Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η σκοτεινή πλευρά του ζωδιακού: σε ποιον από τους 9 κύκλους της Κόλασης ανήκετε σύμφωνα με το ζώδιο σας


Η σκοτεινή πλευρά του ζωδιακού: σε ποιον από τους 9 κύκλους της Κόλασης ανήκετε σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Όλοι έχουν σκοτεινή πλευρά. Αν το πιστεύετε, θα σας προσγειώσει σε μια πύρινη άβυσσο, μετά τον θάνατο σας (υποθέτοντας ότι πιστεύετε στην κόλαση). Κανείς δεν είναι τέλειος.

Κάποιοι από εμάς έχουμε ζωή με προβλήματα, κάποιοι έχουν ανήσυχες σκέψεις και κάποιοι απλώς δεν μπορούν να αποφύγουν τους μπελάδες ακόμα και αν προσπαθούν. Υποθέτοντας πως υπάρχει κόλαση και υποθέτοντας πως υπάρχουν 9 επίπεδα σε αυτή (κύκλοι), σε ποιον νομίζετε πως θα καταλήξετε; Όλοι έχουμε τους δαίμονες μας- και κάποιοι από αυτούς μας περιμένουν στο τέλος της ζωής μας. Συνεχίστε τη ανάγνωση για να βρείτε σε ποιον κύκλο θα καταλήξετε σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Ο τρόπος ζωής σας ταιριάζει με την κρίση σας;

Υδροχόος: Προαύλιο της Κολάσεως (πρώτος κύκλος). Είστε αθώος και αρκετά καλό άτομο και γι αυτό, η μοίρα θα είναι ελαστική μαζί σας. Αυτό που είναι εναντίον σας είναι ότι είχατε μια ζωή χωρίς καμία μορφή πνευματικότητας και γι αυτό θα υποφέρετε στον πιο αμβλύ κύκλο. Βέβαια, οι υπόλοιποι μπορεί κυριολεκτικά να ζουν εφιάλτες αλλά τουλάχιστον σας κρατούν απασχολημένους. Η αιωνιότητα πρόκειται να είναι πολύ βαρετή.

Κριός: Λαγνεία (δεύτερος κύκλος). Αν σας κάνει να νιώθετε ωραία, τότε θα το έχετε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πράττετε. Δεν είχατε ποτέ τη πρόθεση να βλάψετε κάποιον- απλώς δεν σκέφτεστε κάτι δεύτερη φορά. Σας αρέσει να νιώθετε ωραία αλλά αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μπελάδες. Και ίσως το έχει κάνει ήδη. Γι αυτόν τον λόγο θα ψήνεστε στην Κόλαση με άλλους λάγνους αμαρτωλούς.

Ζυγός: Λαιμαργία (τρίτος κύκλος). Απολαμβάνετε την καλή ζωή, αλλά η ικανοποίηση σας φαίνεται να μην έχει τέλος. Θέλετε συνεχώς να παίρνετε. Να είστε γεμάτοι με πάθος, φαγητό, χαρά, θλίψη… αν υπάρχει χώρος και για άλλα, καλά ή κακά, θα τα πάρετε και αυτά. Αλλά καλή τύχη στο να βρείτε τα πάντα εκεί που πηγαίνετε. Η Κόλαση θα σας καταπιεί ολόκληρους.


Τοξότης: Απληστία (τέταρτος κύκλος). Δεν σας αρκούν αυτά που έχετε από την καλή ζωή σας- χωρίς να σας νοιάζει ποιον καταστρέψατε κατά τη διάρκεια της διαδρομής για να τα αποκτήσετε. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ζωή ως δώρο, εσείς την βλέπετε ως το προσωπικό σας δώρο. Στην Κόλαση με οποιονδήποτε άλλον. Εκεί ακριβώς θα καταλήξετε μαζί με άλλους άπληστους μιγάδες. Θα έχετε πολύ χρόνο να αναρωτιέστε.

Καρκίνος: Θυμός (πέμπτος κύκλος). Κανένας από τους άλλους κύκλους δεν σας ήθελε, οπότε κυριολεκτικά καταλήξατε εδώ από προεπιλογή. Η διάθεση σας εναλλάσσεται σαν τραμπάλα και κανένας στην γη δεν μπορεί να διαχειριστεί την ερεθιστική διάθεση σας. Στην Κόλαση, η ίδια ιδέα εφαρμόζεται. Μόνο που τώρα θα γεύεστε το ίδιο σας το φάρμακο για το υπόλοιπο της αιωνιότητας- σας αξίζει.

Ταύρος: Αίρεση (έκτος κύκλος). Δεν ζήσατε ποτέ ως μαριονέτα και στα μάτια σας αυτό είναι καλό. Για τα μάτια του Παραδείσου και της Κόλασης όμως, έχετε αμαρτήσει σοβαρά. Ενώ περιφερόσασταν γύρω από την ιδέα της μετενσάρκωσης, η μετενσάρκωση σχεδίαζε την μοίρα σας. Τώρα την έχετε πατήσει. Μπορείτε να ευχαριστήσετε την κτητική σας συμπεριφορά. Εν τέλει δε σας βοήθησε και πολύ.

Αιγόκερως: Βιαιότητα (έβδομος κύκλος). Εφ όσον δεν μπορείτε να ελέγξετε τον θυμό σας, η Κόλαση θα σας πετάξει μαζί με τους άλλους τρελούς. Ίσως η συντροφιά τους σας μάθει πώς να ηρεμήσετε. Ή η συντροφιά τους σας βυθίσει περισσότερο στους τυπικούς, ευερέθιστους τρόπους σας. Όπως και να έχει, καλή τύχη.

Λέων: Απάτη (όγδοος κύκλος). Είστε σαν μια ανθρώπινη τηλεοπτική εκπομπή. Δείχνετε νόμιμοι αλλά τα πάντα μέσα σας είναι ένα σκηνικό επιεικές ψέμα. Ελέγχετε τις καταστάσεις μέσω της εξαπάτησης και γι αυτό, η Κόλαση θα σας κάνει να πληρώσετε. Συγγνώμη, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Για κάποιον που παίζει αυτό το παιχνίδι σχεδόν όλη του τη ζωή αυτό το γεγονός θα έπρεπε να είναι προφανές.

Σκορπιός: Προδοσία (ένατος κύκλος). Το ψέμα είναι το δυνατό σας σημείο. Ή τουλάχιστον το να ‘ξέρετε πώς να παίζετε το παιχνίδι ΄είναι. Θα πείτε ψέματα μέχρι τέλους αν αυτό σας βοηθήσει και δεν σας νοιάζει ποιον θα βλάψετε με αυτόν τον τρόπο. Έχετε απατήσει πολλούς στην ζωή σας με όλους τους τρόπους και τώρα ο μόνος που μένει είναι ο ίδιος ο Σατανάς. Καλή τύχη με αυτό.

Ιχθύς: Παράδεισος. Λοιπόν, όσο και αν νομίζετε πως είναι κομπλιμέντο, δεν είναι. Οι γλυκές σας ευαισθησίες ίσως σας έχουν πάει στην καλή μεριά της δοκού, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που υποφέρουν σας μισούν γι αυτό. Ο συμπονετικός εαυτός σας θα ταιριάξει μια χαρά με τους αγίους και τους αγγέλους αλλά ίσως το δείτε αυτό σαν μια εναλλακτική καταδίκη. Εκεί καταλήγουν όλοι οι κοινωνικά δυσλειτουργικοί. Καλά να περάσετε.

Δίδυμος: Φίλος του Σατανά. Ο Παράδεισος δεν σας θέλει όπως δεν σας θέλει ούτε και η Κόλαση. Αλλά αυτό οφείλεται σε ένα πλεονέκτημα. Προσαρμόζεστε εύκολα. Ο Πρίγκιπας του Σκότους χρειάζεται έναν πιστό ακόλουθο και ταιριάζετε απόλυτα με αυτό το σχέδιο. Ξεχάστε την τιμωρία με τους αμαρτωλούς, ξεχάστε το παίξιμο της άρπας με τους αγγέλους- θα είστε με τον Εωσφόρο μέχρι το τέλος του κόσμου. Μένει να δούμε τι άλλες χάρες θα ζητήσει ο Σατανάς στο ενδιάμεσο. Μην είσαι τόσο κακοδιάθετος στρατιώτη.

Παρθένος: ο Μπαλαντέρ. Διαλέξτε: άγγελος ή δαίμονας; Οι δυνάμεις που έχουν γνώση του αναλυτικού μυαλού και της νοημοσύνης σας συμφώνησαν πως δεν ανήκετε σε κανέναν από τους 9 κύκλους. Είστε εργατικός και πρέπει να δουλέψετε. Ορίστε η επιλογή- αν διαλέξετε να είστε άγγελος απλώς θα παραδεχθείτε πως είστε ένας λίγο βαρετός τελειομανής, ενώ αν διαλέξετε να είστε δαίμονας, οι υπόλοιποι αμαρτωλοί θα νομίζουν πως είστε απλώς ένα βοηθητικό εργαλείο. Τουλάχιστον έχετε επιλογή.
Μετάφραση: awakengr.com via consciousreminder.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα