Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Απτό & Άυλο ...



Καθώς η αφομοίωση των ενεργειακών κυμάτων της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης συνεχίζεται και προσφέρει αφθονία εσωτερικών εμπειριών, πλησιάζουμε στην πρώτη περίοδο απτών αποτελεσμάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Από τις 29/8 μέχρι και τις 4/9, ο διελαύνων Άρης θα αγγίξει την μοίρα της έκλειψης και η πρώτη ουσιαστική ενεργοποίηση μέσω δράσης και πρωτοβουλίας θα γίνει αντιληπτή.
Σχεδόν παράλληλα, ο διελαύνων Ερμής θα κάνει το ίδιο από τις 31/8 μέχρι τις 9/9 και θα προσθέσει δυναμική ροή σε επικοινωνιακά ζητήματα και γραπτού λόγου. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε "στάση" καθώς σταματάει την ανάδρομη πορεία του και αυτές οι μέρες που θα βρίσκεται σταθερά στο ίδιο σχεδόν σημείο, θα βγάλουν πολλά στην επιφάνεια που αργότερα (από το 3ο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και μετά) θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία και την ταχύτητα των εξελίξεων.
Έτσι, η περίοδος από τις 29/8 μέχρι τις 9/9 θα μας δώσει τα πρώτα δείγματα και τα απτά αποτελέσματα αυτού που καταφέραμε με τον Παγκόσμιο Διαλογισμό Ενότητας στις 21/8.


Η συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαλογισμό Ενότητας, είχε ως αποτέλεσμα για πολλούς μια χωρίς προηγούμενο διεύρυνση της συνείδησης που, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε αρκετά ερωτήματα. Το κάλεσμα για συμμετοχή ήρθε από βαθιά Ψυχικά σημεία του καθένα και η ανταπόκριση σε αυτό έφερε μαζί της δώρα που περίμεναν πολλά χρόνια εντός για να γίνουν αποδεκτά και να προσφέρουν μια νέα αντίληψη της αυθεντικής ταυτότητας.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν πού βρέθηκαν και τι σήμαιναν όλα όσα βίωσαν εκεί. Η αίσθηση όμως ήταν τόσο όμορφη, που δεν τους άφησε κανένα περιθώριο για να διεισδύσουν φόβοι ή αρνητικές σκέψεις οποιουδήποτε τύπου.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βρήκαν το κουράγιο να τις εκφράσουν, να ρωτήσουν και να μάθουν, έτσι ώστε ο συνειδητός τους νους να γνωρίζει τι συμβαίνει όταν τέτοιες καταστάσεις συνείδησης βιώνονται και να μην τις μπλοκάρει.
Η γνώση απελευθερώνει από τον φόβο της άγνοιας και καθώς βαδίζουμε όλοι σε αχαρτογράφητες περιοχές της συνείδησης, νιώθω πως είναι πολύ θετικό να βρίσκουμε το κουράγιο να εκθέτουμε τις εμπειρίες μας για να έχουμε κάποιες απαντήσεις, έστω και προσωρινές. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό μας το ταξίδι και η ανταλλαγή εμπειριών είναι αποδεδειγμένα ένας από αυτούς. 
Ας μην ξεχνάμε ότι η παρούσα περίοδος φέρνει τον καθένα μας αντιμέτωπο με το Ψυχικό του Πρόγραμμα και οι επιλογές που θα γίνουν τώρα είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση. Εδώ που έχουμε βρεθεί, δεν υπάρχει καλό/κακό, αντίθετα, το ζητούμενο είναι η Σύνθεση των Αντίρροπων Δυνάμεων, με τρόπο ώστε να ανοίξει ο Δρόμος προς την Φώτιση που προκύπτει από την σύνθεση αυτή.
Εδώ, τώρα αλλά και στο εξής, κανένας δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν για τίποτα ούτε και να επιβάλλει την άποψή του για το τι είναι σωστό ή λάθος. Το ζήτημα είναι να καταφέρει να εστιάσει στο δικό του μονοπάτι, συλλέγοντας γνώσεις από τα μονοπάτια των άλλων με μια συνεργατική διάθεση που εσωτερικά γνωρίζει πώς όλοι στο ίδιο σημείο τελικά θα συναντηθούμε, ανεξάρτητα ποια επιλογή μας έφερε εκεί.


Με πλήρη την επίγνωση ότι δεν έχουμε το κατάλληλο, κοινό λεξιλόγιο για να μοιραστούμε τέτοιες και ανάλογες βιωματικές εμπειρίες, θα κάνω μια απόπειρα να μεταφέρω τις εικόνες αλλά και την αίσθηση που έχω τους τελευταίους μήνες:

Από τον Ιούνιο 2017 και σταδιακά, είτε ασκούμαι στον διαλογισμό είτε απλώς χαλαρώνω, βρίσκομαι όλο και πιο συχνά σε μια κατάσταση συνείδησης που μπορεί να περιγραφεί ως: το απόλυτο κενό.
Διατηρώ μια σαφέστατη επαφή με το φυσικό μου σώμα, στο επίπεδο που οι 5 αισθήσεις μου καταγράφουν όλα τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός μου. Γνωρίζω οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μου, αλλά το μυαλό μου δεν επεμβαίνει πουθενά, παραμένει σε μια απόσταση και παρατηρεί. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η υποτυπώδης λειτουργία του με σκοπό να με ειδοποιήσει έγκαιρα στην περίπτωση που κάποιος "κίνδυνος" εμφανιστεί και απειλήσει το φυσικό μου σώμα. Η ουσία είναι ότι δεν έχω καμία απόσπαση από θορύβους που τυχόν εμφανιστούν, όλα τα ερεθίσματα που συλλαμβάνονται καταγράφονται με την ίδια ηρεμία χωρίς να προκαλούν την παραμικρή αντίδραση ή την οποιαδήποτε διάθεση εμπλοκής. Αυτό όλο, μου δίνει την αίσθηση ότι απασχολεί ένα πολύ μικρό τμήμα του ενεργειακού μου δυναμικού και κατ`επέκταση, της συνείδησής μου.
Το μεγαλύτερο τμήμα μου βρίσκεται σε ένα απέραντο, τεράστιο κενό, χωρίς σύνορα, χωρίς αρχή και τέλος. Παρατηρώ και βιώνω μια διττή κατάσταση συνείδησης: είμαι το κενό, μπορώ να νιώσω κάθε σωματίδιο της "ύλης" από την οποία αποτελείται, ενώ ταυτόχρονα η πλήρης αυτ-επίγνωση του Εγώ Είμαι παραμένει και ισχυροποιείται, χάνω τον εαυτό μου και τον βρίσκω την ίδια στιγμή μέσα σε μια πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνης με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ταχύτητα που θα κοιτούσα δεξιά κι αριστερά χωρίς να κουνήσω το κεφάλι μου από τον άξονά του.
Από την πρόσφατη έκλειψη και μετά, αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ να εισέλθω σε αυτή την κατάσταση συνείδησης όλο και πιο εύκολα, καθώς αυτό το τμήμα του εαυτού μου που έχει βρεθεί εκεί ποτέ δεν έφυγε και έτσι μπορώ να συνδεθώ μαζί του με μια κίνηση, εστιάζοντας την θέληση και την προσοχή μου.
Η ύπαρξή μου στον τρισδιάστατο κόσμο νιώθω να ελαχιστοποιείται ολοένα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορώ να κάνω ό,τι πρέπει να γίνει, αλλά η εμπλοκή μου είναι πλέον στον μικρότερο βαθμό καθώς η απόστασή μου από καθετί που νιώθω ανούσιο και παρωχημένης αξίας είναι ακαριαία και λειτουργεί έτσι χωρίς να κάνω την παραμικρή προσπάθεια για να το επιτύχω. Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μου, είτε στην δια-προσωπική είτε στην παγκόσμια κλίμακα, αλλά η εμπλοκή μου είναι σαφώς εστιασμένη σε καθετί που είναι πλέον συμβατό με τον δικό μου Δρόμο και μόνο.
Μέσα απ`όλα αυτά, κατανοώ πως η ανύψωση του συχνοτικού προτύπου που μας ζητείται, αναγκαστικά θα φέρει τον καθένα μας στην βιωματική εμπειρία του ρητού: "να είσαι σ`αυτό τον κόσμο, αλλά να μην ανήκεις σε αυτόν". 


Προς το παρόν και με κάθε απαραίτητη επιφύλαξη, οι απαντήσεις γι`αυτές τις εμπειρίες που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου μέσα από πληροφορίες που μας δίνονται από συνοδοιπόρους αλλά και channelings οντοτήτων ανώτερων διαστάσεων, συνοψίζονται ως εξής:

Το τεράστιο κενό (vast space) που βιώνω, είναι η πρώτη επαφή της συνείδησης με την 5η διάσταση. Αυτό, έχει την αίσθηση ενός τεράστιου καμβά, επάνω στον οποίο όλοι θα "χτίσουμε" τη νέα μας πραγματικότητα που και θα βιώσουμε όταν έρθει η στιγμή της ολοκλήρωσής της. Οι "επισκέψεις" μας εκεί, προετοιμάζουν το μυαλό και το σώμα μας ώστε να εξοικειωθούν με αυτό το κραδασμικό πρότυπο. Κάθε φορά, μαθαίνουμε να παραμένουμε σταθεροί και έτσι να διευρύνουμε ολοένα την συνείδησή μας, αποβάλλουμε τους μέχρι πριν περιορισμούς μας και ξεδιπλώνουμε τον εαυτό μας σταδιακά, μέχρι να αφυπνιστούμε ολοκληρωτικά και αυτή η κατάσταση συνείδησης να είναι η φυσιολογική.
Τα υλικά με τα οποία θα χτίσουμε είναι νοητικής φύσης, που σημαίνει ότι θα χτίσουμε με την δύναμη της σκέψης μας, την οποία όμως πρώτα είναι άκρως απαραίτητο να εξαγνίσουμε από κάθε νοητικό πλαίσιο της 3ης και 4ης διάστασης. Η ανώτερη διάσταση χρειάζεται ανώτερα υλικά, ιδέες και αντιλήψεις, χρειάζεται γνώση των Κοσμικών Νόμων, ζητάει υπέρβαση και απόρριψη της χωριστικότητας. 
Κανένας κραδασμός του παλιού κόσμου δεν μπορεί να εισέλθει σε αυτή την κατάσταση συνείδησης, η ενέργεια δεν κάνει ποτέ λάθος, το όμοιο έλκει το όμοιο.
Έτσι, η Υπηρεσία προς το Σύνολο, η αναγνώριση της Ενότητας με κάθε μορφή Ζωής, ο Σεβασμός προς την οντότητα που αποκαλούμε Γαία, είναι μόνο μερικά βασικά και υψηλότερου κραδασμού ιδανικά που καλούμαστε να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε ώστε ν`αποδείξουμε έμπρακτα το σημείο που βρισκόμαστε.
Αυτό είναι μέγιστης σημασίας καθώς στην 5η διάσταση η υλοποίηση των σκέψεών μας θα είναι ακαριαία. Κάθε φορά που θα υλοποιούμε κάτι ασύμβατο, το συχνοτικό πρότυπο της διάστασης αυτής θα μας αναγκάζει να το διαλύουμε άμεσα και να αρχίσουμε πάλι από την αρχή.
Σε αυτή την διαδικασία, θα μας βοηθήσουν όσοι έχουν ήδη την εμπειρία καθώς προπορεύονται και έχουν εξοικειωθεί με τους Νόμους της Υλοποίησης. Η βοήθεια θα έρθει από τον Ανώτερο Εαυτό μας, τους Πνευματικούς μας Οδηγούς και Διδασκάλους, τους Αρχαγγέλους και γενικά το Αγγελικό Τάγμα ή από εκείνες τις οντότητες με τις οποίες έχουμε παρελθοντική σχέση εμπιστοσύνης.
Η απελευθέρωση από το γήινο πεδίο της 3ης και 4ης διάστασης, θα φέρει στην επιφάνεια πολλές Ψυχικές μας Δυνάμεις και Ιδιότητες που παρέμειναν σφραγισμένες επί σειρά αιώνων. Θα θυμηθούμε, θα ξεμουδιάσουμε τις δεξιότητές μας και σύντομα θα είμαστε σε θέση να χτίσουμε έναν κόσμο αρμονίας, συμβατό με την αυθεντική μας κραδασμική συχνότητα και με το Κοσμικό Σχέδιο.


Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, έχουμε πολλά μπροστά μας να βιώσουμε και κάνοντας ένα συνειδητό βήμα κάθε φορά, θα οδηγηθούμε στο επιθυμητό σημείο, ο καθένας με τον δικό του ρυθμό και στον δικό του χρόνο.

Προτείνω ανεπιφύλακτα να μοιράζεσαι πλέον τις εμπειρίες σου, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει πολύ ν`αποσαφηνίζεις μέσα σου τι συμβαίνει αλλά επίσης να συντονίζεσαι σιγά σιγά με μια από τις βασικές ποιότητες και ιδιότητες του Κόσμου που τώρα γεννιέται και συνδέεται άμεσα με το Μοίρασμα.
Το πού και το πώς θα μοιραστείς, σε ποιον ή ποιους θα στραφείς για να το κάνεις, είναι καθαρά δική σου επιλογή. Να θυμάσαι ότι οι ενέργειες που κατέρχονται στη Γαία είναι πρωτοφανείς, δεν υπάρχει προηγούμενο εμπειρίας γι`αυτές και έτσι η διαστολή που θα βιώνουμε διαρκώς, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας, αναγκαστικά θα ζητάει και την εκλογίκευσή της αφού μόνο όταν ονομάζουμε τα βιώματά μας τα καταχωρούμε πλήρως στη συνείδησή μας και τότε μόνο τα "ανα-γνωρίζουμε" ως τμήματα της διαδρομής μας που οδηγούν από το ένα στο επόμενο. Οτιδήποτε κρατάμε στις σκιές μέσα μας και δεν το αναγνωρίζουμε, αργά ή γρήγορα γίνεται τροχοπέδη καθώς η συσσώρευση των ανεξήγητων βιωμάτων μας τελικά θα μπλοκάρει τη ροή των εμπειριών και θα ορθώσει τείχη φόβου. Το μυαλό αμύνεται με αυτό τον τρόπο καθώς οτιδήποτε δεν καταλαβαίνει το φοβάται και το αντιπάλλεται. Αυτό το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου θετικό και μπορείς να το αποφύγεις αν ψάξεις και βρείς τους ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς και ν`αφεθείς να σε βοηθήσουν για μια ευρύτερη κατανόηση. Κανένας μας τώρα δεν είναι "αυθεντία" σε τίποτα απ`όσα βιώνει καθώς η επόμενη υπερβατική εμπειρία έρχεται πολύ σύντομα και ακολουθούν περισσότερες και βαθύτερες, η μία πίσω από την άλλη, με απώτερο σκοπό να μας οδηγήσουν στην πλήρη μεταμόρφωση και στην ολοκληρωτική ανύψωση στο επόμενο εξελικτικό στάδιο. 

Μέσα από μια τέτοια ακολουθία εμπειριών, ο καθένας θα βρεθεί στο σημείο όπου θα συναντήσει τον αυθεντικό εαυτό του.

Καθώς αυτή η μετάβαση θα συμβαίνει, θ`αποσύρουμε την ενέργειά μας από τον τρισδιάστατο κόσμο και θα την εστιάζουμε στην 5η διάσταση όλο και περισσότερο, όλο και καλύτερα, με αυξανόμενη δύναμη αυτοσυνείδησης.

Οι ενέργειες που θ`αποσύρουμε, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της κατάρρευσης των δομών του παλιού κόσμου, είτε αυτό αφορά σε αντιλήψεις και κοσμοθεωρίες για το τι είναι τι, είτε αφορά σε επιλογές για την διαχείριση της ζωής μας σε όλα της τα επίπεδα, τόσο της προσωπικής όσο και της πλανητικής.

Σύντομα, θα φτάσουμε σ`ένα σημείο όπου ελάχιστοι θ`ασχολούνται με τα παλιά πρότυπα και τότε οι αλλαγές γύρω μας θα είναι ραγδαίες και οριστικές. Η Ανθρωπότητα θα κάνει την μεγάλη υπέρβαση από το παλιό στο καινούριο και κάτω από μια νέα αντίληψη του Ορθού, του Ωραίου και του Αληθινού, η Παγκόσμια Επανάσταση της Συνείδησης θα αποτελεί αναμφισβήτητο Γεγονός που θ`αλλάξει μια για πάντα το ρου της Ιστορίας.

Είμαστε πολύ κοντά σε γεγονότα που θα κάνουν βαθιά εντύπωση σε όλους.
Απέχουμε μερικές ανάσες μόνο.
Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς
με τον καλύτερο τρόπο
για Σένα,
για Όλους.


- artist: Sam Brown - 

Αστρολογικές Πληροφορίες:


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα