Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΣΑΣ!


ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Υπάρχουν άνδρες που έχουν ευαισθησία στους γλουτούς της γυναίκας. Αυτή είναι η περιοχή του σώματος που τους τραβάει περισσότερο. Ασφαλώς το στήθος, όπως και το πρόσωπο έχουν μια σαφή υπεροχή στις οφθαλμολαγνικές προτιμήσεις των ανδρών. Παίζουν, όμως, και τα δύο καρπούζια στα οπίσθια, όπως σ’ ένα ισχυρό ποσοστό οι γάμπες, που στον εγκέφαλο του άνδρα δίνουν το μήνυμα της δύναμης, της υγείας, της αρμονίας της γυναίκας.

Μια στιγμή. Το θέμα δεν είναι σεξουαλικό. Το ότι, δηλαδή, ο πισινός σε πολλούς άνδρες προκαλεί την ερωτική φαντασίωση. Είναι και θέμα υγείας, όχι μόνον αισθητικής.

Ο Αδάμ και η Εύα δεν είχαν καρέκλα. Ούτε οι απόγονοί τους δούλευαν για πολλές ώρες στο γραφείο. Δεν έκαναν καν καθιστική ζωή. Ο Θεός τοποθέτησε την τρύπα για ξεφόρτωμα, για την αφόδευση, σ’ εκείνο το μέρος, που αιώνες μετά τη δημιουργία ο μαλάκας ο άνθρωπος το κακομεταχειρίζεται. Όχι, βρε μαλάκα, να στήνεσαι με τις ώρες κάθε ημέρα επάνω στην τρύπα και να τη στουπώνεις.


Να το πω αλλοιώς. Ο άνθρωπος ή θα περπατά, θα κινείται ή θα είναι ξαπλωμένος. Δεν είναι φυσικό, είναι εχθρικό στο σώμα να… κάθεται πάνω στον κώλο του. Όπως και να στέκεται όρθιος. Άλλη επιθετική, εχθρική στάση στο ανθρώπινο σώμα.

Δεν κάνω τον γυμναστή, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Σου λέω μόνον ότι ο κώλος σου χρειάζεται προσοχή. Να φροντίζεις, δηλαδή, να τον γυμνάζεις, με κάποιες και χωρίς καθοδήγηση «αντισταθμιστικές» κινήσεις, όταν είσαι υποχρεωμένος για ώρες να τις περνάς στηρίζονται όλα σου τα κιλά πάνω στα κωλομέρια σου.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα