Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Γεννήθηκε Νεα φυλή ανθρώπων;


Στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες ) οι γιατροί εξετασαν ένα αγόρι, που έχει ήδη γεννηθεί με AIDS. Μετά από έξι μήνες το ξαναεξετασαν όπως και όταν εγινε 1 ετους. Έιχε ακόμα το AIDS. Όταν έγινε πέντε χρονών το ξαναεξετασαν και εκπληκτοι οι γιατροί είδαν ότι δεν ειχε το παραμικρό ίχνος από AIDS. Φαινόταν σαν να μην είχε ποτέ AIDS . Κανείς δεν ήξερε πώς ειχε γίνει αυτό. Ελεγξαν τα πάντα μεταξύ αυτών και το DNA του και εδώ βρήκαν την λύση του προβληματος. Αυτό το αγόρι δεν ειχε ένα συνηθισμένο ανθρώπινο DNA!

Το DNA μας αποτελείται από κωδικόνια 64, αλλά στο φυσιολογικό ανθρώπινο σώμα, μόνο 20 από αυτά τα κωδικόνια είναι ενεργά. Τα άλλα είναι αδρανη ή δεν λειτουργούν, εκτός από τρία, που αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα stop-and-start. Αυτό το αγόρι είχε ενσωματώσει το κωδικόνιο 24 - βρήκε έναν τρόπο να μεταλλαχθεί, γεγονός που το καθιστά απρόσβλητο από AIDS. Διαπιστώθηκε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα αυτού του παιδιού είναι 3 χιλιάδες φορές ισχυρότερο από εκείνο ενός κανονικού ατόμου.



Τώρα η UCLA διαπιστωσε ότι το 1% του πληθυσμού του πλανήτη έχει κάνει αυτή την αλλαγή. Πιστεύουν ότι 55 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες έχουν διαφορετικό DNA. Με τόσους πολλούς ανθρώπους που εχουν διαφορετικό DNA , η επιστήμη είναι πεπεισμένη ότι τώρα αναδύθηκε μιας νέα φυλή, και η οποία ξεπερνά το πρόβλημα του AIDS.



Πηγή:

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα