Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ


1ax
Μια γυναίκα μπορεί να ερεθίσει τους άντρες με πολλούς τρόπους. 

Το βαθύ ντεκολτέ ερεθίζει τους άντρες και το μυαλό τους αμέσως πηγαίνει στο χούφτωμα, στο πιάσιμο δηλαδή και στο Ισπανικό, οχι στο Ελ Κλάσσικο αλλά στο Ισπανικό παιχνίδι στο σέξ. 

Τα ψηλά τακούνια και οι μπότες ανάβουν επίσης τους άντρες, ειδικά οι μπότες που κάνουν τις γυναίκες να είναι αμαζόνες και ξέρουν να καβαλάνε. Οχι το άλογο, ούτε το καλάμι. 

Τα άκρα επίσης διεγείρουν τους άντρες Τα περιποιημένα πόδια και χέρια. 
Κατά την ερωτική επαφή μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τα άκρα και αν είναι περιποιημένα γίνεται καλό παιχνίδι. 

Τα χείλη αν και το έντονο κόκκινο δείχνει πουτανέ εν τούτοις ερεθίζει. Εξάλλου όλοι οι άνδρες θέλουν την γυναίκα πουτάνα στο κρεβάτι και η κάθε γυναίκα, κρύβει μια πουτάνα μέσα της λεει ο αποδυτηριάκιας με την καλή την έννοια και αν καταφέρεις να της την βγάλεις τότε μάγκα μου πέτυχες, είσαι και μεγάλος μπήχτης. 


Τα σέξυ εσώρουχα ανάβουν επίσης τους άντρες. Μαύρα καλτσόν και ζαρτιέρες και δεν χρειάζεται να τα βγάζεις γιατί αν την παίρνεις με τις ζαρτιέρες είσαι συνέχεια με την σημαία επάνω. 

Αυτά όλα ναι, ερεθίζουν τους άντρες σύμφωνα και με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ.

 Ακόμα η έρευνα αναφέρει ότι, οι γυναίκες που είναι καλλονές μπορεί να βγάλουν νοκ άουτ του άνδρες με μια και μόνο ματιά. 

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Ολλανδούς ψυχολόγους του πανεπιστημίου Ράντμπουν απέδειξε ότι το ισχυρό φύλο μπορεί να τα χάσει στη θέα μιας όμορφης γυναίκας. 

Πέρα απο αυτά όλα να προσθέσουμε ακόμα και οι στενές φούστες που τονίζουν τα οπίσθια της γυναίκας ή τα φορέματα που τονίζουν τις καμπύλες τους. 

Ο ψηλός λαιμός είναι και αυτό σημείο που ερεθίζει τους άντρες αφού προσφέρεται για γλυφάδα και δάγκωμα απαλό, αν σου ξεφύγει και κάνεις σημάδι ή σου κάνει, με μέικ-άπ το περιορίζεις ετσι για να ξέρεις.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα