Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Στο κατώφλι ...



Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, την Κυριακή 23/7 στις 12:45, σηματοδοτεί την έναρξη μιας καθοριστικής περιόδου για όλους τους παρόντες / ενσαρκωμένους στο γήινο πεδίο.

Η διαφορά της με άλλες, προηγούμενες και εξίσου καθοριστικές περιόδους, μικρές ή μεγάλες, βρίσκεται στο γεγονός ότι ήρθε η ώρα:

- να ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις για την αληθινή προέλευση και Ιστορία του Ανθρώπου, κάτι που αφορά στην άρρηκτη σχέση του με πολλές και διάφορες εξωγήινες φυλές και πολιτισμούς,

- να επιταχυνθεί η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος της εξαπάτησης που κρατάει σε ομηρία ολόκληρο τον πλανήτη, κάτι που αφορά σε μαζικές συλλήψεις των παικτών και μαριονετών σε θέσεις κλειδιά,

- την επιστροφή της Θεάς / της Θεϊκής Θηλυκής Ενέργειας στη Γαία, κάτι που αφορά σε μια πληρέστερη ενεργοποίηση του κέντρου (chakra) της Καρδιάς σε όλους όσοι καλλιέργησαν μέσα τους τις ποιότητές του και τώρα στέκονται έτοιμοι να δεχθούν το κύμα της Χριστικής Συνειδητότητας,

- τις μαζικές αποχωρήσεις εκείνων που δεν έχουν ολοκληρώσει την μαθητεία τους στην 3η διάσταση και τα αρχικά υποπεδία της 4ης και συνεπώς δεν θα μπορούν να σταθούν μέσα/επάνω σε ένα πεδίο όπου ανώτερες συχνότητες αναδύονται και συμπαρασύρουν ό,τι υπάρχει.


Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας, έχει πολύ ιδιαίτερη έμφαση στο στοιχείο της Φωτιάς, στη Δύναμη της Μεταμόρφωσης, της Μετουσίωσης και του Μετασχηματισμού.

Συνεπώς, ένα πολύ ισχυρό κάλεσμα θ`απευθυνθεί στον καθένα, καθώς θ`αντιλαμβάνεται ότι όλες οι μέχρι τώρα εμπειρίες του τον οδήγησαν σήμερα εδώ, να πατάει τα δυό του πόδια επάνω στο κατώφλι, έτοιμος ν`αδράξει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του: να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα κάθε του σχέση με το παλιό, το φθαρμένο και το παρωχημένο και ν`αφεθεί με Πίστη και Εμπιστοσύνη για να οδηγηθεί από το Ψυχικό του Πρόγραμμα σε μια εντελώς νέα και χωρίς προηγούμενο πραγματικότητα. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας περνούν μια κρίση κάποιου είδους αυτό το διάστημα, που σκοπό της έχει να γίνουν κατανοητά όλα τα σημεία / στοιχεία που δεν λειτουργούν πια παρά μόνο σαν τροχοπέδη. Οι συνήθειες της προσωπικότητας είναι βαθιά ριζωμένες και η δύναμη της ταύτισης με τα λανθάνοντα προσωπεία ιδιαίτερα μεγάλη. Σε κάθε κάλεσμα για παραίτηση, αντιπαρατίθεται πεισματική άρνηση και δράμα διανθισμένο με πολλές ενοχές και αρχέγονες φοβίες. Το "εγω" βγάζει όλα του τα όπλα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την επικράτειά του, το μικρό ή μεγάλο βασίλειό του. Την ίδια στιγμή όμως, οι ενέργειες που κατέρχονται στο γήινο πεδίο με σκοπό να βοηθήσουν και να οδηγήσουν σε διαύγεια τους αναζητητές ώστε να βγούν από το σκοτάδι της άγνοιάς τους, οδηγούν σε μια βαθιά συνειδητοποίηση απ`όπου μια διαφορετική προσέγγιση κάνει την εμφάνισή της. Καθώς ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει εχθρός που θα σταθεί αήττητος εμπρός στην ειλικρινή αγάπη για τον εαυτό του την οποία και εφαρμόζει άμεσα και σε κάθε συνθήκη, τότε, σχεδόν αυτόματα, αυτά τα όπλα δεν αποδίδουν όπως στο παρελθόν, δεν πληγώνουν και η μάχη τελειώνει σχεδόν πριν καν ξεκινήσει.


Καθώς στεκόμαστε στο κατώφλι, ένα πολύ βασικό ερώτημα θα μας τεθεί, η απάντηση στο οποίο πρέπει αυτή τη φορά να είναι ολοκληρωμένη και απόλυτα συνειδητοποιημένη.
" έμαθες ν`αγαπάς τον εαυτό σου; ".

Η ώθηση και η παρότρυνση εδώ και πολύ καιρό ήταν ν`απομακρυνθούμε από σχέσεις εξάρτησης ή και συμφέροντος, από σχέσεις δεκανίκια, από σχέσεις με ρόλο μάρτυρα, από σχέσεις με δίπολα θύτη-θύματος, έτσι ώστε ν`αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε την δύναμή μας, απαλλαγμένοι από κάθε νοσηρή κατάσταση που μας την αφαιρούσε, ή μας εξανάγκαζε να την παραδίδουμε. 

Τώρα, και μπροστά στις πολύ μεγάλες προκλήσεις που έρχονται να μας συναντήσουν, η ικανότητα να στέκεται κανείς στο δικό του Φως θ`αποδειχθεί πολύ μεγάλης σημασίας. Καθώς το καλοκαίρι θα πλησιάζει στο τέλος του, οι καρποί θα δοθούν σε όσους καλλιέργησαν το εσωτερικό τους περιβόλι με σύνεση και υπομονή ενώ δεν άφησαν τίποτα στην τύχη, παραδομένοι σε μια όποια μοιρολατρεία ή αυτολύπηση. 

Βασική προϋπόθεση του ομαδικού έργου που ακολουθεί από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, είναι η υγιής σχέση με τον εαυτό μας, που σημαίνει ότι κάναμε τον κόπο να στραφούμε εντός, να πετάξουμε τα σκουπίδια μας, να κοιτάξουμε κατάματα τον εαυτό μας, να σταθούμε τρυφερά απέναντί του και να του θεραπεύσουμε όλες τις πληγές, να τον αποδεχθούμε όπως ακριβώς είναι χωρίς να τον κρίνουμε και να τον καταδικάζουμε και έτσι να ενοποιηθούμε μαζί του και να σταθούμε μέσα στο Φως της Ψυχής μας ως μια και αδιαίρετη Ενότητα.

Αυτή η αντίληψη της Εσωτερικής Ενότητας θα μας φέρει κοντά μ`εκείνους τους ανθρώπους που καλούνται "ψυχική οικογένεια" (soul family), με τους οποίους και θα συνδεθούμε για να αναλάβουμε τις αποστολές μας διεκπεραιώνοντας το ομαδικό έργο. Ο Συντονισμός μας με την συχνότητα της Συμπαντικής Αγάπης, ξεκινάει πάντα από τον εαυτό μας και μετά επεκτείνεται, εκδηλώνεται και βρίσκει εφαρμογή στο περιβάλλον μας και ανταπόκριση από αυτό. Και έτσι, είμαστε έτοιμοι και με τα κανάλια μας ανοιχτά για να δεχθούμε την εισροή της Θεϊκής Θηλυκής Ενέργειας που επιστρέφει για να γονιμοποιήσει κάθε κύτταρό του σώματός μας, μπολιάζοντάς το με ανώτερους κραδασμούς που θα φέρουν τους καρπούς μιας Ανώτερης Συνειδητότητας.


Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για το μεγάλο άλμα της συνείδησης, στεκόμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα τελευταία και πολύ γρήγορα ξεκαθαρίσματά μας για να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας. 

Ότιδήποτε οφείλαμε να έχουμε κατανοήσει για εμάς και τον προσωπικό μας Δρόμο, δεκάδες ευκαιρίες μας δόθηκαν, αρκετός χρόνος, πολλά σημάδια και με πολλά πρόσωπα εμφανίστηκαν στην πορεία μας, όλα στην υπηρεσία της εξέλιξης και της προόδου μας, και έτσι τώρα δεν έχουμε κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία. Ο παλιός κόσμος δίπλα μας αποσυντίθεται, η αίγλη του θάμπωσε σε όλα τα επίπεδα, οι δυσλειτουργίες του πρέπει πλέον να είναι εμφανείς και αναμφισβήτητες, πεθαίνει και δεν έχει τίποτ`άλλο να μας προσφέρει ως εμπειρία ή πειραματισμό, θα υφίσταται μέχρι οι Ανώτερες Δυνάμεις να του τραβήξουν την πρίζα.

Ο χρόνος πλέον κυλάει πολύ γρήγορα και κυλάει υπερ μας.
Έχουμε την δυνατότητα να στραφούμε εντός
και να επιτύχουμε θαύματα
αφυπνίζοντας το Ψυχικό μας Φως
και καθιστώντας τους εαυτούς μας
Αυτόφωτα Όντα
με πλήρη αυτεπίγνωση
της Θεϊκής καταγωγής μας.

Κανείς και τίποτα
δεν μπορεί πλέον 
να μας σταματήσει.
Μέσα μας γεννήθηκε
η Νέα Γη
και ετοιμαζόμαστε
για μετακόμιση.

Κάνε κι Εσύ τα Θαύματά σου
για σένα
και ολόκληρο
το Σύμπαν !


 - artist: Noxx -



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα