Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 7/8

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 7/8
Η Πανσέληνος του Αυγούστου και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στις 7 του μήνα στις 21:10 το βράδυ Ολοκληρώνεται στην 16η μοίρα (15ο25΄) του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Υδροχόο-Ήλιος στον Λέοντα) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω. 
 

Σε επηρεάζει; 
Από την σεληνιακή έκλειψη επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 3-6/2, από 5-8/5, από 7-10/8, από 7-10/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 17η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι γεννημένοι μάλιστα στις 5/5 και στις 7/11 επηρεάζονται πολύ έντονα λόγω αντισκιάς, όπως και όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Η γεύση του επόμενου διαστήματος 

Η έκλειψη γίνεται στον άξονα έκτου-δωδέκατου οίκου του χάρτη που καταστρώνεται για την Ελλάδα. Ο δωδέκατος οίκος αντιστοιχεί σε καταστάσεις και συνθήκες που φέρνουν ταραχές και ανισορροπία στην κοινωνία και στην κοινή ευημερία. Πράγματα που είναι κρυμμένα, μυστικές ομάδες, μυστικές κυβερνητικές οργανώσεις, κατάσκοποι και κρυφοί εχθροί του κράτους. Ο οίκος συνδέεται με τον έγκλημα και τις εγκληματικές δράσεις και ενέργειες, με την τρομοκρατία και με επιβολή νόμων που εξαναγκάζουν ή καταδικάζουν τους πολίτες. Ο άξονας έχει να κάνει με θέματα εργασίας, παρασκηνίου και υγείας και η έκλειψη διακόπτει την ομαλή ροή της καθημερινότητας μας. 

Πρόκειται για μια έκλειψη που θα φέρει βίαια ξεσπάσματα στην κοινωνία, πολύ περισσότερο εφόσον πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη που επιδρά στον ψυχισμό και το ψυχολογικό υπόβαθρο των ανθρώπων. Για την κυβέρνηση σίγουρα προοιωνίζεται μια περίοδος πονοκεφαλιάσματος και προσπάθειας. Ο Ήλιος βέβαια έχει θετικές όψεις καθώς δημιουργεί εξάγωνο με τον κυβερνήτη του χάρτη και τρίγωνο με τον κύριο της έκλειψης και με τον μεσουράνημα του χάρτη, οπότε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα πολλά προβλήματα και τις έγνοιες που χαρίζει ο δεύτερος δεκανός του Λέοντα. 
  
Στον χάρτη παρατηρούμε πως ο παραδοσιακός κύριος της έκλειψης είναι ο Κρόνος ο οποίος γωνιακός στον δέκατο οίκο ρίχνει την αντισκιά του ακριβώς απέναντι από την Αφροδίτη και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του χάρτη, ο Δίας, παρατηρούμε ότι πέφτει από αντισκιά πάνω στον σύγχρονο κυβερνήτη του χάρτη, τον Ποσειδώνα, ο οποίος εντοπίζεται γωνιακός στον πρώτο οίκο και ανάδρομος. Αποκαλύψεις που ταράζουν την κυβέρνηση και που προέρχονται από σωματεία ή από μέλη της ίδιας της Βουλής, θέματα οικονομικά και συζητήσεις πάνω σε οικονομικό σκάνδαλο ή σε σχέση με τα έσοδα της κυβέρνησης είναι στο μοτίβο αυτής της έκλειψης. 

Η σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο και το ζώδιό σου

Η σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο και το ζώδιό σου



 
ΚΡΙΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε εντάσεις και αλλαγές ή ανατροπές που έρχονται από άτομα που θεωρείς φίλους σου. Ζήλια, φθόνος και ψέματα σε περιστοιχίζουν, όμως όλα θα αποκαλυφθούν και θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα, κάτι που θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και τους στόχους που βάζεις πλέον στην ζωή σου.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε πιέσεις και εντάσεις που δημιουργούνται στον χώρο της εργασίας σου, όχι κάτι που δεν περιμένεις πάντως μιας και εδώ και ένα μεγάλο διάστημα παρατηρείς και καταλαβαίνεις ότι το πράγμα πάει να εκτροχιαστεί. Φυσικά χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και να μην διαλύσεις μέσα σε μια στιγμή αυτό που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με κούραση, μόχθο και ιδρώτα. Αν θες να πάρεις εκδίκηση, θυμήσου ότι η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Αν θες να αλλάξεις τα δεδομένα και να απελευθερωθείς και να είσαι πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, τότε είναι η περίοδος που μπορείς να ψάξεις κάτι άλλο καλύτερο. 

 
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και οι έννοιες που αλλάζουν μέσα στο μυαλό σου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει στην εξωτερική πραγματικότητα προβλήματα και ζητήματα με στενούς συγγενείς, αδέλφια ή κοντινά πρόσωπα και να οδηγηθείς σε εντάσεις, συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες που πηγάζουν όχι από έλλειψη αγάπης, αλλά από έλλειψη κατανόησης και βαθύτερη και ολιστικής αντίληψης των θεμάτων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην πας τόσο κόντρα σε αυτό που σου λένε οι άλλοι. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις, δάνεια, την εφορία σου, αλλά και με τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες που έχει ο σύντροφος σου αυτή την περίοδο. Με ψυχραιμία και με αγάπη δώσε όσο περισσότερα μπορείς, χωρίς φόβο και ό,τι δώσεις θα σου επιστραφεί διπλά. Αφέσου σε αυτό που τόσο σε φοβίζει και κάνε το βήμα για την πιο βαθιά σου μεταμόρφωση. 

 
ΛΕΩΝ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συμπεριφοράς του συντρόφου ή του συνεργάτη, χωρίς να σημαίνει ότι και εσύ είσαι αμέτοχος σε αυτό που συμβαίνει. Αντιθέτως μάλιστα μπορεί εσύ ο ίδιος να είσαι τελικά με την στάση σου αυτός που ρίχνει λάδι στην φωτιά και να προκαλείς τις εκρήξεις του συντρόφου ή τις απουσίες και την έλλειψη συνεργατικότητας. 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε φοβίες που εκδηλώνονται στην καθημερινότητά σου και που διεγείρονται μέσα από το φόρτο εργασίας σου ή τα τρεξίματα και τα άγχη της καθημερινότητάς σου και των ρυθμών της. Είναι περίοδος που μπορείς να απελευθερωθείς από φόβους μέσα από εργασιοθεραπεία ή μέσα από το να τολμήσεις να κάνεις αυτό που ακριβώς σε τρομάζει, ώστε να το ξεπεράσεις και να καταλάβεις ότι τελικά δεν άξιζε να το φοβάσαι και ότι απλά έχανες πολύτιμο χρόνο από την ζωή σου. Καθαρίζεις την καθημερινότητά σου και ταυτόχρονα τον εσωτερικό σου εαυτό.

 
ΖΥΓΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στα αισθηματικά σου και στο φλερτ. Ό,τι ξεκινήσει αυτή τη περίοδο θα είναι έντονο, θα έχει βάθος και θα σε κάψει σαν φωτιά γι’αυτό πρόσεχε, ειδικότερα αν είσαι ήδη δεσμευμένος. Θα χρειαστεί, δεσμευμένος ή αδέσμευτος, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα για πάντα. Όσο δυνατή και αν φαίνεται η φωτιά τώρα, μπορεί και να σβήσει αν δεν την συντηρήσεις με τον σωστό τρόπο. 


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα σπιτιού, οικογενειακής ζωής, αλλά και παρελθόντος. Η μνήμη σου είναι ισχυρή και δεν ξεχνάς τίποτα και κανέναν. Αυτή την περίοδο ανοίγει το κανάλι και ξεπηδούν μνήμες άσχετες η μία με την άλλη, μνήμες από την παιδική σου ηλικία, αλλά και από μια προηγούμενη σχέση. Ο εσωτερικός σου κόσμος ξυπνάει και βρυχάται σαν λιοντάρι θέλοντας να τον προσέξεις και να τον καταλάβεις. Με την λογική δεν θα μπορέσεις να φτάσεις μακριά και τα συμπεράσματά σου θα είναι ελλιπή. 

  
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε εντάσεις και ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν με στενά δικά σου πρόσωπα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα πρώτον το να ξαλαφρώσεις και δεύτερον το να βάλεις σε μια τάξη όλη την αναστατωμένη ύπαρξη σου μέσα από αυτά τα πρόσωπα. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χάσεις το δίκιο σου επειδή απλά σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και δεν μπόρεσες να υποστηρίξεις με λογικά επιχειρήματα τις θέσεις σου. 

  
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν εδώ και καιρό ανασφάλεια και αστάθεια, πρακτικά και ψυχολογικά, και να θελήσεις να επιβληθείς μιλώντας καθαρά και θέτοντας τα όρια που χρειάζονται σε πρόσωπα και σε καταστάσεις. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και κινηθείς ορθολογιστικά, θα δεις ότι τελικά δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, απλά να μιλήσεις με ήρεμη και σταθερή φωνή κοιτώντας τον άλλον κατευθείαν στα μάτια! 

  
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε εσένα τον ίδιο καθώς νοιώθεις μεγάλη πίεση από τις καταστάσεις γύρω σου και είναι σαν να κουβαλάς ολόκληρο τον πλανήτη και τα προβλήματά του στους ώμους σου. Αντιμετωπίζεις εντάσεις και πιέσεις από πρόσωπα και βάλλεσαι από παντού. Ιδιαίτερη περίοδος που χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να  αποφύγεις να εμπλακείς σε διαφωνίες και διαμάχες γιατί απλά θα χάσεις το δίκιο σου. Περίμενε να φύγει αυτός ο μήνας για σημαντικές αποφάσεις. 
 
ΙΧΘΥΕΣ 
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα που σου προκαλούν ένταση ψυχολογικά και σε φέρνουν στο αμήν καθώς εξαντλείσαι τόσο εσύ, όσο και οι αντοχές σου και η ψυχραιμία σου. Φρόντισε την υγεία σου και μην ωθείς τον εαυτό σου τα άκρα γιατί δεν είσαι ούτε ο Σούπερμαν, ούτε η Ζήνα! Είναι περίοδος που χρειάζεται ψυχραιμία και να μπορέσεις να συγκεντρωθείς στον στόχο σου, αποφεύγοντας τις επιρροές που σε πάνε μια από εδώ και μια από εκεί. Ψυχραιμία θα χρειαστεί επίσης γιατί αυτή την περίοδο θα προκύψουν ξαφνικά και από το πουθενά προβλήματα που θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις άμεσα βρίσκοντας γρήγορα τις λύσεις. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα