Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σκεπτόμενοι αποκρυφιστικά



Μετά την αναζήτησή μας προς το Θεό και την σωτηρία της ψυχής, το αμέσως πιο σημαντικό όλων των πραγμάτων που υπάρχουν στο σύμπαν είναι η ανακάλυψη και κατανόηση της δύναμης της σκέψης σε βάθος, όχι επιφανειακά. H ανάρτηση έχει τρία μέρη.
  Το πρώτο μέρος που επεξηγεί μια χρήσιμη θεωρία που είναι οι βάσεις και οι απαντήσεις για πολλά πράγματα και πιθανά ερωτήματα γύρω από την ηθική και σκέψη σε συνάρτηση με την ζωή και τα συμβάντα της.
  Το δεύτερο μέρος που είναι και το πιο μεγάλο επεξηγείται λίγο η απόκρυφη υπόσταση του ανθρώπου που αφορά την νόηση του, και κατανοώντας αυτή τη γνώση μπορούν να κατανοηθούν σε βάθος οι ασκήσεις που ακολουθούν  και μετά τις ασκήσεις ακολουθεί μια πιο εκτενεί θεωρεία γύρω από την απόκρυφη υπόσταση του ανθρώπου που αφορά την νόηση του. Οι ασκήσεις αποσκοπούν στο πως να αναπτυχτεί σε υπερφυσικό βαθμό η νόηση με βάση τα σημερινά δεδομένα.
  Το τρίτο μέρος αναφέρεται στις σκεπτομορφές και την δημιουργία τους, πράξη και θεωρία, επίσης ενδεικτικές πρακτικές πληροφορίες πως θα μπορούσε κάποιος να δει με τα μάτια του σκεπτομορφές.
           Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να ξέρουν τη δύναμη της σκέψης τους, το δυναμικό που έχει ως άνθρωπος, δύναμη που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί. Γνώσεις που όταν κατανοηθούν και δουλευτούν  θα μπορεί με αυτοπεποίθηση να προχωρεί και να κατακτά με έξυπνους τρόπους τεράστιους προσωπικούς στόχους. Η ανάρτηση είναι αρκετά εκτενής, είναι όσο το δυνατόν πιο απλουστευμένη, δεν είναι ένα άρθρο που θα "ξεφυλιστεί" στα γρήγορα, είναι ένα σοβαρό περιεκτικό αρχείο μελέτης που αποσκοπεί να οδηγήσει και να δείξει στον άνθρωπο το δυναμικό που έχει η νόησή του υπό το πρίσμα της ηθικής και της μεταφυσικής όπου τα νερά αυτά παραμένουν θολά ενώ έχουν θησαυρούς. Είναι η συνέχεια της ανάρτησης  
Οραματίζοντας αποκρυφιστικά
 Η ανάρτηση αυτή θα ήταν τρις μεγάλες αλλά είναι προτιμότερο-βολικό να είναι όλα σε μια.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΡΟΣ 1
Κάθε σκέψη είναι ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός και ταυτόχρονα δονεί τον αιθέρα, ο όποιος βρίσκεται παντού και δημιουργείται ένας αιθέριος κόκκος, τι αξία και δύναμη έχει ένας κόκκος; μικρή ως ασήμαντη, τι δύναμη έχουν όμως χιλιάδες κόκκοι; τεράστια και καθοριστική για την ζωή μας, ο άνθρωπος κάνει τη μέρα πάνω από 20.000 σκέψεις, οι όμοιοι κόκκοι ενώνονται και δημιουργούνται πιο μεγάλοι. Όλοι αυτοί οι κόκκοι, ο καθένας τους είναι ένας αόρατος υπηρέτης, ένα αιθέριο μικρό ρομπότ που προσπαθεί να πραγματοποιήσει τη σκέψη, γιατί αυτή η σκέψη είναι σκοπός ζωής για αυτό τον κόκκο, δεν είναι κάποια παραβολή, είναι κυριολεκτικά αυτά και θα κατανοηθούν όταν διαβαστεί προσεκτικά η ανάρτηση καθώς και ένα μακροπρόθεσμο πείραμα να τα δει με τα φυσικά μάτια του κάποιος. Η σκέψη είναι η ενέργεια που τείνει να γίνεται αιθέρια ύλη και να ασκεί επιρροές στα αιθέρια στρώματα του κόσμου σαν μαριονέτα κινώντας κινητήριες δυνάμεις του κόσμου να κινητοποιούν πράγματα βάσει της σκέψης! αυτές οι κινητήριες δυνάμεις βλέπουν τις σκέψεις σαν προσχέδια, σαν συνταγή, σαν οδηγίες τι να προκαλέσουν. Ένα πείραμα απλό, μπορεί κάποιος επίτηδες να κάνει και να έχει και να διατηρεί άσχημες σκέψεις, ότι τον έκλεψαν, η γυναίκα του τον απατά, ότι θα μπει φυλακή, ότι θα προκαλέσει τροχαίο, γενικά μόνο άσχημες σκέψεις συνεχώς για 10 μέρες και θα παρατηρηθεί ότι ξαφνικά θα συμβαίνουν δυστυχήματα και κακοτυχίες από απλές ως πολύ σοβαρές(πιθανόν) και επιζήμιες καταστροφές.
*Ο Conor Mcgregor πρωταθλητής στο UFC έλεγε σε μια συνέντευξη του: το σκεπτόμουν, το ονειρευόμουν τόσο πολύ, τόσο καθαρά, τόσο ακριβές, τόσο συχνά, αποτέλεσμα άρχισε να παίρνει νίκες και να παλεύει καλύτερα.
*Ο Jim Carrey έλεγε το 1987 σε μια συνέντευξη: οραματίζομαι πράγματα που έρχονται σε έμενα, πράγματα που θέλω να έχω και τώρα δεν έχω τίποτα από αυτά, με κάνει να νιώθω καλύτερα, νιώθω πως είμαι πλούσιος. Μετά από 4 χρόνια του κάνουν προτάσεις για ταινίες που έγιναν επιτυχίες όπως η Μάσκα και η επιτυχημένη κωμωδία dumb and dumber και παίρνει 10 εκατομμύρια και αρχίζει να γίνεται ένας ακριβοπληρωμένος ηθοποιός. Να σημειωθεί πως μετά από περίπου 10 χρόνια , είπε: εύχομαι όλοι να γίνουν διάσημοι και πλούσιοι για να δουν ότι αυτό είναι ένα τίποτα.
    Όλα ξεκινούν πως επιλέγεις να σκέπτεσαι, για άλλους εύκολο γιατί είναι θετικοί, για άλλους δύσκολο που είναι ματαιόδοξοι, σε οποιαδήποτε περίπτωση έλκεις αυτό που νιώθεις, αυτό που φοβάσαι, αυτό που είσαι, την κοσμοθεωρία σου, κάθε φόβος είναι έλξη κάθε επιθυμία είναι έλξη. 



Οι άνθρωποι είναι αντιφατικοί, ενώ ποθούν φοβούνται ταυτόχρονα πως δεν θα το αποκτήσουν, πως είναι δύσκολο και όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο αντιφατικοί πιο μπερδεμένοι, και έτσι είναι και τα αποτελέσματα αντιφατικά. Για να κατορθωθεί αυτό δεν πρέπει να σκεφτεί κάποιος μια φορά θετικά, αλλά συνέχεια θετικά και να θεωρεί ότι θα γίνει να πιστεύει να το θεωρεί δεδομένο και ας μην είναι δεδομένο, η πίστη επηρεάζει τις σκεπτομορφές που παράγονται έτσι και αλλιώς. Πρέπει να μάθει ο άνθρωπος να δίνει υπόσταση σε κάτι που δεν υπάρχει για να υπάρξει, μπορεί κάποιος να μην έχει υγεία, ευτυχία, επιτυχία, όμως στο κομμάτι σκέψη πρέπει να σκέπτεται, ονειρεύεται το αντίθετο τότε αρχίζει να δίνει υπόσταση σε κάτι που δεν υπάρχει και αυτό αρχίζει να υπάρχει. Στην θεωρία όλα είναι καλά, στην πράξη είναι τα δύσκολα, πολλές φορές είναι ακατόρθωτο ένας άνθρωπος να σκέπτεται θετικά ενώ περιβάλλεται από αρνητικά.
    ΔΥΟ πράγματα μπορεί να κάνει, το ένα είναι ο οραματισμός, περισσότερα στην ανάρτηση
Οραματίζοντας αποκρυφιστικά να τονισθεί ότι τα σενάρια οραματισμού θα υποβοηθήσουν πολύ τις σκέψεις, οι σκέψεις θα τείνουν να ακολουθούν σιγά σιγά το σενάριο του οραματισμού. Το δεύτερο πράγμα που έχει να κάνει ο άνθρωπος είναι η αυθυποβολή. Το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεών μας ακολουθεί το δρομολόγιο που έχει ορίσει το υποσυνείδητο από το τι έχει επαναληφθεί πιο πολλές φορές, όσο πιο συχνά και δυνατά κάτι έχει επαναληφθεί ως πεποίθηση ή σκέψη, τόσο πιο έντονα ριζωμένο είναι. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος φοβάται πως άμα χάσει την δουλειά του δεν θα ξαναβρεί γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία, είναι 50 χρονών, αυτό είναι μια πεποίθηση βασισμένη στην πραγματικότητα, αυτός ο συχνός φόβος έγινε κάποια στιγμή πραγματικότητα μέσω των σκεπτομορφών του, όπως είπαμε πριν, κάθε σκέψη γίνεται ένας αιθέριος σβόλος που προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα αυτή την σκέψη. Ο μέσος άνθρωπος έχει τη γλώσσα της ύλης, όχι τη γλώσσα του πνεύματος. Η γλώσσα της ύλης έχει όρια, σου λέει ή έχεις ή δεν έχεις χρήματα, η γλώσσα του πνεύματος λέει αποφάσισε τι θες να γίνει και συντόνισε σταθερά το πνεύμα σου πάνω στην απόφαση αυτή που θες και τα άλλα θα ακολουθούσουν, δεν υπάρχουν όρια. Όταν είσαι καλά, νιώθεις καλά, σκέπτεσαι καλά και σου έρχονται καλά πράγματα όλο και πιο εύκολα όμως έτσι πρέπει να κάνεις και όταν δεν είσαι καλά να αψηφάς και κυρίως να μην διατηρείς την αρνητική κατάσταση μέσα σου. Αυτά μπορούν να επιτευχθούν με την αυθυποβολή.


Αυθυποβολή.
Η λέξη αυθυποβολή είναι από την λέξη αυτό-υποβολή, δηλαδή ότι υποβάλεις-επηρεάζεις τον εαυτό σου, τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, αλλάζεις τις πληροφορίες-εντολές που θα εκτελεί το υποσυνείδητο. Η αυθυποβολή γίνεται με 3 τρόπους.
  Ο πρώτος είναι ο υπνωτισμός και η αυτοΰπνωση, αυτός που υπνωτίζει κάποιον πάνω 4-6 φορές μπορεί αν θελήσει να ασκήσει πολύ εύκολα επιρροές στον άλλον ακόμα και από απόσταση γιατί το υποσυνείδητο έμαθε να επηρεάζεται στον υπνωτιστή, θέλω να πω πως η επιλογή υπνωτιστή είναι σημαντική και πρέπει να είναι ηθικό στοιχείο για αυτό προτιμότερο είναι κάποιος να στραφεί πιο πολύ στην αυτό-υπνωση αλλά απαιτείτε και καλό διάβασμα γιατί πες υπνώτισες τον εαυτό σου τι κάνεις τώρα; πως κινήσε; θεωρώ προτιμότερο να εκπαιδευτεί να μάθει να το κάνει μόνος, τα αποτελέσματα είναι πολύ γρήγορα μέσα σε λίγες εβδομάδες, μπορεί να είναι σαν άλλος άνθρωπος.
  Ο δεύτερος τρόπος είναι διαφορές τεχνικές οραματισμών ή και λεκτικών υποβολών ενώ οι εγκεφαλικές συχνότητες είναι χαμηλές όπως σε κατάσταση Α και Θ και είναι πιο μακροπρόθεσμος τρόπος από ότι ο πρώτος σε αποτελέσματα.
  Ο τρίτος τρόπος είναι ο πιο μακροπρόθεσμος αλλά ταυτόχρονα εκπαιδεύεται ο άνθρωπος να ελέγχει το νου του, ο άνθρωπος δεν είναι νους, ο νους είναι ένα εργαλείο που ο άνθρωπος πρέπει να τιθασεύσει, πριν αναλυθεί αυτός ο τρόπος αυθυποβολής ας δούμε λίγη θεωρία. Το 90% περίπου των σκέψεών μας ελέγχεται από το υποσυνείδητο, είναι σαν να σκέπτεται το υποσυνείδητο για εμάς και όχι εμείς για εμάς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς σκεπτόμαστε για εμάς απλά το υποσυνείδητο αναλαμβάνει να συνεχίζει την πορεία που έχουμε και να την επαναλαμβάνει. Για αυτό εμείς με την αυθυποβολή αυτό κάνουμε, αλλάζουμε εμείς την παραγωγή σκέψεων που ορίζει να κάνει για εμάς το υποσυνείδητο. Παράδειγμα,
Το βράδυ μπορείς να λες θα ξυπνήσω 7 το πρωί, όταν το κάνεις συχνά θα ξυπνάς 7 πρωί, ο κόσμος έχει μάθει την αυθυποβολή μόνο σαν ιδέα, σαν μια αυθαίρετη πληροφορία αλλά όχι να την εφαρμόζει. Έτσι όπως μπορεί κάποιος να επηρεάσει πότε θα ξυπνήσει μπορεί να επηρεάσει και τις σκέψεις που θα έχει. Το υποσυνείδητο το έχουμε για να το προγραμματίζουμε. Με την αυθυποβολή δεν αλλάζουμε μόνο την ροή των σκέψεων και τις πεποιθήσεις αλλά μπορούμε να αλλάξουμε ακόμα και την στάση πνεύματος. Θα έχουμε δει σε ταινίες όπου ο πρωταγωνιστής στην αρχή ήταν ένα τίποτα, δεν είχε ικανότητες ή εφόδια υλικά, αλλά είχε πείσμα και όνειρο, είχε μια στάση πνεύματος ότι πρέπει να τα καταφέρει και ότι θα τα καταφέρει, και βλέπουμε πολλά εμπόδια να φεύγουν ή να εμφανίζονται ευκαιρίες και συγκυρίες βοηθητικές. Μια καθορισμένη στάση πνεύματος έχει και καθορισμένες σκέψεις και αυτές οι σκέψεις υλοποιούν την πορεία της ζωής του ανθρώπου, όπως τα φώτα του αυτοκίνητου υλοποιούν την ορατότητα του οδηγού μέσα στο σκοτάδι όσο γρήγορα και αν τρέχει.
   ΠΡΑΞΗ: Όποτε έρχεται άσχημη σκέψη αμέσως την αλλάζεις με μια θετική, όσες φορές και αν συμβεί αμέσως με κάτι θετικό ξανά και ξανά, μετά από μερικές εβδομάδες θα εκλείψουν οι κακές σκέψεις, θα υπάρχουν καλές πιο εποικοδομητικές, νέα αρχή και όψη θα υπάρχει για ζωή, όπως με τις σκέψεις μπορεί να γίνει και για πεποιθήσεις ή αδυναμίες χαρακτήρα ή και φοβίες. Ας πούμε ότι κάποιος φοβάται πολύ το σκοτάδι, ας πάει σε ένα σκοτεινό μέρος ή δωμάτιο όσο αντέχει σε φόβο οριακά, και ας λέει στον εαυτό του είμαι άφοβος, νιώθω ατρόμητος, το σκοτάδι με ηρεμεί, ας φτιάξει μια έκφραση να λέει και να πιστεύει και ας φοβάται, να μην πει δεν φοβάμαι το σκοτάδι γιατί το υποσυνείδητο δεν κατανοεί το δεν και έτσι διαβάζει φοβάμαι το σκοτάδι. Μέσα σε μερικές εβδομάδες θα δει μεγάλη διαφορά και σε μερικούς μήνες δεν θα τον τρομάζει καθόλου το σκοτάδι, αλλά θέλει καθημερινή άσκηση και όσες πιο πολλές φορές μπορεί, δηλαδή ας είναι 1 λεπτό η κάθε φορά και ας είναι τουλάχιστον 2-3 φορές και όταν δει ότι δεν φοβάται ας πάει σε πιο σκοτεινό μέρος. Αυτό μπορεί να γίνει για κάθε είδους φοβία, έρχεσαι αντιμέτωπος με την φοβία και με επιθυμία και αυτοπεποίθηση λες την φράση-πεποίθηση αλλά όχι σαν παπαγάλος, να είσαι συγκεντρωμένος στο τι κάνεις. Το υποσυνείδητο είναι 30.000 φορές πιο ισχυρό από το συνειδητο, μπορεί να κάνει μια μικροκαμωμένη γυναικούλα να είναι μαχητική σαν 10 άντρες, να ρίχνει μια ματιά και να εκπέμπει φόβο και όχι δεν είναι παραμύθι έχω δει άνθρωπο με χρόνια εξάσκηση να γίνεται πραγματικά άλλος άνθρωπος. Άλλο παράδειγμα, πολλοί πιστεύουν ότι δεν μπορούν να μάθουν μαθηματικά ή κάποια ξένη γλώσσα, ή αλήθεια είναι ότι το υποσυνείδητο είναι τόσο ισχυρό που ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να μάθει δέκα γλώσσες άνετα να σημειωθεί οτι μιλάω για το δυναμικό του άνθρωπου, φυσικά αυτό θα απαιτούσε κόπο και χρόνο, αυτό που θα πρέπει να κάνει κάποιος είναι να λέει στον εαυτό του κάθε μια ώρα ότι μπορεί και θέλει, να λέει, μπορώ και θέλω να μάθω αγγλικά, μπορώ και θέλω να μιλώ αγγλικά, να το λέει πολλές φορές και να το ποθεί κάθε ώρα ή αν όχι κάθε 2 ώρες, μέσα σε λίγες εβδομάδες θα αρχίζει να αλλάζει ο άνθρωπος!
   Άλλο παράδειγμα, μπορεί κάποιος να μην έχει αυτοπεποίθηση, να πιστεύει ότι δεν θα γίνει πλούσιος, ότι δεν μπορεί να βρει έναν όμορφο ή καλό σύντροφο, όποτε το πιστεύει ή το σκέπτεται θα λέει και θα πιστεύει το αντίθετο αλλά σε χρόνο πάντα παρόντα, όχι μέλλοντα και να μην έχει άρνηση, επειδή το υποσυνείδητο τον μόνο χρόνο που κατανοεί είναι το παρόν. Σιγά σιγά θα αλλάξει η στάση πνεύματος, έτσι και το σύνολο των σκέψεων και κατά συνέπεια και η συμπεριφορά και οι συγκυρίες μαζί και όχι μόνο αυτό καθώς αλλάζουμε αλλάζει και ο εγκέφαλος και δημιουργεί νέες συνάψεις και γίνεται πιο κατάλληλος για αυτό το σκοπό που θες. Κλείνοντας το θέμα αυθυποβολή, πρέπει να τονισθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό σκέψεων που κάνει ο άνθρωπος βασίζεται στις σκέψεις που έχει κάνει τις προηγούμενες μέρες, δεν ξυπνάει μια μέρα ο άνθρωπος και έχει άλλες σκέψεις, άλλο μυαλό, για αυτό η αυθυποβολή πρέπει να γίνεται κάθε μέρα πολλές φορές για να αλλάξουμε τις εντολές του υποσυνείδητου και πρέπει να κρατάμε ενήμερο και ένα ημερολόγιο. Να σημειώνετε σε ένα ημερολόγιο λακωνικά πόσες φορές σοβαρά έκανε κάποιος αυθυποβολή, έτσι ώστε να ξέρει τι έκανε ή τι δεν έκανε αν δεν είναι ευχαριστημένος. Και εκτός από τις αυθυποβολές πρέπει να μην επιτρέπει να ταξιδεύει σε αρνητικά πράγματα το μυαλό, γρήγορα να τα αλλάζει με θετικά ή επιθυμητά ή αν δεν γίνεται τότε με κάτι ευχάριστο αλλά θετικό πράγμα.


Αν θες να κάνεις μεγάλα πράγματα.
Αυτός που πιστεύει ότι είναι περιορισμένος από την ζωή, το Θεό ή κάτι άλλο ας κατανοήσει ότι το δυναμικό του ανθρώπου πάει μέχρι εκεί που πάει και η πεποίθηση του. Ο Δημιουργός του όρισε να έχει τόση ισχύ και να καταφέρνει τόσα σε αυτή την ζωή όσα ο ίδιος θα πιστεύει, αυτό θα είναι το όριό του. Αν πιστεύει στη βία θα γίνεται βίαιος στο πνεύμα, αν πιστεύει στην φτώχεια και στην κακομοιριά θα παραμείνει εκεί, αν πιστεύει στα πλούτη θα γίνεται πλούσιος. Αν κάποιος επιθυμεί πνευματική εξέλιξη και γνώση θα οδηγηθεί προς τα εκεί, εκεί που οδεύει η σκέψη οδεύει και η πορεία της ζωής. Αν πιστεύεις κάτι, αν ποθείς κάτι θα ακολουθήσουν με την σειρά τους η πίστη ο πόθος και οι σκέψεις.
   ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ: Κράτα σταθερά μέσα σου μια επιθυμία, κάτι που θα σε ενδιέφερε πολύ να δεις, να μάθεις ή να βρεις, μπορεί να είναι ένα σπάνιο ζώο, ένα νέο αμάξι, αλλά προϋπόθεση είναι να το ποθείς και να έχεις σταθερές σκέψεις, όπως κάποιος ερωτευμένος(όχι πολύ) σκέπτεται την κοπέλα του. Θα δούμε ότι αυτός που σκέπτεται αυτό που θέλει σε λιγότερο από 10 μέρες θα το συναντά μπροστά του, θα ακούει αναφορές, θα μαθαίνει νέα, θα ξεκινούν εξιστορήσεις γύρω από αυτό που σκέπτεται σταθερά. Εγώ αν θέλω να βρω ένα τηλέφωνο ή μια εικόνα το επιθυμώ και το σκέπτομαι, δεν συλλογίζομαι πιθανότητες, άλλοτε βρίσκω αυτό που θέλω στην ίδια μέρα άλλοτε μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, προϋπόθεση είναι σχεδόν κάθε μέρα να το ποθώ και να το έχω σκεφτεί έστω 2 λεπτά με πόθο σε μια μέρα, και παρατηρώ ότι με τον καιρό επιταχύνεται πιο γοργά η πραγμάτωση της αναζήτησής μου.
Πρέπει να σκέπτεσαι μοναχά εκείνο που θες να γίνει, μην σκέπτεσαι τις πιθανότητες, αυτό συνήθως το κάνουν αυτοί που αποτυγχάνουν ή που θα χάνουν συχνά. Ο υλιστής δίνει σημασία πολύ στο υλικό κομμάτι και τις πιθανότητες και κινείται βάσει συνθηκών για αυτό και δεν καταφέρνει μεγάλα πράγματα, γιατί αν θες μεγάλα πράγματα, θέλει πίστη στο απίθανο, αν έχεις την πίστη θα έχεις και τις σκέψεις και κατά συνέπεια και τις σκεπτομορφές. Αν κάτι δεν πιστεύεις δεν θα το σκεφτείς καν, και πριν καθετί που έχει φτιαχτεί υπήρχε στις σκέψεις κάποιου επειδή το είχε πιστέψει. Για άλλους αυτά είναι εύκολα για άλλους απίθανα, ανάλογα τα ιδεώδη και την μόρφωση πνεύματος του καθενός.
Αν θες κάτι μεγάλο να καταφέρεις πρέπει να το σκέπτεσαι και στοχάζεσαι κάθε μέρα σε αυτό που θες, οι σκέψεις και τα συναισθήματα πόθου για αυτό το στόχο θα φέρνουν συγκυρίες και προτροπές που να είναι κατάλληλες για την επίτευξη του στόχου, οι σκέψεις ακολουθούν τον πόθο. Αλλά τον στόχο μην τον διαλαλείς επειδή η ζήλια και ο φθόνος μερικών είναι σαμποτάζ για εσένα στο αιθερικό υπόστρωμα. Αν δεν γίνεται αλλιώς λέγε πρόχειρα τι κάνεις αλλά να φανεί σαν να είναι ματαιοπονία και χαζό. Όταν αρνητικές σκέψεις σε κατακλύζουν και προξενούν αρνητικά συναισθήματα, όταν θα τα ανταλλάζεις με θετικά, αλλά να το κάνεις σύστημα, ο νους αυτοματοποιείται και όποτε έρχεται κάτι αρνητικό το αλλάζει σε θετικό, το ξεπερνά, κρατά μόνο τα θετικά και προχωρεί. Δεν υπάρχει αρνητικός και απαισιόδοξος άνθρωπος ή ηγέτης που να κατάφερε κάτι, και αν το κατάφερε δεν μπορούσε να τα χαρεί, υπάρχουν άνθρωποι που μόχθησαν για τον πλούτο τους και δεν μπορούν να το χαρούν. Να τονισθεί πως Ο Φόβος παγώνει την επιθυμία, ο φόβος παράγει ανασφάλεια, απελπισία, αβεβαιότητα, αισθήματα αποτυχίας, όπου βλέπεις να έχεις φόβο ή αμφιβολίες ξήλωμα αμέσως με αντίθετες σκέψεις δηλαδή θάρρους και συνοδευόμενες από σκέψεις επιτυχίας. Με τον καιρό ο νους θα αλλάξει. Μέσα μας έχουμε το καλό και το κακό, το θαρραλέο και το φόβο, την αμφιβολία και την σιγουριά, την δυσπιστία και την πίστη, ανάλογα τι έχουμε θρέψει πιο πολύ έχει και την ανάλογη ισχύ. Με την συνεχή αυτοπαρατήρηση και επιδιόρθωση με αντίθετες θετικές σκέψεις θα λειτουργεί ο άνθρωπος πιο ουσιαστικά, αποδοτικά ενώ ταυτόχρονα αυτοβελτιώνεται.
   Επίσης μπορεί μια αδυναμία να εμφανίζεται, μην τη καταπολεμάτε αλλά αδιαφορήστε, π.χ. κάποιος δεν πρέπει να φάει και άλλα γλυκά και τυραννιέται και παλεύει μέσα του να μην φάει και λέει στον εαυτό του να μην φάει τα γλυκά, στην ουσία δυναμώνει το πειρασμό του, θα μπορούσε απλά να αδιαφορούσε με το να μένει εστιασμένος σε κάτι άσχετο. Αυτή η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί με κάθε τι που στέκεται στη νόησή μας ως εμπόδιο ή σαματάς.
    Πριν κάποιος στοχεύσει σε κάτι μεγάλο πρέπει να διερωτηθεί, είναι καλό για εμένα; το χρειάζομαι; θα προκαλέσω κακό; αν είναι αρνητική η απάντηση ας ακούσει την συνείδησή του γιατί αν δεν την ακούσει και συνεχίσει αργότερα η αδιαλλαξία και ο εγωισμός θα τον κυριεύσουν για τον σκοπό αυτό και δεν θα ακούει άλλον. Λοιπόν, εφόσον κάποιος έχει επιλέξει το στόχο του το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να καλλιεργήσει και να δυναμώσει την επιθυμία του, αλλιώς θα παιδευτεί και δεν θα έχει αποτελέσματα ή θα είναι μέτρια, μέτριος πόθος= μέτριες σκέψεις μέτριες πράξεις μέτρια αποτελέσματα. Πρέπει να μην έχει αμφιβολίες, οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες διασκορπίζουν την ενέργεια πηγαίνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως κάποιος τζάμπα σκορπίζει στο δρόμο χρήματα έτσι και αυτός που έχει αμφιβολίες, ανησυχίες σκορπίζει στο πουθενά ισχυρές σκεπτομορφές και αποδυναμώνει το δυναμικό του. Αν κάποιος μπορεί να αποδυναμωθεί είναι απλό, κάνε τον να αμφιβάλει και να ανησυχεί, τότε απλά θα τρώγεται και θα αναλώνεται μέσα του.
   Εφόσον αποδέχεσαι τον στόχο, τον σκοπό και την επιθυμία που έχεις για αυτό που θες, πρέπει τώρα να δυναμώσεις τον πόθο. Δυνατές σκέψεις και σταθερές σκέψεις ξεπηδούν σαν μανιτάρια όταν υπάρχει δυνατός πόθος και αυτό γίνεται με το να φουντώσεις τα συναισθήματά σου, αυτό θέλει κάποιες μέρες τουλάχιστον. Εστιάζεσαι στα συναισθήματα και κρατάς τα συναισθήματα που θα σε κατέκλυζαν αν τα είδη τα είχες καταφέρει, εστιάζεσαι στην απόλαυση, στην ηδονή, στην αίγλη έχοντας αυτή την κατάκτηση. Αναπτύσσεις σιγά σιγά τα συναισθήματα που θα είχες, αναπτύσσεις αισθήματα κτητικά. Αυτά ριζώνουν μέσα σου και θα είναι οι αφορμές να παραμένεις στο στόχο σου, όλοι και όλα υποκινούνται από το συναίσθημα. Όσο πιο πολύ κρατάς έναν πόθο και τα συναισθήματα που παράγονται, τόσο πιο βαθιά γίνεται μέρος σου ο στόχος, μετά ο ίδιος ο εγκέφαλος αναπλάθεται και δημιουργεί νέες συνάψεις με τους νευρώνες για να είναι πιο κατάλληλος ο εγκέφαλος για το σκοπό αυτό.


Ηθική και ευτυχία
Αυτός που μαζεύει χρήματα με απατεωνιές και με κομπίνες δεν έχει φιλότιμο και όσο συνεχίζει ξεθωριάζουν τα καλά χαρακτηριστικά που είχε ως άνθρωπος, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ήταν θετικός όμως σιγά σιγά θα γίνει αρνητικός, θα διέπεται από άγχη και φοβίες μην τον πιάσουν, μην μαθευτούν αλήθειες. Η ζωή επιστρέφει λογαριασμούς καλούς και κακούς, όσες θετικές σκέψεις και αν κάνει κάποιος που έχει κάνει εγκλήματα δεν θα ακυρωθεί ο λογαριασμός που θα του φέρει η ζωή, μπορεί όμως να γίνει λίγο πιο θετική με θετικές σκέψεις, ένας τέτοιος άνθρωπος θα πρέπει να αναζητήσει τρόπο να λυτρωθεί και να μετά-νοήσει = αλλάξει νου, να γίνει άλλος άνθρωπος ώστε να μην τα ξανακάνει.
       Η καλή ζωή αν δεν έχει καλή ψυχολογία δεν είναι καλή ζωή.
Πολλοί άνθρωποι επιζητούν την εξουσία, την δύναμη, το χρήμα, χωρίς όμως να επιζητούν γνώση, τη γνώση της ζωής και των συμπαντικών νόμων, αυτά είναι που θα μπορέσουν να κάνουν τον άνθρωπο να κρατήσει τα πλούτη αλλά και να είναι ευτυχής και αυτός και οι τριγύρω του. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται για το τι θα πει ο κόσμος, φοβούνται μην χάσουν, μην αποτύχουν και είναι πρόθυμοι για απατεωνιές, για λαμογιές, για κέρδη από βρώμικους δρόμους. Ενώ την ίδια στιγμή το σύμπαν έχει τόσα υλικά πράγματα για να γίνει πλούσιος ο κάθε άνθρωπος και τόση γνώση για κάθε κατάκτηση, και που θα τα βρει; Η στάση του πνεύματος του κυρτώνει το σύμπαν σαν δέντρο προς το μέρος του και κάθε φορά του δίνει έναν καρπό, το σύμπαν είναι ένα ημινοήμον(δεν έχει συνειδητό μέρος είναι σαν ένα υποσυνείδητο) πνευματικό εργαλείο που διαχειρίζεται ύλη και πνευματικά πράγματα, και διαχειρίζεται από πνεύματα και στην κατηγορία πνευμάτων είναι και ο άνθρωπος.
     Πρέπει να διεπόμαστε από μια ηθική, να σεβόμαστε και να αγαπούμε και αυτούς που είναι σε κατώτερη άλλα και σε ανώτερη μοίρα από εμάς. Είναι σημαντικό αυτό για εμάς γιατί νικώντας τα διαφορά κακά που έχουμε μέσα μας θα μπορούμε να μείνουμε ευτυχείς, να έχουμε εσωτερική γαλήνη, και να μην είμαστε μόλυνση για τους άλλους. Η ευτυχία ξεκινά από μέσα μας όχι τόσο από τις σκέψεις μας ή τα πλούτη μας, αν είμαστε δυστυχισμένοι οι θετικές σκέψεις δεν μπορούν να κάνουν πολλά, μπορούν να κάνουν πολλά αν είναι συνεχώς θετικές και αυτό μπορεί να γίνει, αν ο άνθρωπος αποκτήσει ένα στόχο, να γίνει ευτυχισμένος άλλα αυτό θέλει πόθο και αψήφιση των δυσκολιών του φυσικού κόσμου. Η σκέψη αργά αργά κτίζει, σχεδιάζει, γκρεμίζει, σχεδιάζει, γκρεμίζει και πραγματοποιεί και το κάνει γοργά αν συνοδεύεται από επιθυμία-πόθο.
   Οι σκέψεις ζήλιας μίσους δεν θα οδηγήσουν κάπου καλά και ούτε θα κερδίσει ο άνθρωπος κάτι, μόνο κακό θα κάνει, κακό θα εισπράξει άλλα και θα κριθεί για το κακό που έπραξε, γιατί δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει κάτι καλό που έχει ο άλλος, αλλά και γιατί εμποδίζει την ευτυχία του άλλου. Μέσα στην ιστορία δισεκατομμύρια άνθρωποι καταστράφηκαν και πέθαναν από πολέμους και εκδικήσεις εξαιτίας της ζήλιας. Θα κριθεί ο άνθρωπος γιατί είναι ένα πνεύμα που του δόθηκαν οχήματα-σώματα και αφέθηκε ελεύθερος αμολήθηκε σε κόσμους ανάμεσα σε άλλα πνεύματα να πράξει και να ζήσει, ασφαλώς επειδή ως πνεύμα είναι ατελές ακόμα έχει το δικαίωμα της συγχώρεσης, αλλά πρέπει να υπάρξει μετάνοια, μετάνοια δεν σημαίνει μόνο άλλαξα ως άνθρωπος ως στάση, αλλά και τι κάνω για να το διορθώσω αυτό που έκανα και κάπως έτσι έρχεται η λύτρωση και η ευτυχία, έρχεται ξανά σαν λιακάδα, κάτι παρόμοιο μπορούμε να δούμε ως παράδειγμα στην ταινία (του 2016) Boyka: Undisputed 4.
   Οι καλές σκέψεις επηρεάζουν τη διάθεση των άλλων όπως και το ανάποδο. Οι άνθρωποι μυρίζονται τα συναισθήματα όπως οι σκύλοι τον φόβο. To ίδιο το υποσυνείδητο τα αντιλαμβάνεται και με τον καιρό τείνει να αποστασιοποιείται και να απομακρύνει τον άνθρωπο από τον κακολογητή του, πολλές σιωπηλές εχθρότητες διέλυσαν φιλίες και σχέσεις. Όταν φωλιάζει μια κακή σκέψη μια αντιπάθεια αν κρατηθεί μέσα θα αναπτυχθεί πρέπει να αντικαθίσταται με μια θετική, πολύ εύκολα έρωτες μετατράπηκαν σε αποστροφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επειδή πολύ απλά κρατήθηκαν σκέψεις αρνητικές. Τωρινό φαινόμενο! για διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες είδα εγώ ο ίδιος φιλίες 20 ετών να διαλύονται, άνθρωποι που αγαπιόντουσαν τόσο πολύ δεν μπορούν πλέον να νιώσουν το ίδιο επειδή κράτησαν μέσα τους την αντιπάθεια κράτησαν σκέψεις αντιπάθειας και κακολογίας, λόγο διαφορετικών ιδεολογιών.Να τονισθεί ότι ανάλογα αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσει ο επιφορτιστικός και αρνητικός άνθρωπος. Όταν κάποιος αναλύει και εξιστορεί συνεχώς τα δραματικά γεγονότα της ζωής του και τις λύπες του, αυτό που κάνει είναι ότι ισχυροποιεί τις αρνητικές σκεπτομορφές του που κουβαλά και εκπέμπει. Ο αρνητικός άνθρωπος γίνεται επιφορτικός για τους άλλους. Χώρια ότι οι συχνότητες έλκουν και τα ανάλογα συμβάντα. Μια λύση είναι να μην μιλά για το πόσο χάλια είναι τα πράγματα αλλά για το πόσο καλά θέλει να πάνε, είναι άσκηση αλλάζει τον εαυτό του ο άλλος σιγά σιγά. Η αυθυποβολή μπορεί να βοηθήσει λέγοντας κάθε μέρα που περνά, είμαι όλο και καλύτερα. Για κάποιους είναι εύκολο, για κάποιους άθλος, ανάλογα τι τρέφει κάποιος μέσα του, αν τρέφει τον αρνητισμό θα γίνεται ολοένα και πιο μεγάλος και πιο μεγάλος και πάει λέγοντας που σημαίνει απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια. Όσο πιο πολλή αγάπη έχεις μέσα σου τόσο πιο εύκολο θα είναι με τις σκέψεις σου να απαλλαχτείς από τις κακές.
   Κάθε σκέψη που κρατάς μέσα σου είναι μια αφετηρία.Αν ο άλλος σε ξεπέρασε σε πλούτη ή σε κατακτήσεις οδήγησε αυτή την ορμή όχι εναντίον του αλλά υπέρ μιας κατάκτησης δικής σου, και να μην συγκρίνεσαι, είναι μεγάλη παγίδα αλλά και ανόητο, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, η σύγκριση σε δυο ανόμοια πράγματα είναι άδικη και ανόητη.


Σκέψη και συναίσθημα
  *Το μαγνητικό πεδίο της καρδιάς είναι πιο ισχυρό από του εγκεφάλου περίπου 5.000 φορές, έρευνα ενός Έλληνα επιστήμονα http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/04/blog-post_85.html, αυτή η μαγνητική δύναμη ενισχύει την ισχύ των σκεπτομορφών, θα έχουμε ακούσει ιστορίες για φθονερούς ανθρώπους να κάνουν κακό μόνο με τη σκέψη τους, άλλοι το λένε κατάρα, άλλοι γρουσουζιά, άλλοι γλωσσοφαγιά, είναι οι σκέψεις χρωματισμένες και φορτισμένες από το συναίσθημα. Πρέπει ο άνθρωπος να προσέχει όχι μόνο τις σκέψεις του αλλά και τα συναισθήματα του, αν έχει άσχημα συναισθήματα θα έχει και άσχημες σκέψεις. Αυτός που σκέπτεται το κακό κάποιου θα προκαλέσει κακό και στον εαυτό του, ότι σπέρνεις θερίζεις, από την άλλη πλευρά πολλοί παθόντες, κυρίως χριστιανοί, υποφέρουν επειδή δεν μπορούν να νιώσουν αγάπη για τον θύτη τους και νιώθουν αμαρτωλοί ή ότι δεν είναι καλοί. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να αγαπά τον άλλον απλά στο χριστιανισμό τουλάχιστον διδάσκεται η αγάπη ακόμα και στον εχθρό για διάφορους λόγους, όπως για να αποκτήσεις ειρήνη και να προχωρήσεις, να γίνεις υπόδειγμα-παράδειγμα και να σταματήσει ο κύκλος της εκδίκησης. Αν κάποιος δεν μπορεί να αγαπήσει κάποιον, ιδίως τον θύτη του ας μην νιώθει ενοχές ή εχθρότητα, ας έχει μια αγάπη σαν μια απρόσωπη καλή διάθεση όπως θα είχε για κάποιον περαστικό στο δρόμο αν τον ρωτούσε πότε περνά το λεωφορείο. Αυτό είναι μια εξιλεωτική στάση ζωής.
  *Οι συνήθειές μας και οι συνήθεις σκέψεις μας τείνουν να διαμορφώνουν τα συναισθήματά μας και την ροή των σκέψεών μας, έτσι η στάση που έχουμε για το τώρα θα καθορίσει το πως θα είμαστε στο μετά, στο αύριο, δεν γίνεται να διεπόμαστε από ένα είδος σκέψης  και κοσμοθεωρίας και να ζήσουμε κάτι διαφορετικό, αν δεν αλλάξει η νοητική κατάσταση και στάση δεν αλλάζει και η ζωή. Πολλοί άνθρωποι βασανίζονται γιατί έχουν αρνητικές πεποιθήσεις και συναισθήματα και κάνουν θετικές σκέψεις αλλά δεν μένουν ικανοποιημένοι. Για αυτό πρέπει ο άνθρωπος να διαμορφώσει μια νέα συνήθεια σκέψης και στάση ζωής, π.χ. ο δύστροπος, ο τσιγκούνης, ο φοβητσιάρης πρέπει με επιμονή να καλλιεργήσει άλλη στάση ερμηνείας και όψης για την ζωή, να δει τα αρνητικά του, να μην τα διατηρεί, να αψηφήσει τα οφέλη και τις ζημιώσεις αλλιώς ότι δικαιολογίες και συνυπολογισμούς και αν κάνει δεν θα αλλάξει κάτι στην ζωή του. Φυσικά αυτό φαίνεται ακατόρθωτο αλλά δεν είναι, η αλλαγή γίνεται ως εξής, πρώτα πρέπει να το θέλει κάποιος έστω σαν ιδέα και μετά να κάνει μια άσκηση, για 5 μέρες αν είναι τσιγκούνης δεν θα συμπεριφέρεται έτσι, αν είναι οξύθυμος και ταράζει τους άλλους δεν θα συμπεριφέρεται έτσι, μετά τις 5 μέρες θα κάνει ένα διάλειμμα και μετά ξανά πάλι και σιγά σιγά θα αλλάξουν και τα συναισθήματα και οι σκέψεις και κατά συνέπεια και η ζωή και οι πεποιθήσεις. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ αθυρόστομος και έτσι είναι αποκρουστικός, για 5 μέρες θα απαγορεύει στον εαυτό του να βρίζει θα είναι σε πλήρη 24ωρη αυτοπαρατήρηση, θα είναι σε νηστεία, ο σκοπός της νηστείας αυτός είναι! να περιορίζουμε το ζώο και τα αρνητικά μέσα μας, δεν είναι η νηστεία για το Θεό αλλά για εμάς. Αν μέσα στις 5 μέρες έστω μια φορά υποκύψει στο κακό χαρακτηριστικό του, πιει, βρίσει, τσιγκουνευτεί, άκυρο! πρέπει να ξαναξεκινήσει από την αρχή, αν του είναι ακατόρθωτο διάλειμμα 2-3 μέρες και ξανά πάλι. Δεν γίνεται να έχεις αρνητικά  χαρακτηριστικά να μην θες να τα παραδεχτείς ή ξεπεράσεις και να γίνεις χαρούμενος ή επιτυχημένος ή να έχεις στο σύνολο θετικές σκέψεις. Έχω προσέξει ότι αυτοί που διέπονται από έντονα αρνητικά χαρακτηριστικά και λένε έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω στο τέλος καταλήγουν απομονωμένοι ή αν όχι οι τριγύρω δεν είναι χαρούμενοι, δεν φταίει η ζωή φταίνε οι ίδιοι.
  *Το συναίσθημα όπως ο πόθος φτιάχνει πολύ δυνατές σκεπτομορφές, π.χ. ποθεί κάποιος πολύ τα γλυκά ή τα κρεατικά ενώ δεν πρέπει, δεν κάνει να τα φάει, όσο το σκέπτεται δυναμώνει τον πόθο και είναι απλά θέμα χρόνου να υποκύψει, το ίδιο ισχύει για κάθε τι που ποθούμε. Ότι ποθούμε ισχυροποιούμε μια σκεπτομορφή που θα μας κάμψει για αυτό το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε δεν είναι να καταπιεζόμαστε, να μη το σκεπτόμαστε ή να μη θέλουμε αλλά να αδιαφορούμε εστιάζοντας σε κάτι διαφορετικό. Π.χ. είναι κάποιος και λιγουρεύεται μια γυναίκα που δεν πρέπει να πλησιάσει... όσο την σκέπτεται, ακόμα και αν απαγορεύει στον εαυτό του τον πειρασμό αλλά παραδέχεται ότι είναι πειρασμός θα υποκύψει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αδιαφορήσει, ότι αδιαφορούμε συρρικνώνεται ακόμα και η αγάπη συρρικνώνεται με την αδιαφορία, ακόμα και οι διαβολικοί πειρασμοί. Είμαστε πνεύματα και ο πόλεμος είναι στο πνεύμα, ότι κρατάμε μέσα τείνουμε να το ισχυροποιούμε ακόμα και πειρασμοί απαγορευμένοι από εμάς τους ίδιους, πόσες και πόσες φορές ακούσαμε για ανθρώπους που έλεγαν εγώ αυτό δεν το κάνω και τελικά το έκαναν, η σκέψη και μόνο του πειρασμού δυναμώνει την σκεπτομορφή που θα σε πολεμήσει στο πνεύμα όχι επειδή είναι κακιά αλλά επειδή την έφτιαξες.
   *Κάθε στιγμή που σκεπτόμαστε παράγουμε σκεπτομορφές, οι σκεπτομορφές είναι εφάμιλλες της εσωτερικής μας κατάστασης και χαρακτήρα. Όσο χάλια και αν γίνονται τα πράγματα κράτα ακλόνητη στάση, ήρεμη, καλοσυνάτη με επιλυτικές προθέσεις αλλά και την ψυχολογία και τις σκέψεις, τότε ισχυροποιείσαι ως χαρακτήρας και στο τέλος θα νικάς. Κάπως έτσι είναι η στάση συμπεριφοράς των ηθοποιών Denzel Washington και Morgan Freeman σε πολλές ταινίες τους.
Όσο πιο πολύ διαβάζει και σκέπτεται κάποιος τόσο πιο δυνατή, ικανή και ευαίσθητη γίνεται η ψυχή και η νόηση του το ίδιο.
   *Μια έρευνα έδειξε ότι οι αρνητικές σκέψεις κάνουν τους έλικες του DNA να συσπειρώνονται ενώ οι θετικές σκέψεις και συναισθήματα να ανοίγουν-χαλαρώνουν, αυτό έχει άμεση σχέση με την υγεία, παρατήρησαν ότι η διαδικασία του γήρατος αυξάνονταν με τις αρνητικές σκέψεις και το ανοσοποιητικό έπεφτε. Αν προσέξουμε οι ερωτευμένοι δεν αρρωσταίνουν εύκολα και αν ναι γίνονται πολύ γρήγορα καλα,αυτό επειδή
 τα θετικά τους συναισθήματα και σκέψεις αυξάνουν τις ενδορφίνες και επιπλέον κυλά η ενέργεια στο DNA αρκετά για να υπάρχει μεγάλη ζωτικότητα. Υπάρχει ένα πείραμα https://www.youtube.com/watch?v=yXVnapkyN8M , εχει δυο συρμάτινες ράβδους αν σκέφτεται αρνητικά οι ράβδοι κλείνουν, αν είναι θετικές οι σκέψεις οι ράβδοι ανοίγουν. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΡΟΣ 2
Για αρχή  πρέπει να κατανοηθούν μερικά πολύ βασικά πράγματα, πρέπει να καταλάβει ο άνθρωπος ότι δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε απλά ένα σώμα, αυτό που βλέπουμε είναι περίπου το 15%. Αυτές οι παράγραφοι αφορούν το νοητικό σώμα, είναι άλλο ένα σώμα όμοιο εμφανισιακά με το φυσικό και είναι μέσα στο φυσικό αλλά έχει ενεργειακή υπόσταση και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη νόηση του ανθρώπου, είναι ένα σώμα όπου μέσω αιθέριων αγγείων επικοινωνεί μέσω του αστρικού και και μεσου αυτο με το αιθερικό και μετέπειτα με το φυσικό σώμα. Είναι ένα σώμα που χρησιμοποιούμε και ζούμε μέσα σε αυτό μετά την τέταρτη διάσταση αφού πεθάνουμε και εκεί και η ψυχή συνεχίζει την μεταθανάτια ζωή της σε άλλο στάδιο. Τα σώματα είναι φυσικό, αιθερικό, αστρικό και νοητικό…  από εκεί και πέρα δεν μας αφορά στο άρθρο αυτό. Η συνείδηση εδρεύει στο φυσικό, αν κάνουμε εξωσωματική προβολή-εμπειρία τότε η συνείδηση έχει πάει στο αστρικό σώμα το οποίο είναι ένα σώμα όμοιο του φυσικού  που δεν υπόκεινται στους νόμους της φύσης του 3d κόσμου και δεν είναι ορατό από τα φυσικά μάτια και σε αυτό το σώμα εδρεύουν οι ψυχικές δυνάμεις και με τους διάφορους διαλογισμούς προσπαθούν τις δυνάμεις του αστρικού σώματος να τις μεταφέρουν στο φυσικό σώμα. Ανάμεσα στο φυσικό και αστρικό είναι το αιθερικό σώμα, είναι απλά μια μορφή ενέργειας , μοιάζει σαν φωτοβόλος ατμός και είναι ο σύνδεσμός μας με τα άλλα σώματα, αν χάσουμε το αιθερικό σώμα τότε αποκόβεται η συνείδηση, και προσκολλάται  στο αστρικό και πεθαίνουμε-φευγουμε απο τον φυσικό κόσμο, αν χάσουμε το αιθερικό σώμα πεθαίνουμε, το αιθερικό σώμα μας κρατά στη ζωή, διατηρεί  ζωντανή τη φυσική ύλη. Αν μέναμε στο φυσικό σώμα χωρίς το αιθερικό σώμα, πράγμα αδύνατον αλλά λέμε αν γινόταν, θα ήμασταν σαν τα ζόμπι στις ταινίες,  θα ζούσαμε μέσα στην αποσύνθεση και θα είχαμε έλλειψη πόνου και αισθήσεων. Το αιθερικό σώμα κρατά σε ζωή τη φυσική ύλη και τη ζωογονεί  τόσο που την εμποδίζει να αποσυντίθεται γιατί η φυσική ύλη έχει την τάση συνέχεια να διαλύεται,  βλέπετε όλα λήγουν όλα σαπίζουν όλα παλιώνουν, το αιθερικό σώμα μετά και αυτό διαλύεται και γίνεται ένα με τον αιθέρα. Αυτά γράφονται για να αποκτηθεί  μια εικόνα για να γίνονται όλα πιο κατανοητά. Το αιθερικό σώμα επίσης είναι η γέφυρα, ο ενεργειακός σύνδεσμος φυσικού σώματος με τα άλλα ενεργειακά σώματα, γι αυτό όταν κάποιος πεθάνει δεν μπορούμε να ξαναεπικοινωνήσουμε μαζί του έχασε το αιθερικό του πήγε στην τέταρτη διάσταση.
*****
Είπαμε πριν ότι με διάφορους διαλογισμούς και παρόμοιες ασκήσεις ψυχικές δυνάμεις που εδρεύουν στο αστρικό σώμα προσπαθούν να τις μεταφέρουν-επεκτείνουν να εκφράζονται και στο φυσικό σώμα, εμείς θα εστιάσουμε σε κάτι απλές ασκήσεις και αρχές με σκοπό δυνάμεις που εδρεύουν στο νοητικό σώμα να εκφράζονται στο φυσικό εγκέφαλο και διανοητικά να υπερέχουμε, τί ακριβώς διανοητικές δυνάμεις θα τα δούμε στις ασκήσεις. Αυτό είναι όλο το ζουμί του δεύτερου μέρους, αλλά πριν προχωρήσουμε ας συνεχίσουμε λίγο ακόμα θεωρία, μετά πράξη-ασκήσεις και στο τέλος ξανά πάλι θεωρία αλλά λίγο εκτενή.
*****
Έτσι όπως ο κάθε όροφος μιας πολυκατοικίας επικοινωνεί μέσω των σκάλων και του ανσανσέρ έτσι και το κάθε σώμα επικοινωνεί μέσω αιθέριων αγγείων. Το φυσικό σώμα μαζί με το αστρικό και το νοητικό έχουν συνδέσεις μεταξύ τους αιθέριες και το ένα σώμα επηρεάζει το άλλο άμεσα κι ας έχουν διαφορετικά όργανα και λειτουργίες το κάθε σώμα μεταξύ τους. Ένα παράδειγμα η βάση των συναισθημάτων είναι το αστρικό συκώτι ενώ το φυσικό συκώτι είναι ένα εργοστάσιο που παράγει βιταμίνες, ορμόνες και αποτοξινώνει, πώς όμως αλληλοεπηρεάζονται; θα έχουμε πει: "μας έπρηξες τα συκώτια" εννοούμε το συναίσθημα της δυσανασχέτησης και των καταπιεσμένων συναισθημάτων και όταν νιώθουμε αποπνικτικά μας αρρωσταίνει και μερικές φορές πρήζεται το συκώτι, αυτό το ονομάζουμε ψυχοσωματικό. Γίνεται και το ανάποδο, αν αρρωστήσει ή διαταραχθεί το φυσικό συκώτι από φάρμακα ή βρώμικη τροφή νιώθουμε χάλια συναισθηματικά. ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΝΟΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ είναι πολύ δυνατά κολλημένα φυσικό και ψυχικό σώμα και το ένα επηρεάζει το άλλο. Η ψυχή είναι το αστρικό σώμα και όλα τα υπόλοιπα άλλα ενεργειακά σώματα, αυτό που ξέρουμε ως ψυχή είναι το πνεύμα, είμαστε τρισυπόστατοι σώμα φυσικό, ψυχή ενεργειακά σώματα, και πνεύμα (εικόνα Θεού, ο πραγματικός εαυτός, ο αληθινός). Ένα άλλο παράδειγμα πιο βαθύ, το νοητικό σώμα έχει διάφορους τομείς που αφορούν τη νόηση αν αυτοί οι τομείς είναι μικροί ή δεν είναι καλά συνδεδεμένοι με τον αστρικό και φυσικό εγκέφαλο μέσω των αιθέριων καλωδίων που ενώνονται έχουμε αδυναμίες στη νόηση και την κατανόηση. Μπορεί κάποιος να έχει ένα πολύ ικανό φυσικό εγκέφαλο και να μην καταλαβαίνει ποτέ του μαθηματικά ή πνευματικά ζητήματα ή μια ξένη γλώσσα όσο και να προσπαθεί, γίνεται και το ανάποδο να έχει ένα μέτριο εγκέφαλο λίαν ανόητο και να μαθαίνει μαθηματικά ή μουσική πολύ εύκολα αλλά να είναι καλός μόνο σε αυτά. Το ιδανικό είναι να είναι ικανός να μπορεί να μάθει και να κατανοήσει τα πάντα αν ασχοληθεί, αυτό γίνεται όταν έχει πόθο και σκέψεις (θετικές για το αντικείμενο αυτό) για γνώσεις και πνευματικές κατακτήσεις ενός αντικειμένου τότε σιγά σιγά διαμορφώνονται οι συνδέσεις μεταξύ των σωμάτων. Γι αυτό λένε μερικοί αν ο Θεός δεν σου ανοίξει το μυαλό δεν θα καταλάβεις, δεν είναι ότι το μυαλό ανοίγει, απλά γίνονται οι συνδέσεις σοφά και ορθά από εξωγενή παράγοντα.
    Ο νους είναι για να αποκτούμε γνώση και πληροφορίες και να τις διαχειριζόμαστε. Ο νους είναι ένα σύνολο από αιθέρια όργανα που υπάρχουν σε κάθε ενεργειακό σώμα αλλά τα πιο σημαντικά είναι στο νοητικό σώμα εξου και το όνομα νοητικό, στην πραγματικότητα είναι ένα κατά πολύ εξελιγμένο αστρικό σώμα. Η νόηση είναι απλά ένα όργανο του πνεύματος, δεν είναι νόηση το πνεύμα, και το πνεύμα πρέπει να υποτάξει και να ελέγξει τη νόηση, δεν εξελίσσεσαι αν έχεις ατίθασα όργανα. Πρέπει εσύ να ελέγχεις τη σκέψη σου και όχι αυτή εσένα, πρέπει να την έχεις σταθερή, έτσι θα μπορείς να αξιοποιήσεις τη ζωή σου στο έπακρο όχι μόνο σε αυτή τη διάσταση αλλά και τις μεταθανάτιες ή όποιες είναι πιο αιθέριες και άμεσα ευεπηρέαστες, για παράδειγμα σε μεταθανάτιες διαστάσεις η χάλια ψυχολογική κατάσταση και τα ποταπά συναισθήματα μπορούν να αλλάζουν το ίδιο το περιβάλλον όπως στα παραμύθια που έρχεται ένας μάγος κακός και όλα μαυρίζουν. Όσο για το φυσικό κόσμο τα ενεργειακά σώματα είναι ενωμένα με το φυσικό εγκέφαλο μέσω του αιθέρα, ο αιθέρας ενώνει φυσική ύλη κυρίως και είναι η κόλλα, ο σύνδεσμος άυλης ύλης και φυσικής ύλης, είναι ο σύνδεσμος άλλων διαστάσεων και υποστάσεων. Οι ιδέες, σκέψεις, εικόνες είναι ενέργειες που μέσω του αιθέρα από τα ανώτερα σώματα πάνε στον εγκέφαλο αλλά επειδή δεν είναι ενεργειακός ο φυσικός εγκέφαλος ο αιθέρας μετατρέπει τα μηνύματα σε ηλεκτρικά φορτία και αυτά κάνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα να παράγουν τις ανάλογες χημικές ουσίες και έτσι έχουμε εικόνες και ιδέες στον νου, γι αυτό κάποιος που δεν είναι καλά ψυχολογικά δεν είναι καλά στα ενεργειακά σώματά του κι έτσι εμφανίζονται φυσικές παραισθήσεις ή πραγματικές επιρροές όπως τα ψυχοσωματικά ή τρέλα. Τώρα στο θέμα επίσημη επιστήμη, αυτά θα μπορούσαν να τα ερευνούσαν και να τα ανακάλυπταν κάνοντας πειράματα με τον αιθέρα, τις ιδιότητες και τις συχνότητές του, αλλά θάφτηκαν μαζί με την πτώση των ναζί που έκαναν μελέτες και πειράματα και η μεγάλη ταφόπλακα έγινε με τη δολοφονία του επιστήμονα wilhelm reich και την εξαφάνιση των περισσότερων έργων του γύρω από τον αιθέρα, ο λόγος είναι γιατί ο αιθέρας υπό το πρίσμα της τεχνολογίας θα μπορεί ο κάθε άνθρωπος να ατενίζει το αόρατο ως ένα βαθμό και θα καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά, τι είναι... και θα καταργούσε οριστικά τα καύσιμα, συμβατικά και πυρηνικά. Η ανακάλυψη του αιθέρα και κατά συνέπεια των ενεργειακών σωμάτων θα άλλαζε ριζικά θεσμούς όπως  θρησκεία κοινωνία και φυσικά μετέπειτα το κεφάλαιο, αν γίνει θα γίνει η πιο ριζική αλλαγή που θα μπορούσε να γίνει. Πάμε στις ασκήσεις.


1 Άσκηση δυνάμωσης της σκέψης.
  ΘΕΩΡΙΑ. Οι βουδιστές λένε, πρέπει να σκοτώσεις τον πίθηκο που έχεις μέσα σου. Ο πίθηκος είναι ο νους, ο πίθηκος δεν μπορεί να κάτσει κάπου στάσιμος όλο κινείται και πηδάει από δέντρο σε δέντρο, έτσι είναι και ο νους από σκέψη σε σκέψη πάει ο νους του ανθρώπου, υπολογίζεται απο τους επιστήμονες ότι κάνουμε 26.000 σκέψεις τη μέρα. Ένα προσεγγιστικό παράδειγμα. Ο ανθρώπινος νους έχει στη διάθεσή του ας πούμε 100 ενέργεια διά τις 26.000 σκέψεις που έχει σε μια μέρα= 0.0038 <-αυτή  είναι η ενέργεια-ισχύς της κάθε σκέψη-σκεπτομορφής. Μειώνοντας τις άσκοπες σκέψεις και το πήδημα του νου από άκυρη σε άκυρη σκέψη και ανούσια φαντασίωση παράγουμε λιγότερες μα πολύ πιο δυνατές σκέψεις. Η επί καθημερινής βάσεως δυνατές σκέψεις μπορούν να κυρτώνουν τις συγκυρίες του σύμπαντος υπέρ σου, να έχεις τηλέφωνα από άτομα που θες, ευκαιρίες που θες. Απλά όσο πιο δυνατή και σταθερή σκέψη έχεις τόσο πιο πολύ επηρεάζεις την πραγματικότητά σου, η σκέψη συμπυκνώνει τον αιθέρα και δημιουργούνται σκεπτομορφές, όσο πιο σταθεροί είμαστε στη σκέψη και το συναίσθημα τόσο πιο δυνατοί είναι αυτοί οι αόρατοι υπηρέτες που μας περιτριγυρίζουν έτσι κι αλλιώς, και μιλάμε για τις σκεπτομορφές.
Είναι νόμος πως ότι θες να αναπτύξεις πρέπει να το εξασκήσεις, υπάρχουν τρόποι να δυναμώσει η σκέψη τόσο που η μια σκέψη λίγων δεύτερων να είναι τόσο ισχυρή όσο λεπτών, έτσι μπορείς να πραγματοποιείς τάχιστα αυτά που θες. Οι ασκήσεις συγκέντρωσης όχι μνόο σε κάνουν να παράγεις λιγότερες και δυνατότερες σκέψεις αλλά σε κάνουν να παράγεις και πιο δυνατές αναλογικά απ’ ότι πριν. Η σκέψη είναι σαν τους μυς, οσο τους γυμνάζεις τόσο δυναμώνουν, έχουμε κάποια μηχανήματα ας πούμε στον εγκέφαλο που δονούν τον αιθέρα αυτό γίνεται όποτε σκεφτμόαστε κι αυτά τα μηχανήματα δυναμώνουν με τις ασκήσεις συγκέντρωσης γιατί τα αναγκάζουμε να δουλεύουν σταθερά σε μια συχνότητα, ότι κάνουμε με τη γυμναστική στους μυς όταν κάνουμε πολλές επαναλήψεις.
  ΠΡΑΞΗ: Εστίασε σε ένα αντικείμενο ή σκέψη και έχε ήδη στο χέρι ένα στυλό κι ένα χαρτί και για κάθε απόκλιση που κάνει το μυαλό σου σε άλλη σκέψη τράβα μια γραμμή, δεν χρειάζεται να κοιτάς τη γραμμή που τραβάς, μπορείς να έχεις και τα μάτια σου κλειστά, πρέπει για 1 λεπτό να μην έχεις ούτε μια απόκλιση, ούτε μια γραμμή. Σκοπός είναι να φτάσεις τα 20 λεπτά, όταν το καταφέρνεις αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ ικανός για πολλά πράγματα. Αυτή η απλή άσκηση δυναμώνει τη δύναμη εκμπομπής της σκέψης ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύεσαι να την έχεις συγκεντρωμένη. Στην ουσία είναι άσκηση συγκέντρωσης και μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, μπορείς να στοχαστείς σε ένα σοφό γνωμικό και να μην επιτρέπεις να αποσπάσαι και αν αποσπάσαι  τραβάς μια γραμμή, άλλος τρόπος είναι να είσαι σταθερά εστιασμένος σε ένα αντικείμενο ή μια εικόνα και να την έχεις στο μυαλό σου είτε με ανοιχτά είτε με κλειστά μάτια, ότι σε βολεύει αλλά με την προϋπόθεση ότι σκέπτεσαι. Μπορεί να είσαι σε ταξίδι ή στις συγκοινωνίες και να σου έρθει μια ιδέα, μια σκέψη ωφέλιμη ή χρήσιμη μη σκεφτείς τίποτα άλλο μην επιτρέψεις να σκεφτείς κάτι άλλο, σταθερά εστίαση για τουλάχιστον 5-10 λεπτά, και αν κάνεις αποκλίσεις ας κάνεις, συνέχισε ακάθεκτος.Επίσης πολύ καλή ιδέα εναλλακτική είναι να μείνεις σταθερός σε ένα φιλοσοφικό ερώτημα ή γνωμικό ή μαθηματικό, έχει τρομερή σημασία η σταθερότητα του νου, απλά πρέπει να σκέφτεσαι χωρίς απόκλιση και σταθερά πάνω σε ένα μόνο θέμα.Έχεις ένα ημερολόγιο και γράφεις κάθε μέρα με αριθμό πόσα λεπτά έκανες και πάνω από τον αριθμό με πιο μικρά γράμματα τον αριθμό των αποκλίσεων, κι άμα κάνεις πάνω από μια φορά άσκηση ξαναγράφεις δίπλα τον αριθμό των λεπτών που έκανες και πάνω από αυτόν τον αριθμό γράφεις τον αριθμό των αποκλίσεων.
  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ
Όταν κρατάς ή κουβαλάς ένα βάρος όσο πιο σταθερός είσαι και δεν ξεκουράζεσαι τόσο πιο πολύ θα κουραστείς και την επόμενη μέρα θα είναι πιασμένοι οι μυς σου, αν συνεχίσεις να το κάνεις για βδομάδες θα δεις οτι θα έχεις δυναμώσει και θα αντέχεις, αυτό ακριβώς κάνουμε κι εδώ. Το φυσικό σώμα γυμνάζεται με σωματική άσκηση και όταν κουράζεται αντιδράει με πόνους, με έντονη επιθυμία για αλλαγή στάσης για να μην κουράζεται το σώμα, κάπως έτσι είναι και το νοητικό σώμα μόνο που γυμνάζεται με νοητικές ασκήσεις όπως αυτή με το να μένεις συγκεντρωμένος, τότε αρχίζουμε να νευριάζουμε, να παίρνουμε εκφράσεις δυσανασχέτησης, να μην αντέχουμε άλλο, αυτό σημαίνει ότι "πονά" το νοητικό σώμα και θα δυναμώσει, είναι καλό σημάδι αλλά να μην το παρακάνουμε, π.χ. 5-10 λεπτά 2-3 φορές τη μέρα είναι αρκετά. Το μυστικό της εξέλιξης είναι να γίνεται κάθε μέρα, μια μέρα αν παραλείψεις ισούτε με -50% πρόοδο από αυτή που απέκτησες τις 2-3 τελευταίες μέρες και σου αφαιρείται πρόοδος κι απο αυτά που έχεις καταφέρει γενικά, γιατί είναι πιο αιθέριο το νοητικό σώμα και "ξεγυμνάζεται" πιο εύκολα-γρήγορα σε σύγκρηση με το φυσικό σώμα που είναι αργή και συμπυκνωμένη ύλη. Όμως η καθημερινή πρόοδος επί μηνών μένει για μήνες αν πάψει να γυμνάζεται έτσι νοητικά ο άνθρωπος.
 Στην ουσία είσαι συγκεντρωμένος σταθερά και παράγεις σκέψη, είναι σαν να έχεις ένα βάρος και να μην το αφήνεις όσο και να περνάει η ώρα τότε το σώμα θα αναγκαστεί με τον καιρό να δυναμώσει, έτσι ο εγκεφαλικός και αιθερικός φορέας που στέλνει και παράγει σκέψη θα δυναμώσει και κατά συνέπεια η σκέψη και κατά συνέπεια τα αποτελέσματα της σκέψης. Ο μυς που εκπαιδεύτηκε να κρατά σταθερό ένα βάρος επί ώρα είναι πολύ πιο δυνατός απ’ ότι πριν, μπορεί να ασκήσει πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ’ ότι πριν, ακριβώς το ίδιο με το νου.
   Το όφελος είναι ότι γίνεσαι ικανός να μένεις χωρίς απόκλιση σκεπτόμενος κατι, έτσι δημιουργείς καθαρές σκεπτομορφές και δυνατές που θα κινούν τη ζωή και τους στόχους σου πολύ γρήγορα λες και είναι πνεύματα βοηθοί. Με τον όρο καθαρές εννοούμε οτι δεν περιέχουμε άκυρες σκέψεις π.χ. όταν σκέπτεσαι για 30 λεπτά ότι νικάς στον αυριανό αγώνα τρεξίματος και δεν σκέφτεσαι άκυρα πράγματα, δεν έχεις ούτε μια απόκλιση σημαίνει ότι δημιούργησες μια σκεπτομορφή που θα κινήσει πολλά πράγματα όσο μπορεί για να νικήσεις. Αν όμως εσύ έχεις σκεφτεί και άκυρα πράγματα θα προσπαθήσει να νικήσεις στον αγώνα δίνοντας ένα ποσοστό της ενέργειάς της και την υπόλοιπη ενέργεια την φυλα για να υλοποιήσει τις άκυρες σκέψεις. Αν όμως καθώς σκέφτεσαι αυτό που θες έχεις αμφιβολίες και αντιφατικές σκέψεις παράγεις μια ασταθή σκεπτομορφή, γι αυτό είναι σημαντικό να είσαι σταθερός.
Έχεις ένα ερώτημα; ένα προβληματισμό; μια σκέψη; είναι μια καλή ευκαιρία για εξάσκηση. Κράτα σταθερά χωρίς αποκλίσεις με το ξυπνητήρι τουλάχιστον 5-10 λεπτά και αν μπορείς κάθε μέρα τουλάχιστον μια φορά και θα δεις ότι μετά από μερικούς μήνες χωρίς να το θες σκέφτεσαι πολύ πιο αποδοτικά και διαυγή στο μυαλό σου, θα νιώθεις πως το IQ σου ανέβηκε, αλλά στην πραγματικότητα δεν ανέβηκε απλά αρχίζεις να γνωρίζεις την πραγματική απόδοση του νου. Όλοι μας μπορούμε να φτάσουμε νοητικά σε υπερφυσικό επίπεδο για τα σημερινά δεδομένα, απλά είμαστε αδούλευτοι.



2 Υπερφυσική παρατήρηση ανάκληση μνήμης και πληροφοριών όπως στις ταινίες και την σειρά του sherlock holmes.
  ΘΕΩΡΙΑ. Αν πεις σε έναν άνθρωπο να δει ένα δέντρο και του πεις να σου μετρήσει πόσα φύλλα έχει, όσο και να μετράει δεν θα τον βρει τον αριθμό γιατί θα μπερδεύεται, κουράζεται, ξεχνάει και θα χάνεται στο μέτρημα, αν όμως τον υπνωτίσουμε θα μπορεί με λίγες ματιές να ξέρει. Αν δώσουμε σε έναν υπνωτισμένο να ξεφυλλίσει ένα βιβλίο 200 σελίδες θα ξέρει όλες τις σελίδες απ’ έξω απλά και μόνο επειδή τις είδε, δηλαδή αν ρωτήσουμε τον υπνωτισμένο να μας απαγγείλει τι λέει η πρώτη παράγραφος της σελίδας 30 θα ξέρει να μας πει, όταν όμως ξυπνήσει δεν θα θυμάται. Όταν κάποιος είναι υπνωτισμένος έχει πρόσβαση σε κάθε πληροφορία που είναι μέσα στο υποσυνείδητο και το υποσυνείδητο είναι περίπου 30.000 φορές πιο ισχυρό από το συνειδητό. Αν υπνωτίσεις κάποιον μπορεί να σου πει τον αριθμό πινακίδων των αυτοκινήτων από οποιαδήποτε χρονολογία και μέρα είδε ποτέ στη ζωή του. Στην ταινία Limitless https://www.youtube.com/watch?v=u4-E20O-41M βλέπουμε έναν άνθρωπο που με τη βοήθεια ενός χαπιού μπορεί να φέρνει στο συνειδητό νου ενώ είναι ξύπνιος δηλαδή οποιαδήποτε πληροφορία και δύναμη έχει το υποσυνείδητο κι έτσι νοητικά είναι σαν θεός ανάμεσα σε ανθρώπους, όμως αρχίζει μετά και παίρνει άσχημες ροπές η ζωή του, μιας και έμπλεξε με κακές παρέες. Στην ταινία Sherlock Holmes(2009) και Sherlock Holmes: Game of Shadows βλέπουμε τον πρωταγωνιστή με μια ματιά σε ένα αντικείμενο ή άνθρωπο να γνωρίζει τόσα πολλά πράγματα λες και μεγάλωσε με αυτό το αντικείμενο ή τον άνθρωπο και τον μελετούσε χρόνια ή να του εμφανίζονται από το νου πληροφορίες βαθιά θαμμένες στο υποσυνείδητο και μάλιστα τις στιγμές που τις χρειάζεται. Όλα αυτά που βλέπουμε στα έργα δεν είναι φαντασίες είναι αλήθειες που τις προβάλλουν με Ηοllywoodιανο τρόπο για να πουλάει φυσικά. Αυτές τις  δυνατότητες  μπορεί να τις έχει σε βάθος λίγων ετών ο κάθε άνθρωπος με συγκεκριμένη νοητική εξάσκηση. Είναι ικανότητες που έχει ο άνθρωπος στο νοητικό σώμα και κάνοντας αυτές τις ασκήσεις καθιστά ικανά τα αιθέρια κανάλια που ενώνουν φυσικό και νοητικό εγκέφαλο να συνεργάζονται και να εμφανίζονται στον άνθρωπο τέτοιες ικανότητες.
     ΠΡΑΞΗ. Εστίασε σε ένα αντικείμενο ας πούμε σε ένα τραπέζι και κοίτα κάθε πλευρά του, απομνημόνευσε κάθε πλευρά του, σκέψου, εστίασε και μελέτησε με την παρατήρησή σου τι αφή, οσμή και γεύση να έχει το ξύλο του και το μέταλλο του, πως να φτιάχτηκε, πόσα χρόνια υπάρχει, πώς να είναι οι αιχμές και οι γρατζουνιές αν τις κοίταζες με μικροσκόπιο, πόσο δυνατό και ανθεκτικό να είναι, πόσο λείο ή τραχύ να είναι, πόσο ν’ αντέξει στο χρόνο, πώς να είναι από μέσα και πώς να είναι από μέσα π.χ. τα ποδάρια του τραπεζιού αν σπάσουν, και άλλα πολλά διάφορα ερωτήματα που μπορούν να γεννηθούν εστιασμένοι πάνω στο αντικείμενο για πάνω από 5-10 λεπτά, ενώ παράλληλα έχεις απλωμένο το χέρι σου πάνω σ’ ένα χαρτί και τραβάς μηχανικά μια γραμμή για κάθε φορά που αποσυντονίστηκες ή σκέφτηκες κάτι άλλο. Όταν αποσυντονίζεσαι συνέχεια είναι σαν να πηγαίνεις γυμναστήριο και να κάνεις 1-2 επαναλήψεις βαράκια με τα χέρια, μετά να τα παρατάς και να κάνεις πόδια 1 επανάληψη μετά για πλάτη και πάει λέγοντας, έτσι γυμνάζεται και το νοητικό σώμα όταν ο άνθρωπος πηδάει από τη μια σκέψη στην άλλη ή κάνει κάποια νοητικής φύσεως άσκηση και όλο πηγαίνει το μυαλό του σε άσχετα πράγματα. Υπάρχουν και παραλλαγές στην άσκηση αυτή π.χ. όταν θα είσαι σε συγκοινωνίες μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο αυτόν το χαμένο χρόνο,άρχιζε να απομνημονεύεις και να εστιάζεις στις στάσεις και τα μαγαζιά που βλέπεις καθημερινά, θα προσπαθείς να αποστηθίζεις όσο πιο πολλά μπορείς, να έχεις ακλόνητη εστίαση. Επίσης περνάς έξω από ένα μαγαζί π.χ. με ποδήλατα,απομνημόνευσε μην φαντάζεσαι ή οραματίζεσαι ή χαζεύεις. Απομνημόνευσε χρώματα θέσεις αντικειμένων αλλά και κρίνε αυτό το ποδήλατο είναι γερό; έχει βαρύ σκελετό; αν έχεις χρόνο μένεις σε ένα αντικείμενο αν έχεις πολύ λίγο χρόνο απομνημόνευσε αντικείμενα, χρώματα και θέσεις και προσπάθησε μετά να θυμάσαι τα μαγαζιά, προσπάθησε 2-3 φορές να φέρεις στη μνήμη σου αυτά που απομνημόνευες και παρατηρούσες έτσι γίνεται η όλη εξέλιξη, με το να προσπαθείς σταθερά να τα επαναφέρεις. Μετά από 1-2 μήνες και λιγότερο καθημερινής 5-10 λεπτής άσκησης από 1-2 φορές κι ας είχες πολλές άκυρες σκέψεις καθώς έκανες εξάσκηση θα κάνεις λίγο αναδρομή με τη σκέψη σου ενώ είσαι χαλαρός να δεις-θυμηθείς πώς να είναι άραγε ο δρόμος ή το μαγαζί αυτό στο σημείο αυτό και θα δεις ότι σου έρχονται στο μυαλό εικόνες και σκηνές και κάθε φορά θα είναι όλο πιο εύκολο. Αυτό θα συμβαίνει και σε νέους δρόμους που θα περνάς, θα θυμάσαι λεπτομέρειες που πριν ήταν αδύνατον.
   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ. Αυτή η άσκηση έχει να προσφέρει-χαρίσει στον σοβαρά εξασκούντα άνθρωπο, μια αυξανόμενη διαύγεια των πραγμάτων, πληροφορίες συσχετίσεις και νοητικές δυνάμεις που έχει το υποσυνείδητο θα εκφράζονται στο συνειδητό δηλαδή στον ξύπνιο του. Μερικά παραδείγματα… θα έχεις χάσει τα κλειδιά θα αναζητάς τα κλειδιά όταν θα είσαι ήρεμος και θα σου έρχεται στη μνήμη, θα βλέπεις ένα αντικείμενο και χωρίς να το καταλαβαίνεις θα ξέρεις πόσο πολύ μπορεί να αντέξει, αποκτάς μια πληροφορία για το καθετί που επικεντρώνεσαι, πληροφορίες και γνώσεις που χρειάζεσαι βγαίνουν από το υποσυνείδητο. Η ευρηματικότητα αυξάνεται, πράγματα που ξεχνάς και θες να θυμηθείς θα βγαίνουν από τη μνήμη, αρχίζεις να μην ξεχνάς. Πολλά χαρακτηριστικά που βλέπουμε στις ταινίες του Sherlock Holmes εμφανίζονται όπως η χαρακτηριστική του υπερφυσική παρατηρητικότητα, να δει σκόνη και γρατζουνιές στο ρολόϊ του άλλου και να καταλάβει πότε θα το αγόρασε, τι δουλειά κάνει,τι συνήθειες έχει και άλλα πολλά εντυπωσιακά. Το λιγότερο μέσα σε 2-3 μήνες καθημερινής άσκησης από 5-10 λεπτά μια ή και παραπάνω φορές θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες αλλαγές.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι το υπερφυσικό, γιατιί είναι φυσικό να είμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο... απλά μας φαίνεται υπερφυσικό, όπως το να σηκώσουμε 100 κιλά αλλά είναι φυσικό αν εξασκηθούμε.



3 Μεταβίβαση σκέψης
   ΘΕΩΡΙΑ. Μπορείς να μεταφέρεις μια σκέψη, μια ιδέα σε άλλον άνθρωπο χωρίς να μπορέσει να καταλάβει ότι δεν ήταν δική του. Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι μια σκέψη καθαρή(να μην σκέφτεσαι άσχετα πράγματα εκείνη τη στιγμή που στέλνεις) και ισχυρη(θέληση ώστε όταν θα πάει στον άλλον άνθρωπο να έχει τη δύναμη αυτή η σκεπτομορφή να αναπαράγει τον εαυτό της στο μυαλό του άλλου και αυτός ξαφνικά να έχει ιδέα ή παρότρυνση. Κάθε στιγμή είσαι πομπός και δέκτης ταυτόχρονα, κάθε σκέψη που έχεις είναι εκλαμβάνον μήνυμα αλλά και εκπομπή δική σου ταυτόχρονα. Όταν ένα κανόνι στέλνει ένα βλήμα γύρω από το κανόνι ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και βγαίνουν αέρια, κάτι παρόμοιο ας πούμε ότι γίνεται και όταν στέλνουμε μια δυνατή και καθαρή σκέψη, νιώθουμε ένα μούδιασμα στο κεφάλι ή ανατριχίλα ή τίναγμα ή γαργαλητό ή κάτι σαν κρυάδα σαν σπασμωδική κίνηση τότε ξέρουμε πως η σκέψη στάλθηκε και ήταν δυνατή. Αυτές οι παράξενες αισθήσεις είναι το συσσωρευμένο μαγνητικό ρευστό που εκτοξεύεται από τον εγκέφαλό μας προς τα έξω διασχίζοντας την αύρα μας, όπως ένας πύραυλος διασχίζει την ατμόσφαιρα της Γης. Όσο το σκέφτεσαι καθαρά επί 2-3 λεπτά και παραπάνω καθαρά και δεν νιώσεις τίποτα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στάλθηκε γιατί όσο σκέφτεσαι στέλνεται σταθερά. Μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και δυνατά αν υπάρχει έντονη επιθυμία ή συναίσθημα. Όταν ακούς μουσική ή είσαι πορωμένος με μια ιδέα, μια φαντασία και νιώθεις ή νιώσεις για μια στιγμή κάποιο ρίγος σημαίνει ότι εκείνες τις στιγμές εκσφενδονίζεις πολύ δυνατά ιδέες που θα προσπαθήσουν να σε διαμορφώσουν ή να προκαλέσουν γεγονότα στη ζωή σου, γι αυτό ας είναι πάντα καλά.
  ΠΡΑΞΗ. Δεν θα εστιάζεις στο αποτέλεσμα ή στο όφελος της πράξης σου και πρέπει να πάψεις να σκέφτεσαι το οτιδήποτε και να μην έχεις εικόνες στο μυαλό σου, μόνο τη σκέψη που σε αφορά να έχεις για να είναι καθαρή έτσι ώστε να μην έχει κι άλλες σκέψεις και επιθυμία ή συναίσθημα για να είναι ισχυρή. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην σκέφτεσαι εικόνες αλλά αυτό που θες να είσαι θολός από εικόνες αλλά σταθερός από εντολή και επιθυμία. Π.χ. είμαι θυμωμένος γιατί ο εργοδότης με βρίζει και ψάχνει αφορμές για να με υποβιβάζει, εγώ αντί να ξεσπάσω ή να τον βρίζω και κράζω στους φίλους μου θα προσπαθήσω να τον επηρεάσω με τον εξής τρόπο:
  Κλείνω τα μάτια για να είμαι συγκεντρωμένος και σκέφτομαι το αφεντικό μου να με σέβεται χωρίς να έχω εικόνες, όσο μπορώ προσπαθώ να μην έχω εικόνες απλά λέω ότι με σέβεται και σκέφτομαι αυτόν και προσπαθώ να αδιαφορώ στις εικόνες που μου έρχονται. Πρέπει για τουλάχιστον 2-3 λεπτά να μην έχω άλλη σκέψη. Πρέπει η σκέψη μας και τα λόγια μας να συνοδεύονται από πολύ έντονη επιθυμία. Δεν πρέπει να σφιγγόμαστε αλλά να είμαστε χαλαροί, αν ζοριζόμαστε και σφιγγόμαστε τα νεύρα εμποδίζουν το μαγνητικό ρευστό να εκτοξευτεί στο μέγιστό του. Η οργή που βράζει από την ασέβεια του εργοδότη μπορεί να στραφεί όχι προς εκδίκιση αλλά προς φλογερή επιθυμία να σεβεται, τα υλικά είναι έντονη επιθυμία σταθερότητα για πάνω από 2 λεπτά αλλά μην είναι οι σκέψεις η προσοχή και η έννοια στο χρόνο και να μην υπάρχουν εικόνες στο μυαλό όσο γίνεται. Σε λιγότερο από δυο βδομάδες ένας άνθρωπος αλλάζει, αλλάζει η στάση του από λίγο ως τελείως.
   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ. Η άσκηση αυτή είναι λίγο διαφορετική από πολλές άλλες γιατί δεν θέλουμε να παράγουμε σκεπτομορφή τόσο αλλά κυρίως να στείλουμε ένα γερό μαγνητικό ρευστό με την πληροφορία μας, γι αυτό το λόγο αποφεύγουμε τον οραματισμό και εστιάζουμε στην πληροφορία και την επιθυμία. Το μαγνητικό ρευστό που παράγει η καρδιά είναι 5000 φορές πιο ισχυρό απο του εγκεφάλου, γι αυτό θέλουμε το συναίσθημα, τη δυνατή επιθυμία, οι άνθρωποι δεν εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα απλά ξεσπούν ή ξεδίνουν, το συναίσθημα είναι όπλο, είναι εργαλείο, όσο το έχεις είσαι μια παραγωγή ενέργειας, το μόνο που λείπει είναι γνώση και εκπαίδευση και ύστερα θα προχωράς με πολύ αυτοπεποίθηση στη ζωή. Συνοψίζοντας, κρατάς το συναιίσθημά σου και το κατευθύνεις με την επιθυμία σου και μέσα σε όλο αυτό γράφεις ένα γράμμα, δηλαδή λες τα λόγια σου που μερικές φορές ούτε τα λόγια χρειάζονται. Να σημειωθεί πως αυτή η άσκηση μπορεί να αποδώσει με 5 λεπτά άσκήσης ή παραπάνω ή να χρειαστεί πολλές φορές ανάλογα τον άνθρωπο αλλά και τον στόχο και φυσικά απαιτεί σταθερότητα ούτε δευτερόλεπτο παράληψης γι αυτό αυτή η άσκηση είναι για προχωρημένους αλλά θα αποδώσει και σε αρχάριους αλλά σε διαφορετικό βαθμό.
  ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ας πούμε ότι ο στόχος είναι ένας τσιγγούνης,εκείνες τις στιγμές που στέλνεις κάτι δεν θα εστιάζεις στην τσιγγουνιά του αλλά στο πρόσωπό του και την ανοιχτοχεριά του δηλαδή στο αντίθετο χαρακτηριστικό, να θυμάσαι αυτά που σκέφτεσαι να αισθάνεσαι ότι τα μεταφέρεις. Επίσης αυτή η άσκηση μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του ανθρώπου, όχι τον άνθρωπο, αν ο άλλος είναι τσιγγούνης θα παραμείνει τσιγγούνης αλλά πάνω σε μια απόφαση γύρω από αύξηση ή μια κληρονομιά μπορεί να πάρει μια πολύ ελαστική απόφαση. Αν κάποιος θέλει να το πάρει πολύ σοβαρά να θυμάται ότι πρέπει να μείνει εστιασμένος 5-10 λεπτά και να το κάνει πάνω 2-3 φορές τη μέρα,να σκέφτεται όσο μπορεί χωρίς εικόνες ας εστιάζεται στην εντολή, και αν μιλάτε να μιλάτε σε πρώτο πρόσωπο και χρόνο παρόντα.Αυτή η άσκηση είναι δύσκολη αν θέλουμε να την κάνουμε ηθελημένα στοχευμένα, ασυνείδητα όμως όλοι μας τα έχουμε καταφέρει αξιέπαινα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας κι αυτό γιατί υποκινούμασταν από έντονο συναίσθημα ή αίσθημα σκοπού. Στην Ινδία υπάρχουν γιόγκι που εκτελούν τέτοιες δουλειές και κάνουν σημαντικούς ανθρώπους να αλλάξουν ή να μην αλλάξουν αποφάσεις, ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν ο σοφός και ηρωικός Ινδοός Μahatma Gandhi, ένας ασήμαντος ξυπόλυτος Ινδός άλλαξε την ιστορία μιας χώρας δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Κλείνοντας, όσο πιο πολλά άτομα κάνουν αυτή την άσκηση επικεντρωμένα σε έναν κοινό στόχο και άνθρωπο τα αποτελέσματα είναι πολλαπλάσια, π.χ. σε ένα ίδρυμα, ένα σχολείο, μια φυλακή αν η μάζα ήξερε πως να χειριστεί τους υπεύθυνους η μάζα θα ήταν σαν ένας αόρατος θεός που αλλάζει μυαλά και αποφάσεις. Γι αρχή μην βάζετε ακραίους στόχους, χαλαρά να αποκτήσετε και αυτοπεποίθηση ώστε να εξανεμιστούν οι αμφιβολίες. Είναι μια δύσκολη άσκηση μπορεί να γίνει με τα χρόνια ένα μεγάλο όπλο.



ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.
   1) Μπορείς να εξασκείσαι και καθημερινώς γενικά και να έχεις έτσι μια μικρή αλλά σταθερή και συνεχή εξέλιξη, όποτε κάνεις μια εργασία οποιασδήποτε φύσεως και απαιτεί σκέψη μην επιτρέψεις για 5-10 λεπτά να σκεφτείς κάτι άσχετο ή να ξεκουραστείς, όσο δύσκολο ή ενοχλητικό και αν φαίνεται. Αυτή η στάση πνεύματος κάνει τον άνθρωπο να έχει λιγότερες σκέψεις, περισσότερη εστίαση, μεγαλύτερη απόδοση που σημαίνει ότι άνθρωπος με χαμηλό IQ μπορεί να σκέφτεται πιο αποδοτικά από άτομο με υψηλό IQ γιατί θα έχει πιο συγκροτημένο μυαλό και πιο δυνατές σκεπτομορφές επί του θέματος που ασχολείται.
   2) Όταν είσαι μεταξύ ξύπνιου και ύπνου, όταν πας να κοιμηθείς το βράδυ, αλλά και όταν ξυπνάς το πρωί, ο εγκέφαλος είναι πιο δεκτικός από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Πριν πας να κοιμηθείς και μέχρι να κοιμηθείς η έντονη επιθυμία να μάθεις κάτι, να ανακαλύψεις κάτι και κυρίως να σου έρθουν ιδέες και εμπνεύσεις είναι εκείνες οι στιγμές. Εκείνες τις στιγμές οι ηλεκτρικές συχνότητες του εγκεφάλου πέφτουν, λέγεται και στάδιο Α, μπορείς να πας σε αυτό το στάδιο ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Π.Χ. όταν είσαι κουρασμένος και θες να χαλαρώσεις βάζεις μουσική που σου αρέσει, σκεπάζεις το κεφάλι σου να μη σε ενοχλεί το φως ή κλείνεις τα φώτα και σκέφτεσαι κάπως παθητικά. Δηλαδή σε ενδιαφέρει μια λύση, δεν σκέφτεσαι συνέχεια την εύρεση της λύσης την σκέφτεσαι στην αρχή και έχεις μια θέληση σταθερή μετά, είσαι κάπως σαν αμέριμνος, αν σκέφτεσαι έντονα φεύγεις από αυτό το mode το Α και πας σε Β που είναι η εγρήγορση. Καθώς είσαι σε Α έχεις δίπλα σου και ένα μπλοκάκι με ένα στυλό και όταν σου έρθουν οι ιδέες και οι εμπνεύσεις τις γράφεις γρήγορα. Μπορείς να εκμεταλευτείς το βράδυ τη νύστα σου και να την παρατείνεις για να σου έρχονται ιδέες και εμπνεύσεις, αυτό έκανε ο Tesla, ο Εinstein, ακόμα και ο Ηarry Ηoudini ο μεγαλύτερος θαυματοποιός showman στην ιστορία. Έτσι τους ερχόντουσαν εμπνεύσεις, έχοντας παράλληλα και διακαή πόθο.
   3 )Να παρακολουθείς τους λογισμούς σου, γιατι καθορίζουν τις αποφάσεις σου μέχρι και την ερμηνεία της ζωής πως θα βλέπεις τη ζωη. Μην κάνεις κακές σκέψεις, οι σκέψεις ακολουθούν το συναίσθημα και το εργοστάσιο συναισθημάτων δηλαδή την καρδιά, το να σκέφτεσαι το κακό άλλων τότε θα το φέρεις και πάνω σου. Πολλοί άνθρωποι κλαίγονται για τη μοίρα τους όμως οι κύριοι υπαίτιοι είναι οι ίδιοι, η απειρία της ζωής που έχουν οι λάθος επιλογές και κυρίως το σύνολο των σκέψεων και προθέσεων γιατί καθορίζουν τη ζωη τους. Έχε καλές σκέψεις στο σύνολο και θα δεις πως θα αλλάζουν πολλά γεγονότα στη ζωη σου. Οι τροπές της ζωής μας είναι εφάμιλλες του συνόλου των σκέψεών μας. Έχεις δεν έχεις δίκιο μην κάνεις κακές σκέψεις, θεολογικά μένεις αμόλυντος και ο Θεός μπορεί να επενεργεί μέσω εσένα, κάτι που βλέπουμε σε σοφούς γέροντες χριστιανούς αλλά και βουδιστές, επειδή κρατούν το κανάλι τους καθαρό και ένα από τα φυσικά επακόλουθά τους είναι ένας αστείρευτος-ασταμάτητος πνευματικός πλούτος από χαρίσματα μέχρι και γνώσεις. Τώρα πολλοί θα πουν είναι αδύνατον αυτό, αυτό είναι απλά μια κατευθυντήρια οδηγία, σιγά σιγά ακολουθείς αυτό το δρόμο και κρίνεις και βλέπεις στην πορεία. Η συνεχής αυτοπαρατήρηση και ο έλεγχος των λογισμών είναι η αρχή των πάντων, δεν υπάρχει πνευματική εξέλιξη αν δεν γίνεται αυτοπαρατήρηση κι έλεγχος λογισμών, ακόμα και στις θρησκευτικές διδασκαλίες του χριστιανισμού και του βουδισμού αυτά συναντάμε.
   ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Ο άνθρωπος έχει δυνάμεις που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση ή δεν είναι ακόμα στο βαθμό εξέλιξης τα ψυχικά σώματα είναι φορείς δυνάμεων που που μπορούν να εκφραστούν στο φυσικό, για να βγουν-εκφραστούν αυτές οι δυνάμεις ή δυνατότητες απαιτείται χρόνια εξάσκηση πνευματική, πολύς κόσμος απογοητεύεται γιατί δεν καταφέρνει τίποτα ή δεν είναι ευχαριστημένος, όμως κάνει ένα μεγάλο λάθος που απογοητεύεται ή θυμώνει γιατί δεν μπορεί να βγάζει πόρισμα αν δεν έχει καταγραφές δηλαδή πόσο εξάσκηση έκανε, κάθε πότε έκανε και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την πρόοδο, δεν κράταγε σημειώσεις!. Πρέπει να επισημανθεί ότι αν κάνει κάποιος ασκήσεις, μια μέρα να παραλείψει, χάνει κατά 50% την πρόοδο που απέκτησε από τις τελευταίες μέρες που έκανε εξάσκηση και αν οι μέρες είναι παραπάνω μπορεί να πάει από την αρχή, να είναι σαν να έκανε μια τρύπα στο νερό. Ο λόγος είναι ότι τα ενεργειακά μας σώματα που έχουν τις δυνάμεις... είναι αιθέρια σε σχέση με τη φυσική ύλη που είναι αργή και οι αλλαγές γίνονται πολύ γρήγορα, στο φυσικό σώμα και να μην κάνουμε γυμναστική για μερικές μέρες δεν χάνουμε κάτι, στα ενεργειακά χάνουμε, τείνουν να ξαναγίνουν όπως πριν. Βέβαια κάποιος που είναι μήνες ή χρόνια πιστός στο ασκησιολόγιό του κάθε μέρα δεν μένει πίσω αν παραλείψει μερικές μέρες ή βδομάδες ή ακόμα και μήνες. Το ημερολόγιο είναι απλά ένα ημερολόγιο στο οποίο κάθε μέρα καταγράφεις πόσα λεπτά άσκηση έκανες, τί άσκηση έκανες και στο τέλος του κάθε μήνα παρατηρείς τα σχόλια που μπορεί να έγραψες και τι πρόοδο παρατήρησες, που ήσουν και που έφτασες, έτσι ξέρεις-συμπεραίνεις καθώς περνούν οι μήνες πόσο άσκηση να κάνεις, λιγότερο; περισσότερο; να την κάνω αλλιώς; να δοκιμάσω με άλλο τρόπο; Ναι, θα την κάνω αλλιώς γιατί παρατήρησα μεγαλύτερη πρόοδο. Όσοι παραπονιούνται είναι αυτοί που δεν έχουν ένα ημερολόγιο, νομίζουν ότι τα έκαναν σωστά αλλά δεν τα έκαναν.
   Προτείνω μια μέθοδο ημερολογίου που θα βολέψει τους περισσότερους. Παίρνεις ένα ντοσιέ με ζελατίνες από βιβλιοπωλείο 24 σέλιδο ντοσιέ, και μετά αγοράζεις κόλλες Α4, παίρνεις μια κολλα Α4 και την χωρίζεις στα 2 με μια γραμμή και γράφεις π.χ. Μάης και στην άλλη πλευρά Ιούνης από κάτω τις ασκήσεις ή τις συμβολίζεις με κάποιο σύμβολο και κάθετα γράφεις τις μέρες, και γράφεις στην κάθε μέρα κάτω από την κάθε άσκηση τα λεπτά που έκανες, και πάνω από τον αριθμό των λεπτών γράφεις με μικρό αριθμό τον αριθμό των αποσυντονίσεων-περισπασμών που είχες κατά τη διάρκεια της άσκησης, παύλα αν δεν έκανες άσκηση,και τέλος κάτω κάτω αφήνεις να υπάρχει και ένα κενό να γράψεις τα δικά σου, προτίμησε να έχεις κάποιο στυλό με μύτη 0.4 ώστε να έχεις χώρο. Κάθε σελίδα είναι 2 μήνες και αν γεμίσεις ένα ντοσιέ έχει 4 χρόνια καταγραφής προόδου. Να σημειωθεί πως αυτές τις ασκήσεις μπορούν να τις κάνουν και παιδιά, μιλάμε γι αυτές τις νοητικές ασκήσεις κυρίως την 1 και 2, δεν μιλάμε για τίποτα παράξενες μεταφυσικές ασκήσεις, μιλάμε για απλές νοητικές ασκήσεις όπως οι δύο πρώτες που αναφέρθηκαν. Με αυτό το ημερολόγιο αποκτούμε πλήρη εικόνα της προόδου μας, και τα παράπονα από την εξέλιξη που δεν είχαμε δεν τα ρίχνουμε στην τύχη μας, αλλά στο ότι δεν είχαμε πρόγραμμα.



ΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΟΦΕΛΗ
Όταν κάνεις ασυναίσθητα γκριμάτσες είναι ένδειξη ότι τα νεύρα σου ήδη τρώνε ζόρι, οι εκφράσεις δυσανασχέτησης είναι απόδειξη.
Υπάρχουν κίνδυνοι και μπορούν να προκληθούν ζημιές, όπως νευρική κόπωση και ανικανότητα να μπορείς πλέον να εστιάσεις σε κάποια άσκηση. Δεν πρέπει να καταπιέζει κάποιος πολύ τον εαυτό του ενώ κάνει καθημερινά τέτοιες ασκήσεις. ‘Οταν κάνουμε ασκήσεις συγκέντρωσης και παρατήρησης και κάνουμε γκριμάτσες, δυσανασχετούμε, αλλάζουμε συχνά στάση σώματος, είναι ένδειξη ότι τα νεύρα τραβιούνται, τα νευρικά κύτταρα κουράζονται πολύ. Αν εμείς επιμένουμε ξανά και ξανά θα γίνει μια ζημιά (όχι μόνιμη), είναι κάτι σαν μια μορφή προσωρινού ευνουχισμού ΟΧΙ ότι κάτι ευνουχίζεται αλλά κουράζεται και δεν αποδίδει. Όταν κάποιος πάει στο γυμναστήριο μόλις πονέσει συνεχίζει λίγο ακόμα και σταματά, την επόμενη φορά έχει μεγαλύτερη αντοχή, ακριβώς το ίδιο γίνεται και εδώ. Η επίμονη πνευματική άσκηση έχει μεγάλες απαιτήσεις από τα νευρικά κύτταρα και αυτά δεν την έχουν αλλά θα την αποκτήσουν σιγά σιγά, με τον καιρό αποκτιέται η αντοχή. Αν κάποιος κάνει τέτοιες ασκήσεις και έχει ζαλάδες, έντονη, πολύ έντονη αδυναμία ή νευρικότητα ή πονοκεφάλους είναι ένδειξη ότι τα νευρικά και εγκεφαλικά κύτταρα ζορίζονται και αν ακαθεκτοι συνεχίζουμε τότε οδεύουν να πάθουν μια ελαφρά φλεγμονή-φλόγωση, αν επιμένουμε θα κάνουμε ζημιά (όχι μόνιμη) και θα είμαστε ανίκανοι για πρόοδο για μια μικρή περίοδο, όπως και ένας αρχάριος αθλητής βαρέων βαρών αν προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στο σώμα του είναι δύσκολο να φτάσει το όνειρό του. Να γίνω κάπως πιο κατατοπιστικός, όταν λέμε μια άσκηση να γίνει μέχρι 5-10 λεπτά και το πολύ 2 φορές δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να κάνει άσκηση 5 ή 10 φορές από 20 λεπτά, αλλά αυτό σε βάθος βδομάδων θα τον κουράσει και θα αφήσει τις ασκήσεις ακόμα κι αν θέλει και επιμένει θα σπάσει θα έχει νευρολογικές κοπώσεις. τι νομίζετε ότι κάποιος αρχάριος μπορεί για χρόνια να κάνει κάθε μέρα 30 λεπτά άσκηση; πάνω στο μήνα θα εγκαταλείψει, ενώ αν κάνει 5-10 λεπτά 1 το πολύ 2 φορές τη μέρα με κενό 2-3 ώρες και παραπάνω σε βάθος μηνών τα νεύρα θα έχουν αναπτύξει αντοχές και θα μπορεί παραπάνω ώρα να κάνει ασκήσεις και παραπάνω φορές και ώρα. Όταν σε έναν άνθρωπο του δώσουμε να κρατά 10 κιλά θα αντέξει αλλά καθώς περνούν τα λεπτά θα υποφέρει, έτσι συμβαίνει και στο νοητικό σώμα, η σταθερότητα μας με αυτές τις ασκήσεις το καταπονεί και στο φυσικό σώμα εκφράζονται ως κόπωση και είναι κόπωση νευρική. Σιγά σιγά θα αναπτυχθούν και αντοχές και συνδέσεις μεταξύ νοητικού και φυσικού.
  ΟΦΕΛΗ. Μέσα σε λίγους μήνες καθημερινής άσκησης και φυσικά αυξανόμενης κατά μερικά λεπτά άσκησης ανάλογα με την πάροδο του χρόνου και της προόδου και ανάπτυξη αντοχής, θα δείτε ότι χωρίς να το θέλετε θα σας έρχονται απαντήσεις εκείνη τη στιγμή που τις θέλετε,σαν να υπάρχει ενα πνεύμα που να δίνει απαντήσεις με τη διαφορά ότι το πνεύμα αυτό είστε εσείς και συγκεκριμένα το υποσυνείδητό σας. Γίνεστε σιγά σιγά όπως ο πρωταγωνιστής στην ταινία στο Limitless όχι σε τέτοιο βαθμό κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πολλά χρόνια σκληρής και σοβαρής συνεχούς εξάσκησης. Π,χ, θα δεις ότι θα σου εξηγούν πως δουλεύει ένα μηχάνημα και ενώ δεν πρόσεχες ιδιαίτερα θα σου λένε ρε θα προσέξεις; δεν θα στο ξαναπώ! και εσύ θα λες δεν χρειάζεται ήδη το κατάλαβα, και όταν θα το αποδεικνύεις θα νομίζουν πως είσαι κάτι παράξενο ή υπερβολικά έξυπνος, ο κόσμος τα χαρακτηρίζει όλα ή εξυπνάδα ή χαζομάρα, βλέπει μόνο μαύρο ή άσπρο. Επίσης η μνημονικότητα αυξάνεται, μπορούν να σου αναδύονται μνήμες από το παρελθόν που τις είχες ξεχάσει και μάλιστα με λεπτομέρειες και άμα το επιδιώκεις θα ξαφνιάζεσαι από τα αποτελέσματα. Επίσης με μια ματιά σε ένα αντικείμενο θα νιώθεις και κατανοείς πληροφορίες πολλές πριν καν σου τις πουν, όχι ότι πάντα θα είναι όλες σωστές αλλά οι περισσότερες με τον καιρό θα είναι. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια τμήματα του νοητικού σώματος πιο ανεπτυγμένα από άλλου ανθρώπου, άλλα τμήματα έχει ο μαθηματικός, άλλα ο κωμικός, άλλα ο ζωγράφος, άλλα ο μηχανικός, άλλα ο αδιάφορος, δεν θα εμφανιστούν σε όλους τους ανθρώπους τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά-προταιρήματα, σε όλους θα εμφανιστούν νοητικές εξελίξεις αλλά στον καθένα θα υπάρχει μια διαφορετικότητα. Όταν λέμε γι αυτού του είδους προόδου υποτίθεται ότι ο άνθρωπος κάνει και τις δυο πρώτες ασκήσεις. Η τρίτη άσκηση είναι να μεταβιβάζεις σκέψεις, αυτό το κάνουμε έτσι κι αλλιώς όταν σκεφτόμαστε κάτι για κάποιον αλλά τα αποτελέσματα είναι φαιδρά γιατί είναι ανακατεμένες,ασταθές, ασυγκρότητες οι σκέψεις μας, βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που τα καταφέραμε αλλά δεν το συνειδητοποιήσαμε ότι είμασταν εμείς, η συχνή εξάσκηση θα καταστήσει τον άνθρωπο να ασκεί επιρροές ηθελημένα.
   Επίσης υπάρχει και ένα είδος όρασης, ένα ιδιαίτερο είδος όρασης που επεκτείνεται σε διάφορες διαστάσεις σε ότι αφορά τη δική μας: υπάρχει ένα είδος όρασης, είναι ενεργοποιημένη σε όλους, ο πιο χαζός και αργόσχολος άνθρωπος αν υπνωτιστεί μπορεί να περιγράψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια γεγονότος στο παρελθόν ακόμα και το σχήμα μιας σφαίρας από έναν πυροβολισμό, είναι οι πληροφορίες που βλέπει και έχει δει το υποσυνείδητο.Το ποθούμενο είναι να έχουμε αυτή τη νοητική όραση και ισχύ όταν είμαστε ξύπνιοι και όχι υπνωτισμένοι, να είμαστε ικανοί για μεγάλα έργα κάτι τέτοιο είναι εφικτό με σοβαρή συστηματική και καθημερινή άσκηση άνω των 30 λεπτών ως σύνολο και σε 2-3 μήνες το αργότερο θα δείτε σε εσάς νοητική διαφορά αλλά και φευγαλέες απαντήσεις και αναπηδήσεις πληροφοριών. Μην πιεστείτε νακάνετε 30 λεπτά πολλές φορές, σιγά σιγά, αν πιεστείτε πολύ θα εγκαταλείψετε γιατί θα αδυνατείτε να συνεχίσετε. Σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης είναι όταν θα είστε μεταξύ ξύπνιου και ύπνου ή και ξύπνοι και θα έρχονται πολλές νοητικές εικόνες ή όταν εστιάζεστε σε κάτι από το παρελθόν και εστιάζεστε εκεί θα αρχίζετε να έχετε εικόνες, λεπτομέρειες και πληροφορίες που δεν θα τις θυμώσσασταν για κανένα λόγο. Το μυστικό της εξέλιξης είναι η σταθερότητα, αν επιλέξεις κάτι μείνε σε αυτό και ανάλυε κάθε πτυχή. Κλείνοντας, οι ασκήσεις σκοπεύουν να επηρεάσουν όχι τόσο το φυσικό εγκέφαλο αλλα το νοητικό. Στο αστρικό και νοητικό σώμα εδρεύουν τρομερές ψυχικές και νοητικές δυνάμεις, με τις ασκήσεις αυτές απλά φτιάχνονται κάποιοι σύνδεσμοι του νοητικού εγκεφάλου με το φυσικό εγκέφαλο. Οι ασκήσεις είναι πολύ απλές και λιτές, αυτό που παίζει τον καθοριστικό ρόλο είναι η διάρκεια, η επανάληψη και πάνω απ’ όλα η σταθερότητα. Είναι η τριάδα-αρχές των ασκήσεων, το ίδιο ισχύει και για τους μυς, η άσκηση να έχει διάρκεια, επαναλήψεις και σταθερότητα.



ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  
   1) Γιατί κάποιοι να έχουν εκ γενετής πολύ ισχυρό νοητικό σώμα; Το πνεύμα ενδύεται την ψυχή και η ψυχή το φυσικό σώμα, το πνεύμα είναι ο πραγματικός εαυτός ο πραγματικός άνθρωπος και ενδύετε ψυχικά σώματα όπως το αστρικό το νοητικό αλλά έχει ενδυθεί και ένα σώμα επιπλέον που λέγεται αιτιατό, το σώμα της αιτίας, ανάλογα τι έκανε η ψυχή πριν γεννηθεί εδώ τα έχει αποθηκεύσει (αποσκευές εξέλιξης κόπου-έργων) όλα στο αιτιατό σώμα και σε συνεργασία με το υποσυνείδητο και το DNA από τους φυσικούς γονείς δομεί τα νέα ενεργειακά σώματα παράλληλα με το σωματικό κατά την κύηση. Όλοι μπορούν να φτάσουν στην κορυφή, όταν δημιουργήθηκαν τα ανθρώπινα πνεύματα και ψυχές όλα ξεκίνησαν δίκαια από την ίδια αφετηρία και επίπεδο εξέλιξης, από εκεί και πέρα άλλοι κόπιαζαν άλλοι αδιαφορούσαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να εξελιχθεί απότομα, απλά θέλει εξάσκηση.
   2) Τί είναι αυτά που αποδυναμώνουν το νοητικό σώμα; Είναι η ανησυχία και η εξάντληση.
  *Η ανησυχία όπως και οι εμμονές είναι η επαναλαμβανόμενη σκέψη γύρω από ένα θέμα ή πρόβλημα που δεν καταλήγει σε κάτι αλλά και ούτε υπάρχει τέτοιος σκοπός, αυτό απομυζεί το νοητικό σώμα, προκαλεί νευρική κόπωση και είναι ο άνθρωπος σε μια κατάσταση εριστικότητας, πρέπει να χαλαρώσει ο άνθρωπος, στην ανάγκη να αδιαφορήσει και να συγκροτήσει τις σκέψεις του σε κάτι που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο, ακούγεται γενικό αλλά είναι κατατοπιστικό, η κάθε περίπτωση έχει διαφορετική προσέγγιση αλλά αυτός είναι ο γενικός τρόπος αντιμετώπισης.
  *Ένα κιλό αλεύρι πόσο ζυγίζει; ανάλογα.. μπορεί να ζυγίζει και 100 κιλά παρ’ όλο που είναι ένα κιλό. Αν ένα κιλό αλεύρι το κρατάς ασταμάτητα για 5 ώρες θα υποφέρεις, αυτό λέγεται εξάντληση. Θα έχει τύχει κάποιος να διαβάζει, να παίζει ένα παιχνίδι, να ζωγραφίζει, το οτιδήποτε τέλος πάντων που βάζει σε δραστηριότητα το πνεύμα, που να δουλεύει η νόηση. Αρχίζει μετά από μια ώρα; τρεις ώρες; να θέλει να ξεκουραστεί, να ξαπλώσει, να χαζέψει, να ξεφύγει, αυτό γιατί κουράστηκε στο νοητικό σώμα. Υπάρχουν περιπτώσεις κάποιος να κουραστεί σε λίγα λεπτά όταν κάτι δυνατό και ανατρεπτικό μαθαίνει και σκέφτεται λέει ποοο μου έκαψε τον εγκέφαλο, από την άλλη πλευρά μπορεί κάποιος να μη νιώθει ότι θέλει να ξεκουραστεί ούτε σε 10 ώρες, κάτι που παρατηρούμε σε αυτούς που βλέπουν τηλεόραση πολλές ώρες, πολύ απλά γιατί η νόηση δεν δουλεύει. Όταν νιώθει κάποιος ότι δεν πάει άλλο πρέπει να ξεκουραστει, να κάνει ένα διάλειμμα. Η υπερκόπωση αποδυναμώνει όπως και η απραξία τείνει να προκαλεί ατροφία.
   3) Πώς αναπτύσσεται σε γενικές γραμμές το νοητικό σώμα; αυτός που φροντίζει συχνά, όσο μπορεί να κρατά το μυαλό του σε ένα πράγμα και να μην ταξιδεύει σε άσχετα πράγματα ενώ ταυτόχρονα να προσπαθεί να βρει λύση, έμπνευση ή ιδέες, επίσης με τη σταθερή (πολλά λεπτά, από 3-5 και πάνω) συγκέντρωση πάνω σε κάτι που απαιτεί σκέψη ή παρατήρηση. Οι ασκήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω αν γίνονται κάθε μέρα, ιδίως οι δυο πρώτες, μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να σκέφτονται πιο γρήγορα, πιο παραγωγικά λες και αυξήθηκε η νοημοσύνη τους. Ας αναφερθεί και ένα παράδειγμα ανάπτυξης, διαβάζοντας κάποιος αυτό το άρθρο πολλές νέες πληροφορίες θα τραβήξουν τον νου, ας μην τις προσπερνάει μια μια, ας εστιάζεται 1-2 ή και παραπάνω λεπτά στην κάθε μια, ή ας τα διαβάσει όλα αλλά μετά ας αφιερώσει μερικά λεπτά σε κάθε τι που τον εντυπωσίασε, ας πάει να ξαπλώσει, να χαλαρώσει και ας σκεφτεί, υπολογίσει, και όχι μόνο γι αυτό το άρθρο αλλά για το οτιδήποτε διαβάζει.


ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
Το νοητικό σώμα κραδαίνεται με τις σκέψεις, φανταστείτε ότι έχει την εμφάνιση του φυσικού σώματος και η δομή του νοητικού σώματος είναι σαν ένα είδος αιθέριου πηχτού νερού και δονείται όπως δονείται ένα κρυστάλλινο ποτήρι που το κτυπάμε με ένα μεταλλικό κουταλάκι όποτε σκεφτόμαστε κάτι, έτσι θα το βλέπαμε αν το βλέπαμε με τις φυσικές μας αισθήσεις. Αν θέλαμε να μελετήσουμε την υπόσταση του νοητικού σώματος, με την εγκατάσταση της συνείδησης στο νοητικό σώμα και όχι στο φυσικό η αστρικό, τότε θα παρατηρηθεί ότι οι αισθήσεις είναι σαν να είσαι στο φυσικό σου σώμα αλλά οι ήχοι, οι αισθήσεις, τα χρώματα είναι "απείρως" πιο ζωντανά και γεύεσαι όλες τις αισθήσεις ταυτόχρονα, ακόμα και με μόνο ένα βλέμμα προς ένα αντικείμενο. Ας πούμε ότι κοιτάς ένα βάζο με λουλούδια, αυτόματα μπορείς μόνο με την παρατήρησή σου να νιώσεις πώς είναι να τα ακουμπάς, γεύεσαι, μυρίζεις, είναι ένα είδος ας πούμε απτής πολυαισθητικής τηλεπαθητικής βιωματικής ενσυναίσθησης. Το νοητικό σώμα αποτελείται από δυο είδη πηχτοτητας ας πούμε, είναι τα χονδροειδή και τα λεπτοϋφή μόρια, η διαφορά τους είναι στις ηλεκτρικές δονήσεις-παλμούς, όταν κάνουμε κακές ή βρώμικες, ποταπές σκέψεις έλκουμε μόρια βαρέων, αργών δονήσεων και το σώμα μας αποκτά άσχημα σκούρα χρώματα τα οποία προκαλούν απέχθεια και άσχημα συναισθήματα σε αυτόν που μας πλησιάζει σε αυτό το επίπεδο και κάθε ον που δεν είναι φυσικό ή είναι φυσικό αλλά είναι πάρα πολύ ενορατικό. Αν σκεφτόμαστε καλά πράγματα τότε οι δονήσεις αυξάνονται κι έλκουμε υψηλά μόρια δονήσεων και αποκτούμε φωτοβόλο σώμα. Γι αυτό θα έχουμε ακούσει για όντα αγίους, αγγέλους κτλ που κάποιοι τους είδαν να εκπέμπουν πολύ φως και χρώματα, είναι επειδή δεν διέπεται η καρδιά και ο νους από κακές, μοχθηρές συμφεροντολογικές, αρπακτικές σκέψεις ή κάθε λογής κακό. Το σώμα δονείται όποτε σκεφτόμαστε κάτι, το νοητικό σώμα έλκει μόρια, τα κρατά μέσα του κι ανάλογα την ποιότητα σκέψεων ανάλογο είναι και το νοητικό σώμα. Όταν σκεφτόμαστε βρώμικα, κακά κι αμαρτωλά που λένε μερικοί τότε οι σκέψεις δονούν το νοητικό σώμα και δονούν τα χονδροειδή μέρη του, τότε αναπτύσσονται αυτά τα μέρη, εξαπλώνονται και τα λεπτοφυέστερα μειώνονται.  Το ανάποδο, άμα κάνουμε σκέψεις πνευματικές, σχέδια για κάτι ανώτερο και καλό ή αγάπης, γενικά καλού όπως να βοηθήσουμε κάποιον. Εάν ένας άνθρωπος ήταν πόρνος και ήθελε πολλές ασωτίες και μετα από χρόνια δεν θέλει, θέλει κάτι πιο εξευγενισμένο, θέλει κάτι σοβαρό θέλει μια αγάπη, θέλει άλλη ζωή είναι άνθρωπος που οι σκέψεις του σαν σύνολο του μεταμόρφωσαν το νοητικό σώμα να υπερτερούν τα λεπτοφυέστερα μέρη του σώματος, το ίδιο και όταν ένας άνθρωπος πλέον δεν γελάει με πολύ κακά ανέκδοτα ενώ παλιότερα του άρεσαν. Οι σκέψεις διαμορφώνουν το νοητικό σώμα, ακόμα και όταν κοιμόμαστε τα όνειρα είναι πληροφορίες, είναι σκέψεις για τη συνείδηση και αυτά δομούν το νοητικό σώμα. Γι αυτό το διάβασμα διαμορφώνει πολύ τον άνθρωπο γιατί τον κάνει να σκέφτεται πολλά πράγματα κι έτσι εν αγνοία του δομείται ένα ανάλογο νοητικό σώμα, γι αυτό είναι σημαντικό ένα παιδάκι να διαβάζει ωραία παραμύθια περί συμπόνιας, θάρρους, φαντασίας, δομείται η νόηση του, το νοητικό του σώμα, δομείται και το δικό σας νοητικό τώρα που με διαβάζετε.Όταν διαβάζει κάποιος ένα όμορφο καλό μυθιστόρημα πληθώρα ανώτερων σκέψεων τον κατακλύζουν και δονούν υψηλά το νοητικό σώμα και έτσι καλυτερεύει ο άνθρωπος γίνεται πιο ευαίσθητη η ψυχή του, το αντίθετο όταν δέχετε πλύση εγκεφάλου από φανατισμό ιδεολογίες είτε πολιτικά έιτε θρησκεύτικά ή κοινωνικά. Όταν κάποιος μιλάει με κάποιον διαβασμένο ή σοφό επωφελείται γιατί του δίνει αποστάγματα και νέες πληροφορίες για σκέψη δυνατές για το νοητικό του σώμα.
      Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι άμα φάνε πολύ θα μεγαλώσουνε και πολύ, αλλά αυτό δεν γίνεται κι έτσι φουσκώνουν, κάνουν μεγάλες κοιλιές και πολύ αδύναμα σώματα. Έτσι κι εδώ πολλοί νομίζουν ότι άμα διαβάσουν πολύ θα γίνουν πολύ έξυπνοι και ικανοί, έτσι βλέπουμε πολλά παιδιά να έχουν τρελαθεί στην παπαγαλία, να διαβάζουν και να ξαναδιαβάζουν κι όταν μεγαλώσουν λένε σιχάθηκα το διάβασμα, δεν θέλω να ξαναδιαβάσω ή με έχει κουράσει το διάβασμα. Αν δεν υπάρχει σκέψη δεν μπορεί να γίνει αφομείωση και να δυναμώσει το νοητικό σώμα. Το νοητικό σώμα αναπτύσσεται με τη σκέψη και όχι με το διάβασμα, το διάβασμα είναι απλά πληροφορία. Άλλο διαβάζω και ταξιδεύω κι άλλο διαβάζω και σκέφτομαι. Το να τελειώσεις ένα κείμενο τεράστιο δεν σημαίνει κάτι, αν το διαβάσεις και σκέφτεσαι να καταλάβεις τί διάβασες και να ασκήσεις κάποια κριτική τότε εξελίσεσαι. Οι αρχαίοι Έλληνες δάσκαλοι έδιναν πολύ σημασία στην κριτική σκέψη και όχι τόσο στο αν το έμαθε το μάθημα ο άλλος, γιατί αριστούχος ή μη αριστούχος στο μέλλον θα τα ξεχάσει και δεν θα του είναι και πολύ χρήσιμα, όμως η καλλιεργημένη κριτική σκέψη ναι, θα του είναι χρήσιμη. Όταν κάνουμε καλές σκέψεις τότε οι καλές σκέψεις διώχνουν τα χονδροειδή μέρη του νοητικού σώματος και φέρνουν μόρια λεπτοφυέστερα, έτσι οι κακές σκέψεις και ιδέες με τον καιρό δεν έχουν ανταπόκριση σε εμάς και το ανάποδο, αν είμαστε κακοί. Στην ουσία οι σκέψεις στο νοητικό σώμα κάνουν ενσωματώσεις και απο-ενσωματώσεις. Ενώ παράλληλα οι σκέψεις αφήνουν και κάποιες πληροφορίες στο νοητικό σώμα και τακτοποιούνται ας πούμε σε κελιά ώσπου αν χρειαστεί μπορούν να επεξεργασθούν και δημιουργηθούν ιδέες, γι αυτό λένε ότι μια ιδέα δεν είναι ποτέ 100% δική σου. Το νοητικό σώμα για ν’ αναπτυχθεί δεν θέλει πληροφορίες ή γνώσεις αλλά θέλει σκέψη. Το φαγητό μπαίνει στο σώμα αλλά αν δεν χωνευτεί είναι άχρηστο, το φαγητό πρέπει να χωνευτεί για να κυκλοφορήσει στο αίμα και να θρέψει και μεγαλώσει το σώμα. Έτσι και εδώ το διάβασμα και οι πληροφορίες είναι άχρηστα αν δεν χωνευτούν και αυτό γίνεται με τη σκέψη. Η παπαγαλία που βάζουν στα σχολεία αλλά και η ταλαιπωρία που δημιουργείται από τη συνεχή αποστήθιση δίχως να καταλαβαίνουν ή να έχουν το χρόνο να σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά αποκτούν αδύναμο και κουρασμένο νοητικό σώμα. Έτσι μεγαλώνουν και δεν μπορούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα ή ένα νέο επάγγελμα ή να ξανασπουδάσουν, βιώνουν μια τεράστια κούραση, ένα νοητικό εμπόδιο, είναι πλέον ενήλικοι με γερό φυσικό σώμα αλλά με νοητικό σώμα παιδιού γιατί δεν αναπτύχθηκε δεν σκέφτονταν παπαγάλιζαν για να αποκτούν βαθμούς. Είναι σαν να έφαγε κάποιος πολύ και να μην έχει χωνέψει τίποτα και να του ζητούν να κάνει δουλειές, έτσι και εδώ βλέπουμε στα σχολεία διάβασε εκείνο διάβασε το άλλο και που χρόνος για σκέψη;
    Τώρα πώς διορθώνεται αυτό; πρέπει κάθε μέρα να διαβάζει(ΟΧΙ πολυλογίες) 5; 10; 20; λεπτά όσο νομίζει αυτός αλλά να σκέφτεται αυτά που διάβασε τη διπλάσια ώρα και αν γίνεται να τα συζητά με κάποιον άλλον, να κάνει αναπτύξεις ή να τα προστατεύει ή επεξηγεί με το λόγο του και τις σκέψεις, γι αυτό μια καλή ιδέα είναι τα βαθυστόχαστα βιβλία, μυθιστορήματα ή επιστημονικά βιβλία, ας είναι μια θεματολογία που να αρέσει. Διάβασε μια σελίδα, μη βιάζεσαι να πας στην άλλη, σκέψου, γι αυτό καλό είναι τα επιστημονικά βιβλία όπως κβαντικής φυσικής ή με ταξίδια στο χρόνο, φιλοσοφίας γιατί σου δίνουν περιθώριο για σκέψη, σου σπάνε το κεφάλι που λένε και ασυναίσθητα δίνεις χρόνο να καταλαβεις και σκεφτείς-χωνέψεις για να αφωμειώσεις, έτσι αναπτύσσεις το νοητικό σώμα.

Η σκέψη που κάνουμε δονεί το νοητικό σώμα όπως δονείται ένα γυάλινο ποτήρι που το χτυπάμε με ένα μεταλλικό κουτάλι, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η δόνηση, ο κραδασμός έλκει σκεπτομορφές και μόρια από τον αέρα από την πλευρά της 5ης υπόστασης του χώρου μέσα στο σώμα, δηλαδή η σκέψη φέρνει αντίστοιχα μόρια και σκεπτομορφές μέσα στο νοητικό σώμα και το κτίζει, αλλά επίσης και αποβάλλει τα αντίθετα, είναι στην κυριολεξία το νοητικό σώμα ένας ενεργειακός αιθέριος οργανισμός, οι σκέψεις μίσους εγκαθιδρύουν το μίσος μέσα στο νοητικό σώμα αλλά αν κάνει συνέχεια σκέψεις αγάπης γίνεται αγάπη. Τα μόρια που έρχονται μέσα στο νοητικό σώμα φανταστείτε πως είναι σταγόνες που πέφτουν σε μια λίμνη και μεταφέρουν μέσα πληροφορίες. Κάθε σκέψη δονεί το νοητικό σώμα και τείνει και τα άλλα μόρια του νοητικού σώματός μας να τα επηρεάσει, όπως όταν τρώμε μια τροφή αυτή μέσω του αίματος πάει και στο μυαλό και στο συκώτι και στα νεφρά, όπως στα φάρμακα παίρνουμε ένα φάρμακο π.χ. για την σπλήνα όμως η ουσία πάει και στα άλλα όργανα για αυτό και προκαλεί αναστάτωση και έτσι έχουμε τις παρενέργειες (πιθανές) και χημικές επιρροές (ως ένα ποσοστό). Επίσης όταν σκεπτόμαστε κάτι έλκουμε μόρια και σκεπτομορφές, είναι σαν μια σταγόνα που πέφτει μέσα σε μια λίμνη και μεταφέρει πληροφορίες.
Αν π.χ. κάποιος κάνει πλύση εγκεφάλου για κομουνισμό, αν τα αποδεχτεί και τα κρατάει, αυτές οι πληροφορίες οι σκέψεις του θα είναι συνέχεια εφάμιλλες των πληροφοριών και θα αρχίσουν να κυριαρχούν το νοητικό του σώμα εάν όχι τότε τα αποβάλει γρήγορα όπως φτύνουμε ένα φαγητό, γι αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει κάποιος κοσμοθεωρίες. Γιατί το νοητικό μας σώμα ήδη αποτελείται κατά τεράστιο ποσοστό από άλλα είδη και η απότομη αλλαγή τρομάζει και ταράζει, έτσι εμείς μπαίνουμε σε mode κατάσταση προστασίας και άρνησης. Οτιδήποτε κρατάς μέσα σου θα αναπαραχθεί τόσο που θα πάρει μέρος του νου σου, θα γίνει πιστεύω σου. Π.χ. βλέπει κάποιος μια ανωμαλία, την προσπερνά, την ξαναβλέπει, μετά το ξανασκέφτεται και το κρατάει μέσα του, σιγά σιγά το θεωρεί αποδεκτό, αυτό συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται στο νοητικό του σώμα, σαν μεταστατικός καρκίνος εξαπλώνεται και μετά θα βλέπει την ανωμαλία αυτή και στα όνειρά του πιθανόν και καθώς κυλά ο χρόνος θα το υπερασπίζεται κιόλας. Για αυτό έλεγε ο Απόστολος Ιωάννης τα ανώμαλα θα θεωρούνται φυσιολογικά, επειδή οι κοινωνίες θα είναι γεμάτες κακά και ποταπά ερεθίσματα που ο άνθρωπος θα τα απορροφήσει τόσο που θα είναι μέρος του, μοιάζει με τα μηνύματα της κοινωνίας. Όπως έλεγε ο εβραίος Al Goldstein εκδότης του πορνοπεριοδικού Screw θέλουμε να πλασάρουμε τη διαστροφή μέσα στο πορνό για να μολύνουμε την χριστιανική ηθική επειδή μισούμε τον Χριστό. Βλέπουμε ανθρώπους που πράγματα που τα σιχαίνονταν τώρα τα επιζητούν. Αυτό που μας αφορά εμάς εδώ είναι να κατανοηθεί σε βάθος ότι οτιδήποτε κρατήσουμε και το σκεπτόμαστε θα αρχίσουμε να το εκλογικεύουμε αποδεχόμαστε και επιζητούμε γίνεται μέρος μας αλλά και των επιθυμιών μας, γενικά επιθυμία και νόηση επικοινωνούν στενά. Για αυτό και έχουμε φτώχεια και κυρίως κακό επειδή έχουμε έλλειψη σωστών ερεθισμάτων, με σωστό ερέθισμα θα έχεις και την κατάλληλη επιθυμία και κατά συνέπεια σκέψεις, πράξεις και κοσμοθεωρία. Δείτε τι ερεθίσματα δίνουν τα περιοδικά lifestyle, βιντεοκλίπ, τηλεόραση κτλ και κρίνετε.
   Αν κάποιος π.χ. είναι πορνοστάρ μετά από καιρό καθώς μαθαίνει, βλέπει άλλα πράγματα πιο πνευματικά επιζητά κάτι άλλο γιατί το νοητικό του σώμα πήρε νέες εντολές, άλλαξε ο εγκέφαλος, όταν όμως δεν γίνεται αυτό τότε παραμένει ένας πορνοστάρ που θα επιζητά μεγαλύτερη ασωτία ώσπου οδηγείται μετά σε κακοτοπιές ή απελπισία ή το πιο πιθανό ξενέρα για τη ζωή. Το ίδιο και ένας άνθρωπος που αρέσκεται στο έγκλημα, στις κομπίνες αλλά ξαφνικά εάν διαβάσει ένα δυνατό βιβλίο π.χ. ‘’ο μοναχός που πούλησε την Φεράρι’’ ή ‘’ο γλάρος Ιωνάθαν’’ απλά ανέφερα μερικά απλά και αφυπνιστικά ο άνθρωπος παίρνει νέες εντολές, πολλοί άνθρωποι διάβασαν ένα καλό βιβλίο και άλλαξαν, το νοητικό τους σώμα άλλαξε και νέες σκέψεις άρχισε να κάνει επειδή πήρε αφορμή από τις πληροφορίες του βιβλίου, νέες εντολές δίνει στον φυσικό εγκέφαλο. Για αυτό και αν υπάρχει κακό στο κόσμο και παρακμή η νούμερο ένα αιτία, είναι η έλλειψη ερεθισμάτων. Να σημειωθεί κάτι ζωτικής σημασίας, δεν αλλάζει κάποιος επειδή διάβασε ένα βιβλίο αλλά επειδή τα κράτησε μέσα του κράτησε τις ιδέες οι σκέψεις του δημιουργούν και προσελκύουν άλλου είδους σκεπτομορφές που θα τον αποτελούν. Το ίδιο ισχύει και με κάθε είδους προσηλυτισμό. Η σκέψη αλλάζει τον άνθρωπο, για αυτό θεωρούν το πιο ισχυρό όπλο την πένα.


  Τρόποι ανάπτυξης νοητικού σώματος πέρα από τις ασκήσεις.
   1) To νοητικό σώμα αναπτύσσεται με την πνευματική εργασία, ζωγραφική, πολεμικές τέχνες, διάβασμα, φυσικές επιστήμες με το οτιδήποτε ασχολείσαι και προσπαθείς να βελτιωθείς και άλλο και απασχολείται ο νους χρησιμοποιώντας την σκέψη, μαθαίνεις 1 σκέπτεσαι 2, μαθαίνεις 2, σκέπτεσαι 4, αν είναι πολύ εύκολο πας σε πιο δύσκολα, και αν κουράζεσαι πολύ κάνε διάλειμμα και ξανά πάλι. Η ρουτίνα, η βαρεμάρα και η απραξία δεν το αναπτύσσουν δεν θα δει καμία πρόοδο σε κανένα τομέα φυσικό και μεταφυσικό ούτε σε αυτή την ζωή ούτε στην μεταθανάτιο. Καθώς αναπτύσσεται το νοητικό σώμα όλο και πιο πολλές συνδέσεις σωστά γίνονται μεταξύ νοητικού- αστρικού αλλά και αναπτύσσεται και το νοητικό σώμα και γίνονται και πιο δυνατές συνδέσεις με τον φυσικό εγκέφαλο και έτσι ο άνθρωπος μπορεί να μαθαίνει πιο εύκολα, γίνεται πιο δεκτικός στο να μάθει πράγματα που παλιότερα δυσκολευόταν τρομερά να μάθει όπως μια ξένη γλώσσα ή φιλοσοφικά θέματα ή γενικά μαθήματα που τα θεωρούσε ακατάλληλα γι αυτόν. Τώρα είναι κατάλληλα γι αυτόν.
   2) Ο άλλος τρόπος εξέλιξης είναι να είσαι σταθερός σε μια σκέψη, σε ένα πράγμα, τότε θα παράγεις δυνατές σκέψεις, θα βγάζεις σαφή αποτελέσματα, θα διακρίνεσαι για τον ορθολογισμό, καθαρότητα σκέψης, ευρηματικότητα, γιατί πλέον παράγεις ποιότητα, φυσικά κάτι τέτοιο θέλει μήνες εξάσκησης. Αλλά όποτε δίνεται ευκαιρία για σκέψη, π.χ. κάποιο περίπλοκο συμβάν, κάποια μαθηματική πράξη, ας μένει κάποιος επικεντρωμένος τουλάχιστον 5-10 λεπτά. Δεν είναι μόνο εξάσκηση αλλά και όφελος, όταν εστιάζουμε σε κάτι π.χ. κάτι ανώτερο συνεχώς μαζεύεται ανάλογη ύλη και μας έρχεται μετά ως έμπνευση η ιδέα ή μια νέα ιδέα, αν γίνει τρόπος ζωής με εστίαση πάνω σε ένα σκοπό, το αίσθημα του σκοπού και η ορμή πολλών ιδεών "καθοδηγητικών" θα τον βοηθήσουν να αποπερατώνει μεγάλες και δύσκολες αποστολές στη ζωή.
   3) Όταν κάποιος έχει σεξουαλική επιθυμία και όρεξη, σημαίνει ότι έχει πολύ ενέργεια μέσα του και αυτή η ενέργεια πηγαίνει στα σεξουαλικά όργανα και τα ερεθίζει, λέει ο οργανισμός έχω μπόλικη ενέργεια, ευκαιρία για αναπαραγωγή ή απόλαυση, αυτή η ενέργεια είναι συσσωρευμένη και είναι έτοιμη να εκτονωθεί. Αν εκείνες τις στιγμές εστιάζετε σε κάτι που απαιτεί σκέψη, π.χ. την εύρεση μιας λύσης, ή κάποια εξάσκηση πνευματική, τότε η ενέργεια αρχίζει να πηγαίνει στα αιθερικά μέρη που είναι υπεύθυνα για αυτή την ενέργεια και να αναπτύσει τα κέντρα αυτά. Ας πούμε ότι δεν είμαι καλός σε κάποια πράγματα στην ζωγραφική και έχω ορέξεις σεξουαλικές και εστιάζομαι με σκέψη πάνω σε αυτό το κομμάτι που θέλω να μάθω στην ζωγραφική, τότε σιγά σιγά θα γίνομαι πολύ γρήγορα καλός σε αυτό. Ακούγεται κάπως σαδιστικό όλο αυτό αλλά τι να κάνουμε, επιλογές είναι αυτές, τουλάχιστον αυτοί που νηστεύουν ας το εκμεταλλευτούν έτσι από το να αυτοκαταπιέζονται με άρνηση για το οτιδήποτε.
   4) Το αστρικό σώμα είναι το σώμα της επιθυμίας και το νοητικό είναι της νόησης, αν δεν είχαμε αστρικό σώμα δεν θα είχαμε επιθυμίες, πόθους, πάθη, δεν θα θέλαμε να συνεχίσουμε την ζωή ή πιο σωστά θα ήμασταν απαθείς, θα ήμασταν σαν ψυχρά ρομπότ με ψυχή, για αυτό δίνεται από το Θεό και τις ουράνιες δυνάμεις εύκολα κατανόηση, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι τελειοποιημένο πνεύμα και συν αυτού ζει μέσα σε σώματα που ξαφνικά μπορούν να φουντώσουν συναισθήματα και επιθυμίες σαν χείμαρρος και να γίνει υποχείριο αλλά πρέπει και από την πλευρά του ο άνθρωπος να γίνει κύριος των παθών του. Για αυτό και οι μαθητές στις αρχές φώναζαν τον Χριστό Κύριο επειδή ήταν κύριος του εαυτού του, έκανε κουμάντο τον εαυτό του, πείνασε, ερεθίστηκε... , θύμωσε, στεναχωρήθηκε, βίωσε πόνους σωματικούς, ψυχικούς, καταδίωξη, συκοφαντία, απώλεια αγαπημένου προσώπου, τα πέρασε όλα όπως ένας άνθρωπος, γεύτηκε όλα τα στάδια πειρασμών και πόνων και παρέμενε νικητής, η λέξη κύριος είναι τίτλος πνευματικός που χαρακτηρίζει κάποιον και όχι τα χρόνια ζωής για να μην προσβληθεί η παρεξηγηθεί. Το νοητικό σώμα είναι στην ουσία ένα πολύ εξελιγμένο αστρικό σώμα που έχει πολλά όργανα και δυνατότητες γύρω από τη νόηση, αν ο άνθρωπος τιθασεύσει, ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ, να τιθασεύσει τα πάθη και την κάθε λογής παρεκτροπή και να πράττει με λογική δυναμώνει το νοητικό σώμα και ασκεί περισσότερο επιρροή στον άνθρωπο από ότι το αστρικό που έχει πάθη και ηδονές γιατί αν υποκινείσαι από αυτά είναι είδος ζώου, αν υποκινείσαι από την νόηση όπως αίσθημα σκοπού ή σχεδίου είναι βαθμίδες πιο πάνω. Όσο πιο εξελιγμένο και δυνατό νοητικό σώμα έχεις σε τόσο πιο ανώτερους κόσμους πας και επίσης είσαι και πιο ικανός να τους διαχειρίζεσαι γιατί εκεί δεν υπάρχει χρήμα να κάνεις ό,τι θες, εκεί υπάρχουν οι πράξεις σου και η εξέλιξή σου. Οπότε αυτό που έχει να κάνει ο άνθρωπος είναι να κάνει αυτοπαρατήρηση, να παρατηρεί τον εαυτό του, να ελέγχει, κάτσε αυτό γιατί το έκανα; γιατί μίλησα άσχημα; Ωχ, κάτσε θα με νευριάσει πρέπει να με συγκρατήσω γιατί δεν θα βγει σε καλό, δηλαδή η νόηση να ελέγχει. Έτσι γινόμαστε κύριοι των πράξεων μας. Ο άνθρωπος που παίρνει απόφαση διεπόμενος από αρνητικά συναισθήματα κάνει λάθη, το ίδιο και από έντονα θετικά, διότι υπερεκτιμά, δεν βλέπει τα αρνητικά και μπορεί να χρεωθεί χάρες που θα του γίνουν μεγάλο βάρος. Όλοι οι αρχαίοι σοφοί έλεγχαν το συναίσθημα, δεν το καταργούσαν. Κάτι τέτοιο θέλει χρόνια αυτοπαρατήρησης.


 NΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ
Κλείνοντας για τα σώματα αυτή τη γρήγορη και γενική περιγραφή πρέπει να μιλήσουμε και για τις τροφές, επειδή η τροφή και γενικά η ύλη αποτελείται και από αλλά σωματίδια άλλων διαστάσεων όπως εμείς, απλά η τροφή δεν έχει ψυχή και νόηση, η τροφή επηρεάζει τα σώματα, τα κατώτερα ένστικτα όπως βία, θυμός, αρπαγή, φόβος, απελπισία,  κατάθλιψη, τα αφυπνίζουν στο αστρικό σώμα για αυτό και απότομες μεταστροφές διατροφολογικές επηρεάζουν την ψυχολογία και λένε διάφοροι μα πως μπορεί να μου αλλάζει η ψυχολογία; Αυτό που μας αφορά πιο πολύ εδώ είναι το αλκοόλ και το κρέας, όταν πίνουμε αλκοόλ και νιώθουμε ζάλη ένα από αυτά που κάνει το αλκοόλ είναι ότι μειώνει το οξυγόνο στον εγκέφαλο, είμαστε πιο χαλαροί πιο cool, όπου αν συνεχίσουμε λιποθυμούμε και δεν νιώθουμε τίποτα, αυτό γιατί ο εγκέφαλος κλείνει όλες τις ασφάλειες για να φυλάξει οξυγόνο και να αποβάλει το αλκοόλ αλλά και για να μη πιεις άλλο. Αυτό που κάνει το αλκοόλ στα ενεργειακά σώματα είναι ότι μαζεύει βρώμα, μαζεύει σκοτεινά πνεύματα γιατί το ενεργειακό κατάλοιπο του αλκοόλ είναι η λαχταριστή τους τροφή, όταν λέμε σκοτεινά πνεύματα μη φανταστείτε δαιμονισμένους, αντικείμενα να αιωρούνται κτλ απλά γίνεσαι αποκρουστικός για μια ανώτερη έμπνευση και γίνεσαι κατάλληλος να ξεκινήσεις κακές πράξεις, πολλοί έχουμε ακούσει άτομα που ξεκίνησαν να πίνουν και μετά με τον καιρό να δέρνουν τη γυναίκα τους, τα παιδιά τους κτλ. Το αλκοόλ στο νοητικό σώμα τείνει να το κάνει σαν ενός ανθρώπου με ειδικές ανάγκες, καταστέλλει και αδυνατίζει σε ισχυη του νοητικού σώματος, δεν είναι ότι αυτός που πίνει αλκοόλ είναι ηλίθιος αλλά σε βάθος χρόνου ανάλογα και πόσο πίνει εμπνεύσεις, δημιουργικότητες, ιδέες, λέγειν τα μειώνει και του μένει μόνιμο από ένα σημείο και μετά, το ίδιο και τα ναρκωτικά. Για αυτό είτε σε κάλους είτε σε κακούς μεταφυσικούς κύκλους, σέχτες κτλ όποιος έπινε αλκοόλ τον πετούσαν έξω, κανένας αποκρυφιστής δεν έπινε αλκοόλ ούτε καν το άγγιζαν, γιατί ο αποκρυφιστής χρειάζεται πάρα μα πάρα πολύ ισχυρή νόηση για να κατανοεί  ΔΙΑ-ΚΡΙΝΕΙ.. και ερμηνεύει το άγνωστο και να του γίνεται γνωστό μετά. Το ίδιο και οι μεγάλοι επιστήμονες δεν έπιναν αλκοόλ. Αυτός που έχει τεράστια σχέδια.. φυσικά ή μεταφυσικά ή και τα δυο, αυτός που είναι σε φάση ‘’θέλω να τα μάθω και να τα κατακτήσω όλα’’ πρέπει να σταματήσει το αλκοόλ, ναρκωτικά, τσιγαριλίκια... όχι τεράστιες ποσότητες φαγητού, όχι κρέας αλλά κυρίως ωμές τροφές και μια σχετική άθληση έστω μια φορά την εβδομάδα, μια σκληρή σωματική προπόνηση γιατί γυμνάζεται και η νόηση σε κάποια σημεία του νοητικού σώματος που δεν γυμνάζονται με σκέψη και διάβασμα. Μια καλή πρόταση θα ήταν μια πολεμική τέχνη και βάρη έστω μια φορά την εβδομάδα καλά είναι. Επίσης να σημειωθεί ότι το κρέας κάνει το νοητικό σώμα να μην πιάνει υψηλές δονήσεις, γεμίζει το νοητικό σώμα με σωματίδια αργών-χαμηλών ηλεκτρικών παλμών ή αλλιώς δονήσεων και έτσι εμπνεύσεις, ιδέες που θα καθόριζαν την συνέχεια ενός έργου πάνω σε μια εργασία, έρευνα, μελέτη, συγγραφή ή ανάπτυξη ικανοτήτων θα καθυστερεί ή θα αδυνατεί να γίνει. Μετά το κρέας είναι όλες οι νεκρές τροφές, βιομηχανικές και τηγανητές, ας διέπεται κάθε γεύμα κυρίως από ωμές τροφές και όχι τεράστια ποσότητα τροφής γιατί προκαλεί κορεσμό και στρες τόσο στο φυσικό σώμα όσο και στο νοητικό. Η μεγάλη ποσότητα τροφής προκαλεί συμφόρηση και στρες λόγο πολύ φόρτου εργασίας στο φυσικό σώμα αλλά και στα ενεργειακά. Βλέπουμε ανθρώπους να τρώνε πολύ και καταλήγουν να θέλουν να κοιμηθούν ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν ενέργεια, αλλά όλη η ενέργεια τους ξοδεύτηκε, δαπανήθηκε και απαιτήθηκε από το φυσικό και τα ενεργειακά σώματα να ταξινομήσει και ξεχωρίσει τα μόρια της τροφής, ποια να κρατήσει, ποια όχι και ποια να φυλάξει, πού να μείνει ενέργεια για πνευματική εργασία... https://www.youtube.com/watch?v=zDEehIzU-sg


   ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
Δεν έχω σκοπό να σπείρω κάποια εμβόλιο-τρομολαγνια ούτε είμαι υπέρ ή κατά, απλά να πω χύμα τα πράγματα έτσι όπως είναι. Το εμβόλιο από μόνο του είναι μισοπεθαμένος ιός ώστε το ανοσοποιητικό να τον μάθει ώστε όταν τον αντιμετωπίσει να τον νικήσει. Το μωρό θηλάζει γιατί δεν έχει ανοσοποιητικό οπότε το εμβόλιο κακό παρά καλό κάνει, είναι σαν να κάνεις εμβόλιο σε έναν φορέα του aids του βάζεις τον ιό, το μωρό δεν έχει ανοσοποιητικό, αφού περάσει ο θηλασμός και έχει ανοσοποιητικό τότε πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός. Επίσης το μωρό γεννιέται με υποανάπτυκτο εγκέφαλο για αυτό έχει μαλακό κεφάλι, ο εγκέφαλος αναπτύσσεται τρομερά μέσα στο πρώτο έτος, δείτε κάτω την εικόνα πως είναι ο εγκέφαλος του νεογέννητου και πως είναι μετά από ένα χρόνο. Τα βαρέα μέταλλα τοξικά των εμβολίων εμποδίζουν τον εγκέφαλο να αναπτυχθεί έτσι όπως πρέπει να αναπτυχθεί, έτσι έχουμε χαζούς ανθρώπους. Τα εμβόλια δεν χρειάζονται τα βαρέα μέταλλα, αλλά τα βάζουν για να προκληθούν μέλλοντες πελάτες στο μέλλον, η φαρμακοβιομηχανία είναι ένα παγκόσμιο λόμπι, χρησιμοποιούν τα μολυσμένα εμβόλια ως δούρειος ίππος, έτσι βλέπουμε ασθένειες που είχαν γέροι να τις έχουν νέοι, όπως πρόωρα ρευματοειδείς αρθρίτιδες, νευρολογικά προβλήματα, αυτοάνοσα και άλλα διάφορα. Ο γιατρός δεν υπογράφει ότι το εμβόλιο δεν έχει βαρέα μέταλλα, μέταλλα όπως το αλουμίνιο και ο υδράργυρος που είναι τοξικός ακόμα και στο άγγιγμα του τα οποία εμπεριέχονται μέσα στα εμβόλια, κάτι που έχει παραδεχτεί η CDC που φτιάχνει εμβόλια για όλο το κόσμο σχεδον. Η ίδια η CDC η εταιρία που φτιάχνει σχεδόν για όλο τον κόσμο εμβόλια παραδέχτηκε ότι βάζει βαρέα μέταλλα στα εμβόλια και κάποιοι γιατροί έλεγαν ως δικαιολογία ότι τα κάνει πιο δραστικά. Έτσι έχουμε ανθρώπους που έχουν έξυπνο νοητικό σώμα αλλά χαζό φυσικό σώμα, και βλέπουμε ότι το νοητικό σώμα δεν είναι εφάμιλλο του φυσικού, έτσι η νόηση που κανονικά έχει η ψυχή δεν μπορεί να εκφραστεί στο φυσικό σώμα. Όταν ο χαζός άνθρωπος πεθάνει θα αρχίζει να γίνεται έξυπνος επειδή αποχωρίστηκε το χαζό φυσικό εγκέφαλο και είναι στον εγκέφαλο που κανονικά θα είχε, δεν γίνεται απότομα αλλά γίνεται σιγά σιγά. Θέλω να πω πως έτσι όπως μολύνουν το νερό, το φαγητό, μολύνουν και τα εμβόλια. Προσπαθούν να φτιάξουν στρατιές από ηλίθιους, δεν θέλουν έξυπνους, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας έξυπνος, θέλουν έξυπνους τόσο όσο πρέπει να είναι για την δουλειά τους και πάλι όμως να μην είναι πολλοί. Ο βιολογικά ηλίθιος είναι ανίκανος να εκμεταλλευτεί τα οφέλη ενός ισχυρού νοητικού σώματος, πολύ απλά γιατί είναι ηλίθιος, προσοχή όχι ο άνθρωπος δεν είναι ηλίθιος αλλά ο εγκέφαλος είναι ηλίθιος, μπορεί όμως απλά να έχει εμπνεύσεις και ιδέες στην καλύτερη περίπτωση, επίσης δεν θα είναι τόσο ηλίθιος όσο θα ήταν αν έχει αγύμναστο νοητικό σώμα. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άνθρωποι που είναι αδύνατα στις συνδέσεις φυσικού σώματος με τα ανωτέρα, ιδίως το νοητικό, έτσι είναι χαζά, αν με κάποια αιθερική τεχνολογία ας πούμε, ας εικάσουμε, λέμε τώρα, επισκευάζονταν οι συνδέσεις θα μπορούσε ο άνθρωπος να γίνει κανονικός.
  Αν το δούμε τώρα πιο μεταφυσικά, θα δημιουργείται ένα ερώτημα:  ‘’γιατί να γεννηθεί χαζός; γιατί να επιτραπεί κάτι τέτοιο από τον Θεό;’’, ίσως μια ζωή σε ένα χαζό φυσικό σώμα να είναι εξιλέωση για την ψυχή που μπορεί να χρησιμοποίησε με κακό τρόπο την νοημοσύνη σε κάποια άλλη ζωή της. Ας μην κρίνουμε και κοροϊδεύουμε τους χαζούς ανθρώπους, έχουν τον λόγο που είναι έτσι τώρα και κουβαλούν αυτό το φορτίο, ας μην τους το κάνουμε εμείς πιο βαρύ. Είναι άλλη κατηγορία ανθρώπων, είναι πτωχοί στο πνεύμα, για αυτό λένε και στις χριστιανικές γραφές, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, δηλαδή είναι τυχεροί επειδή θα κριθούν πολύ λίγο ή και καθόλου ακόμα και αν πουλήσουν την ψυχή τους με το σφράγισμα, τώρα δεν κάνω τον ερμηνευτή απλά τα λέω βάση της λογικής μου και βάση των λέξεων που ειπώθηκαν. Τώρα στα μάτια του ενορατικού το κεφάλι του χαζού ανθρώπου γύρω γύρω αλλά και λίγο μέσα θα παρατηρηθεί ότι δεν υπάρχει το κίτρινο χρώμα ή είναι πολύ λίγο, το κίτρινο χρώμα είναι κίτρινος αιθέρας, ο αιθέρας έχει χρώμα, αλλάζει δόνηση, αλλάζει και το χρώμα, το κίτρινο είναι το χρώμα της νόησης. Για αυτό βλέπουμε στις αγιογραφίες να υπερισχύει το κίτρινο στο κεφάλι. Δεν έχουν κίτρινο επειδή είναι καλούληδες και ταπεινοί όπως μας έμαθαν, απλά είναι η νόησή τους πολύ ισχυρή και διαυγής και έχουν γίνει συνδέσεις και με τα ανώτερα σώματα, το πως έγινε αυτό είναι αποτέλεσμα πνευματικής δουλειάς, κάθαρσης, απάρνησης αναζήτησης και βοήθειας από εξωτερικούς παράγοντες όπως ο Θεός. Θέλωντας να σταματήσω την σύγχυση γύρω από τα εμβολία, αν γίνει κάποιο εμβόλιο ας γίνει εφόσον το μωρό έχει κλείσει το έτος και γιατί έχει αποκτήσει ανοσοποιητικό και ο εγκέφαλος έχει αναπτυχθεί, ας αγοραστεί το εμβολίο και ας πάει σε ένα εργαστήριο χημείας για χημική ανάλυση να αποδειχθεί αν έχει βαρεά μέταλλα για να αποφευχθεί η μόλυνση, αν δεν έχει ας γίνει αν είναι σημαντικό να γίνει το εμβόλιο, πρέπει να γνωρίζουμε τι βάζουμε μέσα μας ο γιατρός διαβεβαιωνει δεν υπογραφει. Τα βαρέα μέταλλα εμποδίζουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου έτσι περιορίζονται οι συνδέσεις νοητικού σώματος και φυσικού σώματος και έχουμε έξυπνο νοητικό σώμα και χαζό φυσικό και εμποδίζεται η εκφραστηκότητα και δυναμικό της ψυχής. Όταν πεθάνει ο χαζός άνθρωπος που έγινε χαζός εδώ στην άλλη ζωή συνεχίζει ως νοήμων άνθρωπος.
    Κλείνοντας και το θέμα εμβόλια να πούμε και για το εμβόλιο του κοκίτη. Η κάθε δόση εμβολίου περιέχει 9 έως 11 δισεκατομμύρια νεκρά μικρόβια κοκίτη δηλαδή τεράστιες δόσεις για ένα μωρό. Είναι πολύ βαρύ και επικίνδυνο και άσκοπο εμβόλιο, με σοβαρές παρενέργειες στον εγκέφαλο του παιδιού. Eίναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο καθώς κάνει ζημίες σχεδόν ανεπανόρθωτες στον εγκέφαλο.Κοκίτη πάθαιναν στα πολύ παλιά χρόνια όταν οι συνθήκες καθαριότητας ήταν ανύπαρκτες και μεταδίδονταν μέσο του βήχα.Γιατροί είτε επειδή τους τα έμαθαν λάθος είτε είναι του συστήματος τρομάζουν τους γονείς ότι πρέπει να εμβολιαστεί γρήγορα γιατί φέρνουν ευθύνη εάν πεθάνει το παιδί επειδή δεν το εμβολίασαν.Η αλήθεια είναι ότι 1 στα 100 μωρά πεθαίνει και αυτό εάν ζει σε συνθήκες όπως οι γύφτοι αλλά ακόμα και αν κολλήσει αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά και δεν πεθαίνει το μωρό. Έτσι όπως έσωσαν ζωές τα εμβόλια έτσι έσωσαν και σώζουν τα αντιβιοτικά.
    Συγκεκριμένα το εμβόλιο κάνει τα εξής:
Mειώνει την ευφυΐα και προκαλεί διάσπαση προσοχής στο σχολείο,αδυναμία στη μάθηση, μειωμένη ευφυΐα, νευροτοξικότητα(θεραπεύεται με την ομοιοπαθητική), αυτοάνοσα νοσήματα, ανορεξία, αλλεργίες, εάν θα έβγαινε σε κάτι ταλαντούχο το παιδί και κάνει το εμβόλιο τότε χάνει το ταλέντο του λόγο της ζημίας που κάνει στον εγκέφαλο σε τόσο πρώιμο στάδιο απλά θα είναι ένα κανονικό παιδί όπως όλα τα άλλα,  νευροδερματίτιδες, σπονδυλαρθριτιδα, καρκίνο, σεξουαλική ανικανότητα, στειρότητα ή να γίνει παράλυτος(αναρωτηθήκατε γιατί έχουμε τόσες πολλές αναπηρίες;) ή να πεθάνει. Αυτά που έγραψα τα διάβασα από βιβλία του επιστήμονα Dr Gerhard Buchwald https://www.amazon.com/Gerhard-Buchwald/e/B00457K9DCΑυτοί που κυβερνούν τον κόσμο σε καμία περίπτωση δεν θέλουν σκεπτόμενους και έξυπνους πληθυσμούς δισεκατομμυρίων ανθρώπων.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΡΟΣ 3 
  Για να φτιάξουμε σκεπτομορφές πρέπει να κατανοήσουμε τι είναι οι σκεπτομορφές.
ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ. Η σκεπτομορφή είναι μια παροδική, ζωντανή οντότητα όπως είναι τα έντομα, πτηνά, τα μικρόβια μπορεί όμως να επιβιώσει πηδώντας από μυαλό σε μυαλό ανθρώπου παίρνοντας ενέργεια, αν όμως ο άνθρωπος κάνει ίδιες σκέψεις με αυτές που περιέχει η σκεπτομορφή, αλλιώς περνά αδιάφορη και σιγά σιγά λιώνει σαν πάγος στον ωκεανό.
Οι σκεπτομορφές είναι εμφανισιακά σαν μικρά usb flash και μπορούν να περιέχουν μεγάλη ποσότητα πληροφορίας, μπορούν να είναι μικρά σε μέγεθος σαν τρίγωνα, σαν συννεφάκι ή και πελώρια σαν κτήρια αλλά θα διαλυθούν, όσο πιο μεγάλη μια σκεπτομορφή τόσο πιο πολλή ενέργεια θέλει και ένας άνθρωπος δεν μπορεί να την παρέχει. Οι σκεπτομορφές είναι αιθέρας συμπυκνωμένος από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του εγκεφάλου, δηλαδή με την σκέψη μας σβολιάζουμε τον αιθέρα ενώ ταυτόχρονα μπαίνει και όλη η πληροφορία της σκέψης μας. Οι σκεπτομορφές έχουν ηλεκτρομαγνητισμό, ο ηλεκτρισμός δίνει ενέργεια και κίνηση στην σκεπτομορφή και ο μαγνητισμός την συγκρατεί ως δομή και την κάνει να προσκολλά σε μυαλά και, σε αύρες ή να ενώνεται ή έλκει άλλες σκεπτομορφές που είναι παραπλήσιες ανάλογα πόσο ισχυρή και όμοια είναι. Αν εσύ είσαι σταθερός επί ώρα πάνω σε ένα θέμα π.χ. πόλεμος, σεξ, θα δεις ότι σου έρχονται τέτοιες σκέψεις και ιδέες και εικόνες, μερικές φορές πρωτότυπες, είναι οι σκεπτομορφές που έλκεις αυτό και όχι τόσο οι ιδέες που έρχονται από το μυαλό, αυτές οι εικόνες που σου αναπαράγονται είναι εικόνες το περιεχόμενο των σκεπτομορφών,  οι περισσότερες σκεπτομορφές δεν ήταν δικές σας, νομίζετε πως είναι δικές σας, αλλά καθώς τις σκέπτεστε και επεξεργάζεστε εκπέμπετε και εσείς σκεπτομορφές.
   Το μυαλό είναι και αιθερικό όργανο και συγχρονίστηκε να έλκει σκεπτομορφές όμοιες με αυτές που κάναμε, είναι μια λειτουργία που πολύ λίγοι γνωρίζουν. Υπάρχει ένα αιθερικό internet μέσα στον πλανήτη που έχει διάμετρο 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα όσο είναι και ο αστρικός κόσμος περίπου του πλανήτη ΓΗ, μέσα σε αυτή την διάμετρο είναι και η Σελήνη για κάποιο παράξενο λόγο, μέσα σε αυτό το ιντερνέτ πνεύματα και άνθρωποι είναι σε μια ασυνείδητη-κατάσταση ενωμένοι και μοιραζόμαστε ιδέες, σκέψεις, επιθυμίες ακόμα και δυνάμεις καλές ή κακές. Όταν σκεπτόμαστε κάτι σταθερά έλκουμε σκεπτομορφές που μοιάζουν με αυτές που σκεπτόμαστε, δηλαδή ίδια θεματολογία, όταν επιμένουμε γίνονται δυνατές και έτσι έχουμε ακλόνητες αποφάσεις, στρέψεις και επιθυμίες. Μια σκεπτομορφή μπορεί να γίνει τόσο ισχυρή σαν ξενιστής που να παίρνει τον έλεγχο του μυαλού και διοικεί. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τι πιστεύουμε και ακολουθούμε, πρέπει όλα να τα κοσκινίζουμε με την κριτική σκέψη και διάκριση, αλλά και ανοιχτοί σε κάτι καινούργιο αλλιώς παίζει να εγκλωβιστούμε μόνο σε αυτά που ξέρουμε και να τείνουμε να γίνουμε σαν ξεροκέφαλοι παππούδες.
Το πόσο δυνατά θα έλξουμε τις σκεπτομορφές εξαρτάται από την εμμονή, την επιμονή, την θέληση, την ηδονή και ειδικά από την σταθερότητα που έχουμε μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο π.χ. κάποια λεπτά χωρίς να έχουμε σκεφτεί κάτι, τότε δημιουργούμε καθαρή σκεπτομορφή και έλκει καθαρές και ξέρουμε τότε πως να δρούμε, δεν είμαστε μπερδεμένοι. Π,χ, μια γυναίκα και θέλει και δεν θέλει πλέον τον σύντροφο της και όσο περνά ο καιρός όλο και πιο μπερδεμένη γίνεται πράγμα φυσιολογικό, όταν όμως ξενερώσει της φύγουν όλα τα συναισθήματα τις είναι πιο εύκολο και απλό να πάρει μια απόφαση, κατάφερε να έχει σταθερές σκέψεις άρα και σκεπτομορφές γιατί τα έβλεπε όλα χρωματισμένα ύπο το πρίσμα του συναισθήματος. Θέλω να πώ πως όσο πιο σταθερό και όχι διφορουμενο ή πολωμένο νου έχει κάποιος τόσο πιο σταθερός και λογικός είναι.
Η έλξη σκεπτομορφής είναι κάτι που γίνεται από μόνο του, εμείς σκεπτόμαστε και τα όμοια μας έλκουν όμοια.
Γενικά όσο πιο καθαρή σκέψη, τόσο πιο όμορφα χρώματα, όσο πιο βρώμικη τόσο πιο μουντά, σκούρα και άσχημα χρώματα, όσο πιο σταθερή και συγκεκριμένη, τόσο πιο ξεκάθαρη μορφή αλλιώς είναι σαν σύννεφο ή ομιχλώδες αντικείμενο, όσο πιο ανακατεμένα και ανάμεικτο συναισθήματα τόσο πιο ανάμεικτη θα είναι η σκεπτομορφή αποτελούμενη απο διάφορα χρώματα και σχήματα. Η ένταση του συναισθήματος ορίζει το μέγεθος της σκεπτομορφής και το σχήμα της από όλους τους παράγοντες του νου μας αλλά τον κυριότερο παράγοντα τον έχει η σκέψη μας, αν επιθυμούμε συγκεκριμένο σχήμα σκόπιμα να έχει, η διάρκεια ζωής σκεπτομορφής  εξαρτάται από το πόσες φορές επαναλαμβάνεται από τον άνθρωπο, μπορεί από μερικά δεύτερα ως δεκαετίες. Οι αφηρημένες και μαθηματικές έννοιες εμφανίζονται σαν γεωμετρικά σχήματα και όχι τόσο σαν συννεφάκια ή σαν αμυδρά-αυτόφωτα, άμορφα πραγματάκια. Επίσης μια σκεπτομορφή μπορεί να αποκτήσει την μορφή που θέλουμε αν οραματιζόμαστε να έχει συγκεκριμένο σχήμα η σκεπτομορφή, στην αρχή θα είναι σαν σύννεφο όπου σιγά σιγά θα παίρνει σχήμα. Μερικές φωτογραφίες σκεπτομορφών, είναι ζωγραφιές από ενορατικούς και μερικές είναι φωτογραφίες.


ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ
    1-Αέναες- σκεπτομορφές. Όταν είμαστε θυμωμένοι για απρόσωπο λόγο και απλά έχουμε θυμό δεν είναι ότι κάποιος ή κάτι μας φταίει, ή μπορεί να μην είναι θυμός μπορεί θλίψη, μπορεί ηδονή και να κάνουμε διάφορες σκέψεις, οι σκεπτομορφές μένουν στο χώρο και θα εξαϋλωθούν ή θα ενωθούν με μια άλλη παρόμοια αν υπάρχει και θα αργήσει να εκφορτιστεί και εξαϋλωθεί. Π.χ. κάποιος ήταν θυμωμένος πολύ, φεύγει από το δωμάτιο και μπαίνει άλλος και νιώθει ότι κάτι έγινε, ότι η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, αυτό που έγινε είναι ότι η σκεπτομορφή έμεινε στο χώρο γιατί δεν είχε στόχο, δεν είχε που να πάει! και τραβήχτηκε από την αύρα του ατόμου που μπήκε στο δωμάτιο και εκφορτίστηκε πάνω του και γενικά στο δωμάτιο. Αν όμως ο άνθρωπος δεχτεί τον θυμό και κρατήσει τον θυμό διατηρεί την σκεπτομορφή στην ζωή, την δυναμώνει και επηρεάζεται και αυτός, αν αδιαφορεί θα εξουδετερώνεται σιγά σιγά, αν νιώθει το αντίθετο ο άνθρωπος επίτηδες τότε δημιουργεί μια σκεπτομορφή που διατηρεί ειρήνη αν νιώθει ειρήνη ενώ πριν ένιωθε θυμό. Να σημειωθεί κάτι αξιοπρόσεκτο, αν μια σκεπτομορφή γενική θυμού αιωρείται και μπει κάποιος άνθρωπος μέσα και την δεχτεί, δεχτεί τον θυμό και κρατά τον θυμό, μπαίνει μέσα στην αύρα του και θα τον κάνει να νιώθει θυμό ή να ξεσπάσει με μια έκρηξη ή κουβέντα θυμού, ή θα νιώσει εκνευρισμό, το κατά πόσο όμως εξαρτάται από την δεκτικότητα του ανθρώπου. Αν δεν υποκύπτει μετά από κάποιες ώρες θα σβήσει μέσα στην αύρα του ανθρώπου αν έχει ή θα φωλιάσει σε μια άλλη σκεπτομορφή αν είναι νευρικός χαρακτήρας.
    2-Υπηρέτες σκεπτομορφές, είναι οι σκεπτομορφές που σε ακολουθούν όπου πας. Σε ακολουθούν επειδή έχουν στόχο, όταν εσύ θες ένα ποδήλατο η σκεπτομορφή έχει "γονέα" δηλαδή εσένα και σκοπός της σκεπτομορφής είναι να σου βρει το ποδήλατο, αν αυτό σκέπτεσαι για το ποδήλατο δηλαδή την κατοχή του. Όταν έχεις κτητικές τάσεις ή συναισθήματα για κάτι ή κάποιον και γενικά δεν είναι απρόσωπα και γενικά σε ακολουθούν. Όμως θέλουν μεγάλη προσοχή οι σκέψεις που κάνουμε συχνά! Οι σκέψεις που κάνουμε συχνά διεγείρουν συναισθήματα και αισθήματα σκοπού όπου αν τα κρατήσουμε μας βγαίνουν ασυνείδητα σε πράξεις. Αν εγώ έχω συνεχώς σκέψεις βίας για κάποιον όταν θα διαπληκτιστώ μαζί του θα εγκληματήσω και μετά θα αναρωτιέμαι τι με οδήγησε σε αυτή την πράξη! μα φυσικά εγώ ο ίδιος καλλιεργούσα τόσο καιρό κομματάκι κομματάκι μια σκεπτομορφή, συνέχεια ξανά και ξανά σκεπτόμουν το κακό του, ότι χειροδικώ,πολλοί λένε θόλωσε ήταν σε εμβρασμό ψυχής και τον σκότωσε ναι ήταν σε τέτοια κατάσταση αλλά η κινητοποίηση που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση ήταν ο ίδιος κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Οι σκεπτομορφές παράγονται αυτόματα από τον άνθρωπο καθώς σκέπτεται. Δεν έχει σημασία αν έχω δίκιο ή δεν έχω δίκιο όταν εγκλημάτησα γιατί ένα ποσοστό ευθύνης φέρνω που τόσο καιρό μισούσα αυτόν τον άνθρωπο, λογικό είναι αν διαπληκτιστώ μαζί του να εγκληματήσω. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ερωτευμένους όπου ξαφνικά αρχίζουν και φιλιούνται με πάθος ασυναίσθητα, φυσικά και είχαν έντονες σκέψεις και συναισθήματα πάθους και έρωτα εδώ και καιρό που κάποια στιγμή θα πάρουν τον έλεγχο των πράξεων. Το ίδιο ισχύει και για ατυχήματα, αν εγώ σκέπτομαι και επιθυμώ συνέχεια το κακό του άλλου, ο άλλος μπορεί να πάθει κακό, το κατά πόσο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ένας από αυτούς είναι και ο Θεός αν το επιτρέψει, ένα μέτρο προστασίας είναι η προσευχή όταν ξυπνούμε, να είμαστε θετικοί γιατί αν σκεπτόμαστε το κακό μας τραβά η αύρα μας τις κακές σκεπτομορφές και των άλλων μέσα στην αύρα μας και τότε πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες δεκάδες φορές να πάθουμε κάτι στραβό, ασήμαντο ή σοβαρό. Η επανάληψη σκέψεων καλών πραγμάτων ή ηρωικών πραγμάτων ή αλτρουιστικών μπορούν να μας κάνουν να δράσουμε σαν ήρωες. Το διάβασμα ιστορίας και οι πατριωτικές σκέψεις που μας δημιουργούνται μπορούν να αφυπνίσουν και δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα πατριωτισμού. Εκεί στηρίζεται και ο προσηλυτισμός, πολιτικός και θρησκευτικός και παντός είδους που θα οδηγήσει μετέπειτα σε φανατισμό. Η επανάληψη κάνει όλη τη δουλειά. Σου βάζω ιδέες τις οποίες και σκέπτεσαι συχνά και επειδή σου πυροδοτούν τα συναισθήματα διότι είναι εύστοχες αρχίζουν να σε επηρεάζουν, δημιουργούνται εντυπώσεις στο νοητικό εγκέφαλο και παιρνούν και συντίθενται στον φυσικό εγκέφαλο και τα βλέπουμε με μορφή ηλεκτρικών εκκενώσεων στον εγκέφαλο και νευροχημικών αλλαγών. Γενικά οι σκεπτομορφές αυτές έχουν την τάση να κάνουν τον άνθρωπο να τις επαναλαμβάνει και στο τέλος να τον κάμπτουν. Π.χ. μπορεί να μην θέλει να φάει γλυκά γιατί δεν πρέπει να φάει γλυκά αλλά τα σκέπτεται συχνά, τότε θα τα φάει γιατί όσο και να λέει όχι στα γλυκά αυτός τα σκέπτεται, επαναλαμβάνεται η σκέψη ώσπου θα δημιουργηθεί μια τόσο δυνατή επιθυμία που θα πάει ο ίδιος να τα αγοράσει ή θα τα πάρει με μεγάλη μάλιστα επιθυμία όταν θα του τα προσφέρουν. Για αυτό το λόγο άμυνά μας είναι να μην επιτρέπουμε την ακατάλληλη σκέψη για εμάς να ξαναρθεί απλά ανταλλάζοντας με μια άλλη που θέλουμε να εγκαθιδρυθεί μέσα μας. Η σκέψη που συγκρατούμε είναι η αρχή του κακού ή καλού ανάλογα.
    3-Πράκτορες σκεπτομορφές, είναι οι σκεπτομορφές που στέλνουμε εσκεμμένα είτε από ειδικές πρακτικές με τον νου ή κατάρες ή όταν αφορούν άλλον και απευθυνόμαστε σε αυτόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις στέλνουμε στην κυριολεξία ύλη, κανονικό αντικείμενο στον άλλον. Μπορώ με τον νου μου να οραματίζομαι ένα τρίγωνο, σφαίρα ή ότι άλλο σχήμα θέλω και να σκέπτομαι κάτι για κάποιον ή να διέπομαι από ένα συναίσθημα για αυτόν και αυτό να το στείλω με την σκέψη μου, τότε αυτό θα μπει στην αύρα του και θα αρχίσει να ασκεί επιρροές. Αν αυτό το αντικείμενο είναι αρνητικής φύσεως π.χ. θλίψης και ο στόχος είναι χαρούμενος η σκεπτομορφή θα χτυπά την αύρα αλλά δεν θα μπορεί να μπει μέσα στην αύρα για να εκφορτιστεί και επηρεάσει τον άνθρωπο. Αν ο άνθρωπος όμως νιώσει κάποια στιγμή θλίψη θα μπει μέσα στην αύρα του γιατί θα μπορεί να περάσει το πεδίο της αύρας, τότε θα νιώσει να επικρατεί μια θλίψη μέσα του ή θα νιώθει έντονη θλίψη ή θα φωλιάσει η σκεπτομορφή και θα εκφορτιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή γιατί η σκεπτομορφή έχει μια υποτυπώδη νοημοσύνη ανάλογη του δημιουργού της, αν εκφορτιστεί θα πεθάνει-σβήσει η σκεπτομορφή αν όμως κρατά την θλίψη μέσα του ο άνθρωπος δεν θα πεθάνει η σκεπτομορφή θα φωλιάσει... Το πόσο θα στεναχωρηθεί όταν εκφορτιστεί-σκασει μέσα του είναι ανάλογα το τι χαρακτήρας είναι και πόσο δυνατός χαρακτήρας είναι αλλά και πόσο δυνατή σκεπτομορφή είναι. Τώρα αν ο στόχος κρατά την θλίψη τότε αυτή η θλίψη θρέφει την σκεπτομορφή, μόλις δυναμώσει η σκεπτομορφή θα αρχίσει να τραβά και άλλες όμοιες αλλά αδύναμες και θα συσσωματώνονται σε μια, οι σκεπτομορφές πεινούν για ισχύ και για εκτέλεση σκοπού. Θα έχετε νιώσει μέσα σας ένα βάρος καθώς περιτριγυρίζεστε σε ένα δωμάτιο από όλο και πιο πολλούς αρνητικούς ανθρώπους, π.χ. σε ένα ασανσέρ όπου μόλις βγήκατε έξω νιώσατε ένα ελαφρύ αίσθημα ανακούφισης, βέβαια αυτό δεν ισχύει πάντα αλλά αν γίνετε παρατηρητικοί θα τα παρατηρήσετε αυτά. Αν είστε θετικοί και κακές σκεπτομορφές να σας έρχονται και στην αύρα σας να μπαίνουν σύντομα θα πεθαίνουν, θα λιώνουν σαν παγάκι στον ωκεανό, αν δεν είστε θετικοί παλέψτε, στο σημείο που να μην εξαντλείστε, να αλλάζετε κάθε κακιά σκέψη με καλή σκέψη, έτσι σιγά σιγά θα αλλάξετε μέσα στους επομένους μήνες εσείς και η συναισθηματική σας κατάσταση.
   Στην περίπτωση της κατάρας τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Π.χ. είναι μια κοπέλα που πάει και χαστουκίζει μια άλλη μέσα στο δρόμο και της ραγίζει ένα δόντι ενώ κανονικά δεν έφταιγε, αυτή που έφαγε χαστούκι ρίχνει μια κατάρα να πάθει το ίδιο επί πέντε αυτό που ευχήθηκε θα το πάθει κάποια στιγμή είτε σε μεγαλύτερο κιόλας βαθμό ή μικρότερο ανάλογα τι άνθρωπος είναι, γιατί οι πραγματικοί καλοί άνθρωποι στην καρδιά και που κάνουν ελεημοσύνη όχι για τα μάτια του κόσμου αλλά επειδή συμπονούν, έχουν μια παραπάνω προστασία γενικώς, αλλά αν κάνουν μεγάλες βρομιές θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Αν η γυναίκα που έφαγε το χαστούκι δεν καταραστεί και το προσπεράσει η ζωή θα της δώσει ένα καλό μάθημα σε αυτή που το έδωσε για αυτό που έκανε αλλά όχι επειδή η ο Θεός τιμωρεί αλλά παιδαγωγεί, επειδή μαθαίνουμε μέσα από τον πόνο, θα της έρθει το κατάλληλο μάθημα.
Αν όμως αυτή που έφαγε άδικα το χαστούκι και πάρει το νόμο στα χέρια της ή καταριέται η ζωή μπορεί να της δώσει ένα σκληρό μάθημα γιατί η εκδίκηση, και τα αντίποινα είναι συνήθως πιο σκληρά αναλογικά από αυτό που έκανε, δηλαδή χάνεις και το δίκιο σου αν είσαι θύμα γιατί η εκδίκηση που παίρνουμε είναι πιο σκληρή από ότι θα αναλογούσε. Επίσης όταν ανταποδίδει κάποιος η ζωή μετά δεν θα το ανταποδώσει ή αν το κάνει θα είναι για μικρή τιμωρία, επειδή η τιμωρία που ήταν να πάρει την έδωσες εσύ είδη, αυτή που χειροδίκησε την πήρε ήδη από το οργισμένο θύμα. Αν συγχωρούμε η τιμωρία που μπορεί να προκαλέσει η οργισμένη ψυχή μας μειώνεται δραματικά. Εάν πράττουμε ηθικά και δεν ανταποδίδουμε ανεβαίνουμε εμείς πνευματικά ο υπαίτιος όμως δεν γλυτώνει. Τώρα αν φταίξαμε να μην το συνεχίσουμε, βέβαια σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να σεβαστούμε και να προστατέψουμε τον εαυτό μας. Όταν κάποιος καταριέται φεύγει από αυτόν ένα μεγάλο ποσό ενέργειας το οποίο στο πέρασμά του συσσωρεύει αιθερική ύλη είναι σαν κομήτης που όπου περνά μαζεύει ύλη, η κατάρα κάνει γύρω γύρω από την αύρα και μόλις μπορέσει προκαλεί το κακό αφού άλλωστε αυτό ξέρει να κάνει μόνο. Όταν όμως προκαλέσει το κακό η κατάρα επειδή θέλει να ζήσει πάει στον πατέρα της σε αυτόν που την έφτιαξε-έστειλε και προσπαθεί να κάνει αυτό που ξέρει και έτσι προκαλεί  στον δημιουργό της τα ίδια που προκάλεσε στο θύμα. Οι κατάρες συνεχίζουν να ζουν επειδή έχουν μεγάλη ισχύ, εδώ όμως μπαίνει και ένας παράγοντας που μπορούμε να το πούμε Θεία παρέμβαση, που περιορίζει  ή και απαγορεύει την δράση της κατάρας αυτού του είδους σκεπτομορφής όπως όταν κάποιος καταριέται κάποιον που δεν φταίει ή που δεν το αξίζει. Αν είναι πολλές κατάρες συσπειρώνονται σε μια, το ίδιο γίνεται και με τις σκεπτομορφές. Μπορούν πολλοί άνθρωποι να συνεννοηθούν και να συντονιστούν να φτιάξουν μια μεγάλη σκεπτομορφή, μπορούν 100 άτομα μόνο μέσα σε 1 μήνα να προκαλέσουν σοβαρή καταιγίδα, ή κάποιον θάνατο ενός ισχυρού ανθρώπου, ή μια θεραπεία ανίατης ασθένειας. Μπορεί κάποιος να καταριέται άδικα συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάρα πάει μόνο σε αυτόν αν ο άλλος είναι τελείως αθώος. Όταν κάνεις κακές σκέψεις ο πρώτος που θα βλάψεις είναι ο εαυτός σου. Γιατί οι σκέψεις σου είναι μορφή ενέργειας που επιστρέφει στην πηγή της, δηλαδή εσένα. Επίσης όταν σκέπτεσαι το κακό το έλκεις πάνω σου, γιατί οι σκεπτομορφές σου έλκουν όμοιες σκεπτομορφές. Όταν σκέπτεσαι το κακό κάποιου κάνεις κακό και σε εσένα. Οι σκέψεις όσο κακές, εγκληματικές ή αισχρές και αν είναι, είναι παντελώς αδύναμες εκτός και αν τις επιζητάς ή τις καλλιεργείς μέσα σου.

    4-Σκεπτομορφές πεποιθήσεις, είναι πεποιθήσεις που ριζώνουν μέσα στο υποσυνείδητο και η συνεχής σκέψη γύρω από αυτά τις δυναμώνει. Το χρώμα και το μέγεθος ποικίλλει ανάλογα την πεποίθηση, αυτού του είδους σκεπτομορφές κολλούν μέσα μας και είναι σαν να είναι μέρος μας όπως μια κρεατοελιά ή ένα λίπωμα. Όλοι έχουμε πεποιθήσεις, άλλες καλές άλλες κακές ή πιο ορθά βλαβερές. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως αν δεν ξέρουν αγγλικά δεν αξίζουν, ότι έχουν δίκιο που ζηλεύουν παράλογα ή έχουν λόγους που δικαιολογούν τον εαυτό τους να φέρονται υπερβολικά ή να κάνουν καταχρήσεις, ανθρώπους  που πρέπει να τρομοκρατούν με την συμπεριφορά τους γιατί νιώθουν πως δεν αρκούν η πως δεν νοιάζονται για αυτούς, άνθρωποι που δεν ακούν γιατί φοβούνται ότι θα τους θέσουν υπό έλεγχο, άνθρωποι που ανακρίνουν συνέχεια για τα πάντα το κάνουν για σημασία ή γιατί νιώθουν πως δεν έχουν την αγάπη των άλλων, άλλοι το παίζουν συνέχεια θύματα γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα έχουν τη σημασία την προσοχή και την αγάπη των άλλων, άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν γιατί οι άνθρωποι τους αποφεύγουν και δεν θέλουν να κάνουν ενδοσκόπηση, άλλοι που κάνουν συνέχεια λάθος επιλογές και πιστεύουν πως φταίνε μόνο οι άλλοι, άλλοι δεν κάνουν κινήσεις να γνωρίσουν ανθρώπους επειδή πιστεύουν ότι θα απορριφτούν για διαφόρους δικούς τους λόγους. Όλα αυτά είναι πεποιθήσεις οι οποίες έχουν γίνει ένα είδος σκεπτομορφής που καθορίζουν το πως βλέπουμε την ζωή μας, τι συναισθήματα θα έχουμε και τι αποφάσεις θα παίρνουμε, αυτές οι σκεπτομορφές μπορούν να μας κουμαντάρουν και μας περιορίζουν όπως ένα πρόβλημα υγείας ως προς τη χαρά μας. Μερικές είναι τόσο ριζωμένες μέσα στον άνθρωπο που ούτε ο ίδιος μπορεί να τις αντιληφθεί, όμως η αυτοπαρατήρηση και η ψυχανάλυση μπορούν να αποκαλύψουν πολλά πράματα.
  ΠΩΣ απαλλασσόμαστε από αυτά; Ο carl jung θεράπευε τους ανθρώπους από αυτές τις πεποιθήσεις με οραματισμό, τους έβαζε να χαλαρώσουν και να οραματιστούν, να χτίσουν ένα ανάκτορο, εκεί μέσα θα υπήρχε ένα νοσοκομείο, εκκλησία, σχολειό, σπίτι κτλ όπου ο carl jung ήξερε τι αντιπροσωπεύει το κάθε κτήριο και έπρεπε οραματιζόμενος ο ασθενής να ξεκινήσει να καθαρίζει όπου έβλεπε βρωμιές και σιγά σιγά άλλαζε ο άνθρωπος, αυτό βέβαια σε βάθος μηνών. Επειδή δεν μπορεί ο καθένας να έχει έναν master της ψυχαναλυτικής και ούτε το χρόνο να έχει να ασχοληθεί τόσο πολύ ακόμα και ο ίδιος ο άνθρωπος με τον εαυτό του. Πριν εξηγήσω τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος να σημειωθεί το εξής, ξέρουμε πολλά αλλά εφαρμόζουμε λίγα ή και τίποτα, υπάρχουν πολλές θεωρίες, πολλές τεχνικές, πολλές θεραπείες και καθώς ψάχνεται ο κόσμος για όλο και πιο πολλά μαθαίνει, όλο και πιο πολλά αλλά δεν μπορεί να εφαρμόσει σχεδόν τίποτα, μπερδεύεται, ταλαντεύεται, συγχέεται, κουράζεται, απογοητεύεται και στο τέλος αν έχει καταφέρει κάτι συνήθως είναι μέτριο. Το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει κάποιος είναι ενδοσκόπηση, αυτοκριτική και ύστερα να προσπαθεί να καλυτερεύσει και να κάνει ταυτόχρονα αυθυποβολή, δηλαδή να υποβάλει συχνά κάθε μέρα την αλλαγή που θέλει, είτε με λόγια είτε με εικόνες. Το ξανά λέω υπάρχουν πολλές θεωρείες και θεραπείες, απλά αναφέρετε η πιο απλη που είναι αυτοπαρατηρηση κριτικη και αυθυποβολή, αν δεν θέλει ο ίδιος να βελτιωθεί δεν υπάρχει κάποια εξιλεωτική λύση.
   Είναι καλό να ζητάμε την κριτική των άλλων, άλλο κάνω κριτική άλλο επίκριση, κριτική είναι να είμαι ειλικρινής απέναντί σου όσον αφορά τις πράξεις σου και τη συμπεριφορά σου, επίκριση είναι ο κακοχαρακτηρισμός που λέω βρίσκοντας πάτημα-αφορμή από κάτι που έκανες. Π.χ. αν μια φίλη ξεχάσει κάτι και την πω ηλίθια αυτό θα την πειράξει και η κουβέντα μου δεν έχει κάποια σχέση με την πράξη της, το ότι ξέχασε κάτι δεν την κάνει ανόητη αυτό είναι επίκριση. Η επίκριση συρρικνώνει το πνεύμα και την εκφραστικότητα, πολλές οικογένειες και όχι μόνο, φίλοι, γνωστοί, συντρόφοι συγγενείς δεν μιλούν ανοιχτά, ο ένας στον άλλον γιατί φοβούνται, θυμώνουν, ενοχλούνται ή απεχθάνονται την επίκριση, λένε δεν μπορώ να του το πω θα με πει τρελή. Πάμε στην κριτική, αν μια φίλη ξεχάσει κάτι ασκώντας κριτική θα έλεγα το εξής, έχεις ξεχάσει και άλλες φορές, πρέπει να το φτιάξεις αλλιώς θα εκτίθεσαι, ή διόρθωσέ το γιατί η πράξη σου δημιουργεί προβλήματα, αυτό λέγεται κριτική και πρέπει να είμαι προσεκτικοί με το λόγο μας αλλά και πότε θα το πούμε, αυτό απαιτεί συναίσθηση, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.
Πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί με τις εκφράσεις μας στην κριτική μας, και να την ασκούμε όταν ο άλλος δέχεται κριτική, αλλιώς θα γίνει αμυντικός ή επιθετικός για να προστατέψει τον εγωισμό του. Κλείνοντας αυτό το θέμα, αυτός που δέχεται κριτική είναι άνθρωπος που έχει δύναμη, η κριτική μας πρέπει να έχει σκοπό να βοηθήσουμε και όχι αφορμή να το παίξουμε μάγκες ή υπεράνω. Δεχούμενοι λοιπόν την κριτική αποκτούμε μια πιο αντικειμενική εικόνα του ατόμου μας, και θέλοντας να εξαλείψουμε τα αρνητικά μας αρχίζουμε να σκεπτόμαστε σιγά σιγά τον εαυτό μας να μην τα έχει, και αφού το πάρουμε απόφαση κάθε 1-2 ώρες λεμέ στον εαυτό μας ότι έχουμε το αντίθετο, π.χ. αν είμαστε οξύθυμοι δεν λέμε ‘’δεν είμαι οξύθυμος’’ γιατί το υποσυνείδητο δεν καταλαβαίνει την άρνηση έτσι, και το διαβάζει ως ‘’είμαι οξύθυμος’’ οπότε εμείς θα λέμε "είμαι πράος και χαρούμενος", αυτό λέγεται αυθυποβολή. Επίσης μπορούμε να σκεπτόμαστε ότι είμαστε πράοι και χαρούμενοι, σε εκείνο το σημείο που είμαστε μεταξύ ξύπνιου και ύπνου ας σκεπτόμαστε ότι είμαστε χαρούμενοι και πράοι, γιατί εκείνες τις στιγμές το υποσυνείδητο τα δέχεται όλα ως εντολές. Για αυτό οι αρχαίοι έλληνες σοφοί δίδασκαν λίγο πριν κοιμηθείς να έχεις συγχωρέσεις τους άλλους, έτσι πολλές εχθρότητες έσβηναν. Το λίγο πριν κοιμηθείς δεν είναι όταν είσαι στην τουαλέτα το βράδυ με το tablet ή το περιοδικό αλλά τα λεπτά-δευτερόλεπτα πριν κοιμηθείς ενώ έχεις κλειστά τα μάτια σου.
  Συνοψίζοντας κοιτάμε να είμαστε αντικειμενικοί με τον εαυτό μας και επιζητούμε, μια καλοπροαίρετη κριτική όσο και αν δεν μας αρέσει για να έχουμε μια αντικειμενική εικόνα του εαυτού μας και ύστερα με σταθερή επιθυμία, θέληση και συχνή λεκτική αυθυποβολή σιγά σιγά θα αλλάζουν οι πεποιθήσεις. Στην αυθυποβολή το μυαλό μας να μην είναι αλλού.
  Επιπροσθέτως, οι σταθερές πεποιθήσεις είναι αυτές που κυρίως διαμορφώνουν την ζωή σου και όχι οι αραιές αρνητικές σκέψεις. Οι σταθερές πεποιθήσεις  σε θεμελιώδη πράγματα είναι αυτές που πρέπει να αναζητήσει πρώτα από όλα ο ΚΑΘΕ άνθρωπος για να καλυτερέψει την ζωή του. Θεμελιώδη πράγματα όπως, θεός υπάρχει; Τί πιστεύω για τον θάνατο; για την ζωή; για την αγάπη; για την οικογένεια; για την πατρίδα;για τον σκοπό που είμαι εδώ; Τί πιστεύω για έμενα; τί πρέπει να κάνω; τι οφείλω να κάνω; και άλλα παρόμοια ερωτήματα τα οποία πρέπει να γράψει και στοχαστεί, σκεφτεί και να ψάχνει απαντήσεις, όπου εστιάζεσαι σιγά σιγά αποκαλύπτεται.


Κατασκευάζοντας σκεπτομορφές.
   Θεωρία. Η σκεπτομορφή είναι αιθέρας συμπυκνωμένος, όπως σαν ένα σύννεφο που περιέχει νερό έτσι και η σκεπτομορφή το νερό της είναι το ψυχικό μας περιεχόμενο, δεν έχει καθορισμένο σχήμα, είναι σαν συννεφάκι εκτός και αν την οραματιζόμαστε σταθερά να έχει συγκεκριμένο σχήμα, όσο πιο πολύ την σκεπτόμαστε γίνεται πιο συμπαγής, μπορεί να εμφανιστεί και ως αιθέριο αντικείμενο και άμα επιμένουμε συστηματικά με ειδική τεχνική που έχει να κάνει μόνο με την σκέψη μπορεί να εμφανιστεί και να γίνει σκληρό σαν κανονικό αντικείμενο. Μην ξεχνάμε η ύλη είναι συμπιεσμένη ενέργεια σε σακουλάκια-μόρια και η ενέργεια είναι αποδεσμευμένη ύλη. Μπορεί μια σκεπτομορφή να σταλθεί σαν πνεύμα και να εμφανιστεί σαν φάντασμα και να προκαλέσει φαινόμενα μεταφυσικά όπως ήχους, μετακίνηση αντικειμένων, γεγονότων και όχι μόνο, όμως μια τόσο δυνατή σκεπτομορφή αποκτά σιγά σιγά συνείδηση και έχει την τάση να γίνεται ανεξέλεγκτη και για αυτόν το λόγο πρέπει κάτι τέτοιο να δημιουργείται από άνθρωπο που δεν παρακαλά αλλά υποτάσσει, είναι καθαρά όλα θέμα χαρακτήρα και πιο συγκεκριμένα εκπαίδευση χαρακτήρα, μέχρι περίπου εκεί μπορεί να φτάσει μια σκεπτομορφή. Τόσο δυνατές σκεπτομορφές μπορεί να  φτιάξει κάποιος με τουλάχιστον 4 ώρες εξάσκηση επί ένα χρόνο, αλλά όσο πιο πολλά άτομα εκπαιδευμένα και συγχρονισμένα συμμετάσχουν τόσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει.

 ΠΡΑΚΤΙΚΗ 
Είμαι πολύ φειδωλός στο να γράψω πρακτικές γιατί ο κόσμος διέπεται από δυο αρχέγονα ένστικτα, της εξουσίας και του σεξ, ενδεδυμένα από εγωισμό και αρπακτικότητα και εξειδικευμένες τεχνικές με σκεπτομορφές θα έστρεφε πιο πολύ τον άνθρωπο προς αυτές τις ροπές. Παρ’ όλα αυτά γράφονται μερικές πληροφορίες για να συνειδητοποιήσει ο άνθρωπος την ισχύ της σκέψης, μια δύναμη που χρησιμοποιεί καθημερινά ασυνείδητα και συνειδητά.
   1) Αν κάποιος θέλει να δει με τα αγύμναστα φυσικά του μάτια μια σκεπτομορφή ας την υλοποιήσει, πρώτο στάδιο είναι να μάθει να βλέπει την πρώτη επίστρωση της αύρας του, τα φυσικά μάτια μπορούν να δουν πιο πολλα από όσα μας έμαθαν απλά θέλουν εκπαίδευση, η αύρα είναι η εκπνοή του αιθερικού σώματος και είναι από τα πιο συμπαγή-συμπυκνώμενα αιθερικά πράματα. Οι σκεπτομορφές τείνουν να γίνονται συμπαγές-συμπυκνωμένες όπως είναι και η αύρα μας.
Προσπαθώντας να μάθει κάποιος πως να βλέπει έστω τις πρώτες στρώσεις της άυρα, μπορεί να πατήσει στο google "how to see auras" μπορεί να δει πως μπορεί το αργότερο σε 5 μέρες αν κάνει κάθε μέρα 5-15 λεπτά θα μπορεί, στην ουσία δεν εστιάζει πουθενά το μάτι απλά το αφήνει χαζεμένο, π.χ. κοιτάς όρθιος το πόδι-πελμα σου σε ένα άσπρο κατά προτίμηση χαρτί ή πλακάκι και δεν εστιάζεις στο πέλμα σου ή στο πάτωμα, απλά είσαι κάπου ανάμεσα και δεν ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου, είναι το πιο σημαντικό! Μπορείς μετά να κάνεις εξάσκηση σε φυτά π.χ. σε μικρές γλάστρες με φόντο ένα λευκό τοίχο ή να πειραματίζεσαι στον καθρέπτη ενώ έχεις πίσω σου ένα λευκό κατά προτίμηση τοίχο. Ότι οραματίζεσαι και σκέπτεσαι σταθερά τείνει να μένει να μην διαλύεται! φαντάσου μια μπλε σφαίρα 2 εκατοστά πλαστική λίγο αυτόφωτη, αν την οραματίζεσαι και σκέπτεσαι για 1-2 ώρες κάθε μέρα σε set των 15-30 λεπτών στο σύνολο τουλαχιστον 1-2 ώρες την μέρα σε έξι μήνες περίπου και οραματιστείς ή προστάξεις να εμφανιστεί σε ένα σημείο και αρχίζεις και εστιάζεις με το βλέμμα σου σαν να θες να δεις αύρα θα εμφανιστεί! αλλά ΔΕΝ θα το δεις μόνο εσύ αλλά οποιοσδήποτε! μπορεί να βλέπει έστω την πρώτη στρώση της αύρας. Αν σταματήσεις να το οραματίζεσαι και σκέπτεσαι και περνούν οι μήνες φεύγει. Γιατί όμως να είναι μια μικρή μπίλια; όχι η σκεπτομορφή μπορεί να είναι ότι σχήμα θες αλλά και ανθρώπινη φιγούρα, απλά όσο πιο μεγάλη σε μέγεθος τόσο πιο πολλή ενέργεια θέλει για να φανεί άρα θα θες πιο πολύ καιρό, μπορεί επίσης να παράγει ήχους να κινείται, να χορεύει, να ακούει σε όνομα. Πώς γίνονται όλα αυτά; οραματίζεσαι ενώ ταυτόχρονα σκέπτεσαι πως θα είναι η φωνή, πώς θα κινείται, είναι πολλά που θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος οπότε σκεπτόμενος και παίζοντας γίνονται όλα αυτόματα, τα παιδάκια που παίζουν και μιλούν με το αγαπημένο τους κουκλάκι ανταπαντούν λες και είναι ζωντανό, ακούν στο μυαλό τους με την φαντασία τους την φωνή την συμπεριφορά αυτό το παιχνίδι καθώς περνά ο καιρός, φτιάχνει μια σκεπτομορφή εφάμιλλη του παιχνιδιού-του φανταστικού ήρωα που παίζει με το μυαλό του το παιδί.
     Πώς πεθαίνει μια σκεπτομορφή; με αδιαφορία και εστίαση σε κάτι άλλο, η σκεπτομορφή χρειάζεται ενέργεια είναι σαν φάντασμα θα σβήσει είναι σαν ένα πυκνωτής, και για τους προχωρημένους.. αν τρέφεται με ενέργεια από άλλες πηγές και είναι πολύ δυνατή σκεπτομορφή και πάλι αδιαφορία και προσευχή αυτοί είναι οι γενικοί γενικοί κανόνες.
   Αν κάποιος χωρίς να είναι σε ένα καλό επίπεδο αυτοπαρατήρησης και σταθερής σκέψης πάνω σε κάτι, το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει κάτι μέτριο και δυσλειτουργικό καθώς αυτό που δημιουργεί είναι εφάμιλλο της νοητικής του κατάστασης, ασταθείς και ανασφαλείς σκέψεις; ανασφαλή και ασταθή γεγονότα θα σου προκαλεί επιπλέον ένας εξωτερικός παράγοντας και θα είναι η σκεπτομορφή σου. Ο άνθρωπος σήμερα έχει πιο μπερδεμένο και ανακατεμένο μυαλό όσο ποτέ άλλοτε, πολλά τα θέλω και δεν θέλω, όλα έγιναν περίπλοκα, όλα μπήκαν στο μπλέντερ, επιθυμίες, δυσκολίες, πόθοι, όνειρα, εφιάλτες, δυσπιστίες, ποιος και πώς να ξεμπλέξει το μυαλό του; Ας ζητά συχνά παρέμβαση θεία, να προσπαθεί και να αποτινάζει όλα τα περισσευούμενα πράγματα όπως πολλά πραγματάκια και λεπτομέρειες που μας πικραίνουν ή ανακατεύουν, να ορίσει προτεραιότητες, και να αδιαφορήσει για τις δυσκολίες και πιθανότητες όσο πιο λίγα έχεις ταυτόχρονα στο μυαλό σου και όσο πιο συγκροτημένος είναι ο νους τόσο πιο γρήγορα θα τα πετύχεις.
   Η σκεπτομορφή είναι μια τεχνητή νοημοσύνη που όσο πιο ισχυρή γίνεται τόσο πιο αυτόνομη θέλει να είναι αλλά μπορεί να υποτάσσεστε, η σκεπτομορφή μπορεί να έχει και ανθρώπινο σώμα αν αυτοί που την φτιάξουν οραματίζονται συγχρονισμένα και συντονισμένα, να είναι άνθρωπος, ίσως στο φυσικό κόσμο μπορεί να μην είναι έντονα εμφανή αλλά αν κάποιος προβληθεί στην 4 υπόσταση του χώρου δηλαδή εξωσωματική-αστρική προβολή θα την συναντήσει αλλά δεν θα ούτε ψυχή ούτε καρδιά ούτε πνεύμα. Στην τέταρτη-υπόσταση διάσταση του χώρου μπορεί κάποιος να δει σκεπτομορφές αν εστιαστεί αν επιζητήσει, ο χώρος εκεί αιθέριος όπως οι σκεπτμορφές και ας βιώνεται στερεός όπως ο φυσικός. Ο Νίο στο Matrix έλεγχε την ύλη ήταν παραβολή το Matrix γιατί έτσι είναι η τέταρτη υπόσταση-διάσταση του χώρου. Και για να το πάμε και στα άκρα μπορεί κάποιος να κατασκευάσει μια σκεπτομορφή και να την βάλει σε έναν υπολογιστή και να έχει τεχνητή νοημοσύνη ο υπολογιστής, μπορεί μια σκεπτομορφή να τοποθετηθεί και σε όργανα ανθρώπου και να κάνει είτε καλό είτε κακό, φυσικά κάτι τέτοιο απαιτεί δουλειά, δεν υπάρχει μαγική συνταγή-κολπάκια που να γίνονται αυτόματα ή με μηδενικό κόπο. Αλλά και να υπήρχαν επειδή η πνευματική στάση του ανθρώπου είναι ασταθή και ανεκπαίδευτη πάλι θα χάλαγαν πολλά πράματα, οι σκεπτομορφές που θα παράγει ο άνθρωπος θα τον σαμποτάρουν. Και τι είναι η σκεπτομορφή; απλά ο νους η σκέψη και ο οραματισμός συμπυκνώνει τον αιθέρα που μας περιβάλει και δημιουργείτε ένα αιθέριο αντικείμενο.

   Βλέπετε πόση δύναμη έχει η σκέψη; τι μεγάλα πράματα μπορεί να καταφέρει κάποιος μέσα σε λίγους μήνες πολύ ώρης σκέψης και οραματισμού; Φανταστείτε πόση ενέργεια θα υπήρχε σε μία σκεπτομορφή αν κάθε μέρα κάθε ώρα και λεπτό την φορτίζαμε με την σκέψη μας, και τώρα φανταστείτε ότι την κόβουμε σε χιλιάδες κομμάτια και γίνεται σαν σκόνη όπως είναι τα πετρώματα στα δαχτυλίδια του πλανήτη Κρόνου, θα είχαμε χιλιάδες μικροσκοπικούς αιθερικούς υπηρέτες. Λοιπόν αυτούς τους αιθερικούς μικροσκοπικούς υπηρέτες τους έχουμε είδη όλοι μας μέσα στην αύρα μας, είναι οι χιλιάδες σκέψεις και πεποιθήσεις που έχουμε γύρω από το πως θα βρούμε δουλειά, σύντροφο, τι αξίζουμε, πόσο αξίζουμε, τι θα καταφέρουμε, κάθε πιστή, ιδέα και σκέψη είναι ένας μικρός υπηρέτης που υποκινεί τα νήματα της ζωής μας. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ πρέπει να παρατηρούμε τον εαυτό μας και να πιστεύουμε και σκεπτόμαστε αυτά που θέλουμε, οι αμφιβολίες, οι δυσπιστίες ο υπολογισμός πιθανοτήτων είναι οι μικροί μας σκοτεινοί υπηρέτες που μας εμποδίζουν στα σχέδιά μας.
   
  Πώς τελικά φτιάχνουμε μια ειδική σκεπτομορφή για να καταφέρουμε κάτι; κάποια ειδική τεχνική για κατασκευή σκεπτομορφής ή κάτι παρόμοιο; Η καλύτερη σκεπτομορφή και η πιο δυνατή είναι η συνεχής σταθερή επιθυμία και σκέψη. Θα έχουν υπάρξει φορές που ήθελες να βρεις οπωσδήποτε ένα παντελόνι ή να περάσεις ένα μάθημα, θα το σκεπτόσουν συνέχεια, θα σε απασχολούσε συνέχεια και θα αψηφούσες εμπόδια απλά και μόνο επειδή το ήθελες, το προγραμμάτιζες με την φαντασία σου, εκείνες τις στιγμές κάθε σου σκέψη είναι μια μικρή σκεπτομορφή σαν κόκκος με πολλή ισχύ, δημιουργούνται πολλές και ενώνονται σε μια. Δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι, γίνονται όλα από μόνα τους.
 Οι αμφιβολίες είναι αυτές που ευνουχίζουν, περιορίζουν, π.χ. σκέπτεται και θέλει κάποιος να συναντήσει ένα ρούχο ή μια πληροφορία σπάνια ή ένα όχημα και όλα κινούνται στην ζωή και το συναντά αλλά για έναν σύντροφο ή φίλο ή μια θεραπεία δεν το έχει σκεφτεί ή το απαγορεύει στον εαυτό του επειδή τα βλέπει όλα μέσα από τις πιθανότητες και μένει με τις πιθανότητες στο τέλος. Ο κόσμος δεν γουστάρει παθιασμένα, στα παλιά χρόνια ίσως να μην είχαν μεγάλα σχέδια όπως τώρα, τότε είχαν μικρά όπως να φτιάξω ένα σπίτι, να κάνω μια οικογένεια,να πάρω ένα μηχανάκι, να αγοράσω ένα κοστούμι, τα εμπόδια για τέτοια πράματα ήταν μεγάλα στις παλιές εποχές αλλά το ποθούσαν, οι σκέψεις τους στοίχειωναν αυτά τα όνειρα. Τώρα η επιθυμία του κόσμου έχει μια μετριότητα όπως ένα πλουσιόπαιδο "ποθεί" πολλά παιχνίδια ή είναι γεμάτο αμφιβολίες ενώ δεν θα έπρεπε να έχει.  Ο Πλάτωνας ρωτούσε τον δάσκαλό του πως θα μπορούσε να πετυχαίνει αυτά που ήθελε,ο δάσκαλός του δεν του απαντούσε ώσπου όταν πήγαν να πιουν νερό ο δάσκαλός του τον έπιασε από τα μαλλιά και του έβαλε το κεφάλι μέσα στην πηγή με το νερό πνίγοντας τον και ο Πλάτωνας πάλευε να σωθεί ώσπου τελευταία στιγμή τα κατάφερε, ο Σωκράτης, ο δάσκαλός του, του είπε ότι την ένταση της επιθυμίας που θέλησε να σωθεί πρέπει να την έχει και για αυτά που ποθεί. Οι σκεπτομορφές είναι αδύναμες αν δεν διέπονται από επιθυμία-πόθο είναι σαν σπέρμα χωρίς κινητικότητα, η μεγάλη ποικιλία που έχει η ζωή πλέον μαζί με την ανασφάλεια κάνει τον άνθρωπο να θέλει αλλά να μην θέλει μια κατάσταση μπερδέματος, κάνοντας τον άνθρωπο να μην προσπαθεί και επιθυμεί για αυτό που θέλει περισσότερο.
   Δεν υπάρχει πνευματική τεχνική σε αυτό το κόσμο που εύκολα να καταφέρνεις μεγάλους στόχους, όλα απαιτούν δουλειά. Από την άλλην ακούγονται ή φαντάζονται με αυτά που ακούν για ειδικές "μαγικές" μυστικές τεχνικές που αν τις μάθουν θα καταφέρουν πολλά, αν ασχοληθούν θα εξαντλήσουν και απογοητεύσουν τον εαυτό τους  γιατί θα δώσουν πολλή ενέργεια στην έρευση ενώς θησαυρού που δεν υπάρχει, τουλάχιστον για έμας στην δική μας σφαίρα. Τι να κάνει ο άνθρωπος; να μάθει να γουστάρει και να μην επιτρέπει να εισέρχονται σε αυτόν αμφιβολίες να τις απορρίπτει, να μοχθεί να ποθεί να πιστεύει και να ελέγχει και παρατηρεί τον εαυτό του και τις σκέψεις του και να αδιαφορεί στους διάφορους σκύλους που του γαυγίζουν αλλιώς μπορει και να μην φτάσει στο στόχο του.
   ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δυναμώσει την απόδοση του νου του κάνοντας τις δυο πρώτες ασκήσεις στο δεύτερο μέρος με την πάροδο των μηνών θα αποκτήσει παραπάνω αυτοπεποίθηση και πίστη, η πίστη είναι το ΟΚ το παρασύνθημα, να πιστεύεις, να προχωρείς και να μένεις σταθερός στους μεγάλους στόχους να μην κοιτάζεις τις πιθανότητες γιατί δεν χρειάζεται, γιατί η πίστη φτιάχνει τις πιθανότητες, ας βουτιούνται όλα αυτά και λίγο στην λογική. Πρέπει να μην έχει μπερδεμένο νου να ξεκαθαρίζει και να κάνει αυτοπαρατήρηση, και να ξέρει πως αν δεν επιθυμεί οι σκέψεις είναι αδύναμες.
     Θες κάτι; στοίχειωσε το με τις σκέψεις σου να εστιάζεσαι στα συναισθήματα κτήσης για να σε αγκιστρώσουν και τότε αυτόματα, τις πρώτες μέρες και βδομάδες μην πιέζεσαι να σκέφτεσαι, αλλά να σκέφτεσαι και να βιώνεις τα γλυκά συναισθήματα κατάκτησεις, έτσι θα αυξηθεί ο πόθος και αυτόματα οι σκέψεις σου θα εστιάζονται προς τα εκεί! Αν δεν το κάνεις το θέλω σου θα είναι μέτριο και ακόμα και αν το κατακτήσεις θα έχεις μέτρια χαρά και θα το εγκαταλήψεις αναζητώντας κάτι άλλο και ξανά τα ίδια και ξανά και έτσι θα έχεις δαπανήσει τόση ενέργεια και δεν θα έχεις αποκτήσει ή καταφέρει κάτι. Αν δεν ξέρεις τι θες εστιάσου με τα συναισθήματα τι είναι αυτό που σε χαροποιει; που ποθείς.
     Το πιο σημαντικό είσαι εσύ να είσαι σταθερός και δυνατός νους. Η ανάρτηση οραματίζοντας επίσης βοηθά, το δεύτερο και τρίτο μέρος που μιλά για ασκήσεις, θα βοηθήσει επίσης.


     ΕΠΙΛΟΓΟΣ
 Καθώς ο άνθρωπος μέσα από τις εμπειρίες του συνειδητοποιεί πόσο μεγάλη ισχύ έχει η σκέψη θα σοκαριστεί από το τι δύναμη κατέχει και είναι δοσμένη για την εκτέλεση των υπηρεσιών, σκοπών και των θέλω του. Ο άνθρωπος δεν είναι αυτό που βλέπουμε είναι πνεύμα και πρέπει να μάθει να δουλεύει με το πνεύμα του μέσα στον αργό και βαρύ κόσμο της ύλης.
Στο χριστιανισμό αναφέρεται ότι ο άνθρωπος θα κριθεί και για τις σκέψεις του, ακούγεται πολύ παράξενο, ιδιότροπο και ανισόρροπο, τι σημασία έχουν οι σκέψεις μας; Καταλαβαίνοντας όλα αυτά αρχίζει να μην φαίνεται παράξενο, γιατί οι σκέψεις μας είναι πράξεις και αιθέρια αντικείμενα-φορτία και κυρίως είναι οι σκέψεις μας που κρατάμε και κάνουμε συνεχώς. Όλοι έχουμε καλές και κακές σκέψεις, αυτές που έχουν βαρύτητα μεγάλη είναι αυτές που έχουμε συχνά και αυτές που αφορούν τους άλλους και κρατάμε συνεχώς.
   Ο άνθρωπος ζει σε ένα κόσμο επιρροών και πειρασμών και αυτό είναι ένα μεγάλο ελαφρυντικό, όμως το κακό με τις σκέψεις είναι ότι είναι το μήλο της αμαρτίας, όταν ο άλλος σκέπτεται να κάνει ένα κακό ή μια απιστία το κακό έγινε ήδη, γιατί σκέφτηκε να το κάνει και το κράτησε, δεν το έδιωξε και αντικατέστησε με κάτι καλό, οπότε χωρίς να το καταλαβαίνει ξεκινά μια κατρακύλα στην ζωή του μια περιπέτεια. Στην χριστιανική παραβολή με την Εύα και τον καρπό βλέπουμε ότι για έναν καρπό προκλήθηκε στο ανθρώπινο γένος τόσο μεγάλο κακό και πτώση, έτσι και εδώ το να κρατήσει κάποιος μια κακιά σκέψη είναι μια αρχή κακού, γερές φιλίες και οικογένειες έγιναν σαν ξένοι ή και εχθροί απλά και μόνο κράταγαν αρνητικές σκέψεις απέναντι τους, είμαστε πνεύματα δεν είμαστε σώματα ή ψυχές και ο πόλεμος είναι πνευματικός, είναι στο πνεύμα, είμαστε πνεύματα ντυμένα με σώματα αμολημένοι σε διαφόρους κόσμους και διαστάσεις, αν ελέγχουμε και κατανοήσουμε την σκέψη και τον πνευματικό πόλεμο νικήσαμε!
 Ανάλογα η ζημιά μιας πρόθεσης, πράξης ή σκέψης ανάλογα και ο μισθός της ψυχής. Μισθός ψυχής είναι κάτι που δίνει και ορίζει στη ψυχή το δικαίωμα να ζήσει ανάλογα πράγματα και να μπορεί να πηγαίνει σε κόσμους πολύ πιο ανώτερους από αυτούς που θα πάει. Για μεγάλο κακό μετράει όταν εσκεμμένα, στοχευμένα σκεπτόμαστε άσχημα για τον συνάνθρωπο ιδίως αν είναι αθώος, σε ανώτερους κόσμους θεωρείτε δολοφόνος, γιατί αυτά που σκέπτεται δημιουργούνται, είμαστε σαν μαγικά τζίνι σε άλλους κόσμους. Για αυτό εδώ είναι αρένα, γυμνάζεσαι με τις δυσκολίες και αποδεικνύεις και μαθαίνεις τι είσαι, ποτέ δεν είναι αργά και πάντα υπάρχει δρόμος για επιστροφή για αυτό επιτρέπεται και ζούμε και προστατευόμαστε...
Ο άνθρωπος πρέπει να επιλέγεις τι σκέψεις θα δέχεται και τι όχι, έτσι στο μέλλον θα έχει μόνο καλές και χρήσιμες σκέψεις = καλή ζωή.
  

                                                                        TEΛΟΣ

psaras9

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα