Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Θα συγκρουστεί ο Νιμπίρου με τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με μια προφητεία, ο μυστηριώδης πλανήτης Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ θα συγκρουστεί με τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ένας πλανήτης θα συγκρουστεί με τη Γη τον Σεπτέμβριο. Πόσες πιθανότητας υπάρχουν να συμβεί αυτό; Photo: Reuters. Πηγή: Supplied
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Αυγούστου, θα γίνει η ολική έκλειψη Ηλίου για την οποία γίνεται ήδη τόσος λόγος. Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, ο δίσκος του Ήλιου θα καλυφθεί πλήρως από τη Σελήνη. Η έκλειψη θα συμβεί πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, γι’ αυτό και ονομάζεται «Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη». Το σκοτάδι θα καλύψει ένα μονοπάτι πλάτους 112 χλμ. από το Όρεγκον στην δυτική ακτή των ΗΠΑ μέχρι τη Νότια Καρολίνα στην ανατολική ακτή, ένα μονοπάτι στο οποίο κατοικούν 12 εκατομμύρια άνθρωποι.
Η τελευταία ολική έκλειψη Ηλίου πάνω από την αμερικανική ήπειρο έγινε το 1979, ενώ η τελευταία έκλειψη που κάλυψε τις ΗΠΑ από ακτή σε ακτή έγινε το 1918. Η φετινή πάντως έκλειψη είναι η πρώτη ολική που συμβαίνει σε όλη την αμερικανική ιστορία. Την έκλειψη αναμένεται να την παρακολουθήσουν ζωντανά περί τα 220 εκατομμύρια Αμερικανών.
Η έκλειψη θα ξεκινήσει στις 9:05 το πρωί και θα τελειώσει στις 14:48 το απόγευμα. Η πλήρης κάλυψη του ηλιακού δίσκου θα διαρκέσει 2 λεπτά και 40 δεύτερα.
ν
ν
Εξαιτίας της μακράς διάρκειας της έκλειψης οι σεισμολόγοι περιμένουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα έναν ισχυρό σεισμό και τσουνάμι που θα μπορούσε να πλήξει εκατομμύρια κατοίκους των βορειοδυτικών περιοχών.
Μέσα σε αυτό το κλίμα θα ήταν παράδοξο αν έλειπαν οι προφητείες και οι προρρήσεις που σχετίζονται με το Τέλος των Ημερών.
Ο Ντέιβιντ Μιντ (David Meade), συγγραφέας του βιβλίου Planet X – The 2017 Arrival, συνδέει την Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη στις 21 Αυγούστου με την εμφάνιση του μυστηριώδους πλανήτη Νιμπίρου, ο οποίος ενδέχεται να συγκρουστεί με τη Γη 33 μέρες μετά την έκλειψη.
Ο Μιντ στηρίζει τους ισχυρισμούς του στην Παλαιά Διαθήκη, και συγκεκριμένα στο βιβλίο του Ησαΐα, κεφ. 13, εδάφιο 9-11 που λέει:
«ιδού γαρ ημέρα κυρίου ανίατος έρχεται θυμού και οργής θείναι την οικουμένην όλην έρημον και τους αμαρτωλούς απολέσαι εξ αυτής. οι γαρ αστέρες του ουρανού και ο Ωρίων και πας ο κόσμος του ουρανού το φως ου δώσουσιν, και σκοτισθήσεται του ηλίου ανατέλλοντος, και η σελήνη ου δώσει το φως αυτής».
Όσο για τον αριθμό 33, αυτός προκύπτει από τον Παράγοντα 33 (33 Convergence), μια σειρά συμπτώσεων που όλες περιλαμβάνουν τον αριθμό 33. Για παράδειγμα, στις 21 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη εκείνης της ημέρας αποκαλείται «Μαύρο Φεγγάρι», ένας όρος που χρησιμοποιείται όταν έχουμε τέσσερις νέες σελήνες μέσα σε ένα τρίμηνο, αντί για τρεις. Αυτό συμβαίνει κάθε 33 μήνες.
Η Γη ενδέχεται να καταστραφεί στις 23 Σεπτεμβρίου σαν αποτέλεσμα της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης. Photo: NASA/JPL-Caltech. Πηγή: Supplied
Ο Μιντ αναφέρει επίσης ότι το όνομα Ελοχίμ εμφανίζεται στη Γένεση 33 φορές, ο Ιησούς πέθανε σε ηλικία 33 ετών, το 33 είναι η αριθμητική αναπαράσταση του άστρου του Δαβίδ, τα θαύματα του Ιησού ήταν συνολικά 33, το Όρεγκον απ’ όπου θα αρχίσει η έκλειψη είναι η 33η πολιτεία των ΗΠΑ, η έκλειψη θα τελειώσει στον 33ο παράλληλο στη Βόρεια Καρολίνα, η τελευταία έκλειψη από ακτή σε ακτή έγινε το 1918 δηλαδή πριν 99 χρόνια, που είναι 3 φορές το 33 κ.ά.
Έως εδώ όλα καλά, που λέει ο λόγος. Ξαφνικά όμως, από το πουθενά και χωρίς καμία δικαιολογία, κάνει την εμφάνισή του ο μυστηριώδης πλανήτης Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ.
Με την ονομασία Πλανήτης Χ αναφέρεται ένας υποθετικός πλανήτης του ηλιακού συστήματος πέρα από τον Ποσειδώνα. Η ύπαρξή του προτάθηκε για να εξηγηθούν αρχικά οι αποκλίσεις των τροχιών του Ουρανού και του Ποσειδώνα και στη συνέχεια για να επεξηγηθούν άλλες ανωμαλίες που παρατηρούνται στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα.
Παρατηρήσεις που έγιναν το 2014 μέσω του διαστημικού τηλεσκόπιου υπερύθρων ακτίνων WISE, σχετικά με τις περίεργες τροχιές ορισμένων αστεροειδών, οδήγησαν στην υπόθεση ότι μπορεί να υπάρχει μια υπεργαία με μάζα 2 με 15 φορές της Γης, σε απόσταση ανάμεσα στις 200 και στις 1.500 ΑΜ [1 Αστρονομική Μονάδα = η μέση απόσταση της γης από τον Ήλιο] και τροχιά με μεγάλη εκκεντρότητα και κλίση στην εκλειπτική. Το υποθετικό αυτό ουράνιο σώμα ονομάστηκε Πλανήτης Εννέα, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι είναι αόρατο.
Ίσως υπάρχει ένας «χαμένος» πλανήτης στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος. Η πιθανή παρουσία του Πλανήτη Εννέα συνάγεται από τις περίεργες τροχιές ορισμένων αστεροειδών. Photo: NASA/JPL-Caltech. Πηγή: Supplied
Όσον αφορά τον Νιμπίρου, που μερικές φορές αποκαλείται και Πλανήτης Χ, έχουν γραφτεί τόσα πολλά από το 1973, όταν μίλησε γι’ αυτόν για πρώτη φορά ο Ζαχαρίας Σίτσιν, ώστε δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περισσότερο. Υποτίθεται ότι είναι η κατοικία μιας αρχαίας φυλής εξωγήινων, των Ανουνάκι, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια για να εξορύξουν χρυσό από την Αφρική.
Ύστερα από αρκετά γενετικά πειράματα, έφτιαξαν έναν στρατό ανθρωποειδών για τις εξορυκτικές εργασίες, από τους οποίους προήλθε ο Homo sapiens.
Αυτός λοιπόν ο μυστηριώδης πλανήτης, όπως κι αν τον αποκαλέσει κανείς, θα συγκρουστεί με τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου –κατ’ άλλους αρχές Οκτωβρίου– χωρίς όμως να εξηγείται το πώς και το γιατί.

Επίλογος

Σχεδόν κάθε χρόνο, επιστήμονες, ενορατικοί ή απλοί θιασώτες του μυστηρίου, κάνουν κι από μια πρόβλεψη τύπου Αποκάλυψης για το τέλος του κόσμου. Ωστόσο, ο κόσμος εξακολουθεί να υφίσταται. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η πρώτη αναφορά για το τέλος του κόσμου χρονολογείται από το 2800 π.Χ. Πρόκειται για μια ασσυριακή πινακίδα που βρέθηκε στη Μεσοποταμία με την ακόλουθη επιγραφή:
«Η γη μας εκφυλίζεται σε αυτές τις μεταγενέστερες ημέρες· υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κόσμος φτάνει γρήγορα στο τέλος· η δωροδοκία και η διαφθορά επικρατούν παντού· τα παιδιά δεν υπακούουν πλέον στους γονείς τους· κάθε άνθρωπος θέλει να γράψει ένα βιβλίο και το τέλος του κόσμου είναι προφανές ότι βρίσκεται κοντά».
Αν και έχουν περάσει από τότε κοντά πέντε χιλιάδες χρόνια, ο κόσμος δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολύ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα