Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Πώς να Βάλετε Χρώμα σε Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού Χωρίς να το Βάψετε!

Πώς να Βάλετε Χρώμα σε Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού Χωρίς να το Βάψετε! 

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να βάλετε χρώμα στο σπίτι σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε πινέλο και μπογιές. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και πολύ πιο οικονομικά. Δείτε πώς το έκανε το supermodel Coco Rocha και ο σύζυγός της, James Conran. 
To ζευγάρι έψαξε πολύ για να βρει ένα όμορφο σπίτι στην περιοχή Westchester County στη Νέα Υόρκη και κατάφερε να το μεταμορφώσει σε ένα μοντέρνο, χαρούμενο περιβάλλον γι’αυτούς και την κόρη τους Ioni.
To supermodel μίλησε και για τη μητρότητα και είπε μια μεγάλη αλήθεια: «Η καλύτερη συμβουλή για τη μητρότητα που μου έχουν πει ποτέ είναι να μην ακολουθώ τις συμβουλές κανενόας. Υπάρχουν τόσο διαφορετικοί τρόποι να μεγαλώνει κανείς το παιδί του. Αν αυτό έχει αγάπη, είναι χαρούμενο και δεν πεινάει, τότε δεν κάνει κανείς τίποτα λάθος».
Για να δούμε, όμως, το υπέροχο, γεμάτο χρώμα σπίτι της οικογένειας.
Δημιουργήστε ράφια με χρώμα Δεν είναι απαραίτητο να βάψετε τα ράφια σας. Μπορείτε απλά να τα γεμίσετε με διακοσμητικά αντικείμενα γεμάτα χρώμα. Μπορείτε, μάλιστα, να διακοσμήσετε ακόμα και με παιχνίδια.

Φτιάξτε την τραπεζαρία σας Διακοσμήστε την τραπεζαρία σας σαν να περιμένετε τους πιο επίσημους καλεσμένους σας βάζοντάς της πολύ χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα βλέπετε συνεχώς τα αγαπημένα σας πιάτα και θα είστε και έτοιμοι για τυχόν απρόσμενους καλεσμένους.
Δημιουργήστε δράμα με μικροαλλαγές Βάλτε χρωματιστά πιάτα στο τραπέζι σας και γεμίστε το με βάζα γεμάτα λουλούδια επίσης σε έντομα χρώματα.
Φτιάξτε μια gallery γεμάτη χρώμα Κάντε το στον τοίχο του παιδικού δωματίου όπως έκανε και η Coco Rocha. Δεν υπάρχει λόγος να μην φτιάξετε μια ωραία gallery στο παιδικό δωμάτιο όπως θα κάνατε και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού. Ένας τοίχος γεμάτος χρώματα σίγουρα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας του παιδιού σας.
Βάλτε χρώμα στο κρεβάτι σας Ντύστε το κρεβάτι σας με χρωματιστά σεντόνια. Κάντε το ίδιο με τα μαξιλάρια σας.
Βάψτε τον τοίχο που βρίσκεται στο βάθος μιας βιβλιοθήκης Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Απλά βάψτε το σε ένα απαλό γκρι για να δώσετε χαρακτήρα στο σημείο και τον χώρο γενικότερα.
Φτιάξτε μια «ψεύτικη» ντουλάπα παπουτσιών Πάρτε μια οικονομική ραφιέρα και βάλτε σε αυτήν όλα σας τα παπούτσια. Έτσι θα δώσετε χρώμα στον χώρο που θα τοποθετήσετε την ραφιέρα. Μάλιστα, μπορείτε να βάλετε και έναν καθρέφτη στο πλάι της ραφιέρας έτσι ώστε να ρίχνετε μια τελευταία ματιά στο σύνολό σας πριν φύγετε από το σπίτι.
Αναμίξτε λευκό και μαύρο σε έναν χώρο Μπορεί να πρόκειται για δύο χρώματα που δεν είναι πολύ χαρούμενα αν τα δούμε χωριστά. Αν, όμως, τα βάλουμε μαζί σε έναν χώρο μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ χαρούμενο και μοντέρνο περιβάλλον.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα