Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ!

9630404313679651184
Είναι αναπόφευκτη η μελλοντική χρήση σεξουαλικών ρομπότ, αλλά στη χρήση τους πρέπει να τεθούν όρια, όπως π.χ. να απαγορευθεί η δημιουργία τέτοιων ρομπότ που θα μοιάζουν με παιδιά.

Το σοβαρό ζήτημα αναδεικνύει μια νέα έκθεση από το Ίδρυμα Υπεύθυνης Ρομποτικής στη Χάγη, που καλεί την κοινωνία να θέσει σε δημόσιο διάλογο την προοπτική των μελλοντικών ρομπότ για σεξ.

Προς το παρόν, λίγες εταιρείες (Android Love Doll, Sex Bot, True Companion, Abyss Creations, Sinthetics, Trottla κ.α.) παράγουν απλές ανθρωποειδείς ρομποτικές κούκλες προοριζόμενες για σεξουαλική χρήση.

Επειδή οι κατασκευαστές δεν αποκαλύπτουν τα σχετικά στοιχεία, είναι άγνωστο πόσοι άνθρωποι σήμερα κατέχουν τέτοια μηχανήματα (συνήθως με θηλυκή μορφή), με τιμή που κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 15.000 ευρώ περίπου.

Όμως σε κάθε περίπτωση-όπως αναφέρει η έκθεση με τίτλο «Το σεξουαλικό μέλλον μας με τα ρομπότ»- είναι θέμα χρόνου να υπάρξει «έκρηξη» του αριθμού τόσο των ρομπότ όσο και των χρηστών τους, καθώς ωριμάζει η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης. 

Ο υπεύθυνος της έκθεσης, καθηγητής ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης Νόελ Σάρκι του βρετανικού Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερς, δήλωσε ότι έφθασε η ώρα η κοινωνία να αφυπνισθεί στη νέα πραγματικότητα, όπου άνθρωποι και ρομπότ θα κάνουν σεξ.


«Όσοι χαράζουν πολιτική και το ευρύ κοινό πρέπει να αποφασίσουν τι θα είναι αποδεκτό και επιτρεπτό. Πρέπει να σκεφτούμε ως κοινωνία τι θέλουμε να κάνουμε με αυτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω τις απαντήσεις, απλώς θέτω τις ερωτήσεις», τόνισε. Μετά τις γνωστές ρεαλιστικές κούκλες με δέρμα σιλικόνης, που διατίθενται σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σεξουαλικών ειδών, το επόμενο βήμα είναι οι κούκλες που κινούνται και μιλάνε. 

Το μεθεπόμενο θα είναι οι κούκλες αυτές του σεξ να είναι δεόντως έξυπνες χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη τους και ποιός ξέρει τι άλλο έπεται

Είτε πρόκειται για γλυκόλογα είτε πρόκειται για βρομόλογα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαπροσωπική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ κάνει πιο έντονη την σεξουαλική επαφή.

Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα με τις κούκλες του έρωτα. Άνετα αντικαθιστούν το γυναικείο σώμα, όχι όμως και το μυαλό.

Φαντάζεστε όμως να μπορούσατε να κάνετε μια συζήτηση με την sex doll σας;
 Ο Matt McMullen, δημιουργός των RealDolls, έχει όχι μόνο φανταστεί αλλά και δρομολογήσει την κατασκευή μιας ρομποτικής κούκλας με τεχνητή νοημοσύνη που θα μπορεί άνετα να ανταποκριθεί σε γλυκόλογα και βρομόλογα, σύμφωνα με τους New York Times.

Αυτή η νέα υπερ-κούκλα θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε κινήσεις και κουβέντες σαν να είναι άνθρωπος.

Κάπως έτσι λοιπόν, δεν είναι απίθανο σε λίγο καιρό να βλέπουμε ανθρώπους ερωτευμένους με τα ρομπότ τους…


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα