλογή διότι δεν έχουν αυτή την νοητή δύναμη οι δικές του ψυχές, διότι και ο δικός του Νους δεν είχε ελεύθερη επιλογή!!.την απόκτησε όμως από την στιγμή ενώθηκε ο Άνθρωπος μαζί του!! διότι ενωθήκαμε μαζί του κι αυτός μας υπνώτισε!! για πάντα!! κόβοντας την επικοινωνία με την νοητή ουσία της ψυχής μας μέσω της διθάσπασης των σωμάτων που ενσαρκώθηκε η ψυχή μας.!! Πριν είμασταν συνειδητά παίκτες του εικονικού κόσμου, πλέον είμαστε ολοκληρωτικά αφομοιωμένοι στο matrix.


Πριν να εισέλθει στην εικόνα του κτιστού κόσμου ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, ο δεύτερος Νους δημιουργός δεν είχε ελεύθερη επιλογή!!

Όταν εντοπίζεις και μιλάς και διερευνάς για κάτι, σημαίνει ότι δεν είσαι πλήρως αφομοιωμένος από αυτό. 

Το ότι διασπαστήκαμε, δεν σημαίνει ότι χάσαμε ολοκληρωτικά την επαφή με την ψυχή μας,
 απλά πρέπει όμως να προσπαθήσουμε μόνοι μας να έρθουμε σε επαφή μαζί της με πολύ κόπο και αγαθή προσπάθεια, συνήθως μέσω της φιλοσοφίας.

Τι είναι πληροφορία και πώς μεταφέρεται. 
Ίσως πρέπει να ρωτήσω έναν κομπιουτερά αλλά ένας τέτοιος τρελός που κυκλοφορεί εδώ γύρω δεν έχει χρόνο για απλοϊκές ερωτήσεις. 

Δεν έχει σαμπάνια ακόμη. Αύριο θα εξηγήσεις τι ελεύθερη επιλογή έχει τώρα και μετά θα δικαιούσαι.

Η πληροφορία μεταφερέται με το Πυρ δηλαδή την ενέργεια.
Στο Φως το ΠΥΡ ειναι Δυνάμεις.


Ενέργεια είναι όλες οι ιδιότητες του πυρός.
Οπως η ηλεκτρική ενέργεια, όπως τα φωτόνια του ήλιου που μεταφέρον την νοητική πληροφορία κτλ

Ενέργεια επίσης (Ειδικές ενέργειες) είναι η μεταφορά της πληροφορίας ενός Νου που γίνεται πνεύμα μέσα στους Επτά Ουρανούς που εκδηλώνεται το matrix. (πυρ και πνεύμα).

Ποιμάνδρης:
"ο δε Νους Θεός (αρσενικοθήλυκος δίχως φύλο)  Ζωή και Φως, απεκύησε δεύτερο Νου δημιουργό του πυρός και πνεύματος, και αυτός δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα τους Επτά Διοικητές, δηλαδή τους Επτά Ουρανούς και η διοίκηση τους καλείται Ειμαρμένη."

Το πνεύμα της φύσης μόλις ενώθηκε με τον άνθρωπο δεύτερο θεό απέκτησε όλες τις ενέργειες και ιδιότητες των Επτά Ουρανών Διοικητών..και ταυτόχρονα απέκτησε από τον Άνθρωπο τηνΕλεύθερη Επιλογή.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ 
ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Το πνεύμα της φύσης αφού έσμιξε με τον άνθρωπο δεύτερο θεό απέκτησε όλες τις ενέργειες των επτά ουρανών, αλλά και την ελεύθερη επιλογή, δημιούργησε Επτά δικούς της ανθρώπους αρσενικοθήλυκους (αισθητά σώματα) για να ενωθούν (ενσαρκωθούν) με τον άνθρωπο δεύτερο θεό. 

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός από την δική του μεριά, δημιούργησε Επτά δικούς του ανθρώπους όμοιους με την δική του ουσία, τις δικές του ψυχές που φέρουν την δική του νοητή ουσία.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός
 απέκτησε κι αυτός την ελεύθερη επιλογή να μπορεί παρέμβει πάνω στα ανθρώπινα αισθητά ενσαρκωμένα σώματα που δημιούργησε το πνεύμα της φύσης, διότι πήρε τις ενέργειες του Ανθρώπου δεύτερου θεού από το πνεύμα της φύσης που ενώθηκε με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό.


Δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος: ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος που εμπεριέχει τον κτιστό  κόσμο.

Ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος ως Μονάδα: η νοητή ουσία που φέρει η ψυχή, η νοητή ζωή η εικόνα της ζωής. 

Κίνηση της νοητής ουσίας είναι η νοητή ζωή. (ψυχές).


Κίνηση του πνεύματος και του αισθητού σώματος η νοερή ζωή. Ο αισθητός κόσμος του σύμπαντος ουρανού-το πνεύμα της φύσης ενός πλανήτη - τα αισθητά σώματα-ζωντανοί οργανισμοί.

Ολα τα άψυχα κινούνται (αντικείμενα) αλλά δεν έχουν πνεύμα. (νοερή ζωή).


Κίνηση είναι η ζωή. (ουράνια σώματα-όλα τα υλικά αντικείμενα).

Κίνηση της νοητής ουσίας η νοητή ζωή (ψυχή).

Κίνηση των αισθητών σωμάτων η νοερή ζωή.
Το πνεύμα της φύσης ενώνεται με τις ψυχές και δίνουν την νοερή ζωή στο πνεύμα το οποίο με την σειρά του γεννά τα δικά της αισθητά σώματα που ενδύονται οι ψυχές..όπως ο άνθρωπος της Γης ψυχή και αισθητό σώμα.

Αισθητό σώμα είναι το πνεύμα της φύσης που παίρνει την νοερή ζωή από την νοητή ουσία της ψυχής.





morfeas sky

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 




Το σημείο κλειδί είναι όταν βγούμε από αυτό το σώμα, να μην παραμυθιαστούμε από κανέναν και για κανέναν λόγο να επιστρέψουμε. Όποιος κι αν είναι αυτός ή νομίζουμε ότι είναι. 


Όποιος ψάχνει βρίσκει..
βλέπεις πολλούς να ψάχνουν μόνοι τους με τον δικό τους Νου; όλοι απλά αντιγράφουν χωρίς πρώτα να το ελέγχουν με την δική τους ελεύθερη σκέψη!!..τώρα θα μου πεις τι είναι ελεύθερη σκέψη.

Για να βρεις το κλειδί 
θα πρέπει από εδώ να το δεις!..ειδάλλως το matrix θα σε εξαπατήσει.

Απεκύησε 
σημαίνει απέκτησε ή απόκτησε κοινώς δημιούργησε τον άνθρωπο από την ίδια ουσία ο Πατέρας της Ζωής και Φως.
Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δεν γεννήθηκε, αλλά του μεταφέρθηκε η όμοια ουσία Ζωή και Φως.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός μέσα στους επτά ουρανούς του κτιστού κόσμου μεταβάλλεται σε  πυρ και πνεύμα για να μπορεί να ενεργεί και δημιουργεί πάνω στην Ύλη.(γη, νερό, αέρας, φωτιά).




Ψυχή είναι οι ειδικές ενέργειες του πυρός, που φέρουν όλες τις ιδιότητες της κίνησης.
Ότι αντικείμενο κινείται είναι η ζωή.
Ότι νοητό κινείται είναι η νοητή ζωή.(ψυχή).
Ότι αισθητό σώμα κινείται είναι η νοερή ζωή. (πνεύμα της φύσης).

Νοητή ουσία είναι ο Αδιαίρετος Λόγος ενός Νου που έλκονται από πολύ μεγάλο έρωτα όλες οι ειδικές ενέργειες του πυρός, ενώνονται με την νοητή ουσία, και η νοητή γίνεται ψυχή, δηλαδή αποκτά την κίνηση μέσα στο σύμπαν η νοητή ουσία κλεισμένη μέσα σε ενεργειακό σώμα της ψυχής, και κινείται στο καθαρό της φύσης από τα τέσσερα στοιχεία, μέσα στον δικό της νοητό κόσμο.
Όταν η ψυχή ενώνεται με το πνεύμα ενσαρκώνεται τα αισθητά σώματα των Τεσσάρων στοιχείων.

Πνεύμα είναι όταν η ψυχή ενώνεται με το πνεύμα της φύσης του κάθε ουρανού από τους επτά, και γεννιούνται τα αισθητά σώματα ανάλογα με τα στοιχεία της Ύλης που εμπεριέχει ο κάθε ουρανός, τα οποία στοιχεία ενώνονται με το πνεύμα και όλα μαζί αποκτούν από την ψυχή το νοερό πνεύμα μέσω των αισθήσεων του αισθητού σώματος.

Οξύτητα του πυρός των αισθητών σωμάτων είναι επίσης η οξύτητα των αισθήσεων, των συναισθημάτων, των επιθυμιών, του πάθους, αρνητικών και θετικών, του έρωτα, της αγάπης, στο αισθητό σώμα.

Η ψυχή έχει τις δικές της τέλειες αισθήσεις διότι βρίσκεται κλεισμένη στον εαυτό της μέσα στον κρατήρα της ψυχής, και φέρουν όλες τις ιδιότητες της Αρμονίας.

Όχι, δεν κατάλαβε το τουβλάκι. Θα περιμένω το άλλο τουβλάκι να έρθει να με βοηθήσει.
Σήμερα μετά από ταξίδι στα άδυτα θεωρώ την ψυχή πνοή, πνεύμα, νοερή ζωή. Σκέτο αιθέρα. 


Και μετά ζητάς να γίνεις ψυχή και να ελευθερωθείς από το matrix
Το νοερό πνεύμα η νοερή ζωή, είναι όλα τα αισθητά σώματα!! Αν εσύ βλέπεις σώματα παντού ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!!


Το πνεύμα είναι η πνοή που δίνει την νοερή ζωή στα αισθητά σώματα, και το πνεύμα παίρνει από την νοητή ουσία της ψυχής την νοερή λογική, μαζί και την κίνηση, και δίνει με αυτόν τον τρόπο το πνεύμα την διανοητική κίνηση στο αισθητό σώμα, και γεννιέται ο άνθρωπος της Γης.


Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ  
Ο ΝΟΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΨΥΧΗ  ΚΑΙ ΝΟΗΤΗ ΟΥΣΙΑ Η ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΝΟΗΤΟ ΚΟΣΜΟ

ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ
 Η ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΝΟΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.


ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ


Ζωή είναι η κίνηση.
Νοητή ζωή μέσα στον κόσμο του Νου, είναι η κίνηση της νοητής ουσίας.
Αυτή η κίνηση της νοητής ουσίας ονομάζεται ψυχή.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ 
( Η ΜΟΝΑΔΑ )

Η κίνηση της νοητής ουσίας, η ψυχή, τι σύσταση έχει; Αιθέρα;

Η Μονάδα της Ανθρώπινης ψυχής, Νους και Λόγος, είναι Ουσιωδώς όμοια με το Φως. 
Άρα δεν είναι ο Αιθέρας του δεύτερου Νου δημιουργού, αλλά η νοητή ουσία που είναι Ουσιωδώς όμοια με τον άνθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως.

Η νοητή ουσία (΄Άνθρωπος θεός) ενώνεται μόνον με το πυρ δηλαδή το ενεργειακό σώμα, την καθαρή ειδική τέλεια ενέργεια του πυρός και γίνεται ψυχή.

Γι'αυτό φεύγοντας από τον Έβδομο Ουρανό η νοητή ουσία, αφήνει τις ψυχές μέσω της κάθαρσης, και αφού πριν μέσω της κάθαρσης αφήσει το πνεύμα που βρίσκεται μέσα στα αισθητά νοερά σώματα της φωτιάς, του αέρα, και στον πιο κατωφερή κόσμο, της φωτιάς αέρα, γη, νερό ενωμένα και τα τέσσερα-υλικός κόσμος.

Όλες οι υπόλοιπες ψυχές (τα είδη των ψυχών)  ανήκουν στον δεύτερο Νου δημιουργό και είναι Αιθέρας.

Ο κτιστός κόσμος των επτά ουρανών ελεγχόταν από τον Τριαδικό Θεό Φως και Ζωή.
Από την στιγμή που μπήκε ο Άνθρωπος μέσα και ενώθηκε με τον δεύτερο Νου δημιουργό μέσω του πνεύματος της φύσης, απέκτησε ο δεύτερος Νους δημιουργός την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Είχε ο Άνθρωπος Υιός ψυχή πριν μπει στον εικονικό κόσμο; 


Εννοείται πως είχε!
Φως δηλαδή Φωτεινός Νους και Ζωή δηλαδή Φωτεινός Λόγος σαν τον Πατέρα του, που είναι Αδιαίρετος με τον Φωτεινό του Λόγο.

Οι μονάδες είναι οι ψυχές;


Ναι.

Τι σημαίνει ο Ανθρωπος είναι αδερφός του δεύτερου Νου δημιουργού;
Οτι ο Ανθρωπος δεύτερος θεός έχει τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες με τον δεύτερο Νου δημιουργό!! Αλλά στο Φως!! 


Και θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την εικόνα του δεύτερου Νου δημιουργού, ως ΨΥΧΗ, και έγινε σκλάβος της Υλης δηλαδή των αισθητών διασπασμένων σωμάτων.


.................
...................................

morfeas sky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα