Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Οι 12 τύποι γυναικών ανάλογα με το ζώδιο που ανήκουν: Μοιραία γυναίκα η Σκορπίνα, τυπική η Παρθένος, λαμπερή η Λιονταρίνα



Οι 12 τύποι γυναικών ανάλογα σε ποιο ζώδιο ανήκουν, θα δείξουν με ένα γλαφυρό τρόπο την προσωπικότητα τους.
ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα που έχει πολλαπλούς ρόλους από πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκεται και λειτουργεί πολύ άνετα ανάμεσα σε μία άντρο παρέα, γιατί η ψυχή της είναι ένα κράμα των δύο φύλλων. Δεν της αρέσει να βρίσκεται μόνο στον ρόλο της συζύγου – μητέρας, αλλά να ενεργεί μέσα σε κοινωνικά και επαγγελματικά δρώμενα με μεγάλη επιτυχία. Αυστηρή μαμά, αλλά ταυτόχρονα βοηθά τα παιδιά της να στηρίζονται στον εαυτό τους και να γίνονται γρήγορα ανεξάρτητα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η γυναίκα αυτή έχει μία δυνατή επιθυμία, στο να ζήσει μία άνετη ζωή. Συνήθως τα καταφέρνει και χαράζει τον δικό της δρόμο που είναι απόλυτα συντονισμένος με της υλικές της επιθυμίες. Είναι μία πολύ θελκτική προσωπικότητα και γυναίκα, που όμως θα πρέπει να υποτάξει την επιθυμία της να ξεφεύγει σε γαστρονομικούς πειρασμούς. Συνήθως παχαίνει στην ηλικία της ωριμότητας και αποκτά βαρύ σώμα αν δεν προσέξει. Η αγάπη της για τα παιδιά και την οικογένεια την κάνουν πολύ στοργική και προστατευτική.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολύπλευρη και ανήσυχη. Ποτέ δεν παραμένει στις ίδιες σκέψεις και στην ίδια πορεία ζωής. Κάποια στιγμή θέλει να κάνει πράγματα στην ζωή της που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει σε μικρή ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια και τους ανθρώπους που την κεντρίζουν πνευματικά. Παίρνει ενεργά μέρος σε κοινωνικά θέματα και πολιτικοποιείται, γιατί της αρέσει να ζει μέσα στην επικοινωνία και την κίνηση. Οι στιλιστικές της προτιμήσεις έχουν πολλές αντιθέσεις και πολλές φορές φτάνουν στα άκρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ευαίσθητη και ευμετάβλητη σε κάθε προσωπική της επιλογή. Γίνεται καλή μητέρα και λειτουργεί άψογα μέσα στην οικογένειά της, αλλά και πολύ καλά στην κουζίνα της. Οι επιλογές της πολλές φορές της δημιουργούν πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις που δύσκολα ξεπερνά. Αγαπά το φως του φεγγαριού γιατί ξέρει ότι μοιάζει στις αλλαγές του. Μπορεί εύκολα να μαγέψει έναν άντρα και να το πείσει ότι αυτή είναι η μοναδική γυναίκα για εκείνον.

ΛΕΩΝ
Η λαμπερή αυτή γυναίκα είναι μία σπουδαία προσωπικότητα. Έχει το χάρισμα να ξεχωρίζει με ότι και να επιλέξει να κάνει στην ζωή της. Τα μαλλιά της είναι το ατού της και έχει εμμονή στο να τα φροντίζει και να τα προβάλει. Γίνεται στοργική μητέρα και προστατευτική για όσους αγαπά. Τραβά την προσοχή των άλλων με μικρή προσπάθεια γιατί έχει εσωτερική λάμψη που πάντα την ακολουθεί. Είναι αξιοπρεπής στην συμπεριφορά της και σιχαίνεται τους ανθρώπους που είναι χαμαιλέοντες και ζουν εις βάρος των άλλων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μία αψεγάδιαστη και τυπική γυναίκα. Της αρέσει να είναι φροντισμένη και καλοντυμένη χωρίς να προκαλεί. Βρίσκεται κοντά με μεγαλύτερα άτομα από την ηλικία της, γιατί έχει έντονη πνευματικότητα και ωριμότητα που πολλές φορές την καλύπτει με διακριτικό τρόπο. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις στο να φέρνει εις πέρας και τις πιο δύσκολες εργασίες γιατί την διακρίνει η επιμονή και η εργατικότητα. Προσέχει την διατροφή της και θέλει πάντα να ενημερώνεται για τα τελευταία επιτεύγματα στον χώρο της ιατρικής. Σπουδαίες επιστήμονες βρίσκονται στο ζώδιο αυτό, κυρίως σε ιατρικά επαγγέλματα.
ΖΥΓΌΣ
Δεν θέλει να ζει μόνη της και πάντα μοιράζεται την ζωή της με έναν σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι κοκέτα και της αρέσει να βρίσκεται σε όμορφους χώρους που να νοιώθει εκεί ηρεμία και θαλπωρή. Αναζητά πάντα όμορφες επιλογές σε ό,τι αφορά την διακόσμηση του σπιτιού της. Πολλές γυναίκες στο ζώδιο αυτό, ασχολούνται με την φροντίδα της γυναίκας, τα ρούχα και την αισθητική. Η κοινωνικότητά της είναι πολύ ανεπτυγμένη και πολλές φορές είναι η ψυχή της παρέας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η [μοιραία γυναίκα] έχει μία έντονη προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Το έντονο βλέμμα της μαγνητίζει τους πάντες και ιδίως τους άντρες που δεν μπορούν να αντισταθούν. Η εσωτερική της δύναμη την κάνει να μην θέλει να ζήσει μία απλή και συνηθισμένη ζωή. Ακόμη και αν δεν εργάζεται για κάποιους λόγους, θα βρει τρόπο να ξεχωρίσει μέσα από τα στενά κοινωνικά της δεδομένα. Έχει επιχειρηματικό μυαλό και βρίσκεται πάντα σε αλλαγές πλεύσης, ακόμη και αυτό αν σημαίνει κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γυναίκα αυτή είναι γεμάτη από ίδεις , δραστήρια και πνευματική. Έχει μια φινέτσα που δεν περνά απαρατήρητη και της αρέσει να πειραματίζεται με ρούχα που δύσκολα φορούν άλλες γυναίκες. Φροντίζει το σώμα της γυμνάζοντας το και σε αυτό το ζώδιο υπάρχουν πολλές αθλήτριες με μεγάλες επιδόσεις. Της αρέσει η οικογένεια , αλλά είναι ευτυχισμένη όταν δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα όχι μόνο σαν μητέρα και σύζυγος αλλά και σαν καλή επαγγελματίας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η τυπική αυτή γυναίκα λειτουργεί άψογα σε οικογενειακό και επαγγελματικό συγχρόνως τομέα . Είναι πολύ δυνατή στο να παίρνει αποφάσεις και αναγνωρίζεται εύκολα όταν πρόκειται να εργαστεί σε μια ομάδα . Η ομορφιά της είναι κλασσική , φινετσάτη και της αρέσει να ντύνεται με συντηρητικό τρόπο που θα της αναδεικνύει τα όμορφα σημεία που διαθέτει επάνω της. Είναι η γυναίκα που μπορεί να κερδίσει έναν άντρα και διαθέτει μια μαγική ικανότητα στο να μεγαλώνει τα παιδιά της με εξαιρετικό τρόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γυναίκα Υδροχόος είναι μια αιώνια έφηβη που αναζητά πάντα μια νέα περιπέτεια. Εξαιρετική επαγγελματίας και καλή φίλη είναι τα ατού που χαρακτηρίζουν την πρωτοποριακή αυτή προσωπικότητα . Η εμφάνιση της μαγνητίζει και πολλές φορές δημιουργεί αμηχανία στους άλλους . Δεν της αρέσουν τα συνηθισμένα και τετριμμένα πράγματα και αναζητά πάντα κάτι καινούργιο να της ανανεώσει την ζωή. Η φιλία σημαίνει για εκείνη ένα σημαντικό κεφάλαιο που χωρίς αυτό δεν μπορεί να νιώσει ολοκληρωμένη.
ΙΧΘΥΕΣ
Η ρομαντική αυτή γυναίκα ζει πολύ συχνά μέσα σε ψευδαισθήσεις και καλλιτεχνικές ανησυχίες . Ο σκοπός της είναι πάντα να αναζητά το άπιαστο και να οραματίζεται καταστάσεις που μπορεί να συμβούν μόνο στο μυαλό της . Πολυσύνθετο ταλέντο σε καλλιτεχνικό αλλά και επιστημονικό τομέα σοκάρει με τα ξεχωριστά επιτεύγματα της . Τρυφερή σύντροφος , αλλά δεν βρίσκει πάντα τον άνθρωπο που θα της ηρεμήσει τον συναισθηματικό της κόσμο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα