Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο για τα οπιούχα στις ΗΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για οπιούχα ΦΑΡΜΑΚΑ

Περισσότεροι από 400 άνθρωποι συνελήφθησαν σε μεγάλη ομοσπονδιακή καταστολή κατά της απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Εκτός από την αντιμετώπιση της δόλιας χρέωσης, η δράση επιδιώκει την καταπολέμηση της κατάχρησης οπιοειδών, η οποία σκοτώνει πάνω από 50.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο.
Στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα σε εγκληματίες σε όλη αυτή τη χώρα. Θα σας βρούμε, θα σας οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και θα πληρώσετε πολύ υψηλό τίμημα για αυτό που κάνατε
“Στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα σε εγκληματίες σε όλη αυτή τη χώρα. Θα σας βρούμε, θα σας οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και θα πληρώσετε πολύ υψηλό τίμημα για αυτό που κάνατε “, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Jeff Sessions σε δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη, περιγράφοντας τη δράση που περιλάμβανε πάνω από 1.000 φορείς επιβολής του νόμου σε 30 πολιτείες των ΗΠΑ.
Η φετινή επιχείρηση έχει οδηγήσει σε συλλήψεις 412 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 56 ιατρών, οι οποίοι κατηγορούνται για εξαπάτηση φορολογουμένων περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσαν οι συνεδρίες. Περισσότεροι από 200 πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης βρίσκονται στη διαδικασία αναστολής ή απαγόρευσης συμμετοχής σε ομοσπονδιακά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης, όπως η Medicare και η Medicaid.

Οι συνεδρίες ανέφεραν το παράδειγμα μιας ομάδας στο Μίτσιγκαν, συμπεριλαμβανομένων έξι ιατρών, οι οποίοι τιμολόγησαν το Medicare για 164 εκατομμύρια δολάρια σε ψευδείς ισχυρισμούς, συνταγογραφώντας περιττά οπιοειδή. Μια κλινική στο Palm Beach της Φλόριντα χρεώνει $ 58 για δόλιες θεραπείες, ενώ μια άλλη στο Χιούστον του Τέξας έγραψε ψευδείς συνταγές για μετρητά. Ένας γιατρός έδωσε 12.000 συνταγές για δύο εκατομμύρια παράνομες δόσεις οπιοειδών, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα.

Τέσσερις στους πέντε νέους χρήστες ηρωίνης κάνουν την αρχή τους με συνταγογραφημένα παυσίπονα, είπε ο επικεφαλής της διοίκησης για την επιβολή φαρμάκων (DEA), Τσακ Ρόζενμπεργκ. Οι κυβερνητικές στατιστικές δείχνουν 600 νέους χρήστες ηρωίνης κάθε μέρα και οι υπερβολικές δόσεις οπιοειδών έχουν ξεπεράσει τις 50.000 ετησίως – αυτός είναι ο αριθμός που έδειξε στους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να φανταστούν το μακελειό που έγινε στο νυχτερινό κέντρο Pulse να γίνεται τρεις φορές την ημέρα, κάθε μέρα, για ένα χρόνο.

«Η πρόληψη του εθισμού είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας την επιστροφή σε προγράμματα που είχαν καλά αποτελέσματα τη δεκαετία του 1980 και του 1990 και ότι η θεραπεία φαίνεται να είναι η λιγότερο αποτελεσματική επιλογή.
Ο Υπεύθυνος για την Υγεία και τις Υπηρεσίες Υγείας (HHS) Τομ Πράις, ωστόσο, ήταν “αισιόδοξος για τις δυνατότητες θεραπείας”, αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο για τον εθισμό (σ.σ. δεν έχουν το Θεό τους μερικοί!) που ετοιμάζουν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) και μερικά παυσίπονα φάρμακα που δεν φέρνουν ευφορία, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση φέρει κάποια ευθύνη για την κρίση των οπιούχων, είπε και ο Πράις, επειδή οι κατευθυντήριες γραμμές για τον πόνο της Ουάσιγκτον πριν από 20 χρόνια ενθάρρυναν τους γιατρούς να υπερκαλύψουν τα οπιοειδή. Η αναστροφή των υπερβολικών δόσεων από μόνη της δεν αρκεί, ανέφερε, επικαλούμενος την ιστορία ενός πυροσβεστικού σταθμού στη Δυτική Βιρτζίνια που χορήγησε το φάρμακο αναστροφής υπερβολικής δόσης σε μια νεαρή γυναίκα τρεις φορές σε μια μέρα, επειδή δεν είχε σταλεί ποτέ σε θεραπευτικό κέντρο.

Ο Ρόζενμπεργκ κάλεσε τους Αμερικανούς να καθαρίσουν τα ντουλάπια φαρμάκων τους, καθώς οι περισσότεροι τοξικομανείς ξεκινούν από χάπια τα οποία παίρνουν από κάποιον ως νόμιμα παυσίπονα. Η DEA πραγματοποιεί μια εθνική ανάληψη φαρμάκων δύο φορές το χρόνο και τον Απρίλιο αυτό πήρε 900.000 λίβρες φαρμάκων σε 5.500 μέρη σε όλες τις ΗΠΑ, δήλωσε.
Πάνω από 300 πράκτορες από το γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή Υγείας συμμετείχαν στην καταστολή, μαζί με 30 κρατικές μονάδες απάτης της Medicare και 370 πράκτορες του FBI.
πηγή: RT


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα