Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΧΟΠΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!!!

ANT HUMAN 2

Όπως είχα προαναγγείλει σε παλαιότερα άρθρα μου θα αναφερόμουν κάποια στιγμή στους Ανθρώπους Μυρμήγκια όπου πολλοί λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη τους και είναι ένα θέμα όπου αφορά άμεσα την Μέση Γη αλλά όπως θα δούμε εμπλέκονται και με κάποιους πολιτισμούς << στάση >> στην ιστορία της Γης!!!!
Οι Ινδιάνοι Χόπι ζούσαν και ζούνε στην ζεστή έρημο της Βόρειας Αριζόνα για χιλιάδες χρόνια!!!! Το άγονο, αλλά πανέμορφο τοπίο ήταν ο τόπος όπου οι Θεοί των Χόπι τους κατεύθυναν να οικοδομήσουν μια σειρά από χωριά που αποτελείται από pueblos ( πουέμπλος ) -αυτό που σήμερα θα ονομάζαμε συγκροτήματα πέτρινων οικημάτων!!!! Και όμως οι Χόπι κατάφεραν να καλλιεργήσουν καλαμπόκι, τα φασόλια, και σκουός με πολύ λίγες βροχοπτώσεις και σχεδόν χωρίς άρδευση ( ακόμα κάποιοι επιστήμονες ψάχνουν να δουν πως τα κατάφεραν )!!!!

Ένας από τα πιο ενδιαφέρον θρύλους των Χόπι περιλαμβάνει τις αληθοφανείς  ιστορίες για τους Ανθρώπους Μυρμήγκια ή Μυρμηγκάνθρωπους, οι οποίοι ήταν ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των Χόπι, όχι μόνο για μία φορά, αλλά για δύο φορές!!!!

Η λεγόμενη εποχή για τους Χόπι ονόματι  First World ( Πρώτος κόσμος !!!! ) προφανώς καταστράφηκε από πυρκαγιά, πιθανώς από κάποιο είδος της ηφαιστειακής δραστηριότητας, η αστεροειδούς έκρηξης , ή στεφανιαίας εκτίναξη μάζας από τον ήλιο!!!! Ο Δεύτερος κόσμος λένε οι Χόπι ότι καταστράφηκε από τους παγετώνες ή την μετατόπιση του πόλου!!!! Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο παγκόσμιων κατακλυσμών, τα χρηστά μέλη της φυλής Χόπι καθοδηγούνταν από ένα περίεργο σύννεφο κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα κινούμενο αστέρι κατά την διάρκεια της νύχτας, που τους οδήγησε στο θεό του ουρανού που ονομάζεται Sotuknang ( Σότακνανγκ ), ο οποίος τους οδήγησε τελικά στους Ανθρώπους Μυρμήγκια, ονόματι Anu Sinom ( Ανού Σινόμ )!!!! Οι Άνθρωποι Μυρμήγκια τότε συνόδευσαν τους  Χόπι σε υπόγειες κοιλότητες, όπου βρήκαν καταφύγιο και τροφή!!!!

Σε αυτόν τον μύθο οι Άνθρωποι Μυρμήγκια παρουσιάστηκαν ως γενναιόδωροι και εργατικοί, δίνοντας τους φαγητό στους Χόπι αλλά και τη διδασκαλία τους σε ιατρική και τα πλεονεκτήματα της αποθήκευσης των τροφίμων!!!! Στην πραγματικότητα, ένας άλλος θρύλος λέει ότι ο λόγος για τον οποίο τα μυρμήγκια έχουν τέτοια λεπτή μέση σήμερα, είναι επειδή μια φορά οι ίδιοι στερούνται των διατάξεων του σώματος τους , προκειμένου να ταΐσουν τους Χόπι για να μείνουν στην ζωή!!!!

KIVA
Κίβα, στο Νέο Μεξικό, χτίστηκε από τους απογόνους του αρχαίων Χόπι!!!!

Ο αστερισμός του Ωρίωνα διαθέτει επίσης μια λεπτή μέση!!!! Όταν Ωρίωνας κυριαρχεί το χειμώνα στον ουρανό, οι Άνθρωποι Μυρμήγκια είναι βαθιά κρυμμένοι στα υπόγεια κοιλώματα!!!! Αυτές οι δομές είναι παρόμοιες σε μορφή με αυτά που έφτιαχναν οι Χόπι ονόματι Κίβας όπου είναι αντιγραφή από τις υπόγειες κοινόχρηστες αίθουσες προσευχής όπου είχαν και οι Άνθρωποι Μυρμήγκια!!!! Συμπωματικά ( !;! )  η σανσκριτική λέξη  ki σημαίνει “μυρμήγκι hill “σημαίνει “κατοικία”!!!!  Κάθε Φεβρουάριο μέσα στα Κίβα τους οι Χόπι εκτελούσαν την τελετή των φασολιών Βλάστησης, ή φασολιών Χορού, που ονομάζεται Powamu ( Πογάμου )!!!! Το ίδιο έκαναν μέσα στην έρημο όταν ανέβηκαν μετά από χρόνια από τις υπόγειες κοιλότητες και η σοδιά τους ήταν πραγματικά αυξημένη κατά περίεργο τρόπο με λίγο νερό χωρίς καθόλου βροχές μέσα στην έρημο!!!!

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Βαβυλωνιακή λέξη για τον θεό του ουρανού είναι Anu ( Ανου )!!!! Η λέξη για το “μυρμήγκι” στην γλώσσα των Χόπι είναι επίσης Ανου, και λέξη naki ( Νάκι ) σημαίνει <<  φίλους >>!!!! Έτσι, στην διάλεκτο των Χόπι  Anu-naki ( Ανου-νάκι ), σημαίνει “τα μυρμήγκια οι φίλοι μας,” Λέτε να ήταν η ίδιοι όπως των Σουμερίων θεών ονόματι Aνουνάκι-τα όντα που κάποτε ήρθαν στη Γη από τους ουρανούς!!;!!

ANT HUMAN
Γλυπτή φιγούρα Ανθρώπου Μυρμήγκι από τους Χόπι στην βόρεια Αριζόνα!!!!
 ANT HUMAN 1
ANT HUMAN 2
ANT HUMAN 3
 Άνθρωποι Μυρμήγκια από τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις των αρχαίων Χόπι!!!!!

Οι Άνθρωποι μυρμήγκια μπορεί να έχουν επίσης ζήσει στην αρχαία Αίγυπτο!!!! Στο Ακενατόν, τη 18η Δυναστεία του Φαραώ που κυβέρνησε από 1351-1334 π.Χ., εμφανίζεται σε ορισμένες απεικονίσεις με ένα επίμηκες κρανίο, όπως το σχήμα του κεφαλιού είναι ακριβώς όπως ενός μυρμηγκιού!!!! Τα  αμυγδαλωτά μάτια του και ο λαιμός είναι σαν του μυρμηγκιού, και είτε το φίδι ή ο γύπας για τον Uraeus ( Ουράηους ) μοιάζει με γνάθους του μυρμηγκιού!!!! Είναι επίσης ψιλόλιγνος στα χέρια και στα πόδια, όπως αυτές του μυρμηγκιού, και το άνω μέρος του σώματος μοιάζει με το θώρακα του μυρμηγκιού, ενώ το κάτω μέρος του σώματος αντανακλά την κοιλιά του μυρμηγκιού!!!!! Ακενατόν τύπο σώματος μπορεί να δει κάποιος σε σύγκριση με το Φαραώ Ant  Momomorium pharaonis  ( Αντ Μομομόριουμ φαραόνις ), ο οποίος προέρχεται από τη Δυτική Αφρική!!!! Έχει επίσης ένα επίμηκες κεφάλι , ένα κίτρινο έως κοκκινωπό καφέ σώμα, και μια πιο σκοτεινή κοιλιά με ένα κεντρί!!!!!

AKENATON KAI NEFETRITI
Ο Ακένατον με την βασίλισσά Νεφερτίτη!!!!
AKENATON
Ο Ακένατον προσέξτε πόσο μικροσκοπικοί φαίνονται οι άνθρωποι δίπλα του!!!!

Ίσως αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια σύμπτωση ότι η αιγυπτιακή λέξη sahu ( Σάχου ) σημαίνει “αστέρια του Ωρίωνα”, ενώ η λέξη αυτή στην διάλεκτο των Χόπι- Sohu ( Σόχου ) σημαίνει “αστέρι”, ή το σημαντικότερο από οποία βρίσκονται  στον αστερισμό του Ωρίωνα!!!!  Οι Χόπι μιλάνε για απίστευτης πόλης ομορφιάς στο εσωτερικό της γης όπου ζούσαν οι Άνθρωποι Μυρμήγκια αλλά και για απίστευτα δάση και πολλά ζώα όπου δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στην ζωή τους!!!! Υπάρχουν πολλές ιστορίες των Χόπι για τους Ανθρώπους Μυρμήγκια αλλά τους έχει απαγορευτεί να πουν κάτι παραπάνω για τις υπόγειες κοιλότητες αλλά και τις υπόγειες πόλεις τους εκτός αυτών που ανάφερα πριν λίγο!!!!

YouTube Preview ImageYouTube Preview Image

Ας δούμε όμως λίγο λεπτομερέστατα κάποιες αφηγήσεις τους:

Σύμφωνα με τους Χόπι υπήρξαν πολλοί κόσμοι (είναι οι κόσμοι μια φυσική εκδήλωση ή μια πνευματική εκδήλωση) ή και τα δύο!;! Πολλοί πολιτισμοί από όλο τον κόσμο μιλούν για παρόμοιες σε όλο τον κόσμο καταστροφές- όπως η μεγάλη πλημμύρα . . μα κανείς για την πρώτη ( από φωτιά ηφαιστείου )!!!! Ο Τόπος Ανάνηψης μεταξύ των κόσμων ονομαζόταν << Sipapu >> ( Σιπάπου)!!!! . 

” Οι άνθρωποι είχαν εντολή από Σοτακνάγκ και την Spider ( Σπάηντερ ) γυναίκα του να σέβονται  τον Δημιουργό τους,  για να τους βοηθήσει να ακολουθήσει το σχέδιό του!!!! Αλλά καθώς άρχισαν να το ξεχνάνε αυτό, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους!!!

 Τέλος, η κατάσταση έφτασε σε ένα σημείο όπου Σοτακνάγκ και ο Taiowa ( Ταηόβα ) στρατηγός του αποφάσισαν ότι ο κόσμος έπρεπε να καταστραφεί!!!! Σοτακνάγκ εμφανίστηκε ενώπιον των <<  εκλεκτού λαού  >> τους Χόπι όπου ακόμα θυμούνται τον Δημιουργό και το σχέδιό του, και τους είπε ότι οι πόρτες στις κορυφές των λόφων που θα τους δείξει θα τους οδηγήσει στην ασφάλεια πριν καταστρέψει τον κόσμο!!!! Ακολούθησαν την ένδειξη του και κατέφυγαν υπόγεια με τους Ανθρώπους Μυρμήγκια!!!! 

Όταν βγήκαν πάνω στην επιφάνια ύστερα από χρόνια η γη ήταν σχεδόν τόσο όμορφη όπως ήταν πρώτα, με τη σημαντική διαφορά όμως ότι τα ζώα δεν είχαν πλέον εμπιστοσύνη στον άνθρωπο αλλά ούτε τους μιλούσαν πλέον και παρέμειναν χωριστά από αυτούς!!!! 

Με τα χρόνια όμως πάρα πολύ, οι άνθρωποι άρχισαν να ξεχνούν το σχέδιο του Δημιουργού, μέχρι που τελικά αυτός ο κόσμος έπρεπε επίσης να καταστραφεί!!! Και πάλι, όσοι είχαν δεν είχαν ξεχάσει σώθηκαν, και πάλι υπό την μέριμνα Των Ανθρώπων Μυρμηγκιών!!!! Από τη στιγμή που ήταν ασφαλείς, οι πόλοι έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, ώστε ο κόσμος να είναι εκτός ελέγχου με αυτόματη και στιγμιαία << πόλο αναστροφή >>!!!! Και πάλι ο δημιουργός  αποκατέστησε τη Γη με ζωή, δημιουργώντας ένα Τρίτο Κόσμο!!!! 

Ο Τρίτος πολλαπλασιαζόταν σε γρήγορους ρυθμούς και προχωρήσαν τόσο γρήγορα που δημιούργησαν μεγάλες πόλεις, χώρες, και έναν ολόκληρο πολιτισμό!!!!  Αυτός ήταν ο λόγος που ο κόσμος τους καταστρεφόταν κάθε τόσο για να τους δώσει ένα νέο ξεκίνημα!!!! 

Οι Χόπι διηγόντας τις εποχές του Τρίτου Κόσμου περιέχει τις αποπλανητικές πληροφορίες ότι << ιπτάμενες ασπίδες >>  είχαν αναπτυχθεί εκεί, ικανές να επιτεθούν σε μακρινές πόλεις και επιστρέφουν τόσο γρήγορα που δεν ήξερε κανείς από πού είχαν φύγει!!!! ( καταπληκτική ομοιότητα αφήγησης  με τα Vimana ( Βιμάνα ) τα  Αρχαία Ιπτάμενα Οχήματα που αναφέρονται στην Μυθολογία ( !;! της Ινδίας !!!! ). 

Όταν τελικά ήρθε και η τέταρτη  φορά όπου ήταν και η τελευταία να καταστραφεί η γη πολλές φωτιές σαν μανιτάρια εμφανίστηκαν στον ορίζοντα από τέτοιους είδους σκάφη για μια ακόμη φορά οι Χόπι επειδή πίστευαν σώθηκαν από τους Ανθρώπους Μυρμήγκια!!!! 

Όταν μετά από πολλά χρόνια βγήκαν ξανά στην επιφάνια οι Χόπι η γη είχε αλλάξει δραματικά έτσι οι άνθρωποι έπρεπε να ψάξουν πολύ και σκληρά για ένα μέρος για να εγκατασταθούν και να αρχίσουν ξανά από την αρχή!!!!

Αυτές είναι οι ιστορίες των Χόπι όπου ατράνταχτα πιστοποιούν την ύπαρξη της Μέσης Γης μέσο των προφορικών αφηγήσεων των προγόνων τους!!!! Μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει!!!! Εκτός τους Χόπι της Αμερική αλλά και για τους Αιγύπτιους υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί που μιλάνε για τους ανθρώπους μυρμήγκια αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία όπου θα αναρτήσω στο μέλλον!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα