Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

12 προτάσεις ...



Το παρακάτω κείμενο περιέχει οδηγίες που δόθηκαν στην Ανθρωπότητα από τον Α.Α.Μιχαήλ για αυτοπροστασία, στις 28/8/2017.


[ Το βασικό πρόβλημα πολλών ανθρώπων αυτή την στιγμή, είναι ότι ζούν μεταξύ ενεργειακών διαστάσεων που μετατοπίζονται όπως η άμμος, από τις χαμηλές και σκοτεινές μέχρι τις υψηλότερες και περιεκτικότερες σε Αγάπη δονήσεις. Αυτό, συμβαίνει με πολύ απλό τρόπο μέσα από τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με την οικογένεια, τους πελάτες, τους άγνωστους και τα ΜΜΕ. Η διατήρηση μιας υψηλής δόνησης ενάντια στην παλίρροια των χαμηλών συχνοτήτων και των διαρκώς μετατοπιζόμενων πραγματικοτήτων είναι αληθινά μια "εργασία σε εξέλιξη" αλλά και μια μάχη που πολλοί χάνουν.
Υπάρχουν βήματα που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους ώστε να μην γίνουν θύματα νοητικού ελέγχου και παρέμβασης από τις σκοτεινές δυνάμεις, βήματα που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν μια υψηλή συχνότητα με μεγαλύτερη σταθερότητα.


1. Το σημαντικότερο είναι να κρατηθείς μακριά από τον φόβο, συναισθηματικά και διανοητικά, εκπέμποντας μονάχα Αγάπη προς τον Κόσμο γύρω σου. Η Αγάπη είναι μια δόνηση άπιαστη γι`αυτούς που έχουν σκοπό τους να βλάψουν τον κόσμο για τα προσωπικά εγωιστικά τους κέρδη και αποτελεί μια φυσική προστασία γι`αυτούς που την εκπέμπουν από την Καρδιά τους για το γενικό καλό.
2. Γείωσε και σύνδεσε την ενέργειά σου με το Φως και την Άνευ Όρων Αγάπη του/της Δημιουργού, της Πηγής, κάθε πρωί με ξεκάθαρη την πρόθεση να γίνεις άτρωτος/η απέναντι σε κάθε σκοτάδι.
3. Χρησιμοποίησε την Βιολετί Φλόγα της Μεταμόρφωσης/Μεταστοιχείωσης για ν`ακυρώσεις τα αρνητικά σου συν/αισθήματα. Κάνε το ίδιο και για την Συλλογική Συνειδητότητα.
4. Πόλωσε τα 4 σώματά σου (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό) στον Βορά κάθε πρωί, είτε καθώς θα στέκεσαι στην βορειότερη πλευρά του σπιτιού σου είτε με την εστιασμένη σου πρόθεση για να συμβεί η πόλωση. Νιώσε τη να συμβαίνει.
5. Μείνε έξω από το μυαλό και μην του επιτρέπεις να παίρνει τον έλεγχο των σκέψεών σου. Όταν έχεις ακεφιές, δεν είσαι καλά ή σε απασχολεί κάποιο πρόβλημα, εστίασε την επίγνωσή σου στο σημείο της Ιερής Καρδιάς* και νιώσε, γνώριζε την απάντηση που ψάχνεις χωρίς να σκέφτεσαι.
* Το σημείο αυτό βρίσκεται στο κέντρο της απόστασης μεταξύ του Κέντρου της Καρδιάς και του Κέντρου του Λαιμού.
6. Εναρμόνισε οτιδήποτε έχεις στο σπίτι σου, όπως κρυστάλλους, κοσμήματα, κρύσταλλα και ανάλογα διακοσμητικά, με την υψηλότερη συχνότητα solfeggio που νιώθεις καταλληλότερη για σένα. Χρησιμοποίησε ένα ανάλογο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να τα κουρδίσεις ή εστίασε την πρόθεσή σου και με το εσωτερικό σου μάτι δες τα χρώματα ν`αλλάζουν και νιώσε τις συχνότητές τους ν`ανυψώνονται.
7. Εμπιστεύσου το γεγονός ότι προστατεύεσαι κάθε στιγμή.
8. Εισέπνευσε τα Αδαμάντινα Σωματίδια της Δημιουργίας μέσα από το Φως του Ήλιου, ή με πρόθεση κατά την διάρκεια του διαλογισμού σου.
9. Απόφυγε να παρακολουθείς ειδήσεις και να διαβάζεις εφημερίδες. Πρόκειται για μια ψευδαίσθηση σχεδιασμένη να προκαλεί εμπρηστικές εντυπώσεις.
10. Εργάσου προς την Αυτοεκτίμηση και την Αγάπη για τον Εαυτό σου. Θεράπευσε τις πληγές του παρελθόντος σου και βγες από κάθε τραύμα. Αντιμετώπισε και εξάλειψε τους φόβους σου. Τρώγε καλές τροφές και κράτα το σώμα σου ενυδατωμένο. Να κοιμάσαι αρκετά. Ένα υγιές σώμα και μυαλό είναι πάντα πιο ανθεκτικά σε κάθε υποσυνείδητη επίθεση.
11. Γνώριζε ότι ζείς και εργάζεσαι σε διαφορετικές διαστάσεις. Μάθε να συγκεντρώνεις την ενέργειά σου στο τέλος κάθε ημέρας και να συντονίζεις όλα τα σώματά σου με την καταλληλότερη για σένα διάσταση.
12. Λάβε υπόψη σου ότι δημιουργείς με κάθε σου σκέψη και αυτό το δημιούργημα επεκτείνεται προς τη Συλλογική Συνειδητότητα. Όσο πιο θετικές οι σκέψεις σου, τόσο θετικότερα τα γεγονότα που θα έρχονται στη ζωή σου αλλά και θα συμβαίνουν στον Κόσμο γύρω σου.

Οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν πολύ να σε κάνουν να πιστέψεις ότι δεν είσαι ασφαλής πουθενά και ότι είσαι ευάλωτος/η σε κάθε είδους επίθεση. Τρέφονται από τον φόβο των μαζών, από το μίσος και την οργή και αυτές τις ιδιότητες χρησιμοποιούν για να υποτάξουν τον Κόσμο κάτω από τον έλεγχό τους. 
Όσο περισσότεροι άνθρωποι ανυψώνουν τις δονήσεις τους σε μια υψηλότερη Κατάσταση Συνείδησης, τόσο οι σκοτεινές δυνάμεις θα χάνουν τον έλεγχο επάνω στη Συλλογική Συνειδητότητα. 
Αφυπνισθείτε Αγαπημένοι μου, εξασκηθείτε στον Διαλογισμό, εισπνεύστε την Αγάπη και εκπνεύστε την στον Εαυτό σας, στην Ανθρωπότητα και στη Γαία.
Οπλιστείτε με την Άνευ Όρων Αγάπη του/της Δημιουργού με την επίγνωση ότι θα είναι η ασπίδα που θα σας προστατεύσει από κάθε αρνητικότητα και θα προωθήσει τον Κόσμο από την δυαδικότητα προς την 5η διάσταση.

Πιστέψτε το γιατί Έτσι Είναι.

Υπάρχει μονάχα Αγάπη.

Εγώ Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ]  


Μετάφραση: Ηλιακόπουλος Θοδωρής | Άνοπτρον



- artist: I Manipulate - Bido -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα