Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πως να κερδίζεις την προσοχή όλων των γυναικών στο χώρο

Μας ενδιαφέρουν πολύ οι απόψεις των άλλων. Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, επηρεάζουν τις καθημερινές αποφάσεις μας από την αποδοχή ενός νέου φίλου στον κοινωνικό μας κύκλο μέχρι και την αγορά ενός νέου βιβλίου. Είναι η ισχύς της πίεσης της ομάδας στην πράξη.
Η πίεση της ομάδας είναι η ιδέα ότι επηρεαζόμαστε από αυτό που βλέπουν άλλοι ως πολύτιμo. Εάν πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι κάτι γαμάτο, τότε είναι πιο πιθανό να το δεις κι εσύ. Αντίστοιχα, αν ο καθένας αντιπαθεί κάτι, είναι πιο πιθανό να το δεις με κακό μάτι.
Έστω ότι κάποιος βρίσκεται σε ένα πάρτι, που περιβάλλεται από φίλους με ένα μεγάλο χαμόγελο έκαστος και πολλά γέλια. Ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζεις, η προσοχή που τραβάει από τους άλλους σας κάνει να θέλετε να τον γνωρίσεις κι εσύ. Οι άγνωστοι που βρίσκονται δίπλα του θα είναι πολύ πιο δεκτικοί στο να τον γνωρίσουν σε αυτόν παρά σε κάποιον τυχαίο που κανείς δεν ξέρει.
Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής συγκέντρωσης είναι να ξεκουραστείς σε μία ήσυχη γωνία. Ακόμα κι αν περιμένεις κάποιον φίλο ή χαλαρώνεις, όταν απομονώνεσαι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είσαι νευρικοί και εκτός τόπου και χρόνου. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να σε χαρακτηρίσουν ως αντελκυστικό και απλά δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν.

Είτε είσαι σε ένα μπαρ είτε σε ένα πάρτι, πάντα να ξεκινάς μια συνομιλία με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου, άμεσα. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο πίσω από αυτό, απλά μίλα και κάνε μια πραγματική συζήτηση για να τους γνωρίσεις. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι έντονο. Απλά κράτα τη συζήτηση απλή, σύντομη και φιλική.
Πήγαινε στον περίχωρο και ανακατέψου. Μίλα με μερικές διαφορετικές ομάδες, αρσενικά και θηλυκά, και πέρνα καλά. Όχι μόνο αυτό θα σε “προθερμάνει” για όταν θα θες να πλησιάσεις μια γυναίκα που θα σου αρέσει, αλλά θα γνωρίσεις και μερικά νέα άτομα. Και ο ελκυστικός άνδρας πάντα περιβάλλεται πάντα από μία καλή παρέα.
Από την έξω πλευρά, μια γυναίκα παρατηρεί πόσο κοινωνικός είσαι και πώς οι άλλοι εκτιμούν την παρέα σου. Εάν οι άνθρωποι γελούν μαζί σου και συζητάς μια ομάδα κοριτσιών, σε αυτή φαίνεσαι διασκεδαστικός. Μια γυναίκα χρησιμοποιεί την έγκριση των άλλων γυναικών σας ως διαδικασία διαλογής. Όταν άλλες γυναίκες σε αποδέχονται, στο μυαλό της, βλέπει ότι πρέπει να είσαι ένας τύπος με πραγματική αξία.
Πιστεύει: “Γιατί αυτός ο τύπος είναι τόσο ενδιαφέρον; Ποιός είναι; Πρέπει να το γνωρίσω και να δω ποιος ακριβώς είναι πραγματικά».
Τώρα, όταν την πλησιάσεις, έχεις ήδη κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση. Με σωστή καθοδόγηση, θα είναι πιο πρόθυμη να ανοιχτεί και να συνδεθεί μαζί σου. Με αρκετή πίεση της ομάδας, τα κορίτσια θα προσελκύονται από ‘σένα προτού καν προλάβεις να πεις “γεια σου” – είναι τόσο ισχυρή.
Πάνω απ ‘όλα, μην περπατάς σε ένα δωμάτιο σαν ένα αρπακτικό ζώο που παρακολουθεί ό,τι είναι θήραμα. Να είσαι ένας κοινωνικός μαγνήτης (ή/και “πεταλούδα”) και προσέχε τι έχουν να πουν οι άλλοι. Οι γυναίκες γύρω σας θα λάβουν γνώση της μαζικής σου έλξης και αυτομάτως θα σε μαγνητιστούν από ‘σένα!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα